ayy aklımdayken yazayım,,gunlerdır sorucam sıze yaaaa kızlar
bım e oto koltuğu gelmış 99 lıra,,ne dersınız ordan alayım mı yoksa bı tavsıyenız var mı azrammın koltuğu için?bana fıyatı ıyı geldığı ama urun ıyı mıdır değilmiıdır bılmıyorum,,acıılllll tavsıye beklıyoruummm sızlerdennnnnn
son dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde
ya kızlar döktürmüşsünüz yarısını ancak okuyabildim herkese selamlar ipek kızımızın ameliyatı iyi gecti 8 saat bekledik ama degdi şimdilik hersey yolunda umarım böyle gider.Benim haydutellaya gelince cok memnuniyetsiz vede halen yürümediği gibi 2 gündür elinen tutturupta yürümüyor direk oturuyor biz calıstıkca bakalım yaza yürür herhalde ama karıstırma full devam cekmeceleri acıyor karıstırıyor kapatırken bir figan kopuyor parmaklar arada kalmıs
gündüzcüler bayaa bi beyin fırtınası yapmışsınız tebrikler gönderiyorum hepinize tek tek
yarın su çiçeği aşmız ve tahlillerimiz yapılacak. hayır dualarınızı bekliyoruz:) zeynep daha ii yürüyo ama 2 gün sonra sahalara tamamen dönecek gibi görünüyo enerji full:)
yasemin bende ıspanak yedirdim zeynebe bugün ama hiç faydasını görmedim.mercimek çok gaz yapıyo yedirmiyom ben uyku yapcağını bilsem yediriyim hem pırtlasın hem uyusun:)
eda ipek kuzusunun ameliyatı ii geçmiş Allah şükürler olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin annesini feraha çıkarsın inş.
nevracım geçmiş olsun sana
ay okudum unuttum herşeyi sadece masa muhabbetiniz kaldı aklımda nedenküne ki:)
hadiyin görüşürk gari
sen istersinde biz yoklamayı pazartesi almazmıyızben yokum cuma günü
pazartesi yapalım yoklamaıyı bence
hem hafta sonu giriyor, garanti olur diyorum ben
olmazmıAmanin kocisler daha sık gir sen kk ya diyecekler haydarim dumenimin danismanligindan faydali olacak sanirsam topige :))
müzeyyen bugün yok yazılıyorum malesef öycü uyumadıbige seneye büroyu daire şeklinde bir yere taşıycaz zaten sırf bu yüzden
nevra yok canım oval masamız evde de yok ne yapcez şimdi biz (her türlü şart mevcut da bir oval masamız eksikmiş gibi)
meral hadi şimdiden saatler olsun. yarına seni yoklama da kesin var yazarız artık
nilküüün hem de nassı kötüsün
hayırısı be gülümvallahi kudurduk biz bugün heee
bu hızla gidersek hamileliğimi yanlız geçirmem katılırsınız bana gibime geliyo :26:
eeeeeee kimleri var yazıyoruzooooooooo nilkün iddialı gördük seni
valla ben hiçbir zamana garanti veremiyorum
vallahi bu akşam bayağı bir kk eniştesinin keyfinin yerinde olacağını düşünüyorum
ooooo süper olur bigeeeeeeyavrucum umut oldu diye bize taşındılar (gibi bir şey) zaten
öncesinde herkesin evi kapısı ayrıydı zaten ondan ya bunca zor gelmesi
valla ben de eşime küçük bir yer tutmayı önericem korkarımakşam beni almaya geldiğinde sık sık "trafiğe takılıveririz"
oval masa bizde de yok mobilyacıyla görüşelim toptan alalım
çok düşüncelidir benim nilkünüm çokyok walla kendim için demedim
zor bizimki zor ev çok kalabalık
tamamen arkadaşlarımı düşünüyorum
ne gülmek ama gülerken ağlayan cinsindenşimdi meral aradı
"doktorda masaya yatarken bizi düşün" dedimtöbe smear falan veremez gülmekten aaaay zaten gülmekten konuşamayıp kapadık telefonu
dedeyle babaneye teslim etseniz bir gece bariiii :82:bak şimdi anlatayım da inan
şimdi ben oğlanla yatak odasından yatıyorum,
kızla babası kızın odasında
kayınvalide ve kayınpeder misafir odasında
şimdi herkesi uyutup yanıma gelmeye kalksa nilay hemen açıyor gözünü tek yatmaya tırsıyorda
hadi onu uyutsak küçük zıpa var
walla denkgelmiyor billa denk gelmiyor
vermedim zati 1 yıl sonra vericekmişim bacımmeral smear filan veremez bugün ..
