Meral zimbirtidan o yogun olman birkac ay bekle gecmezse dr a gidersin birkac ay oyle olur demisti dr bana
günaydın melike .
Tüm helvalar senin olsun .. 20 değil 40 yazarız sana ..
hey yarabbim yaaaaa be allahın adamı madem 2 gececik ayrı yatamıyosun bu 15 ay nasıl izah edilecek
Tarihi bir kenara not et şekerim bakalım bu abdestle ne kadar namaz kılacakşeytanın avukatı görevde
bigeeeeeeee
nevraaaaaaa
melikeeeeeeee günaydııııııııııııın bacılarım
melikemden hayırlı haberleri aldımya çok şükür bin şükür
tüm puanlar senin köpeğin olsun yavyuuuuuuuuuuuummmmmm
bende puanlık bir durum yok şikerler
günaydın bacılar
naber????
Melike yemiyon demi bizi
herkese günaydııııııııın:)))))))
kıııız melikeeeee, parlıyonmu sen kıııııız
E hadi sorun kalkar gider bunla birlikte inşallah
meralim sanada çok geçmiş olsun çok yorma kendini yavyum
bence konuşup uyarmanda yarar var cnmBen güya istiyorum ikinciyi ama hiç gözüm kesmiyor benim harcım değilmiş çocuk büyütmek.
Canım çok sıkkın arkadaşlar ya bakıcımız 1 aralıkta başladı şu ana kadar çok olumlu bir profil çizmişti gerek ev işlerinde olsun gerek Canberk'in bakımında bayağı yardımcı oluyordu saygılı, güvenilir, sabırlı, çalışkan bir insan izlenimi bıraktı bizlerde.
Normalde saat dokuz buçuk on gibi gelirdi bugün saat onbir oldu yok ortada haber de yok ben aradım sonunda gemlikteymiş dün gitmiş bazı işleri varmış o da beni arayacakmış(!!!) bugün gelemeyecekmiş yarın dönecekmiş!!
Ben de dedim ki böyle bir durum olduğunda haber ver kontörün yoksa bile beni çaldır bir yerlerden ya da mesaj çek rahatsız olduğumu belli ettim sanırım ses tonumdan falan.
Haber vermesi gerekmez miydi o saate kadar işe başlamama çok az süre kala kafamda oluşan oldukça olumlu profil bir anda negatife döndü ve güvenim sarsıldı ne yazık ki.
Ben mi çok ince düşünüyorum diyorum, küçük şeylere takılmamaya çalışıyorum ama kafam karışık, oldukça da canım sıkkın. gelince tekrar konuşsam mı acaba yoksa telefondaki konuşma yeterli olur mu bilemiyorum şu an.
umarım böyle olmaz öznur çok fenaydı yaaaaa:26:günaydın kısslarrr..
bigecim allah razı olsun şu ev patiği ne rahatmış dünden beri ayağında zeynonun çok güzelmiş sağolasın arkadaşım önerdiğin için..
meral bu kanama aletten oluyo şekerim foşur foşur şeklinde benim 3 ay oldu halaa aynı..şikayetçimiyim bu durumdan hayır zımbırtım var kafam rahat:)))
ebrucum işe başlamana 3 hafta kala kötü olmuş şimdi bu kafanı karıştırmış kadın senin..bence geldiğindede güzelce anlat böyle bişeyin bidaha olmamasını istediğini..
aynen öycü mesela ben zorlandım ama öycüayyy ebrucum az kalmış, zor gelecek sana bu kadar zamandan sonra
ama bir şekilde olacak, birde çocuklar böyle yeni durumlara bizden daha çabuk alışıyorlar
heheh valla kandırmıyom kız c.tesi gece pazar akşam üstüAma biz bişeyi unuttuk en güvenilir yöntem yok başka şeyde yok
selam pelinNazarin degdi kadina ebru muhakkak konus gelince. Slm herkese bu arada
valla bende öyle yapıcamMeral zimbirtidan o yogun olman birkac ay bekle gecmezse dr a gidersin birkac ay oyle olur demisti dr bana
heheh valla kandırmıyom kız c.tesi gece pazar akşam üstüAma biz bişeyi unuttuk en güvenilir yöntem yok başka şeyde yok
zeynoya kardeş geliyo muuuuu
sonra unut sen bi 15 ay daha
şimdi dur hesaplarsak tahmini ekim gibi filan doğar senin ikinci:))))
her toplantıya 1 bebek olur artık
selam kızlar. herkese iyi haftalar. çok yorucu bir hafta sonu geçirdim haşat durumdayım. cuma akşamı işten dönünce çocuk odası ile oturma odasını yer değiştirdik. paşalara küçük geliyordu odaları biz de oturma odası kullanmıyoruz zaten rahat oldu şimdi. ama belimi incittim sanırım belimden sol ayağımın topuğuna kadar bir ağrı ve kasma var. bir de berkayım sağolsun cuma gecesi sabah 8 e kadar uyumadı. cumartesi akşama kadar eve götürdüğüm dosyaları tamamladım. allahtan cumartesi akşamı uyudu da dinlendim birazcık. pazar günü de ayberk kulak ağrısıyla kalktı nasıl ağlıyordu yavrum. ortak kulak iltihabı olmuş. hastaneye koştur dön akşam oldu. dün gece yine sabahladık uyumadı küçük paşamız.
