bana uyar . çanta içine neler koyabiliriz listesini çıkaralım . sen bu konuda daha tecrubelisin okul ihtiyaçlarını bizden iyi biliyorsun ..
nutuk ve tişort bence de iyi olur . ömür boyu saklıyacakları kendilerine özel bişeyler olur. özellikle nutuk fikri süper bigecimm
ne yapayım canım yaa heyecanlanıyorum böyle şeylerde ..
bişeyle yapmak , birilerinin gülen gözlerini görmek o kadar güzelki ..
eşimle paylaştım gönderdiğini her zaman hazırım der
aynı anda aynı şeyleri mi yazdık biz.. :26:
sağol cnm inş .. ekledim cnm kızım fırsat verince bakıcambu arada geçmişolsun mervecim inşll ilaçla atlatırsınız ..
iyidir nolsun merve yine kaşınmakla meşgulüz nevrayla
hadi inşallah ilaç bitince tümüyle geçsin bir daha da uğramasın hastalık hiçbirimize
Yardim melekleri yine işbaşında galiba)
Oglus gunler sonra kahvaltısını tam bıtırmedı ama yedı baya cok sevınclıyim aç duruyordu kac gundur sadece emiyordu cok duskun olmayan cocuk düskün oldu memeye hava guzel disar cıkmak ıstıyoruz coooookkk sıkıldık sizler nasılsınız kuzular nzsıl optum herkeşi
valla bige topiğin gülü senmişin bak sen geldin sayfalara yetişemez oldum bu ne hız
sağol canım aminn kimseyee uğramasın inşallahh
allah razı olsunbirlikte güçlüyüz :13:
öyle kibin
Yardim melekleri yine işbaşında galiba)
Oglus gunler sonra kahvaltısını tam bıtırmedı ama yedı baya cok sevınclıyim aç duruyordu kac gundur sadece emiyordu cok duskun olmayan cocuk düskün oldu memeye hava guzel disar cıkmak ıstıyoruz coooookkk sıkıldık sizler nasılsınız kuzular nzsıl optum herkeşi
sağol cnm inş .. ekledim cnm kızım fırsat verince bakıcam
valla bige topiğin gülü senmişin bak sen geldin sayfalara yetişemez oldum bu ne hız
sağol canım aminn kimseyee uğramasın inşallahh
şimdi konuştum eşimle mail arkda. atacak .. inşll yardımcı olurlar.
nazancım nasılsın görüşemez olduk..biz iyiyz çok şükür burak kuduruk paşamlar uğraşıyoruz işte ..maşallah diyeyim mert efemize .. hasta olduklarında hepsi öyle canım inşll düzelmiştir artkın
evet topiğim gülü bigee
bence daha atmasın önce bir liste çıkaralım, ne yapacağını bilmeden "yaparım" diye atlayan çok olur ondan sonra yarı yolda kalmayalımbu arada ben bir mail daha atayım sınıf seviyelerini öğreneyim, daha doğrusu 2011-2012 için sınıf seviyelerini öğreneyim hatta çünkü nisandan sonra 2 ay için ne kırtasiyesi ne çantası bir sonraki yıla hazır olmuş olsun... sayı değişebilir yani, zaten içerik de değişecektir sınıf seviyesine göre
ya bu arada bizim okulda 1. sınıftan itibaren guaj boya kullanılıyor ama onları kaldırıp sulu boya yazayım değil mi ben :44:
Ne yapiyorsunuz huhuuuuu mina uyanik heran kacblirim :) gun bitince yine devam edecekmiyiz ewtse toplu yapalim para pek biraz geldi benim gozume :))))
Ne yapiyorsunuz huhuuuuu mina uyanik heran kacblirim :) gun bitince yine devam edecekmiyiz ewtse toplu yapalim para pek biraz geldi benim gozume :))))
melike nbr nasil gdyr hazirliklar
İyi bari balgamı çıkardıysa rahatlamıştır kuzum. Hadi çoğu gitti birkaç güne bir şeyi kalmaz inşallah.Pazar gunu bir hafta oldu hala duzelmedi ebru tabi eskisine gore cook iyide gece bir balgam kustu aglayark oksurukle uyandi rahatladi biraz ama burun akiyor halaminada oyle ne tlfnla konutryor ne nete girbliyrm meme desen 15 dk da bir geliyor nerdeyse kim ne derse desin ben cok sıkıldım bu meme isinden insallah cok zorlanmayiz birakirken akli herseye eriyr meme yok aciyor daha yeni emdine ermiyor :)))kesmedim kesemem de bu kadar onemli bagisiklik sistemi icin demisken dr. hay allahim cogu bitti azi kaldi diyrm :) az kaldi valla ebru deneme yapyrmusun cikiyrmusun evden uzun saatler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?