2009 Aralık Anneleri

herkese iyi akşamlar ben gene çok şey kaçırmısım.ipek bebeğe ve tüm bebeklere geçmiş olsun.

yoklamadan bahsetmişsiniz hayırdır o nedir*

ben de g,rdiğim vakitler çogu zaman kimseyi göremiyorum.özelliklede hafta sonları .gerç i önceden de haftaosnları pek kalabalık plmuyordu ama gene vardı birkaç kişi.biz kaç kişiyiz

nilgün merhaba sen nasılsın gökay nasıl görüşmeyeli.?nilgün canım öğün sayınız kaça düştü neler veriyorsun gökaya.bu aralar benim kuzu 10 gündür ishaldi yeni toparladım derken şimdi önceden kalan balgamdan dolayı öksürürk var ne vereceğimi şaşırdım.ishal diyetine haftasonuna kadar devam edceğim

ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar ..
öpüyorum hepinizi ve bebişlere iyi uykular diliyorum ..
rahat ve huzuzrlu bi gece geçirirler inşll.

ben de g,rdiğim vakitler çogu zaman kimseyi göremiyorum.özelliklede hafta sonları .gerç i önceden de haftaosnları pek kalabalık plmuyordu ama gene vardı birkaç kişi.biz kaç kişiyiz
bazen çok kalabalık bazenss kimsecikler olmuyor cnm
çok geçmiş olsuna kuzuya
inş toparlar biran önce
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar ..
öpüyorum hepinizi ve bebişlere iyi uykular diliyorum ..
rahat ve huzuzrlu bi gece geçirirler inşll.

iyi bak kendineeee
inş rahat husurlu ve uykusu iyi olan bir gece olur

off hala çalışıyorum çook işim var. üzerimde de nasıl bir rehavet. bir an önce eve gidip uyumak istiyorum. berkay paşa müsade buyurur da erken uyursa tabisi

Gündüzcüler derinnn mevzulara girmişler o yaptıgınız neyse bende istiyorum macun kendimeeee bak aklımda tek kalan konu o olmus neden aceppppppppp yasemin fasülye ne alemde sen 2 li3 lü testlerini yaptırdınmı bakem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…