2009 Aralık Anneleri

içinden çıkan parçalardan biriyle beren az kalsın boğuluyormuş da :18:

nee ayyy nasıl yaaa .. nasıl bi oyuncak gelmiş .. bize geçen ay çubuklar geldi biz çıkarmadık önüne . o tarz bişey mi acaba .. :26:

hay allah yaa çok geçmiş olsun bişey olmamış değil mi .

nee ayyy nasıl yaaa .. nasıl bi oyuncak gelmiş .. bize geçen ay çubuklar geldi biz çıkarmadık önüne . o tarz bişey mi acaba .. :26:

hay allah yaa çok geçmiş olsun bişey olmamış değil mi .

küçük parçalı bir oyun seti gibi bir şey anladığım kadarıyla... allaha şükür berende bir sıkıntı yok, bahar hemen firmayla temasa geçmiş böyle iş mi olur siz çocuk için üretim yapıyorsunuz ama bu kadarcık parçalar olursa tabii çocuk da boğulur her şey de olur, kk'daki arkadaşlarımdan da aynı şikayeti aldım vs diye güzel bir fırça kaymış

ohh çok şükür bişey olmadığına sevindim ..
baharda iyi yapmış .. kontrol etmeden mi gönderiyorlar. nasıl iştir bu
rabbim korumuş berenimizi..

bige nilgün nerde görünmüyo dünden beri .
sen konuştun mu herşey yolunda mı

yok tatlım konuşmadım... ama sanki dün itibarıyla yeni yerine geçecekti ondan gelmemiştir gelememiştir diye düşündüm, öğlen arasında ararım

yok tatlım konuşmadım... ama sanki dün itibarıyla yeni yerine geçecekti ondan gelmemiştir gelememiştir diye düşündüm, öğlen arasında ararım

haa doğru sölüyodu dimi. unutmuşumm :26:

gunaydın demıştımmm kımse tınlamadıı valla

günaydın canım görmemişim ben
nasıl oldun azra sultan nasıl

günaydınnnnnn,işlerden gelemiyorum.herkez iyimi

günaydın biz iyiyiz çok şükür sen nasılsız , ecrinnaz nasıl

günaydınlar herkes iyidir umarım. ben anneme gidiyorum.hepinizi ve bebeleri öpüyorum

biz adım adımdan memnunuz ama son sayıyı pek yapamadık zeynebin kitabı yeme girişimi olduğundan içinden çıkanlarla da sorun olmadı şükür ama hepimizin başına gelebilir geeçmiş olsun berene dikkat etmek lazım iyi olmuş fırçaladığı daha da dikkat etsinler hem gönderdikleri son oyuncak çin malı çok ironikti :)

adım adım'dan memnunmusunuz diye soracaktım.

bişeyini görmedik açıkcası .. burak kitaplarını yırtma peşinde olduğu için ben kaldırdım . gelen oyuncaklar çok kötü değilse eline veriyorum . mesela geçen ay oyun hamuru ile cubuklar geldi , çıkarmadım .. ağzın atar diye korktum :18:

berene de çok üzüldüm alah korumuş kuzucuğu

Slm biz hala duzelmedik ama daha iyiyiz cok sukur nevra ebru ayaginiza saglik allah razi olsun fikri cikarandanda goturendende yardim edendende ayni duygulari 24,5 burcuda size iletmemi soyledi ben ona tesekkur ettim o da sizlere

huhuuuuu ben geldiiiiiim
selam herkeslereeee
hepinizi çoooook özledim
yazamıyorum haktan ağlıyo uyutayım döncem size emi

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnn kızlar

dünür hoşgeldin bebiş oğlanmış galiba hayırlısı olsun tatlım

hoşbuldum dünürcüm sağol
%80 erkek dediği için kesin gözüyle bakmıyorum ben
hayırlısı artık :)))
nasılsınız bakalım
bi yaramazlık yoktur umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…