2009 Aralık Anneleri

ben üyyim canım ama hiç yüklemedim müzikleri zeynep dinlemiyo pc ye saldırıyo diye. ben bi ara yükliyip deniyim sana göndermeyi yada bizim şifreleri veririm sen yüklersin ordan

eda bende üyeyim .. özelden e-mail adresini ver göndereyim ben sana . bizimkide hiç dinlemiyoo ... serdar ortaç hayranıyız biz... : )

cd yi isterken bilgisayara kaydedip geri yolluyacam

ah canım keşke cd olarak gönderseler . al senin olsun derim . kartın üzerine şarkı şifrelerini yazıyorlar sitesinden indiriyorsun. sen e-mail adresini ver şifreleri göndereyim sana ..

Herkese günaydınnnn
uykum var uykum var hemde çook
bizimki 9:30 uyudu . bizd oturduk sohbet muhabbet neyse tam yatacaz bizimki mızıklıyo içeride gittim süt verdim açtı gözlerini mecbur aldım ayağımda salıyorum sonra eşim aldı o salladı ben sızmışım sonra biri kafama vuruyoo burnumu sıkıyoo bi açtım gözümü ortamızda oturuyoo bi bana sataşıyoo bi babasına saate baktım 2,5 eşime ne oldu dedim . uyumuyo dedi sıkılmış oda sallamaktan . sonra ben aldım ayakkalarıma zorla uyuttum .. yerine yatırdığımızda saat 3.15 ' di. evden çıkarken baktım mışıl mışıl uyuyodu paşamız ..

günaydın nevracım
benimde gece zor daldı cnm
11'de yatağa girdik
tam 1 saat yatakda oaradan oraya attı kendini
kızdım hemen kapat gölzerini uyuyalım dedim, aldım ayağıma sızdı sıpam benim:)
gecede rüya gördü sanıyorum ara ara ağladı durdu kuzum
sabah benimkide mışıl mışıl uyuyordu
emzirdim çıktım

selam kızlar nasılsınzz

hoşgeldin neriman da devamı gelmemiş kuzum

ooh analı kuzu kınalı kuzu annen iyi eder seni merak etme

ben 25 civarına almıştım ebrucum tam da hatırlamıyorum 24 küsurdu sanki :26:
ya o zaman herkesinkini söylediğinden bir numara büyük mü alsak acaba? olmayıverirse yazık günah :44:

sen dinlet çocuğa sertar ortaçı sonra uyumuyo de
ben bu gecelerin adamıyıııııımmmmm yapıyo işte çocuk alla alla

bi de günaydın cümleten

bige hanımcım günaydın

acaba 1 numara büyükmü alsak siye bende düşünmedim değil
bizimkininde ayağı etli azcık tayzesi
23 olsun bizimki baliiii

günaydın meralcimm . ah ahha bizimki ne güzel saat 8 dedin mi uyurdu . geceler akıyoo artıkın paşam ..

doğru sölüyorsun valla en çokta mikrop şarkısını seviyoo ... o şarkıdan sonra yerde bulduğu herşeyi avucumuza vermeye başladı .. etkili oluyoo demekki sertar' a söleyeyimde uyumayla ilgili bi şarkı yapsın

bak şimdik bend kaldım acaba benimkini de 22 yada 23 mü alsan . büyük olsun küçük olmasından daha iyidir dimi ..

