2009 Aralık Anneleri

günaydın melike .

Tüm helvalar senin olsun .. 20 değil 40 yazarız sana ..

hey yarabbim yaaaaa be allahın adamı madem 2 gececik ayrı yatamıyosun bu 15 ay nasıl izah edilecek
Tarihi bir kenara not et şekerim bakalım bu abdestle ne kadar namaz kılacak şeytanın avukatı görevde

günaydın bacılar
naber????

Melike yemiyon demi bizi

heheh valla kandırmıyom kız c.tesi gece pazar akşam üstü Ama biz bişeyi unuttuk en güvenilir yöntem yok başka şeyde yok

bence konuşup uyarmanda yarar var cnm
umarım böyle olmaz öznur çok fenaydı yaaaaa:26:
ayyy ebrucum az kalmış, zor gelecek sana bu kadar zamandan sonra
ama bir şekilde olacak, birde çocuklar böyle yeni durumlara bizden daha çabuk alışıyorlar
aynen öycü mesela ben zorlandım ama öycü

Nazarin degdi kadina ebru muhakkak konus gelince. Slm herkese bu arada
selam pelin
Meral zimbirtidan o yogun olman birkac ay bekle gecmezse dr a gidersin birkac ay oyle olur demisti dr bana
valla bende öyle yapıcam
3-5 ay bakıcam olmadı giderim cnm benim

kara kuzu nasıl?
heheh valla kandırmıyom kız c.tesi gece pazar akşam üstü Ama biz bişeyi unuttuk en güvenilir yöntem yok başka şeyde yok
oy oy oy
anam 15 ay sonunda unuttuğunuz başka şeylerde vardıy
kardeş geliyor zeynoya kardeeeeşşşşş
zeynoya kardeş geliyo muuuuu
sonra unut sen bi 15 ay daha
vay halinizeeeeeeee

selam kızlar. herkese iyi haftalar. çok yorucu bir hafta sonu geçirdim haşat durumdayım. cuma akşamı işten dönünce çocuk odası ile oturma odasını yer değiştirdik. paşalara küçük geliyordu odaları biz de oturma odası kullanmıyoruz zaten rahat oldu şimdi. ama belimi incittim sanırım belimden sol ayağımın topuğuna kadar bir ağrı ve kasma var. bir de berkayım sağolsun cuma gecesi sabah 8 e kadar uyumadı. cumartesi akşama kadar eve götürdüğüm dosyaları tamamladım. allahtan cumartesi akşamı uyudu da dinlendim birazcık. pazar günü de ayberk kulak ağrısıyla kalktı nasıl ağlıyordu yavrum. ortak kulak iltihabı olmuş. hastaneye koştur dön akşam oldu. dün gece yine sabahladık uyumadı küçük paşamız.

işte biz de durum böyle haftaya yorgun başladık bakalım bitecek mi bu hafta. sizler de ne var ne yok fırsat bulunca okuycam inşallah. bugün de akşama kadar yetişmesi gereken beyannameler var pek katılamıycam size. öpüldünüz şekerler.

canım geçmiş olsun öp ayberk paşamı benim için öpücüğü benim yolladığımı da söyle ama tamam mı annesi... iki tane yanaklardan bi tane enseden reca edeyim
sana da geçmiş olsun arkadaşım şaftını kaydırmışsın :96: neyse en azından çocuklara yaramış :86:

ya bu telefonları komple atıcam ben zeynoyu uyuttum daha yatağına yatırmadan telefona uyandı şimdide mızır mızır şeklinde bana yapışık..

sana ve büyük paşaya geçmiş olsun müzeyyen
o küçük zıpanın derdi neki uyumuyor:26:
ya bu telefonları komple atıcam ben zeynoyu uyuttum daha yatağına yatırmadan telefona uyandı şimdide mızır mızır şeklinde bana yapışık..
öznur uyutmadan muhakkak kapat tlf cnm

Bige aynı şeyi teyzem de söylüyor hemen bir seferde kesip atma diye ama işte benim de böyle kötü bir huyum var bazı konularda tolerans gösteremiyorum hiç ama konuşarak çözeriz inşallah aslında ince düşünceli bir insan gibi görünüyordu ya o yüzden canım sıkıldı ya zaten.

He ya Pelin dilim kopsaydı hemen nazar değirdim Canberk'te de öyle oluyor hep ne zaman aman iyi düzeldi desem iyi desem sözüm bitmeden bozuluyor

Yasemin biraz da onun rahatlığı var kadında sanıyorum, Öznur da demiş ya gerçi on gibi geliyor üç buçuk gibi gidiyor şu aralar part time iş gibi nasıl olsa evdeyim diye ama üç hafta sonra sekizde gelip altıda çıkacak ve teyzem olsa bile ben çıkmadan gelip ben gidene kadar beklemesi gerektiğini söyledim defalarca o da kendi diyor zaten de iş ciddiye binince zor gelmez umarım.

beşer şaşar demiş atalar, bir defaya mahsus olmuştur ve düzelir bence. onca iyi özelliğini sayıyorsun bak, ne kadar zor bulunuyor iyi bir bakıcı biliyorsun işte. kendine telkin et birazcık, yarın da al karşına konuş, hatta hayalkırıklığı yaşadım da de... iyi yönlerini de gördüğünü de bilsin, o insanı gaza getirir malum, bir daha hayalkırıklığı yaratmayayım diye çaba gösterir

canberk'le arası iyiydi di mi?

evet saverim valla evimden de belli değil mi .. oğluşuma çok yakışıyoo teyzesi .

ee hadi hayırlısı olsun .. kız olursa dünürünle katmerli dünür olursunuz ..

müzeyyencim çok geçmiş olsun hem sana hemde ayberk paşamıza..
berkayımın nesi var neden uyumuyoo .

müzeyyen canım çok geçmiş olsun
inşallah rahat geçer biter hafta sonu çabuk olur

sanada ayberk paşayada çok geçmiş olsun canım yaaa((
hiç dinlenemeden gelmiş hafta başı
inşallah hiç anlamadanda hafta sonu gelir müzeyyencim

masanın üzerindeki tabağa uzanmaya çalış çalış alamıyodu haktan paşa
sen tut aç çekmeceyi al ordan süt süzgecini onla indir yere tabağı :26:
tabak kırıldı, bir adım atsa ayağı kesilcek
ay nasıl koştum kaptım haktanı kendimde anlamadım valla
tehlikeli bunlar çok ama çok tehlikeliler :18:

daha bunlar iyi günlerimiz zannımca

daha bunlar iyi günlerimiz zannımca

bencede
şimdi istediğimiz yerde tutup istediğimiz yere götürüyoruz
evin içinde oluyo yaramazlıkları
ama ilerde :18: nere gitti kimle gezdi
arkadaşı kim ve buna benzer benzemez daha biiiiiiiirsürü sorun sıkıntı
allahım hayırlı, akıllı, ahlaklı, büyüğünü küçüğünü bilen, oturmasını kalkmasını bilen, yerinde nasıl davranılmasını bilen evlatlar yapsın evlatlarımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…