2009 Aralık Anneleri

bitse de gelsek
wallahi bezdim, bunalıma girdim hastalıktan,biri bitiyor diğeri başlıyor

sorma nilgün yani allah beterinden esirgesin ama bitemedi tövbeler tövbesi
bizim bitti siz başladınız sizin biter gibi oldu tekrarladı o arada biz yine olduk... gerçi şimdi düşününce maşallah fatmadan yana hastalık haberi hatırlamıyorum ben

Günaydınlaaar. çok uzun süredir yazamadım yinee..herkese çok geçmiş olsun bebişler soğuklara dayanamadı. bizde yeni atlattık çok şükür. balgamlı öksürüğümüz vardı ama neyseki ateş olmadı. geçti gitti. inşallah hasta olan tüm bebişler bir an önce iyileşir.. geçmişi hep takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. o yüzden haberim var herkesten az çoook.

ben de sana laf atmaya hazırlanıyordum ama Meriç'in ismini bulduramadım aklıma Tuna geldi yok ya değildi diyorum, ama nehir ismiydi diyorum falan

kambersiz olmaz benide çağırın

hadi gel senin yüzüsuyun hürmetine hemen toparlanıveririz

yok abicim yok bitmedi gitti
gökayın ilk ve son olur umarım da bizim nilay faktörü var bide
azrada oldu geçenlerde ateşlenmişti bayağı boğaz enfeksiyonu

günadyın nilgünn . gökay paşası , güzel kızın nilay nasıl

bigee sana da günaydın canım

sağol nevracım toparladık şükür yeniden başlamaz ise, sanada geçmiş olsun dikkat et benimkide öyle başladı

sizede çok geçmiş olsun teker teker döküldük zaten

kız kamber!!! hadi cumartesi sabahı atlayın hızlı trene gelin buraya biz sizi alırız gardan

günaydın şekerim
bizim mevzuyu birine forwardlamışlar vakıftan bakalım haber bekliyorum

ne mevzusu:26:

iyiden bunadım daha doğrusu o kadar çok oldu ki artık takip edemiyorum mu demeliyim bu hastalık durumlarını ya :26:

mevzu?... senin akıllanmaya niyeti olmayan bacın yeni bir yardım harekatına başlamaya niyetlendi de

ben de sana laf atmaya hazırlanıyordum ama Meriç'in ismini bulduramadım aklıma Tuna geldi yok ya değildi diyorum, ama nehir ismiydi diyorum falan

ayy mutlu oldum beni hatırladığın için canım. kızımın ismini hatırlamaman çok normal çünkü çok nadir yazabiliyorum..

allah iyiliğini versinler kız ikimizi atacaklar gruptan grubun ahlakına aykırı yazı yazıyoruz diye

öyle olsa hepimizin değil sadece ikimizin çocuğu olmaz mıydı demek ki ahlakta bir sıkıntı yok da bizim çenemiz/elimiz durmuyo

kız kamber!!! Hadi cumartesi sabahı atlayın hızlı trene gelin buraya biz sizi alırız gardan

Günaydın şekerim
havalar biraz düzelsin geliyorum/geliyoruz diycem size
ama o bu cumartesi olmaz cnm
hala hava çok soğuk

günaydın cnm
nasılsın meriç kuzusu nasıl
ben de sana laf atmaya hazırlanıyordum ama meriç'in ismini bulduramadım aklıma tuna geldi yok ya değildi diyorum, ama nehir ismiydi diyorum falan
Hava dolu tabe

canım arkadaşım hele hepimiz biz şu hastalık illetinden bir kurtulalım
birde hava birazcık ısınsın atlayıp gelsem sözüm söz
allah iyiliğini versinler kız ikimizi atacaklar gruptan grubun ahlakına aykırı yazı yazıyoruz diye

herkese günaydın

nasıl atarlarmış Karşılarında bizi bulurlar
Haydalı paylaşımlarda buluyoruz ahlaka aykırı bir durum yokki ortada

heeee haber et elimizden bişey gelirse,

herkese günaydın

aaaaaaaaaaaaa sizsiz tadımı çıkar topiğin, merak etme engel oluruz biz onlara

bekliyoruz şekerim

de "hava dolu tabe" ne dimek annamadı ben
gülüm melike sizin bizi dışlayacağınızı kastetmişti başkası bir şey yapmıycak

heeee haber et elimizden bişey gelirse,

edicem edicem merak etmeyesin
ikinci tümcen için bkz. meral'e yazdığım :130:

nasıl atarlarmış Karşılarında bizi bulurlar
Haydalı paylaşımlarda buluyoruz ahlaka aykırı bir durum yokki ortada

tabii canım sonuçta faydalı bir paylaşım

öyle olsa hepimizin değil sadece ikimizin çocuğu olmaz mıydı Demek ki ahlakta bir sıkıntı yok da bizim çenemiz/elimiz durmuyo

sağolun canlarım

Manisa canım. onuda tutturdun valla
Meral kızım iyi çok şükür. çok hareketli amaa tutamıyoruz biz artık valla.. bide 2 yaş sendromuna erken girdi galiba çook huysuz. herşeyi istiyor vermeyince ağlıyor. hiç hayır densin istemiyor. kapı açılınca senden önce dışarıda. nasıl baş edicez bakalım.. senin kızın nasıl oldu canım toparlandımı geçen hafta sanki rahatsızdı diye hatırladım. bu arada sanada geçmiş olsun onlarla ilgilenmekten biz toparlanamıyoruz..

günaydın canım .

kız kamber!!! hadi cumartesi sabahı atlayın hızlı trene gelin buraya biz sizi alırız gardan

günaydın şekerim

hadi hayırlısı bakalım .. inşll . iyi haberler alırsın ..

ay o cümleyi ben mi kurmuşum:26:iyide neden ve nasıl yapmışım bunu:97:
Benide kaybettik başımız sağolsuuuuuunnnnnn:86:

öykü düzeldi maşallahda arada bizim pil bitti sanırım cnm
bizim kuzularda aynı cnm merak etme
bu modeller herşeyi çok merak edip çok yaramzlık yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…