2009 Aralık Anneleri

valla melikecim markası domyos anladığım kadarıyla decathlon için üretiyorlar bu markayı dediğim gibi istersen alıp yollayabilirim

allah allah :44: ve daha önemlisi maşallah
ortası yok adamın ayol :92:

koptum yaaa çok hoşsun hep gül sen inşallah yontuldu yontuldu ne kadar sürer bilmiyorum ama bu gidişle ben zatürre olacağım

amin canım hepimiz hep gülelim seninki de inşallah artık ömür boyu sürsün
tabii yatağa eşofmanla çorapla girme devri bitti yazık

MAŞALLAH TURTAYA MELİKE
NASIL YANİ
DÜN AKŞAMDAMI COMBO + COMBO MU

turtayı memeden bile ayıracak kadar yani. noldu senin meşeye melike
HAKKETEN MELİKE NE OLDU ŞİKERÜM
valla ben de sordum noldü diye ( geniş ailede cevahir ses tonuyla )
PEKİ NE OLMUŞ:82:

valla melikecim markası domyos anladığım kadarıyla decathlon için üretiyorlar bu markayı dediğim gibi istersen alıp yollayabilirim

allah allah :44: Ve daha önemlisi maşallah
Ortası yok adamın ayol :92:

bizde manyağız ha,
olsa niye oldu?
Olmasa niye olmadı ????

evet ama normal değil ki bu durum dün gece ne dese beğenirsiniz öyle takvimle olmaz bu iş aman ara çok oldu yapalım veya daha yeni yaptık yapmayalım diyor tamam hayatım dedim ne diyeyim

kızlar yarın büyük ihtimalle (kar yağışı azıtmazsa) decathlon'a gidiyorum ayakkabı isteyenler tercih ettikleri renk ve ayak numarasını bildirsin yarın öğlen 12ye kadar
gri var
mavi sanırım vardı
pembe var
uçuk pembe vardı sanki, fıstık yeşili vardı, mavili lacivertli vardı diye hatırlıyorum ama bunların sitelerinde resmini bulamadım
yaşasın google görseller :))))) bir de muhteşem çiçekli var kızlar için ama mağazada görmedim maalesef

aha mavi-laci buydu

puyrun fıstık yeşili

bu o pembe mi emin değilim

Son düzenleme:
çalışmakta olan hızara fazla yaklaşmışım yontuverdi beni mi dedi

koptum yaaa çok hoşsun hep gül sen inşallah yontuldu yontuldu ne kadar sürer bilmiyorum ama bu gidişle ben zatürre olacağım
O kadar yaniiiii:86:
Maşallah aman maşallah açık kapanıyor desene

allah allah :44: Ve daha önemlisi maşallah
Ortası yok adamın ayol :92:
bige ben sana havale yapıyımda kara kuzuma al bari teysesi
kaç dolars gönderiyorum?

bizde manyağız ha,
olsa niye oldu?
Olmasa niye olmadı ????
kadın milleti işte

Havalar ısınsa bari

hesap no rica edeyim lütfen

yok bacım o değil de dün gece çok üşüdüm bornozla emzirdim zeynoyu uyanınca sonra ısınamadım bir türlü

maşallah turtaya melike
Nasıl yani
dün akşamdamı Combo + combo mu

Hakketen melike ne oldu şikerüm

Peki ne olmuş:82:

ufff oldu dedi delüüüüüüüü

açamıyorum linki göremedim yoksa ev için rahat birşey istiyorum

hesap no rica edeyim lütfen

tam meblağı inan bilmiyorum ben alayım sen sonra bana gönder kartla alıcam ve mart başında ödiycem zaten

renk ve numara alayım bir de adreslerinizi gönderin mailime

yok bacım o değil de dün gece çok üşüdüm bornozla emzirdim zeynoyu uyanınca sonra ısınamadım bir türlü

açamıyorum linki göremedim yoksa ev için rahat birşey istiyorum

e ısıtsaydı ya şömine odunu
aynı mesajıma geri dön bir kaç tanesini direkt foto olarak koydum görürsün

hala olmuyorsa google görsellere gir "domyos light baby shoe" yaz ilk mavi-lacivert bir patik/terlik çıkıyor o modellere bak ama her rengi yok bu mağazada eflatununu çiçeklisini falan görmedim misal

Son düzenleme:
aynı mesajıma geri dön bir kaç tanesini direkt foto olarak koydum görürsün

açtım gördüm tatlım valla sana yük olmazsa isterim ben de pembeye ve griye bayıldım karar veremedim bir de şu an giydiği ayakkabıları 19 kalın çorapla olmuyor yeni aldıklarım doğum günü için 21 iki çift çorap giyiyor 21 mi alsam 20 mi
anam kar başladı

ısıtsaydıya meşe odunu seni

ok cnm benim o zaman
22 numara olur sanırım
sen umut paşaya kaç numara aldın?

Kız ya pembe olsun teyzesi

gönder bacım o kardan buaraya

21 al annesi bence
ya burdada yağsa kaaaaar

bak bunu istersin di mi aslında

varsa ondan alırım yoksa istiyosan iki tane alayım benim için değişen bir şey yok
valla ben büyük aldım çünkü cırtlı ve iyi sarmasını istiyorum içine de çok kalın havlu çorap giydiriyorum ve her ay yenisini almaya da niyetim yok ben olsam büyüğünü alırdım, küçük gelirse değiştiririz ama uğraştırır ama büyük gelirse nasılsa her daim bu çocuk terlik giyecek ve nasılsa büyüyecek

numara, renk ve adreslerinizi mailleyiniz arkideşler

Son düzenleme:

bigeeee ne kadarmış fiyatı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…