bi saatliğine diyince resepsiyondakiler nasıl bir bakış atar aceba
ver canımyiter yiter yiteeeeeeer
benim üzerimden plan yapmayın
ben gidemem öyle 1 saatliğine otele felan, gitsemde direk kimlik yerine evlilik cüzdanı veririm herhalde
oleeeeeeeeeeyyyyyyyyyeay öldüm ben bittim ben eşim geldi az önce ne dese buyurursunuz
biz aralık ayı itibariyle büroda birkaç mobilyayı değiştirmeyi düşünüyorduk benim masam eski biraz birkaç sandalye falan. arkadaşının bürosuna ziyarete gitmişti. onlar değiştirmişler hoşuna gitmiş biz de senin masadan başlayalım değiştirmeye demesin mi
hıııııı oldu sen yıl bekle sonrada güüüüüülTopikçe manyağız biz öldüm yaaa gözümden yaş geldi iş yerindeyim düşün halimi akşam adam hayırdır diyecek benim karıya bir haller oldu ama bu gece tık olmaz söyleyim ben gülerim çünkü aklıma bunlar gelir
woooowwwayyyyhhh nılkunnumm ben sıze yollayayım bızdekı masaları
hafat sonu yalnızım azra hanım gece saat başı uyanır zor uyur falan,,hafta içi gece yarısı olunca rahat bı 2 saat uyuyor yani babacıkta oğrenmış hangı saatte uzun uyuduğunu gerısı mağlum
bıze masa falan dayanmıorrrrr anlıyaceğinnnnnn:26:
bazen eşim tam eve gelmeden once azrayı uyandırasım gelıyorrr:86::86::87:
atlasaydın üzerine keşkeeeeeeeeeee:86:son dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde
ya kızlar döktürmüşsünüz yarısını ancak okuyabildim herkese selamlar ipek kızımızın ameliyatı iyi gecti 8 saat bekledik ama degdi şimdilik hersey yolunda umarım böyle gider.Benim haydutellaya gelince cok memnuniyetsiz vede halen yürümediği gibi 2 gündür elinen tutturupta yürümüyor direk oturuyor biz calıstıkca bakalım yaza yürür herhalde ama karıstırma full devam cekmeceleri acıyor karıstırıyor kapatırken bir figan kopuyor parmaklar arada kalmıs
Herkese günaydınnnnn ..
herkes nasıl , iyidir inşll. ben hariç evde herkes iyi . gecelerin adamı küçük şehzadem de iyi
benim öksürük tam gaz devam ve artık burnumda akıyoo .. ahh ahh bu sene bu mikrop yapıştı bırakmıyoo yakamızı ..
meralcimm günaydınnn
günaydın fatmagünaydınnn
azra bacağıma yapışmş durumda ama bı gunaydın dıyeyım en azından
ya netın başına oturtmuyor benı ılle onla yere oturucam oynıcam
gorende hıç oturup oynamıyoruz zanneder
ben bankaya gidiyorum gelince görüşürüz..
bizi ne öpüyon
bu kadar şeyden sonra git kocanı öp
oldu tabi senin olmadı sanki
bazen eşim tam eve gelmeden once azrayı uyandırasım gelıyorrr:86::86::87:
son dakika raporu kociş olacak meşe uyuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yastıkla boğsam kaç sene yatarım içerde
yarın su çiçeği aşmız ve tahlillerimiz yapılacak. hayır dualarınızı bekliyoruz:) zeynep daha ii yürüyo ama 2 gün sonra sahalara tamamen dönecek gibi görünüyo enerji full:)
Herkese günaydınnnnn ..
