fatma ve nilgün şu hastalıklar bitecek mi kızlar? Bitse de biraraya gelsek??
bitse de gelsek
wallahi bezdim, bunalıma girdim hastalıktan,biri bitiyor diğeri başlıyor
günaydın arkadaşlarım günaydın
kambersiz olmaz benide çağırın
bigee sana da günaydın canım
Günaydınlaaar. çok uzun süredir yazamadım yinee..herkese çok geçmiş olsun bebişler soğuklara dayanamadı. bizde yeni atlattık çok şükür. balgamlı öksürüğümüz vardı ama neyseki ateş olmadı. geçti gitti. inşallah hasta olan tüm bebişler bir an önce iyileşir.. geçmişi hep takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. o yüzden haberim var herkesten az çoook.
kambersiz olmaz benide çağırın
sorma nilgün yani allah beterinden esirgesin ama bitemedi tövbeler tövbesi
bizim bitti siz başladınız sizin biter gibi oldu tekrarladı o arada biz yine olduk... gerçi şimdi düşününce maşallah fatmadan yana hastalık haberi hatırlamıyorum ben
günadyın nilgünn . gökay paşası , güzel kızın nilay nasıl
bigee sana da günaydın canım
Günaydınlaaar. çok uzun süredir yazamadım yinee..herkese çok geçmiş olsun bebişler soğuklara dayanamadı. bizde yeni atlattık çok şükür. balgamlı öksürüğümüz vardı ama neyseki ateş olmadı. geçti gitti. inşallah hasta olan tüm bebişler bir an önce iyileşir.. geçmişi hep takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. o yüzden haberim var herkesten az çoook.
kız kamber!!! hadi cumartesi sabahı atlayın hızlı trene gelin buraya biz sizi alırız gardan
günaydın şekerim
bizim mevzuyu birine forwardlamışlar vakıftan bakalım haber bekliyorum
hadi gel senin yüzüsuyun hürmetine hemen toparlanıveririz
yok abicim yok bitmedi gitti
gökayın ilk ve son olur umarım da bizim nilay faktörü var bide
azrada oldu geçenlerde ateşlenmişti bayağı boğaz enfeksiyonu
sağol nevracım toparladık şükür yeniden başlamaz ise, sanada geçmiş olsun dikkat et benimkide öyle başladı
sizede çok geçmiş olsun teker teker döküldük zaten
ne mevzusu:26:
ben de sana laf atmaya hazırlanıyordum ama Meriç'in ismini bulduramadım aklıma Tuna geldi yok ya değildi diyorum, ama nehir ismiydi diyorum falan
ayy mutlu oldum beni hatırladığın için canım. kızımın ismini hatırlamaman çok normal çünkü çok nadir yazabiliyorum..
niye atsınlar ki? :44: Kendilerine de fayda değil mi anılan aktiviteler :86:
günaydın melike
günaydın şekerim
günaydın arkadaşlarım günaydın
allah iyiliğini versinler kız ikimizi atacaklar gruptan grubun ahlakına aykırı yazı yazıyoruz diye
havalar biraz düzelsin geliyorum/geliyoruz diycem sizekız kamber!!! Hadi cumartesi sabahı atlayın hızlı trene gelin buraya biz sizi alırız gardan
Günaydın şekerim
günaydın cnmgünaydınlaaar. çok uzun süredir yazamadım yinee..herkese çok geçmiş olsun bebişler soğuklara dayanamadı. Bizde yeni atlattık çok şükür. Balgamlı öksürüğümüz vardı ama neyseki ateş olmadı. Geçti gitti. Inşallah hasta olan tüm bebişler bir an önce iyileşir.. Geçmişi hep takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. O yüzden haberim var herkesten az çoook.
ben de sana laf atmaya hazırlanıyordum ama meriç'in ismini bulduramadım aklıma tuna geldi yok ya değildi diyorum, ama nehir ismiydi diyorum falan
canım arkadaşım hele hepimiz biz şu hastalık illetinden bir kurtulalımhadi gel senin yüzüsuyun hürmetine hemen toparlanıveririz
yok abicim yok bitmedi gitti
gökayın ilk ve son olur umarım da bizim nilay faktörü var bide
azrada oldu geçenlerde ateşlenmişti bayağı boğaz enfeksiyonu
sağol nevracım toparladık şükür yeniden başlamaz ise, sanada geçmiş olsun dikkat et benimkide öyle başladı
sizede çok geçmiş olsun teker teker döküldük zaten
ne mevzusu:26:
allah iyiliğini versinler kız ikimizi atacaklar gruptan grubun ahlakına aykırı yazı yazıyoruz diye
herkese günaydın
iyiden bunadım daha doğrusu o kadar çok oldu ki artık takip edemiyorum mu demeliyim bu hastalık durumlarını ya :26:
mevzu?... senin akıllanmaya niyeti olmayan bacın yeni bir yardım harekatına başlamaya niyetlendi de
herkese günaydın
havalar biraz düzelsin geliyorum/geliyoruz diycem size
ama o bu cumartesi olmaz cnm
hala hava çok soğuk
Hava dolu tabe
nasıl atarlarmışKarşılarında bizi bulurlar
Haydalı paylaşımlarda buluyoruz ahlaka aykırı bir durum yokki ortada
heeee haber et elimizden bişey gelirse,
aaaaaaaaaaaaa sizsiz tadımı çıkar topiğin, merak etme engel oluruz biz onlara
nasıl atarlarmışKarşılarında bizi bulurlar
Haydalı paylaşımlarda buluyoruz ahlaka aykırı bir durum yokki ortada
öyle olsa hepimizin değil sadece ikimizin çocuğu olmaz mıydıDemek ki ahlakta bir sıkıntı yok da bizim çenemiz/elimiz durmuyo
aaaaaaaaaaaaa sizsiz tadımı çıkar topiğin, merak etme engel oluruz biz onlara
kız kamber!!! hadi cumartesi sabahı atlayın hızlı trene gelin buraya biz sizi alırız gardan
günaydın şekerim
ay o cümleyi ben mi kurmuşum:26:iyide neden ve nasıl yapmışım bunu:97:bekliyoruz şekerim
de "hava dolu tabe" ne dimek annamadı ben
Gülüm melike sizin bizi dışlayacağınızı kastetmişti başkası bir şey yapmıycak
Edicem edicem merak etmeyesin
Ikinci tümcen için bkz. Meral'e yazdığım :130:
öykü düzeldi maşallahda arada bizim pil bitti sanırım cnmmanisa canım. Onuda tutturdun valla
meral kızım iyi çok şükür. çok hareketli amaa tutamıyoruz biz artık valla.. Bide 2 yaş sendromuna erken girdi galiba çook huysuz. Herşeyi istiyor vermeyince ağlıyor. Hiç hayır densin istemiyor. Kapı açılınca senden önce dışarıda. Nasıl baş edicez bakalım.. Senin kızın nasıl oldu canım toparlandımı geçen hafta sanki rahatsızdı diye hatırladım. Bu arada sanada geçmiş olsun onlarla ilgilenmekten biz toparlanamıyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?