2009 Aralık Anneleri

keşke burada olsaydınız
inan 2 tane daha var
sana ve bigeye göreeeee
yanınada kahve söylerim
ooohhhhh sefamız olsun

sen kilo alsan ne olur beeee
maşallahın var nevracım

keşke burada olsaydınız
inan 2 tane daha var
sana ve bigeye göreeeee
yanınada kahve söylerim
ooohhhhh sefamız olsun

sen kilo alsan ne olur beeee
maşallahın var nevracım

valla ne güzel olurdu laflardıkta . böyle sanal olmuyoo ..
sağol canım yemiş kadar oldum sölemen yeter ..
öyle ama dikkat etmezsen ucu kaçıyoo ..

bende cubuk kraker yiyeyim bari onun kalorisi az.

Son düzenleme:
%40 çikolata içeren; çikolata kaplı, krema dolgulu tadı şahane kek

içindekilerin bir kısmı: %52.5 kek, %5 bitter çikolata, kakao, %30 sütlü çikolata...

varmış..

gel canım benim ben sana cubuk kraker vereyim..

süt tozu vardır kesin... Reklamlarını gördüm çok özendim ama nasılsa yiyemem bari sütüm çekmesin diye bakmadım bile pakete

canım kıyamam Olsun umut paşa büyüyünce yersin meral o zaman bige ye ayırdığını ben yerim hehehe kilo problemimde yok çatlayın patlayın

sen ye çubuk krakeri
sarellenin ve kipanın bitter şokellası var içinde süt nevi yok ondan yiyebiliyorum ki ben ayrıca %70 kakao oranlı çikolataları da yiyebiliyorum zaten bitter çikolata seven bir insan olduğum için hiiiiiiiiiiç sorunum yok yaniciğime
ha mümkün olsa o intense'ı lüppppppppppppp ama napalım elbet bir gün ben de yiycem sonsuza kadar emzirmiycem ya :92:

canım kıyamam Olsun umut paşa büyüyünce yersin meral o zaman bige ye ayırdığını ben yerim hehehe kilo problemimde yok çatlayın patlayın

ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldi sinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir

ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım

evet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. aşkam alayım bari ..

ben sizler için yedim
siz kilo almayın ben alırım hepinizin yerine

bak yaa hem teklif ediyoo hemde hepsini yiyiyoo .. :84:

canım sıkılıyoooooo hiç iş yapasın yok .. yaaa saatte çakıldı kaldı sanki ne zaman 6 olacak yaaa

ne yapayım canım sıkılıyor benim yoksa sana lafım yok seni ben çoooooook severim hem de çooook

evet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. aşkam alayım bari ..

ben demin ne yedim??? yeni kilo sebebin burada
muuuuuhteşem bir şey ben ünal kuruyemişte tesadüf görüp aldım nerede bulursun bilemiyorum, benimki bitterdi ayıptır sölemesi

ben sizler için yedim
siz kilo almayın ben alırım hepinizin yerine

kalan 2yi de mi yedinnnnn

süt tozu vardır kesin... Reklamlarını gördüm çok özendim ama nasılsa yiyemem bari sütüm çekmesin diye bakmadım bile pakete
deme yaaaaaaaa
vallahiçok üzüldüm bige
keşke isim belirtmeseydim
kilo problemi yokmuş peeeehhhhhh
Kızım kötü laf ettim haberin olaaaaaaaa
Kaşındın bak şimdi

ay bende bitter sevenlerdenim:2:
ellerine sağlık cnm benim:90:
evet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. Ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. Dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. Aşkam alayım bari ..
ay bak görüyormusun
çikolatanın dayanılmaz hafifliğine kapıldık birden

site açmıyoo ne yedin merak ettim şimdi ..

yemiş valla

bitter çikolata kaplı antep fıstıklarııııııııııııııııı

bütün paketi yemedim ha 10-15 antep fıstığı yedim belirteyim
meral olsa bütün paketi

Bak yaa hem teklif ediyoo hemde hepsini yiyiyoo .. :84:
kız yemedin 2 tanesi duruyor daha
ama çekmecemde (söylemesi ayıp,
canınz ve sütünüz çekmesin ne oluuuuuuuurrrrr)
göfret
pohça
tuzlu biskuvi
2 adet browni intense
2 adet elma
1 adet mandaliman
ve pelitten 1 kutu diycem ama yarısını hüpletmiştim çikolatam vaaaaaar
canım sıkılıyoooooo hiç iş yapasın yok .. Yaaa saatte çakıldı kaldı sanki ne zaman 6 olacak yaaa
benimdeeeeeeeeee
bugün 6 olmayacak anlaşıldı
ne yapayım canım sıkılıyor benim yoksa sana lafım yok seni ben çoooooook severim hem de çooook
biziiiiiiiiiiiiiii
ben demin ne yedim??? yeni kilo sebebin burada
muuuuuhteşem bir şey ben ünal kuruyemişte tesadüf görüp aldım nerede bulursun bilemiyorum, benimki bitterdi ayıptır sölemesi

Kalan 2yi de mi yedinnnnn
bende linki açmadı yaaaaaaaa
merak ettim beeeeeennnnn
yok kız 2 si sizi bekliyor
melikeyede vermiycem çünkü o seni seviyooooo bizi değiiiillllll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…