iyi canım bugün taburcu oldu haftaya kontrolü var masallah dr bile sasırdı cok hızlı düzeliyor bide kilo alıpta toparlarsa oh ne ala yanlız işte mental bir sorun kalabilirmiş beyinede temiz ve kirli kan gittigi için yeterli oksijen alamamıs olabilir diyorlar azda olsa
selam herkese
anca gırebılıorum,,tum gun uykusuzdum,,annem gelmıştı hafta sonu yalnızım dıye,,dun akşam 2 saate bı uyanan azra 6 saat delıksız uyudu emmeyınce gogsum şişti sonra tıkandı nasıl agrıyodu anlatamam kız emdı acıkmadı sağıyorum acılmadı gecenın 5 ı olmuş annemel hala acmaya calışıyoruz duşa gırdım bı saat sıcak suda ovdum yokk,,bu arada artık kolumu bıle oynatamıyorm agrıdan,,neyse saat 7 de uyuya kalmışım kalktım kı ıyıce şişmiş kızarmış her delıkten akıyo bı delığın ucu beyaz cıkamıyo,,sağlık ocagına gıttım antıbıotık verdı apse yapar dedi,,oğleden sonra tekrar sıktım o beyaz ucu patladı sert bışı cıktı sonra sut bı fışkırdı boşaldı rahatladım,,ayy azra ağlıo gelıce devam edeyım
müzeyyen berkayın yaptığı yaramazlığı kısmen bizde yaşadık akşam okuyunca ne güldüm . benim bıdık altını doldurmuş açtım değişitriyim diye. açmamla fırlaması bir oldu yatağın pikesi bulandı.kaptığıım gibi banyoya götürdüm üstünü yukarı syırıyımda poposunu yıkıyım derken kıyafetlere bulaştı ellerim battı zeyno durur mu oda bi el attı poposuna .bu böyle olmıycak yıkıyım en iyisi deyip kıyafetlerini çıkartıyorum ki tezgahın üstüne şırrrrr bi güzel işedi. eşime bağrıyorum yetiş zaptedemiyorum diye adamda uyuyakalmıştı bişeyoldu sanmış bi geliş geldi:) zeynebi o yıkadı bende etrafı temizledim. müthiş bi gece geçirdik zaten akşm üstü de ben yemek yaparken nasıl kaptıysa salçayı aç kapağını bi güzel bula kendini yıkadım mecburen bugün 2 defa şartlanmış oldu. Allah başka dert vermesin halledilebilir meseleler diyorum bi sürü işim var herkse ii geceler olsun.
slmlar herkese nasılsınız artık hiç giremez oldum beni unuttunuz
günaydın kızlar ne var ne yok
günaydın herkezeee . bizim uyku gene gitti. mız mız koca gece memede.nası ayıracaz hiç bilmiyorum. ama çok şeker oldular artık. bütün gece şebeklik yapıyor. bi o kadarda yaramazlık tabeallah acılarını göstermesin. sizde ne var ne yok . yaramaz durumlar varmı. resim yüklmeye çalışıyorum ama inş. olur
iyi canım bugün taburcu oldu haftaya kontrolü var masallah dr bile sasırdı cok hızlı düzeliyor bide kilo alıpta toparlarsa oh ne ala yanlız işte mental bir sorun kalabilirmiş beyinede temiz ve kirli kan gittigi için yeterli oksijen alamamıs olabilir diyorlar azda olsa
çok geçmiş olsun fatmacımselam herkese
anca gırebılıorum,,tum gun uykusuzdum,,annem gelmıştı hafta sonu yalnızım dıye,,dun akşam 2 saate bı uyanan azra 6 saat delıksız uyudu emmeyınce gogsum şişti sonra tıkandı nasıl agrıyodu anlatamam kız emdı acıkmadı sağıyorum acılmadı gecenın 5 ı olmuş annemel hala acmaya calışıyoruz duşa gırdım bı saat sıcak suda ovdum yokk,,bu arada artık kolumu bıle oynatamıyorm agrıdan,,neyse saat 7 de uyuya kalmışım kalktım kı ıyıce şişmiş kızarmış her delıkten akıyo bı delığın ucu beyaz cıkamıyo,,sağlık ocagına gıttım antıbıotık verdı apse yapar dedi,,oğleden sonra tekrar sıktım o beyaz ucu patladı sert bışı cıktı sonra sut bı fışkırdı boşaldı rahatladım,,ayy azra ağlıo gelıce devam edeyım
