daha beter acıktırır sakız yahu
daha çok açıkırsın çiğnemeeeeeeeeeee
napayım hem vakt geçer hemde ağzımın tadı değişsin diye ..
Hani bize yokmu .. :84: :84:
Afiyet olsun canım ..
Napayım yoksa sürekli bişeyler yiyorum . önüne geçemem sonra .. Zaten 1 ilo almışım
keşke burada olsaydınız
inan 2 tane daha var
sana ve bigeye göreeeee
yanınada kahve söylerim
ooohhhhh sefamız olsun
sen kilo alsan ne olur beeee
maşallahın var nevracım
keşke burada olsaydınız
inan 2 tane daha var
sana ve bigeye göreeeee
yanınada kahve söylerim
ooohhhhh sefamız olsun
sen kilo alsan ne olur beeee
maşallahın var nevracım
yiyemem ki ben
niye içinde süt ürünü var mı onun
süt tozu vardır kesin... Reklamlarını gördüm çok özendim ama nasılsa yiyemem bari sütüm çekmesin diye bakmadım bile pakete
%40 çikolata içeren; çikolata kaplı, krema dolgulu tadı şahane kek
içindekilerin bir kısmı: %52.5 kek, %5 bitter çikolata, kakao, %30 sütlü çikolata...
varmış..
gel canım benim ben sana cubuk kraker vereyim..
canım kıyamamOlsun umut paşa büyüyünce yersin meral o zaman bige ye ayırdığını ben yerim hehehe kilo problemimde yok çatlayın patlayın
sen ye çubuk krakeri
sarellenin ve kipanın bitter şokellası var içinde süt nevi yok ondan yiyebiliyorum ki benayrıca %70 kakao oranlı çikolataları da yiyebiliyorum zaten bitter çikolata seven bir insan olduğum için hiiiiiiiiiiç sorunum yok yaniciğime
ha mümkün olsa o intense'ı lüpppppppppppppama napalım elbet bir gün ben de yiycem sonsuza kadar emzirmiycem ya :92:
valla ne güzel olurdu laflardıkta . Böyle sanal olmuyoo ..
Sağol canım yemiş kadar oldum sölemen yeter ..
öyle ama dikkat etmezsen ucu kaçıyoo ..
Bende cubuk kraker yiyeyim bari onun kalorisi az.
yiyemem ki ben
ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldisinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir
ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım
ben sizler için yedim
siz kilo almayın ben alırım hepinizin yerine
ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldiSinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir
Ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım
evet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. aşkam alayım bari ..
ben sizler için yedim
siz kilo almayın ben alırım hepinizin yerine
deme yaaaaaaaasüt tozu vardır kesin... Reklamlarını gördüm çok özendim ama nasılsa yiyemem bari sütüm çekmesin diye bakmadım bile pakete
kilo problemi yokmuş peeeehhhhhhcanım kıyamamOlsun umut paşa büyüyünce yersin meral o zaman bige ye ayırdığını ben yerim hehehe kilo problemimde yok çatlayın patlayın
ay bende bitter sevenlerdenim:2:sen ye çubuk krakeri
Sarellenin ve kipanın bitter şokellası var içinde süt nevi yok ondan yiyebiliyorum ki benAyrıca %70 kakao oranlı çikolataları da yiyebiliyorum Zaten bitter çikolata seven bir insan olduğum için hiiiiiiiiiiç sorunum yok yaniciğime
Ha mümkün olsa o intense'ı lüpppppppppppppAma napalım elbet bir gün ben de yiycem sonsuza kadar emzirmiycem ya :92:
ellerine sağlık cnm benim:90:ne güzel gidiyodun şu heheden sonrası için çok içimden geldiSinir oluyorum yiyip yiyip almayan bünyelere siniiiiiir
Ama kıyamam yine de severim seni bunca yılın intikamını senden çıkardım kusuruma bakma bacım
ay bak görüyormusunevet doğru bend bitter severim . çikolatanın tadına varıyo insan .. Ama en çok antep fıstıklı çikolata severim. Dayanam yani ..ahh bak canım çekti şimdi .. Aşkam alayım bari ..
ben demin ne yedim??? yeni kilo sebebin burada
muuuuuhteşem bir şey ben ünal kuruyemişte tesadüf görüp aldım nerede bulursun bilemiyorum, benimki bitterdi ayıptır sölemesi
kalan 2yi de mi yedinnnnn
site açmıyoone yedin merak ettim şimdi ..
yemiş valla
kız yemedin 2 tanesi duruyor daha
Bak yaa hem teklif ediyoo hemde hepsini yiyiyoo ..:84:
benimdeeeeeeeeeecanım sıkılıyoooooo hiç iş yapasın yok .. Yaaa saatte çakıldı kaldı sanki ne zaman 6 olacak yaaa
biziiiiiiiiiiiiiiine yapayım canım sıkılıyor benim yoksa sana lafım yok seni ben çoooooook severim hem de çooook
bende linki açmadı yaaaaaaaaben demin ne yedim??? yeni kilo sebebin burada
muuuuuhteşem bir şey ben ünal kuruyemişte tesadüf görüp aldım nerede bulursun bilemiyorum, benimki bitterdi ayıptır sölemesi
Kalan 2yi de mi yedinnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?