haydi öpüyorum hepiciiinizi
bizi ne öpüyon
bu kadar şeyden sonra git kocanı öp
kocişimle misafirliğe gidiyoruz görüşürüz kızlar yarın
hıh 1 sene olmasın sonrada sen gül
e biz bu kadar geyiği boşuna mı yaptık melikem
senin işine yarasın diye yaptık
çatlak :82:
cevap yazdım
oldu tabi senin olmadı sankiharbi yarıldım var ya ben de bu akşam zaten mümkün değildi ya hepten iptalim
ooooooooyyyy dert oldu diyo yaaaa
kocişimle misafirliğe gidiyoruz görüşürüz kızlar yarın
fatmaa sorma arkadaşım okuyacak vaktin varsa oku
kıslarrrrr ne oluyor ya neye guluyosunuz nbu kadarrrrr,,gecmışı okuyayyım dedım ama uçmuşş sayfalarrr
ayy catlıcam mraktann neeee oluyorrr,,ne masasıııı bu yaaa bı onu okudum yarım yamaalak hepınız bı masadan bahsetmışınızzz?
sanada alalım masa lazım mı?
bazen eşim tam eve gelmeden once azrayı uyandırasım gelıyorrr:86::86::87:
yaa yalnız cook guldumm heeee
ahngı bırını alıntı yapayım yanı,,gozlerım yaşardı,,kaçırmışım vallaa gunduz gıremedım
ayy aklımdayken yazayım,,gunlerdır sorucam sıze yaaaa kızlar
bım e oto koltuğu gelmış 99 lıra,,ne dersınız ordan alayım mı yoksa bı tavsıyenız var mı azrammın koltuğu için?bana fıyatı ıyı geldığı ama urun ıyı mıdır değilmiıdır bılmıyorum,,acıılllll tavsıye beklıyoruummm sızlerdennnnnn
son dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde
canım adi birşey olmasın sonuçta önemli olan Allah korusun kaza anında iyi koruyup korumayacağı ağırlığına bak markası bana göre önemli ben kraft aldım isofixli ereyondan bayağı uygundu 300 civarı malum biz hergün anneanneye gidip geliyoruz hep yolda bebiş ben bakarken kipada vardı 80 e ama o kadar basit birşeydi ki fiyat ucuz olunca insan kuşkuya düşüyor
gece uzun melikecim:90: en kötü cumaya kadar iyi haberlerini bekliyorusssson dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde
iyidir kıymetcim senden naber? nasıl oldu zeynep yürümesi düzeldi mi?huhuuhhuuu nabersiniz ? gece gelirim inş. öpüldünüz byeeee
fatmacım bence de amacına uygun kalitede olması önemli. biz de daha almadık ana kucağı modeline de sığmıyoruz artık ben de araştırma halindeyim.ayy aklımdayken yazayım,,gunlerdır sorucam sıze yaaaa kızlar
bım e oto koltuğu gelmış 99 lıra,,ne dersınız ordan alayım mı yoksa bı tavsıyenız var mı azrammın koltuğu için?bana fıyatı ıyı geldığı ama urun ıyı mıdır değilmiıdır bılmıyorum,,acıılllll tavsıye beklıyoruummm sızlerdennnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?