2009 Aralık Anneleri

öyle olsa hepimizin değil sadece ikimizin çocuğu olmaz mıydı Demek ki ahlakta bir sıkıntı yok da bizim çenemiz/elimiz durmuyo

yok ben yönetim atacak diye dedim yoksa bu bacıların hepsi ...................................

müzeyyen ne oldu muevzuyu yatırdınız mı masaya !! ..

:86: valla nevra sizi bilmiyorum ya bizde tek çocukla bile ne masa ne bi şey onlar iki çocukla hiiiç sanmam

ay o cümleyi ben mi kurmuşum:26:iyide neden ve nasıl yapmışım bunu:97:
Benide kaybettik başımız sağolsuuuuuunnnnnn:86:

helva var mı helva

bende merak ettim bak şimdi:86:yatırıldımı acaba

bkz. :130:
ben de şimdi merak ettim bu soran sevgili arkadaşlarım yatırabildi mi masaya :44: mevzuyu :86:

yok ben yönetim atacak diye dedim yoksa bu bacıların hepsi ...................................

hııııııııı bi ben yannış anlamışım :86: aklım nerelere kaçtıysa işte

hay allahım şifa versin yarabbim yaa çok da minik inşallah başarılı geçer ameliyatı
offff herkesten nefret ediyorum başta kocam görümcem ve kayınpederimden!!!!!!!!!!!!!!!
ah sibel ah bir türlü çözemediniz sorunları canım allah akıl fikir versin seninkilere
Herkese günaydınnn ..
burak paşamız iyi ama babasıyla , ben hastayız. ikimizde öksürüyoruz ..benim sesimde kısıldı ..
paşama bulaştırmayız inşll.
geçmiş olsun nevracım aman inşallah bulaşmasın paşaya
maaşallah öycüme
ne oldun meralim yaa geçmiş olsun sana da. pilimiz bitiyor bazen valla
meriçe de geçmiş olsun neşe. şu kışı atlatalım da rahatlayalım inşallah
günaydın şekerim
bizim mevzuyu birine forwardlamışlar vakıftan bakalım haber bekliyorum
hangi mevzu ben yine birşeyleri kaçırmışım galiba:26:
müzeyyen ne oldu muevzuyu yatırdınız mı masaya !! ..

bende merak ettim bak şimdi:86:yatırıldımı acaba

işler çok yoğun olduğu için yatıramadık kızlar evde de berkayı yatıramıyoruz zaten o yüzden sıkıntı yok son günlerde berkay sayesinde bizde melikenin % 100 yöntemi mevcut risk yok yatırılacak mevzu da yok zaman da yok:90:

yeni yardım organizasyonu girişimindeyim de ben

ben bildim damdan düşünce halden biliniyo işte :84:

:86: valla nevra sizi bilmiyorum ya bizde tek çocukla bile ne masa ne bi şey onlar iki çocukla hiiiç sanmam

bkz. :130:
ben de şimdi merak ettim bu soran sevgili arkadaşlarım yatırabildi mi masaya :44: mevzuyu :86:
aynen öyle bigecim. zaten o 2 çocuğun 1 tanesi 5 çocuğa bedel belimizden su alıyor resmen
bu kadar sorduklarına göre var bir işler bunlarda kendilerine suç ortağı arıyorlar
müzeyyen nerdesin bacım???

gel de bunlara coştular yine

burdaydım canım meraklı hatunlara cevap yazmakla meşguldüm:90:
sen nasılsın toparlayabildin mi biraz daha?
biz bu sefer çabuk atlattık şükür bir benim öksürük kaldı o da geçerse rahatlıycam

:86: Valla nevra sizi bilmiyorum ya bizde tek çocukla bile ne masa ne bi şey onlar iki çocukla hiiiç sanmam

benim yöntem sen bana kardeş ben sana bacı ben peki 3 çocuğu nasıl yapacağım
Pazar günü benim regl gecikti dedim atarım seni camdan dedi

hehehe benim yöntem

amanın herkes aynı durumda desene

daha iyiyim şükür, gökayda daha iyi, gerçi yeme namına bişey kalmadı hastalıktan ama oda düzelir inşallah yakında
aynı benimde öksürük devam
tekrar geçmiş olsun canım benim senin nezdinde herkese

ben dün gece hastaydım hemde çook

sağol canım inşll bulaşmaz.. 100 güvenli tam korunma yani.

öyle mi nereye bu sefer? gelişmeleri bildirirsin artık

hehehe benim yöntem

yemesi de zamanla düzelir canım merak etme aç bırak valla ben geçen ay öyle yaptım çok şükür yeme sorunumuz kalmadı. biraz süzüldü önce şimdi toparladı yine maaşallah

sağol canım inşll bulaşmaz.. 100 güvenli tam korunma yani.

aynen öyle. ne kadar süre ile kullanılabilir bu yöntem bilmiyorum tabi. berkayın insafına kaldık artık

hehehe benim yöntem

anam hala mı kız melike

amanın herkes aynı durumda desene

valla siz de ikişer çocuk bende 1 çocuk artı anne baba olunca sonumuz hayrola demek durumundayım :92:

nevra buna yapacak yorumum çok anam da topiğin azmışı kudurmuşu olmamak adına susayım

öyle mi nereye bu sefer? gelişmeleri bildirirsin artık

aynen öyle. ne kadar süre ile kullanılabilir bu yöntem bilmiyorum tabi. berkayın insafına kaldık artık

yine çocuklara yönelik güzelim ama tabii bir vakıf var işin içinde, işlerini ne kadar ciddiye alırlar nasıl yaklaşırlar bir görelim ona göre kesinlik kazanacak

ayberk paşa insaflıydı demek ki berkay olabildi ama berkay paşada hiç abi olup tahtı kaptıracak göz yok zannımca

aaah ayberkim aah akıllı oğlum değil mumla kibrit ateşiyle arıyoruz onun bebekliğini valla. anacım kaptırmasın zaten bizim de öyle bir temennimiz yok ama bu kadar da kuduruk olunmaz ki yaa

bu arada süpersin canım hadi haberlerini bekliyoruz
anam tık yok bizde 1 seneyi geçti hocaya mı gitsem aceba yoksa adamımı takip ettirsem
amanın 1 sene mi çok uzun değil mi be melikecim bu süre
hocayı falan boşver de ben olsam hakikaten biraz sıkı takibe alırdım
dur be canım sen de yangına körükle gidiyorsun
bende de 2 çocuk
kayıvalide+ kayınpeder

bilemiyorum yani :82:

ah kıyamazlar en kalabalık kadro sizde

Son düzenleme:

kuzum amaç tabii ki körüklemek falan değil de, biz daha önce de konuşmuştuk sonuçta senin de dediğin gibi bu yaş grubu insanlar için çok uzun bir süreden bahsediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…