Mehtapp senin kaynana kışı geçirmeye geldi galiba bir ayı geçti di mi?
Herkese iyi aksamlar artık aksam kimsecikler yok.Kızlar bu adım adım varya onun müzik cd lerinden olan arkadas bana yolluyabilirmi benim kız bayılıyor siteden kısa olarak belki yüzkere dinliyoruz küpleri koyalım üstüste diyerek üye olup satın alacaktım müsteri hizmetlerindeki adamla kavga ettim sinir etti beni 40 kere arıyor beyefendi diyorum ben internetten alacam yok allah en son iş yerinde tam gerginligin ortasında aradı bende bagırdım almayacam diyebu sefer demesinmi sebeb ne eyallahım gırtlaklıyacam seni dedim.Sanırım üye vardı (kıymet) hatırladıgım kadarıyla .
Herkese iyi aksamlar artık aksam kimsecikler yok.Kızlar bu adım adım varya onun müzik cd lerinden olan arkadas bana yolluyabilirmi benim kız bayılıyor siteden kısa olarak belki yüzkere dinliyoruz küpleri koyalım üstüste diyerek üye olup satın alacaktım müsteri hizmetlerindeki adamla kavga ettim sinir etti beni 40 kere arıyor beyefendi diyorum ben internetten alacam yok allah en son iş yerinde tam gerginligin ortasında aradı bende bagırdım almayacam diyebu sefer demesinmi sebeb ne eyallahım gırtlaklıyacam seni dedim.Sanırım üye vardı (kıymet) hatırladıgım kadarıyla .
cd yi isterken bilgisayara kaydedip geri yolluyacam
eda bende üyeyim .. özelden e-mail adresini ver göndereyim ben sana . bizimkide hiç dinlemiyoo ... serdar ortaç hayranıyız biz... : )
ah canım keşke cd olarak gönderseler . al senin olsun derim . kartın üzerine şarkı şifrelerini yazıyorlar sitesinden indiriyorsun. sen e-mail adresini ver şifreleri göndereyim sana ..
Herkese günaydınnnn
uykum var uykum var hemde çook
bizimki 9:30 uyudu . bizd oturduk sohbet muhabbet neyse tam yatacaz bizimki mızıklıyo içeride gittim süt verdim açtı gözlerini mecbur aldım ayağımda salıyorum sonra eşim aldı o salladı ben sızmışım sonra biri kafama vuruyoo burnumu sıkıyoo bi açtım gözümü ortamızda oturuyoo bi bana sataşıyoo bi babasına saate baktım 2,5 eşime ne oldu dedim . uyumuyo dedi sıkılmış oda sallamaktan . sonra ben aldım ayakkalarıma zorla uyuttum .. yerine yatırdığımızda saat 3.15 ' di. evden çıkarken baktım mışıl mışıl uyuyodu paşamız ..
selam kızlar nasılsınzz
canım arkadaşlarım cook teşekkur ederım gecmış olsun dıleklerınız ıçın...gece donemedım azrayı salladım sureklı,,bı kere delıksız uyudu ya onumuzdekı gunlerde acısı cıkarır boyle...ben gogsumden cok cektım yaa valla sırf bu yuzden 2. ye korkuyorum şimdiden...
nılkunummmm annemı tutmak mumkun mu,,,bu seferde bızı de kaptı getırdı tabiii,,dayısı oluyo ozlemınden dıye,,,şuan sıze konyadan yazıyorummm:)şansımıza bız nıyetlendk gelmeye kar başladıi,,nese kısmet...otobusle geldık cook şukur azra sorun yapmadı,,2 saatınde uyudu zaten...bı hafta burdayız inş,,ara ara gırerım burdanda,,forumsuz formda kalamam:))
herkese opucuklerrrr
Biz bugün gittik Allahtan Canberk i de götürdük yoksa 22 numarayı alıp gelecektim ben hayatta olmazmış.
