gösterdi teyzesi gösterdi görüntü çok net olmadığı için sadece %80 dedi doktor
bi oğluş daha geliyom büyük ihtimal
neyse, okula başladılarmı 3.yüde denerim belki kız olur diye:86:
hayırlısı olsun canım benim ..
3.lüycen yani .. allah gönlüne göre versin yasemincim ..
gösterdi teyzesi gösterdi görüntü çok net olmadığı için sadece %80 dedi doktor
bi oğluş daha geliyom büyük ihtimal
neyse, okula başladılarmı 3.yüde denerim belki kız olur diye:86:
yok kız bakma öyle dediğime
eskiden öyle düşünüyodum ama şimdi 2 yeter diyorum
kolay değil çocuk büyütmek yetiştirmek eğitmek
allah bunlara sağlık sıhat uzun ömür versin
zeynebin dün gece 3 civarı ateşi çıktı 38 e. gece boyunca ara ara ölçtüm buçuğu bulsaydı fitil atıcaktım. hafif ıhlamalarla ve sık uyanarak geçridik geceyi sabah 10.30 da pat diye ateşi normale döndü . öğleden sonra tekrar yükseldi 37.8 e kadar çıktı. hasta değil durup durup ağlamaları var ya boğazı kızardı yada dişlerden. perşembe doktoruna gidcez bakalım inş. bişey çıkmaz
bugün foruma gittik zeynebe ev ayakkabısı bakalım diye bigenin dediği yerden nasıl nasıl kalabalık millet atmış resmen kendini oraya çok kalmadan işimizi halledip çıktık ama tövbe bi daha hafta sonu adım atmam çok gerekmedikçe. decathlonda 2 liraya tişörtler var bebelere yeşil renkte.penyesi falan ii 4 liraya ve 7 liraya da düz renk renk mevcut ev için ideal :)
İyiyiz canım Canberk üç dk da bir emme peşinde yapışık yaşıyoruz hele de evde yalnızsak çıldırıyor resmen. Ben işe başlayınca ne yapacak bakalım kaldı üç hafta
günaydın ebrucummmm
nasılsınız?
canberk nasıl?
İyiyiz canım Canberk üç dk da bir emme peşinde yapışık yaşıyoruz hele de evde yalnızsak çıldırıyor resmen. Ben işe başlayınca ne yapacak bakalım kaldı üç hafta
yok kız bakma öyle dediğime
eskiden öyle düşünüyodum ama şimdi 2 yeter diyorum
kolay değil çocuk büyütmek yetiştirmek eğitmek
allah bunlara sağlık sıhat uzun ömür versin
ayyy ebrucum az kalmış, zor gelecek sana bu kadar zamandan sonra
ama bir şekilde olacak, birde çocuklar böyle yeni durumlara bizden daha çabuk alışıyorlar
Aslında en başta konuşmak gerekmiş demek ki tecrübesizlik işte hangi koşulda olursa olsun gelmeyecekse ya da geç gelecekse mutlaka haber vermesi gerektiğini ancak bunun konuşulmaya gerek olmayacak kadar bilinen ve olması gereken bir durum olduğunu düşünüyordum değilmiş demek ki. İşte o güzelce konuşma kısmını becerebilirim inşallah.günaydın kısslarrr..
bigecim allah razı olsun şu ev patiği ne rahatmış dünden beri ayağında zeynonun çok güzelmiş sağolasın arkadaşım önerdiğin için..
meral bu kanama aletten oluyo şekerim foşur foşur şeklinde benim 3 ay oldu halaa aynı..şikayetçimiyim bu durumdan hayır zımbırtım var kafam rahat:)))
ebrucum işe başlamana 3 hafta kala kötü olmuş şimdi bu kafanı karıştırmış kadın senin..bence geldiğindede güzelce anlat böyle bişeyin bidaha olmamasını istediğini..
Aslında en başta konuşmak gerekmiş demek ki tecrübesizlik işte hangi koşulda olursa olsun gelmeyecekse ya da geç gelecekse mutlaka haber vermesi gerektiğini ancak bunun konuşulmaya gerek olmayacak kadar bilinen ve olması gereken bir durum olduğunu düşünüyordum değilmiş demek ki. İşte o güzelce konuşma kısmını becerebilirim inşallah.
Aldınız mı Öznür o ayakkabılardan kaç numara aldınız.
bu baştan söylemeye gerek olmayan bişey tabiiki ebrucum..ama senin şuanda evde olmandan kaynaklı bi rahatlıktan dolayı böyle yaptığını düşünüyorum..ama ne olursa olsun bidaha tekrarlanmamalı tabi..
