2009 Aralık Anneleri

tecrübeden ziyade kaynağım var bizim okulun sitesinde her sınıf seviyesi için hangi derse ne malzeme istiyoruz kaç tane istiyoruz listemiz var :82: oradan ayıklayacağım şimdi, bizim istediğimiz sayılar markalar falan doğal olarak farklıdır

Yardim melekleri yine işbaşında galiba)
Oglus gunler sonra kahvaltısını tam bıtırmedı ama yedı baya cok sevınclıyim aç duruyordu kac gundur sadece emiyordu cok duskun olmayan cocuk düskün oldu memeye hava guzel disar cıkmak ıstıyoruz coooookkk sıkıldık sizler nasılsınız kuzular nzsıl optum herkeşi

bu arada geçmişolsun mervecim inşll ilaçla atlatırsınız ..
sağol cnm inş .. ekledim cnm kızım fırsat verince bakıcam
iyidir nolsun merve yine kaşınmakla meşgulüz nevrayla
hadi inşallah ilaç bitince tümüyle geçsin bir daha da uğramasın hastalık hiçbirimize

valla bige topiğin gülü senmişin bak sen geldin sayfalara yetişemez oldum bu ne hız
sağol canım aminn kimseyee uğramasın inşallahh

elimiz iki kişiye uzanırsa kardır dedik nazancım bakalım... yani ben okulla falan da yaparım buraya hiç getirmem bile mevzuyu da... hepimizin çocuğu var, bunlar çocuklara dönük faaliyetler, belki yapmak isteyip ne yapacağını bilemeyen vardır diye söylüyorum işte
afiyet şeker olsun iştahı geri gelsin
güzel güzel gezin tabii o kadar nadir oluyor ki bugünlerde iyi hava

valla bige topiğin gülü senmişin bak sen geldin sayfalara yetişemez oldum bu ne hız

şubat ortası mart başına kadar böyle merve ondan sonra sayfa açık durur ama ben yazabilir miyim bilmiyorum o yüzden toptan yazıyorum şimdi

allah razı olsun birlikte güçlüyüz :13:

öyle kibin

şimdi konuştum eşimle mail arkda. atacak .. inşll yardımcı olurlar.

nazancım nasılsın görüşemez olduk..biz iyiyz çok şükür burak kuduruk paşamlar uğraşıyoruz işte .. maşallah diyeyim mert efemize .. hasta olduklarında hepsi öyle canım inşll düzelmiştir artkın

sağol cnm inş .. ekledim cnm kızım fırsat verince bakıcam

evet topiğim gülü bigee

bence daha atmasın önce bir liste çıkaralım, ne yapacağını bilmeden "yaparım" diye atlayan çok olur ondan sonra yarı yolda kalmayalım bu arada ben bir mail daha atayım sınıf seviyelerini öğreneyim, daha doğrusu 2011-2012 için sınıf seviyelerini öğreneyim hatta çünkü nisandan sonra 2 ay için ne kırtasiyesi ne çantası bir sonraki yıla hazır olmuş olsun... sayı değişebilir yani, zaten içerik de değişecektir sınıf seviyesine göre

ya bu arada bizim okulda 1. sınıftan itibaren guaj boya kullanılıyor ama onları kaldırıp sulu boya yazayım değil mi ben :44:

Ne yapiyorsunuz huhuuuuu mina uyanik heran kacblirim :) gun bitince yine devam edecekmiyiz ewtse toplu yapalim para pek biraz geldi benim gozume :))))

şimdilik bilgi mail atacak gelişmelerden haberdar edecek herkesi. bize o konuştuk eşimle nisan okul sonu önümğzdeki seneye kalır diye ..

bence de sulu boya daha iyi olur. anladıüım kadaryla ilköğretim devlet okullarımda . lise kolej

Ne yapiyorsunuz huhuuuuu mina uyanik heran kacblirim :) gun bitince yine devam edecekmiyiz ewtse toplu yapalim para pek biraz geldi benim gozume :))))

:))))) ihtiyaca deva olmadı demek ki
hep birlikte yaparsak daha uzun sürede sıra gelir ama

napalım yardım yapma peşindeyiz proce geliştiriyos

Ya ewt uzun olur ama bir arkadas gne girmis 100 liradan 2000 lira ok 20 ay cok uzun ama kiskandim galiba 2000 lirayi duyunca :))))) mina sumuklu fisfis geziniyor istah sifir ama bunada sukur burak nasil guzel surat ya masallah yeni bir bagis durumu var sanirim biz katilitiz butcemizin musade ettigi kadariyla haberiniz olsun

Kızlar gene neler yapıyonuz ben de katılmak isterim şu kırtasiye listesi çıksın elimden geldiğince yardım etmek isterim
günaydın tabi bu arada

Pelin ne haber düzelmedi mi Minanın burnu hala bizimki on gün sürdü çok şükür iyi şimdi iştahı da birazcık yerine geldi yine de zor yiyor ama buna şükür.

Yardım konusunda bizde varız gerek ulaşım, gerek temin hususunda.

Bir sürü şeyler yazmak istiyorum her seferinde ama Canberk hiç rahat bırakmıyor pc başına oturduğumu görmesin ya gelip kapatıyor ya da memeye yapışıyor hemen .
15 şubat iş günü kaldı dört hafta.

Pazar gunu bir hafta oldu hala duzelmedi ebru tabi eskisine gore cook iyide gece bir balgam kustu aglayark oksurukle uyandi rahatladi biraz ama burun akiyor hala minada oyle ne tlfnla konutryor ne nete girbliyrm meme desen 15 dk da bir geliyor nerdeyse kim ne derse desin ben cok sıkıldım bu meme isinden insallah cok zorlanmayiz birakirken akli herseye eriyr meme yok aciyor daha yeni emdine ermiyor :)))kesmedim kesemem de bu kadar onemli bagisiklik sistemi icin demisken dr. hay allahim cogu bitti azi kaldi diyrm :) az kaldi valla ebru deneme yapyrmusun cikiyrmusun evden uzun saatler

melike nbr nasil gdyr hazirliklar

yavaş yavaş bitiyor canım annemle k.valideye de iş verdim ben de dün akşam şeker hamuru yaptım marsmallow şekerden becerdim kurabiyeleri kaplıyacağım üzerlerine şeker hamurundan gül yaptım koyacağım inşallah güzel olurlar

İyi bari balgamı çıkardıysa rahatlamıştır kuzum. Hadi çoğu gitti birkaç güne bir şeyi kalmaz inşallah.

Meme işi beni de çıldırtıyor artık hele akşam üstü kadın gittikten sonra babası gelene kadar evde yalnızsak beş dk da bir memede yarım saat emiyor bıraktı mı kıyametler kopuyor meme dişlerinin arasında kafa sağa sola arkaya sürekli oynuyor acıdan mahvoluyorum. Ama başka bir yerdeysek mesela annemlerde falan aklına gelmiyor o zaman ben de her gün bir yere gidiyorum iki gündür annemlerdeydik bugün b.çekmeceye gidiyoruz evde yalnız kalmaktan korkuyorum resmen oğlanla.
Ben de bıraktıramam herhalde ama şöyle gelen gürül gürül sütüm de yok ki bizimkinin biraz da ağız alışkanlığı oldu sigara ggibi bir şey tövbe tövbe.

Kadınla birkaç defa yalnız bıraktım ama hep uyuyordu bir saat içinde de geldim geri ama teyzem de varken bırakıyorum üç dört saat hiç problem çıkarmıyormuş aah ah kapıdan içeri girince ama bana koşup bir sarılması var ki bitiyorum yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…