2009 Aralık Anneleri

kuzum amaç tabii ki körüklemek falan değil de, biz daha önce de konuşmuştuk sonuçta senin de dediğin gibi bu yaş grubu insanlar için çok uzun bir süreden bahsediyoruz
tabi ki uzun canım. ama psikolojik olarak geçirilen bir süreç varsa herşey mümkün :44:

amanın şok olmuş durumdayım
daktan kendi kendine uyumuş halının üzerine kıvrılıp

demek ki nadir de olsa enerjilerinin bittiği anlar olabiliyor yasemin. yerim ben onu yaa maaşallah

tabi ki uzun canım. ama psikolojik olarak geçirilen bir süreç varsa herşey mümkün :44:

tabii ki şekercim zaten bence sürecin etkileri ama ben paranoyak olduğum için kontrol ederdim didim sadece

Gorulmus sey dgl minada yasemin ne yedirmistin yaz bakayim :))))

:86:

yumurtalı kıymalı ıspanak yedirdim mercimek yedirdim
ondanmıdırki

yemek ağır mı geldi diyosunuz şimdi

hocayı falan boşver de ben olsam hakikaten biraz sıkı takibe alırdım

BİR ARA TAKTIM ZATEN BAŞLADIM AĞLAMAYA SEN ZATEN BENİ SEVMİYORSUN ALDATIYORSUN BAŞKASI VAR DİYE ADAMI DELİ ETMİŞTİM HANİ KOCAYA GÜVEN OLMAZ DİYORLAR AMA ÖYLE BİR İHTİMAL VEREMİYORUM

amanın 1 sene mi çok uzun değil mi be melikecim bu süre

BENCE DE UZUN AMA OFFFFFFFFFFFF NE BİLEYİM

kuzum amaç tabii ki körüklemek falan değil de, biz daha önce de konuşmuştuk sonuçta senin de dediğin gibi bu yaş grubu insanlar için çok uzun bir süreden bahsediyoruz

KIYAMAM AKILLI OĞLUM BENİM GECE UYKUSU GELİNCE YERDE YASTIĞA BAŞINI KOYUP UZANIOYOR BENİM KİDE AMA EN FAZLA 10-15 SN HEMEN KALKIYOR TEKRAR
BİZ BUNLAra yatak odası almayız yeri halıflex yapsak yeter dünür

kalın yumuşak bi halıflex olabilir
yerlerde yuvarlanır dururlar he :)))))))
yerin onları yaaaa

bencede uzun bir dönem tık yokmuş
al karşına ciddi ciddi konuş
önemli bi konu bu

Gorulmus sey dgl minada yasemin ne yedirmistin yaz bakayim :))))
oooh ne güzel kendi kendine yorulup uyuyan bir bebiş daha
tabii ki şekercim zaten bence sürecin etkileri ama ben paranoyak olduğum için kontrol ederdim didim sadece

:86:

yemek ağır mı geldi diyosunuz şimdi
canım benim işte ben de ondan yangına körükle gitme didim yaa benim de senden kalır yanım yok klasik akrep düşün artık.

ne diyim canım ama bizim de ilk çocuk da benzer bir sürecimiz oldu. anne olmaya o kadar çok kaptırıyorsun ki kendini bir de yorgunluk ne kadın olduğunu hatırlıyorsun ne de eş olduğunu. ama 3 ay falan sürdü. siz de mutlaka atlatırsınız ama 1 senede aşamadıysanız destek falan alsanız ya da fırsat bulursanız biraz çocuksuz gezip tozsanız eski günlerdeki gibi başbaşa birşeyler paylaşsanız falan filan işte

zaten olsa hissedersin melike... o işin şakası/paranoyası ama dünürünün de dediği gibi konu masaya yatırılmalı

benimki de yastık alıp yere yatıyor en fazla 10 saniyede kalkıyor geri

zaten olsa hissedersin melike... o işin şakası/paranoyası ama dünürünün de dediği gibi konu masaya yatırılmalı

benimki de yastık alıp yere yatıyor en fazla 10 saniyede kalkıyor geri

aynen berkay da öyle yastık gördü mü hemen emziğini bulup alıyor yatıyor gözlerini kapatıyor 1 dk. olmadan sırıtarak kalkıyor kandırdım diye seviniyor sanki

nevra buna yapacak yorumum çok anam da topiğin azmışı kudurmuşu olmamak adına susayım

yap canım yap merak ettim şimdi ne diyecektin..

anam tık yok bizde 1 seneyi geçti hocaya mı gitsem aceba yoksa adamımı takip ettirsem

nası yani melikee ee çok uzun bi süre değil mii ?

bende de 2 çocuk
kayıvalide+ kayınpeder

bilemiyorum yani :82:

kadro kalabalık ..

hapishanede bile karı-kocaya "özel görüş" veriyolar anasını satiim

aayy maşallah daktan paşasına .. aylardır benim görmek istediğim tablo .. değmesin

yumurtalı kıymalı ıspanak yedirdim mercimek yedirdim
ondanmıdırki

oohh maşallajh valla ağırmı geldi acabakine ... :26:

terazi yükselen akrep diyeyim sen düşün müzeyyen
hepimizin oldu ara ara da yine oluyor traklar yoksa hepimizin bu kadar çenesine vurur muydu :89:

bilemiyorum canım benim biraz sorunlu oluyor adam belki ondan mı istemiyor ama bizim önceden de pek sık değildi zaten belki de o yüzden 3 sene sonra oldu ancak zeynep ben de olmuyor diye dr a gittim yok bir problem heralde stres demişti kadıncağız

ben bu akşam bu konuyu masaya yatırayım bakayım olmadı yarın adamı takibe alırım ama ne ara takip edeceğimö sABAH işe kadar beraber gidiyoruz akşam 5 te işten çıkıyor 5.10 da evde zaten 5.15 te gelmezse nerdesin neden geç kaldın diyorum adama eee bir hafta sonu var onuda tamamaen uyuyarak geçiriyor ama bu adam rahip olmadığına bir sorun var kesin

bilemiyorum canım benim biraz sorunlu oluyor adam belki ondan mı istemiyor ama bizim önceden de pek sık değildi zaten belki de o yüzden 3 sene sonra oldu ancak zeynep ben de olmuyor diye dr a gittim yok bir problem heralde stres demişti kadıncağız

ben bu akşam bu konuyu masaya yatırayım bakayım olmadı yarın adamı takibe alırım ama ne ara takip edeceğimö sABAH işe kadar beraber gidiyoruz akşam 5 te işten çıkıyor 5.10 da evde zaten 5.15 te gelmezse nerdesin neden geç kaldın diyorum adama eee bir hafta sonu var onuda tamamaen uyuyarak geçiriyor ama bu adam rahip olmadığına bir sorun var kesin

aynen berkay da öyle yastık gördü mü hemen emziğini bulup alıyor yatıyor gözlerini kapatıyor 1 dk. olmadan sırıtarak kalkıyor kandırdım diye seviniyor sanki

bizimkide koltuğa çıkıyoo emzik ağzında başını yastığa koyuyoo ayaklar hava . 10 sn sonra kalkıyo vee sırıtıyoo ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…