haydi yarın görüşürüz güzel anneler
Ben de her an çıkabilirim babamı bekliyorum şimdiden hoşçakalın bebeklerime öpücükler inşallah bu gece yormazlar üzmezler annelerini annelere bol uykulu bir gece
anam anam anam kadın çıldırmıştırgeçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar.
yasemin nevra size de geçmiş olsun kızlar. tehlike atlatmışsınız.
şimdi annem aradı. emziğini kaybetmiş sıpa memmem diye zırlanıp duruyormuş. annem de emziği aramaya başlamış. annem çocuk odasındayken kaşla göz arası git mutfağa dolaptan al koca pekmez bidonunu devir bulaşığının içine otur mıncıkla halıya dolaplara bulaşık makinasına resim yapyetmedi bir de kendini pekmeze bula yazık kadıncağız ağlayacak nerdeyse yaa ne yapcaz biz bu haşaratlarla valla hafta sonu bana illallah dedirtti
hakketmişsin amavalla ben de şu an evde olmadığım için baya bir güldük eşimleannem bunları ağlayacak kadar kötü durumda anltıyor ben basmışım kahkahayı gayri ihtiyari bir de üstüne ayy fotoğraf çekseydin hemen dedim anacığıma e tabi zılgıtı da yedim iyi kızım ben fotoğraf çekerim akşama kadar gezer bu haliyle sen de akşam gelir temizlersin buyurdu bana anacığım
hiç enerjisiz kalır mı o muzurat
nasıl zor valla aamiiinn
benimkide aynı tepkiyi verirdi kesin ama benim kıza bakıcı bakıyoryalnız bu annelere eğitim falan mı veriliyor? benzer bir şey olsa yemin ederim annem de aynı kelimelerle aynı cümleyi kurar bize ne zaman verilcek bu eğitim biz anne değil miyiz
düşünmek dahi istemiyorumbiz zamane annesiyiz canım zamane ..
ee tabi bide bütün gün onların başında değiliz . o yüzden böyle gülebiliyoruz .. düşünsene akşam eve gidince böyle bişey yaptıklarını ..ben düşünemiyorum bile . :76:
güle güleeeeeeBen de her an çıkabilirim babamı bekliyorum şimdiden hoşçakalın bebeklerime öpücükler inşallah bu gece yormazlar üzmezler annelerini annelere bol uykulu bir gece
güle güleeeeee
nevra 6 olsada bizde kaçsak
bende paşamla seni öpüyorum cnmvalla bende şimdik o düşünüyordum ..
Kalp kalbe karşı canım
Ben yavaş yavaş toplanayım . Ancak ..
Hadi öptüm seni ve kara gözlü prensesini ..
Herkese iyi akşamlar .. Hepinizi öpüyorumm
Geçmiş olsun daktan paşaya melekler koruyor yavrularımızı neler yapıyorlar akıl almıyor AMA AKIL ETMİŞ MAŞALLAH
zeynoda aynı ya evdeki su bardağı sayısında ciddi azalma var hanım sayesinde. ve mutfaktaki tabure duvara dayalıysa çıkabiliyo üstüne ordan hop masaya ve üstündekilere neyse zeynebin 15 dakkalık uykusu bitti görüşürz şekerler
umut da fırına tutunup kalkıyo elini uzatıyo ocaklara doğru :18: bir de nereyi bulursa o ayak hemen kalkıyor tırmanma moduna geçiyo :18:
allahım hepsini korusun da çok zor bunlarla bizim işimiz
geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler kızlar.
yasemin nevra size de geçmiş olsun kızlar. tehlike atlatmışsınız.
şimdi annem aradı. emziğini kaybetmiş sıpa memmem diye zırlanıp duruyormuş. annem de emziği aramaya başlamış. annem çocuk odasındayken kaşla göz arası git mutfağa dolaptan al koca pekmez bidonunu devir bulaşığının içine otur mıncıkla halıya dolaplara bulaşık makinasına resim yapyetmedi bir de kendini pekmeze bula yazık kadıncağız ağlayacak nerdeyse yaa ne yapcaz biz bu haşaratlarla valla hafta sonu bana illallah dedirtti
selam herkese
anca gırebılıorum,,tum gun uykusuzdum,,annem gelmıştı hafta sonu yalnızım dıye,,dun akşam 2 saate bı uyanan azra 6 saat delıksız uyudu emmeyınce gogsum şişti sonra tıkandı nasıl agrıyodu anlatamam kız emdı acıkmadı sağıyorum acılmadı gecenın 5 ı olmuş annemel hala acmaya calışıyoruz duşa gırdım bı saat sıcak suda ovdum yokk,,bu arada artık kolumu bıle oynatamıyorm agrıdan,,neyse saat 7 de uyuya kalmışım kalktım kı ıyıce şişmiş kızarmış her delıkten akıyo bı delığın ucu beyaz cıkamıyo,,sağlık ocagına gıttım antıbıotık verdı apse yapar dedi,,oğleden sonra tekrar sıktım o beyaz ucu patladı sert bışı cıktı sonra sut bı fışkırdı boşaldı rahatladım,,ayy azra ağlıo gelıce devam edeyım
Ayy ayyy herkes bebislerin yaramazlığından şikayetçi) ya bn cok gülüyorum bu durumlara:) akıllı cocuk yaramaz olurmuş ya kendilerine zarar gelmediği sürece sorun yok Allah korusun hepsini.tabi bizede sabır versin:)
Tüm hasta anne ve bebislere gecmis olsun.
Popolin cok fena pidik yaptı Hic bu kadar olmamıştı kanadı oğlumun poposu( su ve pamukla silecem hep
Oğlum bir kaç gündür yürüme calışması yapıyor bir iki adım atıp düşüyor olsun Hic niyeti yok gibiydi en azından niyetlendi:) ama o altı deri olan kalın çoraplar kayıp engelliyor düzgün basmasını sanırım ev patigi demişsiniz bige önermiş sanırım nedir alınır mı orulurmu nasıl ölçek bana yazarsanız cok sevinirimgorusmek üzere canlarım
günaydın kızlar ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?