2009 Aralık Anneleri

ipek kızımızın iyi olmasına çok sevindim . inşll o sorunda olmz .tez zamanda kilo alıp sağolığa kavuşur inşll.

fatma çok geçmiş olsun canım .. bu arada gözün aydın annen gelmiş .

hay allahım yaaa hepsi ayrı yaramaz bunların ..

slmlar herkese nasılsınız artık hiç giremez oldum beni unuttunuz

slm mehtap aşkolsun unutur muyuz seni.. nasılsın , güneş nasıl ..

günaydın kızlar ne var ne yok

günaydınnnnn

Herkese gnaydınnnn
uykusuzum yine burak bütün gece mırmırlayarak uyudu .. arada ağlıyoo biz gidip emzik veriyoruz filan .. diş çıkarıyo sanırım yine diş çıkarttığı gecelerde böyle huzursuz uyuyoo ..
paşam şimdi evde mışıl mışıl uyuyoo ben tabii burada uykusuzzz..

günaydın herkezeee . bizim uyku gene gitti. mız mız koca gece memede.nası ayıracaz hiç bilmiyorum. ama çok şeker oldular artık. bütün gece şebeklik yapıyor. bi o kadarda yaramazlık tabeallah acılarını göstermesin. sizde ne var ne yok . yaramaz durumlar varmı. resim yüklmeye çalışıyorum ama inş. olur

canım günaydınnn
amin en büyük sorunları uyutmamak olsun inşallah
benimkini söylemeye lüzum yok yaramazlık tavan vaziyetinde, tv sehpasına, küçük açılır kapanır sehpalara, sandalyelere, kanepelere bulduğu yere tırmanmaya çalışıyor, yürüme çalışmaları tam gaz sürüyor, mutfakta dolap karıştırıp tencereleri döküyor vs vs vs

yavruma kıyamam ya
allahım sorunsuz sıkıntısız tamamen düzelmesini nasip etsin

çok geçmiş olsun fatmacım

allahım bir alem bunlar
gece gece macera yaşattı he size boncuk
hemde en kokulusundan

bende gülüyorum nazan ama aynı zamanda korkuyorumda
girmedikleri delik karıştırmadıkları yer yok
hemde kaşla göz arasında yapıyolar o kadar gözkulak olurken :26:

diştir tabi
günde geçmez hiç sana şimdi uykusuzsun ya
günden güne daha bi yaramaz oluyo hepside
hadi yüklede bakalım

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlarım

fatmacım geçmiş olsun, çok zor bu meme işi ya, gözünaydın annen gelmiş yine
gönderme bu sefer kalsın biraz

günaydın tülaycımm .. hepimiz aynıyız ..

diştir tabi
günde geçmez hiç sana şimdi uykusuzsun ya

sorma yasemincim yaaa gözüm kapanıyoo ..

çok şükür yükledim

gördüm ben maşallah ecrinnaz' a kocaman olmuş ..

günaydın arkadaşlarım

fatmacım geçmiş olsun, çok zor bu meme işi ya, gözünaydın annen gelmiş yine
gönderme bu sefer kalsın biraz

günaydın maşallah ..

Selam kızlaaaaar
Ancak işleri toparlayıp gelebildim
neredeyse öğle yemeği zamanı bile gelmiş

ay allah korusun ben de çok korkarım valla
yazık ya yaseminim eh burdan öyle gözüküyor ama evde yanında o durumu yaşarken pek öyle düşünemez sanırım insan
ay çok sevindim maaşallah ipek bebeğe. inşallah bir sorun da kalmaz sağlıkla atlatırlar bugünleri.
geçmiş olsun fatmacım ne fena oluyor onun ağrısı bir kere ilk oğlumda başıma gelmişti göğsümü kolumu kesip atasım geliyordu. hadi rahatlamışsın gelmiş geçmiş olsun.
oy oy ooooyy sizinki daha da fenaymış kıymeet. bizimki bol tatlı sizinki bol kokulu bir yaramazlık ah bu sıpacıklar ah
size de geçmiş olsun nazan. hadi bakalım gözün aydın yürüsün de sizden de bol bol yaramazlık hikayeleri dinleyelim
slmlar herkese nasılsınız artık hiç giremez oldum beni unuttunuz
selam canım neden unutalım nasılsın güneşimiz nasıl?
günaydın kızlar ne var ne yok
iç güveysinden hallice geçinip gidiyoruz. asıl haberler sizdeymiş dün kaçırmışım hadi gözümüz aydın hepimiz rahatız artık desene
bizim evde o tiyatro her gece her gece oynuyor şekerim. keşler gibi oldum artık göz altlarım mor mor geziyorum bizimki de aynı her sabah ben evden çıkarken dağıtmış vaziyette uyuyarak bırakıyorum
aa sizinki gelmiş de gitmiş bizim uykular hiç gelemedi tülaycım yaa. yerim ben onun şebekliklerini zaten sevgileri olmasa eziyetleri çekilir mi allah uykusuzluktan beter dert vermesin
Selam kızlaaaaar
Ancak işleri toparlayıp gelebildim
neredeyse öğle yemeği zamanı bile gelmiş
selam meralim meralim afiyet olsun şekerim

çok hoş bunlar acaba nerde bulurum aramak lazım
bizde durum aynen devam ediyor dün tam yemek yiyoruz zeynepte 1 tas çorba yedi ekmek doğranmış eşim aferin kızım yemek ye her an seni memeden ayırabiliriz diye o anda boğazıma kaçtı yemek ölüyordum

iç güveysinden hallice geçinip gidiyoruz. Asıl haberler sizdeymiş dün kaçırmışım hadi gözümüz aydın Hepimiz rahatız artık desene

yok cicim fazla kaçırmadın çünküm buna bir haller oldu aynen devam

turtayı memeden bile ayıracak kadar yani. noldu senin meşeye melike

geldi meralcim. Ahanda ben gidiyom kuzuya bile
. Yorumlar için teşekkür ederiz
güle git gel tülaycım
öpüyorum yaramaz cimcimeyi

mersü müzeyyenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…