işte biz de durum böyle haftaya yorgun başladık bakalım bitecek mi bu hafta. sizler de ne var ne yok fırsat bulunca okuycam inşallah. bugün de akşama kadar yetişmesi gereken beyannameler var pek katılamıycam size. öpüldünüz şekerler.
çok fenasınız valla yaaaaaaa sen 15 ay dur pat tek seferde tutar mı ayol biz zeynoyu 2 sene uğraştık
sana ve büyük paşaya geçmiş olsun müzeyyenselam kızlar. herkese iyi haftalar. çok yorucu bir hafta sonu geçirdim haşat durumdayım. cuma akşamı işten dönünce çocuk odası ile oturma odasını yer değiştirdik. paşalara küçük geliyordu odaları biz de oturma odası kullanmıyoruz zaten rahat oldu şimdi. ama belimi incittim sanırım belimden sol ayağımın topuğuna kadar bir ağrı ve kasma var. bir de berkayım sağolsun cuma gecesi sabah 8 e kadar uyumadı. cumartesi akşama kadar eve götürdüğüm dosyaları tamamladım. allahtan cumartesi akşamı uyudu da dinlendim birazcık. pazar günü de ayberk kulak ağrısıyla kalktı nasıl ağlıyordu yavrum. ortak kulak iltihabı olmuş. hastaneye koştur dön akşam oldu. dün gece yine sabahladık uyumadı küçük paşamız.
işte biz de durum böyle haftaya yorgun başladık bakalım bitecek mi bu hafta. sizler de ne var ne yok fırsat bulunca okuycam inşallah. bugün de akşama kadar yetişmesi gereken beyannameler var pek katılamıycam size. öpüldünüz şekerler.
öznur uyutmadan muhakkak kapat tlf cnmya bu telefonları komple atıcam ben zeynoyu uyuttum daha yatağına yatırmadan telefona uyandı şimdide mızır mızır şeklinde bana yapışık..
Bige aynı şeyi teyzem de söylüyor hemen bir seferde kesip atma diye ama işte benim de böyle kötü bir huyum var bazı konularda tolerans gösteremiyorum hiç ama konuşarak çözeriz inşallah aslında ince düşünceli bir insan gibi görünüyordu ya o yüzden canım sıkıldı ya zaten.
cümlemizden razı olsun öznurcum iyi günlerde giysin zeyno kız
ne renk aldınız? geçen gün gittiğimde yeni renkleri eklenmiş bi an dellenecektim sonra dedim sapıtmahatta fıstık yeşili vardı direkt nevra geldi aklıma fotolardan gördüğüm kadarıyla favori rengi
selam kızlar. herkese iyi haftalar. çok yorucu bir hafta sonu geçirdim haşat durumdayım. cuma akşamı işten dönünce çocuk odası ile oturma odasını yer değiştirdik. paşalara küçük geliyordu odaları biz de oturma odası kullanmıyoruz zaten rahat oldu şimdi. ama belimi incittim sanırım belimden sol ayağımın topuğuna kadar bir ağrı ve kasma var. bir de berkayım sağolsun cuma gecesi sabah 8 e kadar uyumadı. cumartesi akşama kadar eve götürdüğüm dosyaları tamamladım. allahtan cumartesi akşamı uyudu da dinlendim birazcık. pazar günü de ayberk kulak ağrısıyla kalktı nasıl ağlıyordu yavrum. ortak kulak iltihabı olmuş. hastaneye koştur dön akşam oldu. dün gece yine sabahladık uyumadı küçük paşamız.
masanın üzerindeki tabağa uzanmaya çalış çalış alamıyodu haktan paşa
sen tut aç çekmeceyi al ordan süt süzgecini onla indir yere tabağı :26:
tabak kırıldı, bir adım atsa ayağı kesilcek
ay nasıl koştum kaptım haktanı kendimde anlamadım valla
tehlikeli bunlar çok ama çok tehlikeliler :18:
daha bunlar iyi günlerimiz zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?