bizden iyilik sen nasılsın? ecrinnaz nasıl
ay maaşallah yaa darısı hepimizinkinin başına inşallaahh. devamı gelir umarım fatmacım:))günaydınnnnn herkese
sabah eşim azrayı odamıza getırdı,,babaaa babaaa dıye seslenıyodu içerden:))
azrayı doyururken sordum saat kaç acaba dıye azra hep sabahın korunde kalktığından eşimde 7 dır kesın dedı ,bı baktık 9..ayy nası sevındık nası :))bu bebeler bızı deli ettı ıyıce yaa 2 saat fazla uyudum dıye bayram ettıkk
ah be kuzum senin de ömrün bavul hazırla git gel yıka yerleştir zor olmuyor mu bu halinle bir de. yorma kendini fazla emi. öptüm seni ve daktanı şimdiden iyi yolculuklar.selam herkeseeee
kalktığımdan beri ortalığı toplayacam diye bi sağa bi sola koşuşturup duruyorum
daha bavulları hazırlamadım bile :95:
malum cuma bugün samsuna gitces
herkeze mrb. kaç gündür netim yoktu. iyimi herkez
yorma kendiniiii... yok mu samsunda eşya bırakabileceğin bir yer? her hafta bavul yap bavul yıka yeniden aynı terane sonra
iyiyiz canım çok şükür. herşey yolunda. ecrinnaz uyumuyo gene ben zombi gibi geziyorum. ama her hali de güzel napalım. şikayet etmiyorum.umut paşamız vede sen iyimisin
ay maaşallah yaa darısı hepimizinkinin başına inşallaahh. devamı gelir umarım fatmacım:))
ah be kuzum senin de ömrün bavul hazırla git gel yıka yerleştir zor olmuyor mu bu halinle bir de. yorma kendini fazla emi. öptüm seni ve daktanı şimdiden iyi yolculuklar.
iyiyiz tülaycım sen nasılsın ecrinnaz nasıl?
valla ne yalan söylim hiç çocuk yokkende zor geliyodu
hiç sevmem bavul hazırlamayı
sürekli bişeleri unutup duruyodum başta ama artık alıştım unutmuyorum ne olur ne olmaz deyip her bişeyi alıyorum yanıma
aslında kocişin işide zor her hafta bavul taşı indir bindir taşıdan bıkmıştır herhalde
kimsecikler yok bugün hayırdır?
neden gidiyosunuz peki yasemin?
oturduğumuz yeri tarif edeyim: çam ormanlarının içinde,gölün yanında,yemyeşil, tam korumalı bir lojman
cennet parçası bir yer ama eczane market pazar herşey çok uzakta
yapacak gidecek oturacak tek bir yer yok
e doğal olarak sıkılıyoruz
ikimizin aileside samsunda her hafta beraber olmak bizede onlarada iyi geliyo
anladım yani aslında ikiniz de bavul işinden yeterince bunalmış olsanız gitmeyebilirsiniz
yalnız siz o lojmanda daha ne kadar kalacaksınız bacım? görünen o ki allah bir cennet yaratmış ve orayı unutmuş, kuş uçmayıp kervan geçmeyincesonra
bu işin sonu hayır diil söliyim
valla ancak özelleşirse çıkarız burdan
özelleşme durumları var zaten 2-3 sene daha durur
oda ayrı bi sorun ya :95:
valla haktana hamileliğimde burda geçti
kontrollerim sorum
kociş rapor alıyo yada izin kullanıyo kontrole gitceğim zaman
doğuma yakında ne olur ne olmaz sansuna yerleşiyorum acil bişey olur diye
günaydın canım
nbr cnm nasılsın zeynep hanım nasıl yürüyomu turtan benimki hala 5-6 adım oda ben elinden tutuyom sonra dalınca bırakıom öle gidio tembel bnm oğlum cnm
kimsecikler yok hafta sonu. herkese ii tatiller :) koca keşfe gitti kaçta gelir belli değil. bizde zeyneple rutin bi gün yaşıyoruz.byeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?