müzeyyen ne oldu muevzuyu yatırdınız mı masaya !! ..
havalar biraz düzelsin geliyorum/geliyoruz diycem size
ama o bu cumartesi olmaz cnm
hala hava çok soğuk
günaydın cnm
nasılsın meriç kuzusu nasıl
Hava dolu tabe
Canım arkadaşım hele hepimiz biz şu hastalık illetinden bir kurtulalım
birde hava birazcık ısınsın atlayıp gelsem sözüm söz
nasıl atarlarmışKarşılarında bizi bulurlar
Haydalı paylaşımlarda buluyoruz ahlaka aykırı bir durum yokki ortada
öyle olsa hepimizin değil sadece ikimizin çocuğu olmaz mıydıDemek ki ahlakta bir sıkıntı yok da bizim çenemiz/elimiz durmuyo
bekliyoruz şekerim
de "hava dolu tabe" ne dimek annamadı ben
Gülüm melike sizin bizi dışlayacağınızı kastetmişti başkası bir şey yapmıycak
Edicem edicem merak etmeyesin
Ikinci tümcen için bkz. Meral'e yazdığım :130:
ay o cümleyi ben mi kurmuşum:26:iyide neden ve nasıl yapmışım bunu:97:
Benide kaybettik başımız sağolsuuuuuunnnnnn:86:
bende merak ettim bak şimdi:86:yatırıldımı acaba
yok ben yönetim atacak diye dedim yoksa bu bacıların hepsi ...................................
hay allahım şifa versin yarabbim yaa çok da minik inşallah başarılı geçer ameliyatıbigecigim bebek 1 ameliyatı ankarada oldu bi yere bogum koymuslar 4 damar tıkalı bebegın 1 yıla kendi haline akciğer iç basıncı düzelir sonra 2 ameliyat tekrar denmiş ama megerse gecikilmiş.ama bugünistanbulda anjıyo oldu doktor kalp ameliyatı olabilir dedi cok sevindik yani en azından kendi haline bırakmıyacaklar yarın ameliyata alınıyor bugün hastanedeydik her beyaz önlüklüye aglıyo sonra söylenmeye baslıyo kızıyor cok üzüldüm düsünün 9 aylık ve 4 kilo sadece rabbim tüm bebeklerimizi korusun insallah yarınıda sag salim atlatırız
ah sibel ah bir türlü çözemediniz sorunları canım allah akıl fikir versin seninkilereoffff herkesten nefret ediyorum başta kocam görümcem ve kayınpederimden!!!!!!!!!!!!!!!
geçmiş olsun nevracım aman inşallah bulaşmasın paşayaHerkese günaydınnn ..
burak paşamız iyi ama babasıyla , ben hastayız. ikimizde öksürüyoruz ..benim sesimde kısıldı ..
paşama bulaştırmayız inşll.
maaşallah öycümeöykü maşallah bomba gibi teyzesi
benim biraz uykum var ama
vucut dinlenemiyor sanırım
dün 4'den sonra revirdeydim
bir anda sanki kanım çekildi
parmağımı oynatmaya mecalim kalmadı
bide üstüne mide bulantım başladımı inan zor attım kendimi revire
hemen serum takıldı, emedur ile iki vitamin takviyesi alıp evime öyle gittim.
meriçe de geçmiş olsun neşe. şu kışı atlatalım da rahatlayalım inşallahGünaydınlaaar. çok uzun süredir yazamadım yinee..herkese çok geçmiş olsun bebişler soğuklara dayanamadı. bizde yeni atlattık çok şükür. balgamlı öksürüğümüz vardı ama neyseki ateş olmadı. geçti gitti. inşallah hasta olan tüm bebişler bir an önce iyileşir.. geçmişi hep takip ediyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum. o yüzden haberim var herkesten az çoook.
hangi mevzu ben yine birşeyleri kaçırmışım galiba:26:günaydın şekerim
bizim mevzuyu birine forwardlamışlar vakıftan bakalım haber bekliyorum
bende merak ettim bak şimdi:86:yatırıldımı acaba
hangi mevzu ben yine birşeyleri kaçırmışım galiba:26:
işler çok yoğun olduğu için yatıramadık kızlarevde de berkayı yatıramıyoruz zaten o yüzden sıkıntı yok son günlerde berkay sayesinde bizde melikenin % 100 yöntemi mevcut risk yok yatırılacak mevzu da yok zaman da yok :90:
aynen öyle bigecim. zaten o 2 çocuğun 1 tanesi 5 çocuğa bedel belimizden su alıyor resmen:86: valla nevra sizi bilmiyorum ya bizde tek çocukla bile ne masa ne bi şey onlar iki çocukla hiiiç sanmam
bkz. :130:
ben de şimdi merak ettim bu soran sevgili arkadaşlarım yatırabildi mi masaya :44: mevzuyu :86:
müzeyyen nerdesin bacım???