müzeyyen berkayın yaptığı yaramazlığı kısmen bizde yaşadık akşam okuyunca ne güldüm . benim bıdık altını doldurmuş açtım değişitriyim diye. açmamla fırlaması bir oldu yatağın pikesi bulandı.kaptığıım gibi banyoya götürdüm üstünü yukarı syırıyımda poposunu yıkıyım derken kıyafetlere bulaştı ellerim battı zeyno durur mu oda bi el attı poposuna .bu böyle olmıycak yıkıyım en iyisi deyip kıyafetlerini çıkartıyorum ki tezgahın üstüne şırrrrr bi güzel işedi. eşime bağrıyorum yetiş zaptedemiyorum diye adamda uyuyakalmıştı bişeyoldu sanmış bi geliş geldi:) zeynebi o yıkadı bende etrafı temizledim. müthiş bi gece geçirdik zaten akşm üstü de ben yemek yaparken nasıl kaptıysa salçayı aç kapağını bi güzel bula kendini yıkadım mecburen bugün 2 defa şartlanmış oldu. Allah başka dert vermesin halledilebilir meseleler diyorum bi sürü işim var herkse ii geceler olsun.
bende gülüyorum nazan ama aynı zamanda korkuyorumdaAyy ayyy herkes bebislerin yaramazlığından şikayetçi) ya bn cok gülüyorum bu durumlara:) akıllı cocuk yaramaz olurmuş ya kendilerine zarar gelmediği sürece sorun yok Allah korusun hepsini.tabi bizede sabır versin:)
Tüm hasta anne ve bebislere gecmis olsun.
Popolin cok fena pidik yaptı Hic bu kadar olmamıştı kanadı oğlumun poposu( su ve pamukla silecem hep
Oğlum bir kaç gündür yürüme calışması yapıyor bir iki adım atıp düşüyor olsun Hic niyeti yok gibiydi en azından niyetlendi:) ama o altı deri olan kalın çoraplar kayıp engelliyor düzgün basmasını sanırım ev patigi demişsiniz bige önermiş sanırım nedir alınır mı orulurmu nasıl ölçek bana yazarsanız cok sevinirimgorusmek üzere canlarım
diştir tabiHerkese gnaydınnnn
uykusuzum yine burak bütün gece mırmırlayarak uyudu .. arada ağlıyoo biz gidip emzik veriyoruz filan .. diş çıkarıyo sanırım yine diş çıkarttığı gecelerde böyle huzursuz uyuyoo ..
paşam şimdi evde mışıl mışıl uyuyoo ben tabii burada uykusuzzz..
günden güne daha bi yaramaz oluyo hepsidegünaydın herkezeee . bizim uyku gene gitti. mız mız koca gece memede.nası ayıracaz hiç bilmiyorum. ama çok şeker oldular artık. bütün gece şebeklik yapıyor. bi o kadarda yaramazlık tabeallah acılarını göstermesin. sizde ne var ne yok . yaramaz durumlar varmı. resim yüklmeye çalışıyorum ama inş. olur
çok şükür yükledim
ben görüyorum bilge. ecrinnaz albümün içinde:26:cıks yüklememişsin
ben görüyorum bilge. ecrinnaz albümün içinde:26:
ben görüyorum bilge. ecrinnaz albümün içinde:26:
heee tarihini yeni göstermiyo ama ecrinnaz albümde ilk resme tıklayınca bugün eklendiği görülüyo
günaydın arkadaşlarım
fatmacım geçmiş olsun, çok zor bu meme işi ya, gözünaydın annen gelmiş yine
gönderme bu sefer kalsın biraz
günaydın herkezeee . bizim uyku gene gitti. mız mız koca gece memede.nası ayıracaz hiç bilmiyorum. ama çok şeker oldular artık. bütün gece şebeklik yapıyor. bi o kadarda yaramazlık tabeallah acılarını göstermesin. sizde ne var ne yok . yaramaz durumlar varmı. resim yüklmeye çalışıyorum ama inş. olur
diştir tabi
günde geçmez hiç sana şimdi uykusuzsun ya
çok şükür yükledim
günaydın arkadaşlarım
fatmacım geçmiş olsun, çok zor bu meme işi ya, gözünaydın annen gelmiş yine
gönderme bu sefer kalsın biraz
