2009 Aralık Anneleri

korusun yasemiiiiiinnnn
bizimki balerinler gibi parmak ucunda uzanıor masadakilere
çok fena oldular çok:18:
aminnnnnnnn

çok geçmiş olsun yasemincim ..
bizimki de hafta sonu yapıyordu aynı şeyi son dk yetiştik . başının üstüne düşmeden aldık .
parmak uclarında yükselip elinin eerdiği herşeyi çekiyoo valla .
allah beterinden korusun

bulduk canım pembesinden aldık raht da oldu koşturup duruyo sıpa:) evde giydirmiyorum zaten gezmeye gidince artık..

vermedim fitil işte ateşi o kadar yükselmediğinden bi daha sorarım doktora gidince

amiiiiiiiiiiiiin inşallah

korusun yasemiiiiiinnnn
bizimki balerinler gibi parmak ucunda uzanıor masadakilere
çok fena oldular çok:18:

aminnnnnnnn

benim sıpada öyle
uzandı gerideydi tabak alamayacağını anladı maşa olarak süzgeçi kullandı akıllım
ayyyy hepsi aynı bunların
allaha emanetler ya :26:

Geçmiş olsun daktan paşaya melekler koruyor yavrularımızı neler yapıyorlar akıl almıyor AMA AKIL ETMİŞ MAŞALLAH

Son düzenleme:
benim sıpada öyle
uzandı gerideydi tabak alamayacağını anladı maşa olarak süzgeçi kullandı akıllım

zeynoda aynı ya evdeki su bardağı sayısında ciddi azalma var hanım sayesinde. ve mutfaktaki tabure duvara dayalıysa çıkabiliyo üstüne ordan hop masaya ve üstündekilere neyse zeynebin 15 dakkalık uykusu bitti görüşürz şekerler

benim sıpada öyle

umut da fırına tutunup kalkıyo elini uzatıyo ocaklara doğru :18: bir de nereyi bulursa o ayak hemen kalkıyor tırmanma moduna geçiyo :18:

allahım hepsini korusun da çok zor bunlarla bizim işimiz

geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar.
yasemin nevra size de geçmiş olsun kızlar. tehlike atlatmışsınız.

şimdi annem aradı. emziğini kaybetmiş sıpa memmem diye zırlanıp duruyormuş. annem de emziği aramaya başlamış. annem çocuk odasındayken kaşla göz arası git mutfağa dolaptan al koca pekmez bidonunu devir bulaşığının içine otur mıncıkla halıya dolaplara bulaşık makinasına resim yap yetmedi bir de kendini pekmeze bula yazık kadıncağız ağlayacak nerdeyse yaa ne yapcaz biz bu haşaratlarla valla hafta sonu bana illallah dedirtti

Son düzenleme:

valla yapan benimki değil ya o yüzden hikaye müthiş!!!

canı pekmez çekmiş demekki berkay paşamızın . enerjisiz kalmış , toplaması lazım
ayy alem bunlar yaa valla işimiz zor .. allah annelerimizin yardımcısı olsun ..

Son düzenleme:
valla yapan benimki değil ya o yüzden hikaye müthiş!!!
valla ben de şu an evde olmadığım için baya bir güldük eşimle annem bunları ağlayacak kadar kötü durumda anltıyor ben basmışım kahkahayı gayri ihtiyari bir de üstüne ayy fotoğraf çekseydin hemen dedim anacığıma e tabi zılgıtı da yedim iyi kızım ben fotoğraf çekerim akşama kadar gezer bu haliyle sen de akşam gelir temizlersin buyurdu bana anacığım
canı pekmez çekmiş demekki beykay paşamızın . enerjisiz kalmış , toplaması lazım
ayy alem bunlar yaa valla işimiz zor .. allah annelerimizin yardımcısı olsun ..

hiç enerjisiz kalır mı o muzurat
nasıl zor valla aamiiinn

gülsem kızmazsın değil mi canım valla annene yazık benim kide çok yoruluyor acıyorum kadıncağıza ama çok yoruluyorum deyince işten çıkıyım mı diyorum ayy olmaz o zaman hergün göremem diyor

geçen gün tahta kaşığımı kırdı dün gecede cezvenin sapı gitmiş sabah gördüm nasıl oldu bir fikrim yok açıyor servis kaşıklarının olduğu çekmeceyi onlarla oynuyor tasın içine sokuyor sonra hammm diye ağzına sokuyor manyak yemek yemiyor boş kaşığa ham yapıyor

yalnız bu annelere eğitim falan mı veriliyor? benzer bir şey olsa yemin ederim annem de aynı kelimelerle aynı cümleyi kurar bize ne zaman verilcek bu eğitim biz anne değil miyiz

Evet aynı hatayı tekrar etmezse bir defaya mahsus müsamaha gösterilebilir.
Canberk'le arası iyi yemek yedirirken, uyuturken falan çok sabırlı sükunetli davranıyor benim olamayacağım kadar bir de teyzem olacağı için çoğunlukla çok da kafaya takmıyorum zaten.

Müzeyyenciğim sana da Ayberk paşa ya da geçmiş olsun.
Şimdi daha iyisinizdir inşallah.

olsun teyzen de olsa önemli çocukla arasının iyi olması
sen kafana takma sinek küçük mide bulandırır seni anlıyorum ama bu seferlik sineğe kışt diyiver

yalnız bu annelere eğitim falan mı veriliyor? benzer bir şey olsa yemin ederim annem de aynı kelimelerle aynı cümleyi kurar bize ne zaman verilcek bu eğitim biz anne değil miyiz

biz zamane annesiyiz canım zamane ..
ee tabi bide bütün gün onların başında değiliz . o yüzden böyle gülebiliyoruz .. düşünsene akşam eve gidince böyle bişey yaptıklarını .. ben düşünemiyorum bile . :76:

Amiiinnnnn diyorum bütün kalbimle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…