herkes nasıl , iyidir inşll. ben hariç evde herkes iyi . gecelerin adamı küçük şehzadem de iyi
benim öksürük tam gaz devam ve artık burnumda akıyoo .. ahh ahh bu sene bu mikrop yapıştı bırakmıyoo yakamızı ..
eeeeeee kimleri var yazıyoruz
müzeyyen bugün yok yazılıyorum malesef öycü uyumadı
o kadarda hazırdık halbuki ama nıç masa toplantısı olamadı
ooooo süper olur bigeeeeee
ihtiyacı olanlara (nilgünlere mesela) ödünçte verebilirsin dimi bacım:26:
günaydınnn
azra bacağıma yapışmş durumda ama bı gunaydın dıyeyım en azından
ya netın başına oturtmuyor benı ılle onla yere oturucam oynıcam
gorende hıç oturup oynamıyoruz zanneder
gündüzcüler bayaa bi beyin fırtınası yapmışsınız tebrikler gönderiyorum hepinize tek tek
yasemin bende ıspanak yedirdim zeynebe bugün ama hiç faydasını görmedim.mercimek çok gaz yapıyo yedirmiyom ben uyku yapcağını bilsem yediriyim hem pırtlasın hem uyusun:)
eda ipek kuzusunun ameliyatı ii geçmiş Allah şükürler olsun. Rabbim tez zamanda şifasını versin annesini feraha çıkarsın inş.
nevracım geçmiş olsun sana
hadiyin görüşürk gari
günaydın diyelim günümüz bari aydın olsun gecelerden hayır yok dün akşam eve gittim yolda kız uyudu ama bunlar baba kız aynı biri uyurken biri uyanık kalsın nerdeeeee aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyorlar ben de kızdım
gece kızı uyttum horlama sesinden evde durulmuyor tam yatarken açtı gözünü senle ciddi birşey konuşucam sakın kapama gözünü dedim
neden bizim evliliğimiz normal gitmiyor dedim nasıl normal diyor sunta ne sorunumuz var birtanem ne sorunumuz olacak ( bu kısımda içimden bütün ağaç mamüllerini sayıyorum )ikimizde genciz sağlıklıyız çok şükür dedim utanmaz bir de çok şükür dedi ne şükürü be dedim 1 seneyi geçti neden canım dedim sustu ( zaten ne zaman ciddi ciddi birşeyden dert yansam susuyor ) yorganla üstümü örttü sarıldı ve
U
Y
U
D
U
güler misin ağlar mısın
günaydın diyelim günümüz bari aydın olsun gecelerden hayır yok dün akşam eve gittim yolda kız uyudu ama bunlar baba kız aynı biri uyurken biri uyanık kalsın nerdeeeee aynı anda uyuyup aynı anda uyanıyorlar ben de kızdım
gece kızı uyttum horlama sesinden evde durulmuyor tam yatarken açtı gözünü senle ciddi birşey konuşucam sakın kapama gözünü dedim
neden bizim evliliğimiz normal gitmiyor dedim nasıl normal diyor sunta ne sorunumuz var birtanem ne sorunumuz olacak ( bu kısımda içimden bütün ağaç mamüllerini sayıyorum )ikimizde genciz sağlıklıyız çok şükür dedim utanmaz bir de çok şükür dedi ne şükürü be dedim 1 seneyi geçti neden canım dedim sustu ( zaten ne zaman ciddi ciddi birşeyden dert yansam susuyor ) yorganla üstümü örttü sarıldı ve
U
Y
U
D
U
güler misin ağlar mısın
u
y
u
d
u
güler misin ağlar mısın
alla alla
melike senin haberin olmadan kaza falan mı geçirdi bu adam noldu ki? hey allahım :44:
Allah senin iyiliğini versin ne biliyim bacım ne oldu ama son zamanllarda olmadı bu durum zaten böyleydi ama bu sefer süre çok uzadı çocukluğuna inmek lazım
U
Y
U
D
U
güler misin ağlar mısın
Allah senin iyiliğini versin ne biliyim bacım ne oldu ama son zamanllarda olmadı bu durum zaten böyleydi ama bu sefer süre çok uzadı çocukluğuna inmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?