geldi meralcim. ahanda ben gidiyom kuzuya bileSelam kızlaaaaar
Ancak işleri toparlayıp gelebildim
neredeyse öğle yemeği zamanı bile gelmiş
ay allah korusun ben de çok korkarım vallaen korktuğum şeylerden biri bu ocağa uzanma işi
kardeşim küçükken kaynayan tencereyi çekmişti
azda olsa hala durur izi göğsünde
sağol müzeyyencim
ay yazık kız anneciğine
senin paşada tam yemelik olmuş hani pekmezli pekmezli
ay çok sevindim maaşallah ipek bebeğe. inşallah bir sorun da kalmaz sağlıkla atlatırlar bugünleri.iyi canım bugün taburcu oldu haftaya kontrolü var masallah dr bile sasırdı cok hızlı düzeliyor bide kilo alıpta toparlarsa oh ne ala yanlız işte mental bir sorun kalabilirmiş beyinede temiz ve kirli kan gittigi için yeterli oksijen alamamıs olabilir diyorlar azda olsa
geçmiş olsun fatmacım ne fena oluyor onun ağrısı bir kere ilk oğlumda başıma gelmişti göğsümü kolumu kesip atasım geliyordu. hadi rahatlamışsın gelmiş geçmiş olsun.selam herkese
oy oy ooooyy sizinki daha da fenaymış kıymeet.müzeyyen berkayın yaptığı yaramazlığı kısmen bizde yaşadık akşam okuyunca ne güldüm . benim bıdık altını doldurmuş açtım değişitriyim diye. açmamla fırlaması bir oldu yatağın pikesi bulandı.kaptığıım gibi banyoya götürdüm üstünü yukarı syırıyımda poposunu yıkıyım derken kıyafetlere bulaştı ellerim battı zeyno durur mu oda bi el attı poposuna .bu böyle olmıycak yıkıyım en iyisi deyip kıyafetlerini çıkartıyorum ki tezgahın üstüne şırrrrr bi güzel işedi. eşime bağrıyorum yetiş zaptedemiyorum diye adamda uyuyakalmıştı bişeyoldu sanmış bi geliş geldi:) zeynebi o yıkadı bende etrafı temizledim. müthiş bi gece geçirdik zaten akşm üstü de ben yemek yaparken nasıl kaptıysa salçayı aç kapağını bi güzel bula kendini yıkadım mecburen bugün 2 defa şartlanmış oldu. Allah başka dert vermesin halledilebilir meseleler diyorum bi sürü işim var herkse ii geceler olsun.
size de geçmiş olsun nazan. hadi bakalım gözün aydın yürüsün de sizden de bol bol yaramazlık hikayeleri dinleyelimAyy ayyy herkes bebislerin yaramazlığından şikayetçi) ya bn cok gülüyorum bu durumlara:) akıllı cocuk yaramaz olurmuş ya kendilerine zarar gelmediği sürece sorun yok Allah korusun hepsini.tabi bizede sabır versin:)
Tüm hasta anne ve bebislere gecmis olsun.
Popolin cok fena pidik yaptı Hic bu kadar olmamıştı kanadı oğlumun poposu( su ve pamukla silecem hep
Oğlum bir kaç gündür yürüme calışması yapıyor bir iki adım atıp düşüyor olsun Hic niyeti yok gibiydi en azından niyetlendi:) ama o altı deri olan kalın çoraplar kayıp engelliyor düzgün basmasını sanırım ev patigi demişsiniz bige önermiş sanırım nedir alınır mı orulurmu nasıl ölçek bana yazarsanız cok sevinirimgorusmek üzere canlarım
selam canım neden unutalım nasılsın güneşimiz nasıl?slmlar herkese nasılsınız artık hiç giremez oldum beni unuttunuz
iç güveysinden hallice geçinip gidiyoruz. asıl haberler sizdeymiş dün kaçırmışım hadi gözümüz aydıngünaydın kızlar ne var ne yok
bizim evde o tiyatro her gece her gece oynuyor şekerim. keşler gibi oldum artık göz altlarım mor mor geziyorumHerkese gnaydınnnn
uykusuzum yine burak bütün gece mırmırlayarak uyudu .. arada ağlıyoo biz gidip emzik veriyoruz filan .. diş çıkarıyo sanırım yine diş çıkarttığı gecelerde böyle huzursuz uyuyoo ..