22 numara aldım ben ayakkabıyı biraz büyük ama 21 de üstten kapanmadı..ayağından çıkmıyo tam sarıyo güzel yani..
Doğru söylüyorsun Nilgün tecrübeyle de sabit değil mi oğlanı değil de kendimi düşüneyim nasıl alışırım diye.
günaydın kısslarrr..
bigecim allah razı olsun şu ev patiği ne rahatmış dünden beri ayağında zeynonun çok güzelmiş sağolasın arkadaşım önerdiğin için..
meral bu kanama aletten oluyo şekerim foşur foşur şeklinde benim 3 ay oldu halaa aynı..şikayetçimiyim bu durumdan hayır zımbırtım var kafam rahat:)))
ebrucum işe başlamana 3 hafta kala kötü olmuş şimdi bu kafanı karıştırmış kadın senin..bence geldiğindede güzelce anlat böyle bişeyin bidaha olmamasını istediğini..
Aslında en başta konuşmak gerekmiş demek ki tecrübesizlik işte hangi koşulda olursa olsun gelmeyecekse ya da geç gelecekse mutlaka haber vermesi gerektiğini ancak bunun konuşulmaya gerek olmayacak kadar bilinen ve olması gereken bir durum olduğunu düşünüyordum değilmiş demek ki. İşte o güzelce konuşma kısmını becerebilirim inşallah.
Aldınız mı Öznür o ayakkabılardan kaç numara aldınız.
Nevracım nasıl oldun canım???
Nazarin degdi kadina ebru muhakkak konus gelince. Slm herkese bu arada
kızım sen benim gözümü korkuttun kesin 3. yaparsın sen
sen de böyle bir performans var:82:
Ben güya istiyorum ikinciyi ama hiç gözüm kesmiyor benim harcım değilmiş çocuk büyütmek.
Canım çok sıkkın arkadaşlar ya bakıcımız 1 aralıkta başladı şu ana kadar çok olumlu bir profil çizmişti gerek ev işlerinde olsun gerek Canberk'in bakımında bayağı yardımcı oluyordu saygılı, güvenilir, sabırlı, çalışkan bir insan izlenimi bıraktı bizlerde.
Normalde saat dokuz buçuk on gibi gelirdi bugün saat onbir oldu yok ortada haber de yok ben aradım sonunda gemlikteymiş dün gitmiş bazı işleri varmış o da beni arayacakmış(!!!) bugün gelemeyecekmiş yarın dönecekmiş!!
Ben de dedim ki böyle bir durum olduğunda haber ver kontörün yoksa bile beni çaldır bir yerlerden ya da mesaj çek rahatsız olduğumu belli ettim sanırım ses tonumdan falan.
Haber vermesi gerekmez miydi o saate kadar işe başlamama çok az süre kala kafamda oluşan oldukça olumlu profil bir anda negatife döndü ve güvenim sarsıldı ne yazık ki.
Ben mi çok ince düşünüyorum diyorum, küçük şeylere takılmamaya çalışıyorum ama kafam karışık, oldukça da canım sıkkın. gelince tekrar konuşsam mı acaba yoksa telefondaki konuşma yeterli olur mu bilemiyorum şu an.
günaydın kısslarrr..
Ben güya istiyorum ikinciyi ama hiç gözüm kesmiyor benim harcım değilmiş çocuk büyütmek.
Canım çok sıkkın arkadaşlar ya bakıcımız 1 aralıkta başladı şu ana kadar çok olumlu bir profil çizmişti gerek ev işlerinde olsun gerek Canberk'in bakımında bayağı yardımcı oluyordu saygılı, güvenilir, sabırlı, çalışkan bir insan izlenimi bıraktı bizlerde.
Normalde saat dokuz buçuk on gibi gelirdi bugün saat onbir oldu yok ortada haber de yok ben aradım sonunda gemlikteymiş dün gitmiş bazı işleri varmış o da beni arayacakmış(!!!) bugün gelemeyecekmiş yarın dönecekmiş!!
Ben de dedim ki böyle bir durum olduğunda haber ver kontörün yoksa bile beni çaldır bir yerlerden ya da mesaj çek rahatsız olduğumu belli ettim sanırım ses tonumdan falan.
Haber vermesi gerekmez miydi o saate kadar işe başlamama çok az süre kala kafamda oluşan oldukça olumlu profil bir anda negatife döndü ve güvenim sarsıldı ne yazık ki.
Ben mi çok ince düşünüyorum diyorum, küçük şeylere takılmamaya çalışıyorum ama kafam karışık, oldukça da canım sıkkın. gelince tekrar konuşsam mı acaba yoksa telefondaki konuşma yeterli olur mu bilemiyorum şu an.
günaydın kısslarrr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?