2009 Aralık Anneleri

yalnız değilsin canım acayip sıkıcı bir gün bencede pazar gününe benziyor havada bunaltıcı zaten adamla yedik birbirimizi yine ofofofofffff zeynepte halen öglen uykusuna yatmadı

yalnız değilsin canım acayip sıkıcı bir gün bencede pazar gününe benziyor havada bunaltıcı zaten adamla yedik birbirimizi yine ofofofofffff zeynepte halen öglen uykusuna yatmadı

sizde mi ben de konuşmuyorum meşeyle daha çok sıkılıyorum perşembe akşamından bu yana bakalım bu durumda pazar nasıl geçecek gerçi o uyur ben patlarım aramız iyiyken de öyle geçiyor küsken de

bende hep derim öteki dünyada da uyuyacaksın kalksana adam diye ama nerdeee en sevdigi sey miskin

zeynebin dün gece 3 civarı ateşi çıktı 38 e. gece boyunca ara ara ölçtüm buçuğu bulsaydı fitil atıcaktım. hafif ıhlamalarla ve sık uyanarak geçridik geceyi sabah 10.30 da pat diye ateşi normale döndü . öğleden sonra tekrar yükseldi 37.8 e kadar çıktı. hasta değil durup durup ağlamaları var ya boğazı kızardı yada dişlerden. perşembe doktoruna gidcez bakalım inş. bişey çıkmaz

bugün foruma gittik zeynebe ev ayakkabısı bakalım diye bigenin dediği yerden nasıl nasıl kalabalık millet atmış resmen kendini oraya çok kalmadan işimizi halledip çıktık ama tövbe bi daha hafta sonu adım atmam çok gerekmedikçe. decathlonda 2 liraya tişörtler var bebelere yeşil renkte.penyesi falan ii 4 liraya ve 7 liraya da düz renk renk mevcut ev için ideal :)

Son düzenleme:

kıymetcim geçmiş olsun inşallah daha çıkmaz ama hep diyor ya doktorlar 38i aşmıyorsa diştendir diye sizin de inşallah öyledir
yalnız aklıma takıldı gittiğinizde doktorunuza tekrar sorsana, 38.5 ateş fitil için az değil mi? bizim doktorlar (acildeki çocuk doktorları da aynı şeyi söylemişti de) biz pek sevmeyiz fitili 40'a yaklaşmadıkça kullanmayın demişlerdi bize

buldunuz mu bari ev ayakkabısından? güle güle kullansın zeynep hanım cicilerini

günaydın herkese

günaydınnn bu hafta işe geç gidiyorum daha evdeyiz zeynep 6,5 da uyandı şimdi tekrar uyudu ama 6,5 dan bu yana meme emdi uyuyor ağzından çıkınca açıyor gözünü
Kıymet çok geçmiş olsun canım belki ufak bir soğuk algınlığıdır neyse ki çok yükselmemiş bize de olmuştu2 gün 38 lerde ama ne diş ne başka şey inşallah bir daha yükselmez ateşten çok korkuyorum

Son düzenleme:
ne utanıcam bacım sadece helva mı isterim hem de 2 porsiyon tabii yanında +20 puan :92:

helva köpeğin olsun şekerim
aman ne güzel haber üstelik de 20 puan olunca insan bunu kafasına bir şey mi düştü diye düşünmeden edemiyor :92:

kıymet çok geçmiş olsun .. inşll diştir.

günaydınnn bige..

günaydın melike .

ne utanıcam bacım sadece helva mı isterim hem de 2 porsiyon tabii yanında +20 puan :92:

tüm helvalar senin olsun .. 20 değil 40 yazarız sana ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…