2009 Aralık Anneleri

sanırım öykünün hafif ateşide varmış
of biran önce kuzuma kavuşmak istiyorum

yarın yokum şekerler
kendinize ve bebelere iyi bakın
öpüldünüz

sanırım öykünün hafif ateşide varmış
of biran önce kuzuma kavuşmak istiyorum

yarın yokum şekerler
kendinize ve bebelere iyi bakın
öpüldünüz

çok geçmiş olsun canım yaaa inşll yükselmez hemencecik geçer..
rahat bi gece geçirirsiniz inşll.

Son düzenleme:
Kimse yok eskiden aksamcilar olurdu o da Kalmadi bu veletler hal birakmiyorki nilgunu okudum gecmistir insallah ben okuyana kadar hastalik durumlari bizim simdide esim grip mina ve ben tam duzelmedik
neyse bende kactim iyigeceler olsun

herkese iyi akşamlar nasılsınız kızlar giremiyorum uzun zamandır geçmişe hiç bakamadım
ben kafayı yemek üzereyim malum kaynanamlar burda ve güneşte düzen müzen hiç kalmadı ece 3lere kadar uyutmaya çalışıyoruz ağlıyo uyumuyor deliricem umarım herkes iyidir kendinize iyi bakın bebeişlerede

senden bişey rica etsem o lolipopları nasıl yapmıştın dün akşam yaoraklarımı sardım sölemesi ayıp d.günü için birkaç yapacağım şey var başka ne yapsam diye düşünüyorum

ben sosiste çok katkı var diye parmak sucukla yaptım melikecim... iki milföyü yanyana koydum eni parmak sucuğun eni olacak şekilde ve boyu biraz uzayacak gibi açtım, bir kenara sucuğu koyup sardım, sonra 1-2 cm aralıkla kesip çöp şişlere taktım üzerine yumurta sürdüm (orijinalinde susam da serpiyorsun) attım fırına pişti yidik

KIZLAR BENİM KUZU 4 GÜNDÜR İSHAL .BUNU BİLMESİE RAĞMEN SIKI TEMBİHLEMEME RAĞMEN DÜN BİR DE KAYINVALİDEM KAYISI KOMPOSTOSU YAPMIŞ OFFFFFFFF OF

teprik koyayım kendisine ben
çalışıyordun sanırım, evde kayısı, armut, kabak gibi yumuşatıcı malzeme bulundurma, olanları da sakla bulamasın muz, patates, haşlama pirinç bırak ortalıkta onları vermek zorunda kalsın

merak etme kaynanasız evlerde de durum farklı değil, cücelerin hepsi gecelere akmaya karar verdi kimse uyumuyor, uyutamıyor size özel değil sıkma canını :93:

günaydınnnnn. nasısınız bakalım. biz çok yoğunuz.aklıma gelmişken ocak günü fatma diyo bendeki listede fatmayı hatırlayamadım. bana hesap nolarını atarmısınız acaba.

herkese günaydınn ..

bugün hemencecik bitsinn .. yarın olsun oğluşumla olayım benn

günaydın
yaaa kıskandııııım

günaydınnnnn. nasısınız bakalım. biz çok yoğunuz.aklıma gelmişken ocak günü fatma diyo bendeki listede fatmayı hatırlayamadım. bana hesap nolarını atarmısınız acaba.

günaydınnnn nerelerdesin yahu? nasılsın? ecrinnaz nasıl? kütük enişte nasıl?

günaydın
yaaa kıskandııııım

burdayım canımda bizim işler ocak şubatta yoğun oluyo . mart 1 e kadan böle. kızım iyi çok şükür. pazar günü babası gezmeye çıkarmıştı bahçeye nası hallettiyse burnu üstüne düşürmüş. burnu kocaman yara kızımın. kütük kocamla aramaız bi düzelio bi iyi öle gidio şimdilik. sinirlendiğinde lafların hesabını bilemiyo. çok ağır konuşuyo. geçen akşam dedim. kendine çeki düzen var. böle sürdüremem ben bu evliliği dedim. aynı cümleyi oda bana kuruyo. amaaannn uğraşamıcem valla. siz iyimisiniz bilgecim

gnaydınnn

günaydın
yaaa kıskandııııım

iyiyiz canım sağolasın yuvarlanıp gidiyoruz işte bugünümüze şükür
ah kuzuuuuuum yazık yaaaaaaaa çok geçmiş olsun öp o güzel burnundan benim için
ben yazın ayvalık'a geldiğimde bi hızar alıp tanışmaya geliyim enişteyle neysse su akar yatağını bulur hiç sıkma canını, en güzelini dedin uğraşma, nasılsa olacak bir şekilde oluyor, kendini toparlarsa ne ala toparlamazsa da kendi bilir tabii ki gönül toparlamasını istiyor da işte neyyyyyse salla gitsin

nevraaaaaaa 23 nisan... cumartesi... gaziosmanpaşa ilçesi bolluca köyü...
gider misiniz? :83:

berbat bi gece sonrası günaydın herkslere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…