çok şükür bugünde doydum
sütlülere süt olsun
afiyet bal olsun
yasmin gelmiş
ben demiştim erkek diyeeeeeeeee
bizimki de birgün geliyor dk. başı birşeyler yemek istiyor bir gün akşama kadar kahvaltıyla duruyor diş kaynaklı olduğunu düşünüyorum ben de. aman hasta olmasınlar da razıyım valla buna da şükür.gunaydınn herkese
gecmışı okuyamıorum hıç azra burakmıyo netın başında,,ayy ıyıce duştu bana ya babasıyla oynarken bıle ben ılle yanlarında oturucam.
sebamedı bugun alıyorum ınş sağolun arkadaşlar,,iştah bızdede sıfır yoğurt ve meyve yedırebılırsem sevınıyorum yanı barı onlar gırsın mıdeye dıye.
yerim ben o kuduruk paşanı seniniyidir nevracım nolsun
umut paşa ulu kuduruk modunda azıyor kuduruyor sürekli oyun oynayalım sarılalım vs vs yapışığız
ayy allah korumuş çok geçmiş olsun berene. ben de çok tırsıyorum bu konudan. ayberkin küçük parçalı bir sürü oyuncağı var mümkün olduğunca masa üzerinde oynamasını sağlıyorum ama düşer eder küçük sıpa ağzına atar diye dört dönüyorum etrafında.içinden çıkan parçalardan biriyle beren az kalsın boğuluyormuş da:18:
ooh ağzına sağlık iyi etmişküçük parçalı bir oyun seti gibi bir şey anladığım kadarıyla... allaha şükür berende bir sıkıntı yok, bahar hemen firmayla temasa geçmiş böyle iş mi olur siz çocuk için üretim yapıyorsunuz ama bu kadarcık parçalar olursa tabii çocuk da boğulur her şey de olur, kk'daki arkadaşlarımdan da aynı şikayeti aldım vs diye güzel bir fırça kaymış
biz iyiyiz tülaycım sen nasılsın kuzu nasıl?günaydınnnnnn,işlerden gelemiyorum.herkez iyimi
size güle güle canım çok özletmeyin biz de sizi öpüyoruzgünaydınlar herkes iyidir umarım. ben anneme gidiyorum.hepinizi ve bebeleri öpüyorum
biz adım adımdan memnunuz ama son sayıyı pek yapamadık zeynebin kitabı yeme girişimi olduğundan içinden çıkanlarla da sorun olmadı şükür ama hepimizin başına gelebilir geeçmiş olsun berene dikkat etmek lazım iyi olmuş fırçaladığı daha da dikkat etsinler hem gönderdikleri son oyuncak çin malı çok ironikti :)
yasmiiin hoşgeldin. biz de seni özledik.huhuuuuu ben geldiiiiiim
selam herkeslereeee
hepinizi çoooook özledim
yazamıyorum haktan ağlıyo uyutayım döncem size emi
hoşbuldum dünürcüm sağol
%80 erkek dediği için kesin gözüyle bakmıyorum ben
hayırlısı artık :)))
nasılsınız bakalım
bi yaramazlık yoktur umarım
yasmiiin hoşgeldin. biz de seni özledik.
benim de berkay da 13. haftada % 95 kız demişti 17. haftada yanılmışım 2. oğlan geliyor dedi
belki seninki de yanılmıştır canım.
inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun sen de sağlıkla doğumu atlat da önemli olan o. ee tabi bir de kız olursa bonus olur yani ama hayırlısı bakalım.
