2009 Aralık Anneleri

ay maaşallah yaa darısı hepimizinkinin başına inşallaahh. devamı gelir umarım fatmacım:))
selam herkeseeee
kalktığımdan beri ortalığı toplayacam diye bi sağa bi sola koşuşturup duruyorum
daha bavulları hazırlamadım bile :95:
malum cuma bugün samsuna gitces
ah be kuzum senin de ömrün bavul hazırla git gel yıka yerleştir zor olmuyor mu bu halinle bir de. yorma kendini fazla emi. öptüm seni ve daktanı şimdiden iyi yolculuklar.
herkeze mrb. kaç gündür netim yoktu. iyimi herkez

iyiyiz tülaycım sen nasılsın ecrinnaz nasıl?

yorma kendiniiii... yok mu samsunda eşya bırakabileceğin bir yer? her hafta bavul yap bavul yıka yeniden aynı terane sonra

olmaz olurmu var tabi
ama mecbur getir götür yapıyorum
haktanın üzeri günde kaç kez değişiyo
yetmezse ya diye götürüyom getiriyom
kocişimin saç kurutma makinesi fırçası spreyi parfümü kıyafetleride götürülüp getiriliyo çünkü onlardan ayrı duramaz
benim bi takım kıyafetim orda
ev kıyafetim orda
bi yedek alıyorummyanıma ne olur ne olmaz o kadar
orda bırakamıyorum kirli olarak hepsi geri geliyor

amaaan bacım anlayacağın mecbur
3 sene olcak nisanda evleneli ve ben 3 senedir her hafta bavul hazırlamaktan ööğğğk oldum

iyiyiz canım çok şükür. herşey yolunda. ecrinnaz uyumuyo gene ben zombi gibi geziyorum. ama her hali de güzel napalım. şikayet etmiyorum.umut paşamız vede sen iyimisin

öyle tabii
iyiyim güzelim uykusuzluk tam gaz devam ilk yattığında 1,5 saat kadar deliksiz uyuyor sonra sabaha kadar 45 dakika ila 1 saat arasında mutlaka bir kalkıp yerimde miyim kontrol ediyo :93:

valla ne yalan söylim hiç çocuk yokkende zor geliyodu
hiç sevmem bavul hazırlamayı
sürekli bişeleri unutup duruyodum başta ama artık alıştım unutmuyorum ne olur ne olmaz deyip her bişeyi alıyorum yanıma
aslında kocişin işide zor her hafta bavul taşı indir bindir taşıdan bıkmıştır herhalde

kimsecikler yok bugün hayırdır?

neden gidiyosunuz peki yasemin?

neden gidiyosunuz peki yasemin?

oturduğumuz yeri tarif edeyim: çam ormanlarının içinde,gölün yanında,yemyeşil, tam korumalı bir lojman
cennet parçası bir yer ama eczane market pazar herşey çok uzakta
yapacak gidecek oturacak tek bir yer yok
e doğal olarak sıkılıyoruz
ikimizin aileside samsunda her hafta beraber olmak bizede onlarada iyi geliyo

anladım yani aslında ikiniz de bavul işinden yeterince bunalmış olsanız gitmeyebilirsiniz
yalnız siz o lojmanda daha ne kadar kalacaksınız bacım? görünen o ki allah bir cennet yaratmış ve orayı unutmuş, kuş uçmayıp kervan geçmeyince sonra
bu işin sonu hayır diil söliyim

valla ancak özelleşirse çıkarız burdan
özelleşme durumları var zaten 2-3 sene daha durur
oda ayrı bi sorun ya :95:

valla haktana hamileliğimde burda geçti
kontrollerim sorum
kociş rapor alıyo yada izin kullanıyo kontrole gitceğim zaman
doğuma yakında ne olur ne olmaz sansuna yerleşiyorum acil bişey olur diye

çok zor hakikaten ya

anammm gecmiş yokkk cenenizmi yoruldu 2 gün döktürünce bugüne bişeycik yok ne masa ne macun

günaydın kızzlar bugün pek uğrayan olmaz dün giremedim ama geçmiş olmamış zaten demmekki gevezeler kim belli oldu

nbr cnm nasılsın zeynep hanım nasıl yürüyomu turtan benimki hala 5-6 adım oda ben elinden tutuyom sonra dalınca bırakıom öle gidio tembel bnm oğlum cnm

yürüyor hatta koşuyor tatlım ama erkek kız farkediyor mesela ben 9 aylık yürümüşüm kardeşim 14 aylık
sağlıklı olsunlar elbet yürüyecekler
zeynep çok fena oldu istediği olmazsa hemen sinirleniyor bağırıyor bize ama bana göre dünyanın 8.harikası
siz nasılsınız

ZATEN CANIM SIKILIYOR KİMSE DE YOK BUNALIMDAYIM SANIRSAM AVAZIM ÇIKTIĞI KADAR BAĞIRMAK İSTİYORUM ( hehehe iş yerinde bir bağırsam ne olur acaba etrafta fare de yokki korktum diyeyim )

kimsecikler yok hafta sonu. herkese ii tatiller :) koca keşfe gitti kaçta gelir belli değil. bizde zeyneple rutin bi gün yaşıyoruz.byeee

kimsecikler yok hafta sonu. herkese ii tatiller :) koca keşfe gitti kaçta gelir belli değil. bizde zeyneple rutin bi gün yaşıyoruz.byeee

AY aLLAHIM BUGÜN MÜ SIKICI BEN Mİ SIKILIYORUM ÇOK CANIM SIKKIN ŞU DERMAN ABLA OLSAYDI BANA SIKINTI GİDERECEK BİR BİTKİ SÖYLERDİ DUR BEN BAKAYIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…