gel de bunlara coştular yine
:86: Valla nevra sizi bilmiyorum ya bizde tek çocukla bile ne masa ne bi şey onlar iki çocukla hiiiç sanmam
işler çok yoğun olduğu için yatıramadık kızlarEvde de berkayı yatıramıyoruz zaten O yüzden sıkıntı yok son günlerde berkay sayesinde bizde melikenin % 100 yöntemi mevcut risk yok yatırılacak mevzu da yok zaman da yok :90:
yeni yardım organizasyonu girişimindeyim de ben
ben bildimdamdan düşünce halden biliniyo işte :84:
aynen öyle bigecim. zaten o 2 çocuğun 1 tanesi 5 çocuğa bedel belimizden su alıyor resmen
bu kadar sorduklarına göre var bir işler bunlarda kendilerine suç ortağı arıyorlar
burdaydım canım meraklı hatunlara cevap yazmakla meşguldüm:90:
sen nasılsın toparlayabildin mi biraz daha?
biz bu sefer çabuk atlattık şükür bir benim öksürük kaldı o da geçerse rahatlıycam
:86: valla nevra sizi bilmiyorum ya bizde tek çocukla bile ne masa ne bi şey onlar iki çocukla hiiiç sanmam
helva var mı helva
bkz. :130:
ben de şimdi merak ettim bu soran sevgili arkadaşlarım yatırabildi mi masaya :44: mevzuyu :86:
hııııııııı bi ben yannış anlamışım :86: aklım nerelere kaçtıysa işte
işler çok yoğun olduğu için yatıramadık kızlarevde de berkayı yatıramıyoruz zaten o yüzden sıkıntı yok son günlerde berkay sayesinde bizde melikenin % 100 yöntemi mevcut risk yok yatırılacak mevzu da yok zaman da yok :90:
öyle mi nereye bu sefer? gelişmeleri bildirirsin artıkyeni yardım organizasyonu girişimindeyim de ben
ben bildimdamdan düşünce halden biliniyo işte :84:
benim yöntem sen bana kardeş ben sana bacı ben peki 3 çocuğu nasıl yapacağım
Pazar günü benim regl gecikti dedim atarım seni camdan dedi
hehehe benim yöntem
yemesi de zamanla düzelir canım merak etme aç bırak valla ben geçen ay öyle yaptım çok şükür yeme sorunumuz kalmadı. biraz süzüldü önce şimdi toparladı yine maaşallahamanın herkes aynı durumda desene
daha iyiyim şükür, gökayda daha iyi, gerçi yeme namına bişey kalmadı hastalıktan ama oda düzelir inşallah yakında
aynı benimde öksürük devam
tekrar geçmiş olsun canım benim senin nezdinde herkese
ben dün gece hastaydım hemde çook
sağol canım inşll bulaşmaz.. 100 güvenli tam korunma yani.
benim yöntem sen bana kardeş ben sana bacı ben peki 3 çocuğu nasıl yapacağım
Pazar günü benim regl gecikti dedim atarım seni camdan dedi
hehehe benim yöntem
amanın herkes aynı durumda desene
ben dün gece hastaydım hemde çook
öyle mi nereye bu sefer? gelişmeleri bildirirsin artık
aynen öyle. ne kadar süre ile kullanılabilir bu yöntem bilmiyorum tabi. berkayın insafına kaldık artık
anam hala mı kız melike
anam tık yok bizde 1 seneyi geçti hocaya mı gitsem aceba yoksa adamımı takip ettirsem
bende de 2 çocuk
kayıvalide+ kayınpeder
bilemiyorum yani:82:
aaah ayberkim aah akıllı oğlum değil mumla kibrit ateşiyle arıyoruz onun bebekliğini valla. anacım kaptırmasın zaten bizim de öyle bir temennimiz yok ama bu kadar da kuduruk olunmaz ki yaaanam hala mı kız melike
valla siz de ikişer çocuk bende 1 çocuk artı anne baba olunca sonumuz hayrola demek durumundayım :92:
nevra buna yapacak yorumum çok anam da topiğin azmışı kudurmuşu olmamak adına susayım
yine çocuklara yönelik güzelim ama tabii bir vakıf var işin içinde, işlerini ne kadar ciddiye alırlar nasıl yaklaşırlar bir görelim ona göre kesinlik kazanacak
ayberk paşa insaflıydı demek ki berkay olabildi ama berkay paşada hiç abi olup tahtı kaptıracak göz yok zannımca
amanın 1 sene mianam tık yok bizde 1 seneyi geçti hocaya mı gitsem aceba yoksa adamımı takip ettirsem
dur be canım sen de yangına körükle gidiyorsunhocayı falan boşver de ben olsam hakikaten biraz sıkı takibe alırdım
bende de 2 çocuk
kayıvalide+ kayınpeder
bilemiyorum yani:82:
aaah ayberkim aah akıllı oğlum değil mumla kibrit ateşiyle arıyoruz onun bebekliğini valla. anacım kaptırmasın zaten bizim de öyle bir temennimiz yok ama bu kadar da kuduruk olunmaz ki yaa
amanın 1 sene miçok uzun değil mi be melikecim bu süre
dur be canım sen de yangına körükle gidiyorsun
ah kıyamazlar en kalabalık kadro sizde
hapishanede bile karı-kocaya "özel görüş" veriyolar anasını satiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?