2009 Aralık Anneleri

hoşmuş çok güldüm demek eşin kabullenmiş durumu

Mina cozuttu eline almis bardagi gelmis memeyi acip memeden sut koycak goya tobe tobe

yerim onu ben:)))
hareketleri nasıl akıllıca olmaya başladı
insanında çok hoşuna gidiyo yeni bişeyler yaptıklarını görmek

haktanda bugün babasını işe yolcularken avucunu öpüp babasına gönderiyo nerden öğrenmişse

ben de onu öğretmek istiyorum el sallıyor hafif el sallama hafif deli deli yapar gibi ama öpücüğü yapmıyor
evet yaa çok şekerler artık herşeyi bilinçli yapıyorlar bayılıyorum bunlara

maşallah akıllı oğluma ..
bende doğduğundan beri balım , paşam diye seviyorum .. eşime de hep aşkım derim .. geçen aşkım diye sesleniyorum evde eşimden önce oğlum geldi yanıma "hıı" diyo bana ..

Mina cozuttu eline almis bardagi gelmis memeyi acip memeden sut koycak goya tobe tobe

akılı kız kendini yormak istemii. sen sağ o içsin bardaktan

bizimkide yapıyoo onu el yerine kolunu sallıyoo sonra da avucunu öpüyooo sırıtarak ..
çok tatlı hepsi yaaa

umut paşama maşallah
diyecek söz bulamıyorum bigecim
delikanlı dediğin delikanlı gibi olur havasında koçum benim diyede sev

oy oy oy yerim ben kara kuzumu
koy kızım sende ne var yaaa
belkim bu şekilde alışırda memeyi bıkakır
Sebilde yine bir estetik var benim direk damacana modunda memeler :)
pardon sizinkiler kaç cc^lik
Ewt nehir hala versem alacak :)
oha artık
maşallah daktan paşayada
çok tatlı oldular çok
artık ne verirsek alıp uyguluyor zeka küpleri

en büyük aşkın kim peki:76:

nazar duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح

süpermiş

umut paşama maşallah
diyecek söz bulamıyorum bigecim
delikanlı dediğin delikanlı gibi olur havasında koçum benim diyede sev

ohoooooo koçum, kuzum, danam, sıpam, eniğim her türl hayvanat mevcut

annemle yaramaz koçum geldi şimdi. heryeri birbirine kattı yaa nasıl da mutlu oldu öptüm sevdim kokladım ısırdım ben de mutlu oldum ilaç gibi geldi valla. annem zorla götürdü hiç gönderesim gelmedi annem gidiyormuş gibi yapıyor bay bay berkay diyor annennee diye bağırıyor dönüp bana babasına el sallıyor 2 dudağını içine çekerek öpücük atıp kaçar gibi annemin peşine gidiyor. bal bunlar ball

ne güzel valla ilaç gibi gelir süpriz yapmışlar sana

süpermiş

al bizden de o kadar
yaramazlık yapınca sıpa
uyurken seyrederken küçük kuzu
kucakta taşımaktan sallamaktan yorulunca dana
tuhaf sesler çıkarınca ve dilini sallayarak gezince finfin ya da fino
sevgisi içime sığmayacak gibi olduğunda coştuğumda da koçççuuummm benim

valla ben coştum mu, kaymaklı lokum (afyonun var ya uleeen olsa ne yirdik!!!), bal küpüm, pekmez çanağım, pamuk çuvalım, pamuk şekerim sırasıyla başlayıp yere yatırıp yiyorum arkadaşı :78:

süpermiş

severim ben küçük sıpayı yaw

ay ne güzeeeellll
ne şanslısın müzeyyencim
dopik aldın çalış şimdi huzurla
ne güzelde anlatmışsın cnm
iyi varlar
rabbim üzüntülerini göstermesin hiçbirimize

valla ben coştum mu, kaymaklı lokum (afyonun var ya uleeen olsa ne yirdik!!!), bal küpüm, pekmez çanağım, pamuk çuvalım, pamuk şekerim sırasıyla başlayıp yere yatırıp yiyorum arkadaşı :78:

yavvv evet yirdik valla yanlız deli karı çocuğu bile yemekle seviyor ben prensesim leydim kraliçem diye seviyorum bir de ördek yavrusu diyorum

o da kikirdeyerek senin yediğin yerlere elini koymaya çalışıp dört köşe oluyor di miiii
bizimki aynen dediğim gibi oluyor da
bu arada pekmez çanağı berkaya cuk oturuyor akşama öyle seveyim de annemle uğraşayım azcık

valla doping oldu meral
aaaamiiiiinnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…