paşam şimdi evde mışıl mışıl uyuyoo ben tabii burada uykusuzzz..
aa sizinki gelmiş de gitmiş bizim uykular hiç gelemedi tülaycım yaa. yerim ben onun şebekliklerini zaten sevgileri olmasa eziyetleri çekilir mi allah uykusuzluktan beter dert vermesingünaydın herkezeee . bizim uyku gene gitti. mız mız koca gece memede.nası ayıracaz hiç bilmiyorum. ama çok şeker oldular artık. bütün gece şebeklik yapıyor. bi o kadarda yaramazlık tabeallah acılarını göstermesin. sizde ne var ne yok . yaramaz durumlar varmı. resim yüklmeye çalışıyorum ama inş. olur
selam meralim meralim afiyet olsun şekerimSelam kızlaaaaar
Ancak işleri toparlayıp gelebildim
neredeyse öğle yemeği zamanı bile gelmiş
günaydın canım iyidir sende ne haberler var bakalım :82:
Nazan alıntı yapmayı unutmuşum bahsettiğimiz patiklerin linki burası decathlon mağazalarında satılıyor benim işyerime yakın isteyen varsa alıp kargolayabilirim :13:
iç güveysinden hallice geçinip gidiyoruz. Asıl haberler sizdeymiş dün kaçırmışım hadi gözümüz aydınHepimiz rahatız artık desene
çok hoş bunlar acaba nerde bulurum aramak lazım
bizde durum aynen devam ediyor dün tam yemek yiyoruz zeynepte 1 tas çorba yedi ekmek doğranmış eşim aferin kızım yemek ye her an seni memeden ayırabiliriz diye o anda boğazıma kaçtı yemek ölüyordum
yok cicim fazla kaçırmadın çünküm buna bir haller oldu aynen devam
Turtayı memeden bile ayıracak kadar yani. Noldu senin meşeye melike
güle git gel tülaycımgeldi meralcim. Ahanda ben gidiyom kuzuya bile
. Yorumlar için teşekkür ederiz
ay allah korusun ben de çok korkarım valla
yazık ya yaseminim eh burdan öyle gözüküyor ama evde yanında o durumu yaşarken pek öyle düşünemez sanırım insan
Ay çok sevindim maaşallah ipek bebeğe. Inşallah bir sorun da kalmaz sağlıkla atlatırlar bugünleri.
Geçmiş olsun fatmacım ne fena oluyor onun ağrısı bir kere ilk oğlumda başıma gelmişti göğsümü kolumu kesip atasım geliyordu. Hadi rahatlamışsın gelmiş geçmiş olsun.
Oy oy ooooyy sizinki daha da fenaymış kıymeet.Bizimki bol tatlı sizinki bol kokulu bir yaramazlık ah bu sıpacıklar ah
Size de geçmiş olsun nazan. Hadi bakalım gözün aydın yürüsün de sizden de bol bol yaramazlık hikayeleri dinleyelim
Selam canım neden unutalım nasılsın güneşimiz nasıl?
Iç güveysinden hallice geçinip gidiyoruz. Asıl haberler sizdeymiş dün kaçırmışım hadi gözümüz aydınHepimiz rahatız artık desene
Bizim evde o tiyatro her gece her gece oynuyor şekerim. Keşler gibi oldum artık göz altlarım mor mor geziyorumBizimki de aynı her sabah ben evden çıkarken dağıtmış vaziyette uyuyarak bırakıyorum
Aa sizinki gelmiş de gitmiş bizim uykular hiç gelemedi tülaycım yaa. Yerim ben onun şebekliklerini zaten sevgileri olmasa eziyetleri çekilir mi allah uykusuzluktan beter dert vermesin
selam meralim meralim afiyet olsun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?