Tam 25 numara aldım Bige Umut kaç giyiyor bu adamcım normal ayakkabıyı 21 giyiyor ama ayaklarının üstü bayağı bir etli olduğu için kapanmıyor ancak 25 numarası kapandı bu ayakkabını tabii parmaklar bayağı bir geride kaldı ama ne yapalım kaç gecedir saatler boyu acayip kıvranıyor uykusunda belki ayaklarından üşütüyordur diye gittik aldık bugün koşa koşa
Bir de sen kaç liraya almıştın bunların numarasına göre fiyatlar 19.90 a da var 32.90 da ki biz 32.90 a aldık aynısının küçük numaraları indirimdeydi ama.
eda bende üyeyim .. özelden e-mail adresini ver göndereyim ben sana . bizimkide hiç dinlemiyoo ... serdar ortaç hayranıyız biz... : )
Herkese günaydınnnn
uykum var uykum var hemde çook
bizimki 9:30 uyudu . bizd oturduk sohbet muhabbet neyse tam yatacaz bizimki mızıklıyo içeride gittim süt verdim açtı gözlerini mecbur aldım ayağımda salıyorum sonra eşim aldı o salladı ben sızmışım sonra biri kafama vuruyoo burnumu sıkıyoo bi açtım gözümü ortamızda oturuyoo bi bana sataşıyoo bi babasına saate baktım 2,5 eşime ne oldu dedim . uyumuyo dedi sıkılmış oda sallamaktan . sonra ben aldım ayakkalarıma zorla uyuttum .. yerine yatırdığımızda saat 3.15 ' di. evden çıkarken baktım mışıl mışıl uyuyodu paşamız ..
hoşgeldin neriman da devamı gelmemiş kuzum
ooh analı kuzu kınalı kuzu annen iyi eder seni merak etme
ben 25 civarına almıştım ebrucum tam da hatırlamıyorum 24 küsurdu sanki :26:
ya o zaman herkesinkini söylediğinden bir numara büyük mü alsak acaba? olmayıverirse yazık günah :44:
sen dinlet çocuğa sertar ortaçı sonra uyumuyo de
ben bu gecelerin adamıyıııııımmmmmyapıyo işte çocuk alla alla
bi de günaydın cümleten
günaydın nevracım
benimde gece zor daldı cnm
11'de yatağa girdik
tam 1 saat yatakda oaradan oraya attı kendini
kızdım hemen kapat gölzerini uyuyalım dedim, aldım ayağıma sızdı sıpam benim:)
gecede rüya gördü sanıyorum ara ara ağladı durdu kuzum
sabah benimkide mışıl mışıl uyuyordu
emzirdim çıktım
ben 25 civarına almıştım ebrucum tam da hatırlamıyorum 24 küsurdu sanki :26:
ya o zaman herkesinkini söylediğinden bir numara büyük mü alsak acaba? olmayıverirse yazık günah :44:
sen dinlet çocuğa sertar ortaçı sonra uyumuyo de
ben bu gecelerin adamıyıııııımmmmmyapıyo işte çocuk alla alla
bi de günaydın cümleten
bige hanımcım günaydın
acaba 1 numara büyükmü alsak siye bende düşünmedim değil
bizimkininde ayağı etli azcık tayzesi
23 olsun bizimki baliiii
canım günaydın
ben zaten teyzelik hakkımı kullanarak hepsinin birer numara büyük almaya karar vermiştimmelike, nevra sizin de haberiniz olsun kızlar... küçük geleceğine büyük olsun sonuçta çorap gibi sarıyor bu meret önden biraz boşluk olmasının sakıncası olmaz nasılsa büyüyüp kokacak o lokum ayacıklar :86:
günaydın meralcimm . ah ahha bizimki ne güzel saat 8 dedin mi uyurdu . geceler akıyoo artıkın paşam ..
doğru sölüyorsun valla en çokta mikrop şarkısını seviyoo ... o şarkıdan sonra yerde bulduğu herşeyi avucumuza vermeye başladı .. etkili oluyoo demekkisertar' a söleyeyimde uyumayla ilgili bi şarkı yapsın
bak şimdik bend kaldım acaba benimkini de 22 yada 23 mü alsan . büyük olsun küçük olmasından daha iyidir dimi ..
