korusun yasemiiiiiinnnnmasanın üzerindeki tabağa uzanmaya çalış çalış alamıyodu haktan paşa
sen tut aç çekmeceyi al ordan süt süzgecini onla indir yere tabağı :26:
tabak kırıldı, bir adım atsa ayağı kesilcek
ay nasıl koştum kaptım haktanı kendimde anlamadım valla
tehlikeli bunlar çok ama çok tehlikeliler :18:
aminnnnnnnnbencede
şimdi istediğimiz yerde tutup istediğimiz yere götürüyoruz
evin içinde oluyo yaramazlıkları
ama ilerde :18: nere gitti kimle gezdi
arkadaşı kim ve buna benzer benzemez daha biiiiiiiirsürü sorun sıkıntı
allahım hayırlı, akıllı, ahlaklı, büyüğünü küçüğünü bilen, oturmasını kalkmasını bilen, yerinde nasıl davranılmasını bilen evlatlar yapsın evlatlarımızı
masanın üzerindeki tabağa uzanmaya çalış çalış alamıyodu haktan paşa
sen tut aç çekmeceyi al ordan süt süzgecini onla indir yere tabağı :26:
tabak kırıldı, bir adım atsa ayağı kesilcek
ay nasıl koştum kaptım haktanı kendimde anlamadım valla
tehlikeli bunlar çok ama çok tehlikeliler :18:
bulduk canım pembesinden aldık raht da oldu koşturup duruyo sıpa:) evde giydirmiyorum zaten gezmeye gidince artık..kıymetcim geçmiş olsun inşallah daha çıkmaz ama hep diyor ya doktorlar 38i aşmıyorsa diştendir diye sizin de inşallah öyledir
yalnız aklıma takıldı gittiğinizde doktorunuza tekrar sorsana, 38.5 ateş fitil için az değil mi? bizim doktorlar (acildeki çocuk doktorları da aynı şeyi söylemişti de) biz pek sevmeyiz fitili 40'a yaklaşmadıkça kullanmayın demişlerdi bize
buldunuz mu bari ev ayakkabısından? güle güle kullansın zeynep hanım cicilerini
günaydın herkese
bencede
allahım hayırlı, akıllı, ahlaklı, büyüğünü küçüğünü bilen, oturmasını kalkmasını bilen, yerinde nasıl davranılmasını bilen evlatlar yapsın evlatlarımızı
korusun yasemiiiiiinnnn
bizimki balerinler gibi parmak ucunda uzanıor masadakilere
çok fena oldular çok:18:
aminnnnnnnn
ayyyy hepsi aynı bunlarınçok geçmiş olsun yasemincim ..
bizimki de hafta sonu yapıyordu aynı şeyi son dk yetiştik . başının üstüne düşmeden aldık .
parmak uclarında yükselip elinin eerdiği herşeyi çekiyoo valla .
allah beterinden korusun
benim sıpada öyle
uzandı gerideydi tabak alamayacağını anladı maşa olarak süzgeçi kullandı akıllım
ayyyy hepsi aynı bunların
allaha emanetler ya :26:
benim sıpada öyle
uzandı gerideydi tabak alamayacağını anladı maşa olarak süzgeçi kullandı akıllım
ayyyy hepsi aynı bunların
allaha emanetler ya :26:
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar.
yasemin nevra size de geçmiş olsun kızlar. tehlike atlatmışsınız.
şimdi annem aradı. emziğini kaybetmiş sıpa memmem diye zırlanıp duruyormuş. annem de emziği aramaya başlamış. annem çocuk odasındayken kaşla göz arası git mutfağa dolaptan al koca pekmez bidonunu devir bulaşığının içine otur mıncıkla halıya dolaplara bulaşık makinasına resim yapyetmedi bir de kendini pekmeze bula yazık kadıncağız ağlayacak nerdeyse yaa ne yapcaz biz bu haşaratlarla valla hafta sonu bana illallah dedirtti
yasemin nevra size de geçmiş olsun kızlar. tehlike atlatmışsınız.
