2009 Aralık Anneleri

Ben de her an çıkabilirim babamı bekliyorum şimdiden hoşçakalın bebeklerime öpücükler inşallah bu gece yormazlar üzmezler annelerini annelere bol uykulu bir gece

haydi yarın görüşürüz güzel anneler

güle güle bigecim .. öptüm umut paşa ve seni ..

Ben de her an çıkabilirim babamı bekliyorum şimdiden hoşçakalın bebeklerime öpücükler inşallah bu gece yormazlar üzmezler annelerini annelere bol uykulu bir gece

hadi sana da güle güle melike öptüm zeyneple , seni ..

anam anam anam kadın çıldırmıştır
kıyamam yaaaa
sen olsan ne tepki verirdin acaba müzeyyen çok merak ettim:82:

hakketmişsin ama
yalnız bu annelere eğitim falan mı veriliyor? benzer bir şey olsa yemin ederim annem de aynı kelimelerle aynı cümleyi kurar bize ne zaman verilcek bu eğitim biz anne değil miyiz
benimkide aynı tepkiyi verirdi kesin ama benim kıza bakıcı bakıyor

düşünmek dahi istemiyorum

haydi yarın görüşürüz güzel anneler

hadi güle güle
sen gitte sıra bize gelsin
paşaya kocamanından

amanın herkes çıkmış tek başıma kalmışım
gidenlere güle güle hepinizi öperim
hepiciğiniz kendinize iyi bakın

Geçmiş olsun daktan paşaya melekler koruyor yavrularımızı neler yapıyorlar akıl almıyor AMA AKIL ETMİŞ MAŞALLAH

dünür
konu yaramazlık olunca acayip yaratıcı senin damat

çok uyumuş boncuğun annesi 15 dk. :26:
tut tutabilirsen bunları yandık ki ne yandık :26:

umut da fırına tutunup kalkıyo elini uzatıyo ocaklara doğru :18: bir de nereyi bulursa o ayak hemen kalkıyor tırmanma moduna geçiyo :18:

allahım hepsini korusun da çok zor bunlarla bizim işimiz

en korktuğum şeylerden biri bu ocağa uzanma işi
kardeşim küçükken kaynayan tencereyi çekmişti
azda olsa hala durur izi göğsünde

sağol müzeyyencim
ay yazık kız anneciğine
senin paşada tam yemelik olmuş hani pekmezli pekmezli

iyi canım bugün taburcu oldu haftaya kontrolü var masallah dr bile sasırdı cok hızlı düzeliyor bide kilo alıpta toparlarsa oh ne ala yanlız işte mental bir sorun kalabilirmiş beyinede temiz ve kirli kan gittigi için yeterli oksijen alamamıs olabilir diyorlar azda olsa

selam herkese
anca gırebılıorum,,tum gun uykusuzdum,,annem gelmıştı hafta sonu yalnızım dıye,,dun akşam 2 saate bı uyanan azra 6 saat delıksız uyudu emmeyınce gogsum şişti sonra tıkandı nasıl agrıyodu anlatamam kız emdı acıkmadı sağıyorum acılmadı gecenın 5 ı olmuş annemel hala acmaya calışıyoruz duşa gırdım bı saat sıcak suda ovdum yokk,,bu arada artık kolumu bıle oynatamıyorm agrıdan,,neyse saat 7 de uyuya kalmışım kalktım kı ıyıce şişmiş kızarmış her delıkten akıyo bı delığın ucu beyaz cıkamıyo,,sağlık ocagına gıttım antıbıotık verdı apse yapar dedi,,oğleden sonra tekrar sıktım o beyaz ucu patladı sert bışı cıktı sonra sut bı fışkırdı boşaldı rahatladım,,ayy azra ağlıo gelıce devam edeyım

geçmiş olsun canım ya şimdi daha iyisin inş. emseler bi dert emmmeseler başka dert bu sıpalar olan sana olmuş neyseki atlatmışsın :26:

müzeyyen berkayın yaptığı yaramazlığı kısmen bizde yaşadık akşam okuyunca ne güldüm . benim bıdık altını doldurmuş açtım değişitriyim diye. açmamla fırlaması bir oldu yatağın pikesi bulandı.kaptığıım gibi banyoya götürdüm üstünü yukarı syırıyımda poposunu yıkıyım derken kıyafetlere bulaştı ellerim battı zeyno durur mu oda bi el attı poposuna .bu böyle olmıycak yıkıyım en iyisi deyip kıyafetlerini çıkartıyorum ki tezgahın üstüne şırrrrr bi güzel işedi. eşime bağrıyorum yetiş zaptedemiyorum diye adamda uyuyakalmıştı bişeyoldu sanmış bi geliş geldi:) zeynebi o yıkadı bende etrafı temizledim. müthiş bi gece geçirdik zaten akşm üstü de ben yemek yaparken nasıl kaptıysa salçayı aç kapağını bi güzel bula kendini yıkadım mecburen bugün 2 defa şartlanmış oldu. Allah başka dert vermesin halledilebilir meseleler diyorum bi sürü işim var herkse ii geceler olsun.

Ayy ayyy herkes bebislerin yaramazlığından şikayetçi) ya bn cok gülüyorum bu durumlara:) akıllı cocuk yaramaz olurmuş ya kendilerine zarar gelmediği sürece sorun yok Allah korusun hepsini.tabi bizede sabır versin:)
Tüm hasta anne ve bebislere gecmis olsun.
Popolin cok fena pidik yaptı Hic bu kadar olmamıştı kanadı oğlumun poposu( su ve pamukla silecem hep
Oğlum bir kaç gündür yürüme calışması yapıyor bir iki adım atıp düşüyor olsun Hic niyeti yok gibiydi en azından niyetlendi:) ama o altı deri olan kalın çoraplar kayıp engelliyor düzgün basmasını sanırım ev patigi demişsiniz bige önermiş sanırım nedir alınır mı orulurmu nasıl ölçek bana yazarsanız cok sevinirimgorusmek üzere canlarım

nazan pek düşürmemeye bak benimkide 10 aylıkken başladı 2-3 adım atmaya.
1 kere kafa üstü düşürdü babası çok korktu bi süre kesti yürümeyi.şimdi çok güzel yürüyor pek düşmüyor
ama tek isteği hep yürümek.bizde artık peşinden koşmuyoruz bütün gece dolanıyor odada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…