22 mi alalım 23 mü şimdi nevra :44:
ebrununki 3 numara büyük normalden ona göre hesap edelim yazık olmazsa bi daha kargolayacaksınız gidip değişcem tekrar kargolıycam kış biter
ben de akşam keşke baksaydım kaç numara olduğuna :44: 23 aldım diye hatırlıyorum valla ebrunun dediği gibi cırtı anca kapanmıştı bir de kalın çorap giydiği için
ya kızlar size çok üzücü bi şey söyliycem
hatırlıyor musunuz fred vardı hani bebeğinde gelişim geriliği vs vardı
kaybetmiş bebeğini
ayy yaa inanmıyorum .. nereden öğrendin ..
geçenlerde aklıma geldi benimde ne yaptılar diye
biliyorsun sıkça giriyordu hiç sesi çıkmıyor konu da ilerlemiyordu aklıma getirmek istemedim kondurmak istemedim hani belki Türkiye'ye gelmişlerdir falan dedim özel mesaj attım hemen akabinde cevap yazdı maalesef kaybettik oğlumu diye
aslında bir kaç gündür biliyorum çok sarsıldım deliliğe vurdum kendimi
söylemeyecektim ama sonra söylemezsem ve benim gibi merak edip mesaj atan olursa kadıncağız baştan açıklamak zorunda kalmasın diye düşündüm
hay allahım sabır ver yarabbim .. sen dayanma gücü ver.. iyi düşünmüsün canım bende merak ediyordum açıkcası ne yaptılar diye .. başları sağolsun melek oldu yavruları . rabbim kimseye yaşatmasın..
amin canım amin allah düşmanımın başına vermesin soramadım nasıl oldu diye
hastalanıyordu hastaneye yatıp çıkıyorlardı o kadarını biliyorum... sadece sabır dileyebildim allahtan rahmet dileyebildim ağzım dilim elim tutuldu
hani bakınca yavrucak ömür boyu çekecekti ama yine de insanın içine su serpmiyor bunu bilmek bile... biz bu kadar sarsılırken o kadıncağız kimbilir ne halde
sen ciddimisiiiiiiiiiiiiinnnnya kızlar size çok üzücü bi şey söyliycem
hatırlıyor musunuz fred vardı hani bebeğinde gelişim geriliği vs vardı
kaybetmiş bebeğini
sağol arkadaşımbiliyorsun sıkça giriyordu hiç sesi çıkmıyor konu da ilerlemiyordu aklıma getirmek istemedim kondurmak istemedim hani belki Türkiye'ye gelmişlerdir falan dedim özel mesaj attım hemen akabinde cevap yazdı maalesef kaybettik oğlumu diye
aslında bir kaç gündür biliyorum çok sarsıldım deliliğe vurdum kendimi
söylemeyecektim ama sonra söylemezsem ve benim gibi merak edip mesaj atan olursa kadıncağız baştan açıklamak zorunda kalmasın diye düşündüm
kimbilir bige kimbiliramin canım amin allah düşmanımın başına vermesin soramadım nasıl oldu diye
hastalanıyordu hastaneye yatıp çıkıyorlardı o kadarını biliyorum... sadece sabır dileyebildim allahtan rahmet dileyebildim ağzım dilim elim tutuldu
hani bakınca yavrucak ömür boyu çekecekti ama yine de insanın içine su serpmiyor bunu bilmek bile... biz bu kadar sarsılırken o kadıncağız kimbilir ne halde
acaba 24 mü olsa diycem ama:26:ben şimdi evdekilere sordum terlik numarasını emin olmak için meğer 24 almışım ben de!!!
günaydın
ay bige geçenlerdede benim aklıma düşmüştü
ay yüreğim cız etti sabah sabah, burnumun direği sızladı
Rabbim sabır versin, kimseyedde yaşatmasın, ne olursa olsun evlat sonuçta
RAbbim kimseyi doğmuş/doğmamış evladıyla sınamasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?