şimdi annem aradı. emziğini kaybetmiş sıpa memmem diye zırlanıp duruyormuş. annem de emziği aramaya başlamış. annem çocuk odasındayken kaşla göz arası git mutfağa dolaptan al koca pekmez bidonunu devir bulaşığının içine otur mıncıkla halıya dolaplara bulaşık makinasına resim yapyetmedi bir de kendini pekmeze bula yazık kadıncağız ağlayacak nerdeyse yaa ne yapcaz biz bu haşaratlarla valla hafta sonu bana illallah dedirtti
valla ben de şu an evde olmadığım için baya bir güldük eşimlevalla yapan benimki değil ya o yüzden hikaye müthiş!!!
canı pekmez çekmiş demekki beykay paşamızın . enerjisiz kalmış , toplaması lazım
ayy alem bunlar yaa valla işimiz zor .. allah annelerimizin yardımcısı olsun ..
Yasemin nevra size de geçmiş olsun kızlar. Tehlike atlatmışsınız.
şimdi annem aradı. Emziğini kaybetmiş sıpa memmem diye zırlanıp duruyormuş. Annem de emziği aramaya başlamış. Annem çocuk odasındayken kaşla göz arası git mutfağa dolaptan al koca pekmez bidonunu devir bulaşığının içine otur mıncıkla halıya dolaplara bulaşık makinasına resim yapYetmedi bir de kendini pekmeze bula Yazık kadıncağız ağlayacak nerdeyse yaa ne yapcaz biz bu haşaratlarla valla hafta sonu bana illallah dedirtti
valla ben de şu an evde olmadığım için baya bir güldük eşimleannem bunları ağlayacak kadar kötü durumda anltıyor ben basmışım kahkahayı gayri ihtiyari bir de üstüne ayy fotoğraf çekseydin hemen dedim anacığıma e tabi zılgıtı da yedim iyi kızım ben fotoğraf çekerim akşama kadar gezer bu haliyle sen de akşam gelir temizlersin buyurdu bana anacığım
beşer şaşar demiş atalar, bir defaya mahsus olmuştur ve düzelir bence. onca iyi özelliğini sayıyorsun bak, ne kadar zor bulunuyor iyi bir bakıcı biliyorsun işte. kendine telkin et birazcık, yarın da al karşına konuş, hatta hayalkırıklığı yaşadım da de... iyi yönlerini de gördüğünü de bilsin, o insanı gaza getirir malum, bir daha hayalkırıklığı yaratmayayım diye çaba gösterir
canberk'le arası iyiydi di mi?
Müzeyyenciğim sana da Ayberk paşa ya da geçmiş olsun.selam kızlar. herkese iyi haftalar. çok yorucu bir hafta sonu geçirdim haşat durumdayım. cuma akşamı işten dönünce çocuk odası ile oturma odasını yer değiştirdik. paşalara küçük geliyordu odaları biz de oturma odası kullanmıyoruz zaten rahat oldu şimdi. ama belimi incittim sanırım belimden sol ayağımın topuğuna kadar bir ağrı ve kasma var. bir de berkayım sağolsun cuma gecesi sabah 8 e kadar uyumadı. cumartesi akşama kadar eve götürdüğüm dosyaları tamamladım. allahtan cumartesi akşamı uyudu da dinlendim birazcık. pazar günü de ayberk kulak ağrısıyla kalktı nasıl ağlıyordu yavrum. ortak kulak iltihabı olmuş. hastaneye koştur dön akşam oldu. dün gece yine sabahladık uyumadı küçük paşamız.
işte biz de durum böyle haftaya yorgun başladık bakalım bitecek mi bu hafta. sizler de ne var ne yok fırsat bulunca okuycam inşallah. bugün de akşama kadar yetişmesi gereken beyannameler var pek katılamıycam size. öpüldünüz şekerler.
Evet aynı hatayı tekrar etmezse bir defaya mahsus müsamaha gösterilebilir.
Canberk'le arası iyi yemek yedirirken, uyuturken falan çok sabırlı sükunetli davranıyor benim olamayacağım kadar bir de teyzem olacağı için çoğunlukla çok da kafaya takmıyorum zaten.
yalnız bu annelere eğitim falan mı veriliyor? benzer bir şey olsa yemin ederim annem de aynı kelimelerle aynı cümleyi kurar bize ne zaman verilcek bu eğitim biz anne değil miyiz
bencede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?