bige hanımcım günaydın

acaba 1 numara büyükmü alsak siye bende düşünmedim değil
bizimkininde ayağı etli azcık tayzesi
23 olsun bizimki baliiii

canım günaydın
ben zaten teyzelik hakkımı kullanarak hepsinin birer numara büyük almaya karar vermiştim melike, nevra sizin de haberiniz olsun kızlar... küçük geleceğine büyük olsun sonuçta çorap gibi sarıyor bu meret önden biraz boşluk olmasının sakıncası olmaz nasılsa büyüyüp kokacak o lokum ayacıklar :86:

kokulu lokum ayaklarını yerim ben zıpaların

22 mi alalım 23 mü şimdi nevra :44:
ebrununki 3 numara büyük normalden ona göre hesap edelim yazık olmazsa bi daha kargolayacaksınız gidip değişcem tekrar kargolıycam kış biter
ben de akşam keşke baksaydım kaç numara olduğuna :44: 23 aldım diye hatırlıyorum valla ebrunun dediği gibi cırtı anca kapanmıştı bir de kalın çorap giydiği için

ya kızlar size çok üzücü bi şey söyliycem
hatırlıyor musunuz fred vardı hani bebeğinde gelişim geriliği vs vardı
kaybetmiş bebeğini

23 olsun canım büyük olsun zararı yok . tekrar uğraşmayalım ..

kaybetmiş bebeğini

ayy yaa inanmıyorum .. nereden öğrendin ..
geçenlerde aklıma geldi benimde ne yaptılar diye

Son düzenleme:
ayy yaa inanmıyorum .. nereden öğrendin ..
geçenlerde aklıma geldi benimde ne yaptılar diye

biliyorsun sıkça giriyordu hiç sesi çıkmıyor konu da ilerlemiyordu aklıma getirmek istemedim kondurmak istemedim hani belki Türkiye'ye gelmişlerdir falan dedim özel mesaj attım hemen akabinde cevap yazdı maalesef kaybettik oğlumu diye
aslında bir kaç gündür biliyorum çok sarsıldım deliliğe vurdum kendimi
söylemeyecektim ama sonra söylemezsem ve benim gibi merak edip mesaj atan olursa kadıncağız baştan açıklamak zorunda kalmasın diye düşündüm

hay allahım sabır ver yarabbim .. sen dayanma gücü ver.. iyi düşünmüsün canım bende merak ediyordum açıkcası ne yaptılar diye .. başları sağolsun melek oldu yavruları . rabbim kimseye yaşatmasın..

amin canım amin allah düşmanımın başına vermesin soramadım nasıl oldu diye
hastalanıyordu hastaneye yatıp çıkıyorlardı o kadarını biliyorum... sadece sabır dileyebildim allahtan rahmet dileyebildim ağzım dilim elim tutuldu
hani bakınca yavrucak ömür boyu çekecekti ama yine de insanın içine su serpmiyor bunu bilmek bile... biz bu kadar sarsılırken o kadıncağız kimbilir ne halde

ben şimdi evdekilere sordum terlik numarasını emin olmak için meğer 24 almışım ben de!!!

rabbim daha doğrusunu bilir. sorgulamak bize düşmez zaten ama insanız işte canımızın bi parçası .. ay düşündükçe daha kötü oluyorum .. ben bi dolanayım geleyim ..

günaydın

ay bige geçenlerdede benim aklıma düşmüştü
ay yüreğim cız etti sabah sabah, burnumun direği sızladı
Rabbim sabır versin, kimseyedde yaşatmasın, ne olursa olsun evlat sonuçta
RAbbim kimseyi doğmuş/doğmamış evladıyla sınamasın

kaybetmiş bebeğini
sen ciddimisiiiiiiiiiiiiinnnn
gözlerim doldu, kanım durdu sanki
nasıl bir iştir ?nasıl olmuştur bilmiyorum ama çok kötü oldum
cnm yaaaa rabbim sabırların en büyüğünü versin

sağol arkadaşım
çok zor çooooooooook
insan inanmak istemiyor
inan çok kötü oldum bige

kimbilir bige kimbilir
sabırların en büyüğünü versin rabbim
ilk bebeğiydi sanırım

ben şimdi evdekilere sordum terlik numarasını emin olmak için meğer 24 almışım ben de!!!
acaba 24 mü olsa diycem ama:26:

amin
çok zor yaaaaa
söyleyecek söz bulamıyorum
kilitlendim resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…