nilgün dün rotasyondaymış gece hastalanmış, gökay'ın da ateşi fırlamış düşürememiş fitil falan attığı halde, hastaneye gitmişler, gitmişken nilgün de muayene olmuş, onun da ateşi falan varmış, bu yılki grip hemen bronşite çeviriyormuş onun için yatırmışlar nilgüne serum vermişler, şimdi gökay'ın idrar vermesini bekliyorlarmış
nilgün dün rotasyondaymış gece hastalanmış, gökay'ın da ateşi fırlamış düşürememiş fitil falan attığı halde, hastaneye gitmişler, gitmişken nilgün de muayene olmuş, onun da ateşi falan varmış, bu yılki grip hemen bronşite çeviriyormuş onun için yatırmışlar nilgüne serum vermişler, şimdi gökay'ın idrar vermesini bekliyorlarmış
sağlıklı olsun geri boş be güzelimafiyet olsun meralim
he ya geldim evime şükür:)
hala %20 kız şansı var ama
hayırlısı ne ise öyle olsun yaseminimhoşbuldum müzeyyencim
iiiiinşallah tüm güzel dualarınada amiiiiin canı gönülden canım benim
kız ister gönlüm tabi ama erkek olursada sevinirim
Slm biz hala duzelmedik ama daha iyiyiz cok sukur nevra ebru ayaginiza saglik allah razi olsun fikri cikarandanda goturendende yardim edendende ayni duygulari 24,5 burcuda size iletmemi soyledi ben ona tesekkur ettim o da sizlere
huhuuuuu ben geldiiiiiim
selam herkeslereeee
hepinizi çoooook özledim
yazamıyorum haktan ağlıyo uyutayım döncem size emi
benim de berkay da 13. haftada % 95 kız demişti 17. haftada yanılmışım 2. oğlan geliyor dedibelki seninki de yanılmıştır canım.
inşallah sağlıklı hayırlı evlat olsun sen de sağlıkla doğumu atlat da önemli olan o. ee tabi bir de kız olursa bonus olur yani ama hayırlısı bakalım.
sağlıklı olsun geri boş be güzelim
insanın evi gibiside yok dimi cnm
hayırlısı ne ise öyle olsun yaseminim
of off oooofff
kıyamam yaaaaa
perişan olmuşlar desene
rabbim dermansız dert vermesiiiiinnnnn
benim kızda keyifsizmiş
iştah 0
kıyamam yaaaa
perşembe su çiçeği yaptırmak için izin almıştım
acaba çarşamba, perşembe, cumayıda alıp yanındamı kalsam
amin allah cümlemizden razı olsun .. sende selamlarımızı söle .. daha iyi olmanıza sevindim .. çabukcak atlatırsınız inşll.
yasemin hoşgeldin.. allah gönlüne göre verir inşll. hayırlısı canım .. o görünen kordon olsun , kız olsun bizim olsun ..
müzeyyen nasılsın canım . paşalar nasıl ..
hay alah yaa çok geçmiş olsun...
bir garip hal hasıl oldu nasıl zor geliyor bir şeyler yazmak
aynen okuyup okuyup kendi kendime yorum yapıyorum yazmaya üşeniyorum tembellik çöktü
aynen nasıl zorluyorum kendimi yazmak için
bu arada aç değilim ama bir şeyler yiyesim var ama ne olduğunu keşfedemedim çok sinir
sakız çiğneyim bari . belkim geçer .
umarım diştendir cnm benimamin canım benimmm:)
özledim valla evimi her ne kadar dağ başında olsada
Nolduki öyküme annesi
inşallah hasta filan olmaz kuzum ya
haktanda öyle
günlerdir huzursuz huysuz uykusuz
doktora götürdük tüm tahlilleri yapıldı hiçbişeyi çıkmadı ama kansızmış minik kuzum herşeyide yiyo ama yinede kansız çıktı :85:
Diş yerleri şişmiş ondandır huysuzluğu dedi doktor
belki kuzumunda dişindendir he?
Hoşbuldum nevracım amiiiiin:)
neyse hayırlısı o olsun
biz günlerdir o psikolojideyiz bige:95:bir garip hal hasıl oldu nasıl zor geliyor bir şeyler yazmak
aynenaynen okuyup okuyup kendi kendime yorum yapıyorum yazmaya üşeniyorum tembellik çöktü
benim deeeee ve yedimaynen nasıl zorluyorum kendimi yazmak için
bu arada aç değilim ama bir şeyler yiyesim var ama ne olduğunu keşfedemedim çok sinir
su işe yaramıyor ama dimiben aynı şekilde sürekli yiyesim var . Bu gidişle kilo alacamSıcak çikolata içtim ama kesmedi .. Ne oldu bana anlamıyorum .. Iştahım kapansın diye su içiyorum sürekli
yaaaaaaa ne güseeelllllkızıma gideyim bari çağırdı beni offf uyuyacağım
daha çok açıkırsın çiğnemeeeeeeeeeeesakız çiğneyim bari . Belkim geçer .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?