2009 Aralık Anneleri

evett ya bende tam onu dıcektım
az da olsa guzel sohbetler oluyordu akşam burda
sanırım bebeler buyudukçe kımsede hal kalmıyor

Evet buyudukce zorlasiyor artik.

bı an once buyuseler dıyen bızdık halbukimeğersem daha kolaymış o ılk zamanlar
bu arada burcu face de kı resımlerde gordum bolee eylulun yanında tekerleklı bı oyuncak kutusu vardı onu koçtaştan mı aldın ne kadara aldın acep?ya bugun koçtaştaydık tam cıkarken ole bışey gordum sankı yukarıdakı raflarda,,cok hoşuma gıtmıştıde fotoda

Koctastan aldim Fatma onu. 29 ytl ye almistim. ...İyi topluyor oyuncaklari iyi oldu.

anaaaaaaaamm ben gecmişi yarım yamalak okumustum 2 gündür ne masalar varmıs benim jeton yeni düstü tevekkülü o kadar sayfa neyazılır baska allah iyiliginizi versin gidip masa arıyayım pazartesine kadar bulmam lazım

Kizlarr gecmise baktim da Ayyyy. Alemsiniz valla guldum gece gece. Hatta bige nin yasemin icin dedii beklenenin ustune bir kat daha cikarlar lafi superdi
Bu arada bana da mail e gerek yok fatma gibi tavsan kac tazi tut durumundayim AMA merak ettim yaa belki ilerde lazim olurdu

off hala çalışıyorum çook işim var. üzerimde de nasıl bir rehavet. bir an önce eve gidip uyumak istiyorum. berkay paşa müsade buyurur da erken uyursa tabisi
berkay uyudumu seni var yazayımmı müzeyyenim
Artik aksamcilar kalmadi burda :)
akşamcılarda gündüzcü oldu şekerim
senide bekleriz
bul tabe
pazartesi yoklama yapıcam:82:

maşallah
resim ekledim bilginize:)
bin maşallah zeynoya kıymetcimbir içim su olmuş kuzu

günaydınnnnn herkese
sabah eşim azrayı odamıza getırdı,,babaaa babaaa dıye seslenıyodu içerden:))
azrayı doyururken sordum saat kaç acaba dıye azra hep sabahın korunde kalktığından eşimde 7 dır kesın dedı ,bı baktık 9..ayy nası sevındık nası :))bu bebeler bızı deli ettı ıyıce yaa 2 saat fazla uyudum dıye bayram ettıkk

oh hadi ne güzel işte
inş böylede devam eder

selam herkeseeee
kalktığımdan beri ortalığı toplayacam diye bi sağa bi sola koşuşturup duruyorum
daha bavulları hazırlamadım bile :95:
malum cuma bugün samsuna gitces

selam herkeseeee
kalktığımdan beri ortalığı toplayacam diye bi sağa bi sola koşuşturup duruyorum
daha bavulları hazırlamadım bile :95:
malum cuma bugün samsuna gitces

yorma kendiniiii... yok mu samsunda eşya bırakabileceğin bir yer? her hafta bavul yap bavul yıka yeniden aynı terane sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…