2009 Aralık Anneleri

valla yiyorum hiç etkili olmadın üzreimde

nevra dur bakim çabuk ne o öyle durmadan kıtır kıtır kraker yiyosun
sen de dur yoksa sana da

hiç etkile olmadı hala yiyorumm koca paket ( ayıptır sölemesi büyük boy almıştım. yetmiyoo diye ) çubuk kraker bitmek üzere .. öğlenden beri yiyorumm ..

nevranın müdahalesinden sonra benim yiyesim geldi

o kadar yani..

koru beni sev beni müzeyyencim

haydi toparlanda git evine canıııııııım
kocan ilgi gösterir sana
bak yaa o koca şefkati benimki arkadaş şefkati kıskaaanç meral
yedim bitirdim bileeee
ama pişmanım

hiç etkile olmadı hala yiyorumm koca paket ( ayıptır sölemesi büyük boy almıştım. yetmiyoo diye ) çubuk kraker bitmek üzere .. öğlenden beri yiyorumm ..

o kadar yani..
ooohh yarasın ikinize de top top et olsun o zaman

Son düzenleme:
yaşasınnn 50 dk kalmış .. bunun on dk toplanmayla geçer 10 dk lavabo olayları . kaldı 30 dk

gülü gülüü öptüm seni ve pamuk çuvalını
evet kıskandım ne var yaaaaaaa

top top et sana olsun
ne gıcıksın yaaaaaaaa

anca gidersin
haydi iyi bak paşaya ve kendine cnm benim

ben yiyeyim sana olsun canım arkadaşımm ..
kötü müzeyyennn

güle güleeeee ikinizi deee

bana niye et oluyormuş bakim ben mi yiyorum sanki abur cuburları size olsun işte
yaşasın kötülük yaşasın gıcıklık

bende kaçıyorum şekerler
kocamanından öpüldünüz
müzeyyen, nevra, nilgün
öpün paşalarımı, pekmez çanaklarımı emi

hadi ben yavaş yavaş toplanıyorum ..
iyi akşamlar . görüşürükk.

bende kaçıyorum şekerler
kocamanından öpüldünüz
müzeyyen, nevra, nilgün
öpün paşalarımı, pekmez çanaklarımı emi
hadi ikinize de güle gülee siz de kuzuları öpün benim için

ben de bu akşam erken çıkıcam inşalllaaahh

canım arkadaşlarım cook teşekkur ederım gecmış olsun dıleklerınız ıçın...gece donemedım azrayı salladım sureklı,,bı kere delıksız uyudu ya onumuzdekı gunlerde acısı cıkarır boyle...ben gogsumden cok cektım yaa valla sırf bu yuzden 2. ye korkuyorum şimdiden...

nılkunummmm annemı tutmak mumkun mu,,,bu seferde bızı de kaptı getırdı tabiii,,dayısı oluyo ozlemınden dıye,,,şuan sıze konyadan yazıyorummm:)şansımıza bız nıyetlendk gelmeye kar başladıi,,nese kısmet...otobusle geldık cook şukur azra sorun yapmadı,,2 saatınde uyudu zaten...bı hafta burdayız inş,,ara ara gırerım burdanda,,forumsuz formda kalamam:))
herkese opucuklerrrr

Biz bugün gittik Allahtan Canberk i de götürdük yoksa 22 numarayı alıp gelecektim ben hayatta olmazmış.
Tam 25 numara aldım Bige Umut kaç giyiyor bu adamcım normal ayakkabıyı 21 giyiyor ama ayaklarının üstü bayağı bir etli olduğu için kapanmıyor ancak 25 numarası kapandı bu ayakkabını tabii parmaklar bayağı bir geride kaldı ama ne yapalım kaç gecedir saatler boyu acayip kıvranıyor uykusunda belki ayaklarından üşütüyordur diye gittik aldık bugün koşa koşa
Bir de sen kaç liraya almıştın bunların numarasına göre fiyatlar 19.90 a da var 32.90 da ki biz 32.90 a aldık aynısının küçük numaraları indirimdeydi ama.

söylemesi ayıp palet ayaklı oğluma 23 aldım ben ama önünde bir sürü yer var

benim ev elmadağa yakın oralar bembeyazmış işyerimde yağmur yağıyor ama
Yazmışsın zaten 23 benim oğlanın ayağından bile girmedi 24 oldu ama cırt cırtı kapanmadı 25 aldım mecbur.

Mehtapp senin kaynana kışı geçirmeye geldi galiba bir ayı geçti di mi?

Herkese iyi aksamlar artık aksam kimsecikler yok.Kızlar bu adım adım varya onun müzik cd lerinden olan arkadas bana yolluyabilirmi benim kız bayılıyor siteden kısa olarak belki yüzkere dinliyoruz küpleri koyalım üstüste diyerek üye olup satın alacaktım müsteri hizmetlerindeki adamla kavga ettim sinir etti beni 40 kere arıyor beyefendi diyorum ben internetten alacam yok allah en son iş yerinde tam gerginligin ortasında aradı bende bagırdım almayacam diyebu sefer demesinmi sebeb ne eyallahım gırtlaklıyacam seni dedim.Sanırım üye vardı (kıymet) hatırladıgım kadarıyla .

cd yi isterken bilgisayara kaydedip geri yolluyacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…