umut paşama maşallah
diyecek söz bulamıyorum bigecim
delikanlı dediğin delikanlı gibi olur havasında koçum benim diyede sev
oy oy oy yerim ben kara kuzumu
koy kızım sende ne var yaaa
belkim bu şekilde alışırda memeyi bıkakır
pardon sizinkiler kaç cc^lik
oha artık
maşallah daktan paşayada
çok tatlı oldular çok
artık ne verirsek alıp uyguluyor zeka küpleri
en büyük aşkın kim peki:76:
annemle yaramaz koçum geldi şimdi. heryeri birbirine kattı yaa nasıl da mutlu olduöptüm sevdim kokladım ısırdım ben de mutlu oldum ilaç gibi geldi valla. annem zorla götürdü hiç gönderesim gelmedi annem gidiyormuş gibi yapıyor bay bay berkay diyor annennee diye bağırıyor dönüp bana babasına el sallıyor 2 dudağını içine çekerek öpücük atıp kaçar gibi annemin peşine gidiyor. bal bunlar ball
al bizden de o kadar
yaramazlık yapınca sıpa
uyurken seyrederken küçük kuzu
kucakta taşımaktan sallamaktan yorulunca dana
tuhaf sesler çıkarınca ve dilini sallayarak gezince finfin ya da fino
sevgisi içime sığmayacak gibi olduğunda coştuğumda da koçççuuummm benim
valla ben coştum mu, kaymaklı lokum (afyonun var ya uleeen olsa ne yirdik!!!), bal küpüm, pekmez çanağım, pamuk çuvalım, pamuk şekerim sırasıyla başlayıp yere yatırıp yiyorum arkadaşı :78:
severim ben küçük sıpayı yaw
ay ne güzeeeellll
ne şanslısın müzeyyencim
dopik aldın çalış şimdi huzurla
ne güzelde anlatmışsın cnm
iyi varlar
rabbim üzüntülerini göstermesin hiçbirimize
yavvv evet yirdik valla yanlız deli karı çocuğu bile yemekle seviyor ben prensesim leydim kraliçem diye seviyorum bir de ördek yavrusu diyorum
o da kikirdeyerek senin yediğin yerlere elini koymaya çalışıp dört köşe oluyor di miiii
bizimki aynen dediğim gibi oluyor da
bu arada pekmez çanağı berkaya cuk oturuyor akşama öyle seveyim de annemle uğraşayım azcık
Mina cozuttu eline almis bardagi gelmis memeyi acip memeden sut koycak goya tobe tobe
Sebilde yine bir estetik var benim direk damacana modunda memeler :)
yerim onu ben:)))
hareketleri nasıl akıllıca olmaya başladı
insanında çok hoşuna gidiyo yeni bişeyler yaptıklarını görmek
haktanda bugün babasını işe yolcularken avucunu öpüp babasına gönderiyo nerden öğrenmişse
ben de onu öğretmek istiyorum el sallıyor hafif el sallama hafif deli deli yapar gibi ama öpücüğü yapmıyor
evet yaa çok şekerler artık herşeyi bilinçli yapıyorlar bayılıyorum bunlara
maşallah akıllı oğluma ..
bende doğduğundan beri balım , paşam diye seviyorum .. eşime de hep aşkım derim .. geçen aşkım diye sesleniyorum evde eşimden önce oğlum geldi yanıma "hıı" diyo bana ..
gün güne daha bir tatlı oluyorlar hareketleri konuşmaya çalışmaları çıkardıkları sesler tatlarına doyulmuyor valla. hepsine kocaman maaşallah aralık kuzularının.benimkinin büyüklük takıntısı var melikecim bir ay falan önce babası kahvaltı ettirirken "cücük küçücük" diye sevdi diye yemeyi bırakıp ağlamaya başladı, ben kafamı uzatıp "baban ekmek parçasına küçücük dedi sen küçük olur musun hiç sen delikanlısın" dedim de öyle susup yemeye devam etti
"umut bebek" diye sesleniyoruz biz buna taaa karnımdan beri... şimdi umut bebek dediğimde duvardaki doğduğu gün fotoğraflarına dönüp bakıyor kendi üstüne hiç alınmıyor
ne güzel valla ilaç gibi gelir süpriz yapmışlar sana
o da kikirdeyerek senin yediğin yerlere elini koymaya çalışıp dört köşe oluyor di miiii
bizimki aynen dediğim gibi oluyor da
bu arada pekmez çanağı berkaya cuk oturuyor akşama öyle seveyim de annemle uğraşayım azcık
valla doping oldu meral
aaaamiiiiinnnnnnnn
bu arada sevgili arkadaşlar dikkatinizi çekerim ben çocuğu sadece yemek olarak sevmiyorum...
bal küpü... herif bal değil küp oluyor
pekmez çanağı... çanak olur
pamuk çuvalı... anlamsız biliyorum ben bunu da yine de söylüyorum... çocuk çuval oluyor kaldı ki pamuk da olsa yenmez
belirteyim didim
bu arada sevgili arkadaşlar dikkatinizi çekerim ben çocuğu sadece yemek olarak sevmiyorum...
pamuk çuvalı... anlamsız biliyorum ben bunu da yine de söylüyorum... çocuk çuval oluyor kaldı ki pamuk da olsa yenmez
belirteyim didim
Of yaaaa
o kadar mamadan bahsedince karnım acıktı yine
Yarabbim ben neden doymuyorum
Ne doyumsuz hatun oldum yaw
deli kadın yaw
anan seni ne diye seviyor peküüüü
ayy yemek dime .. çubuk kraker yiyip duruyorum ..
ama gözüm başka şeylerde .. biri bana dur desin
dur nevra diycem durmayacaksın biliyorum
torunlardan sonra bize sıra gelmiyorkibilmemuzun zamandır sevmiyor olsa gerek ki hiç hatırlayamadım :86:
ıhhı pek etkili olmadı . daha kuvettli demelisin belkim korkarım
torunlardan sonra bize sıra gelmiyorki
beni kim durduracak
ya nevracım
yeee
senin bienim gibi kilo fazlan yok nasılsa
öyle deme böyle giderse benimde sonum kötü
bende sana dur diyeyimm
DURR MERAL YEMEEE
4 tane çıkmış ya canım diğerleri de çıkar vakti gelince. bizim bir arkadaşımızın kızı 14 aylık daha yeni çıkardı ilk dişini hepsi farklı dönemlerde çıkarıyorlarKızlar zeynebin hala 4 dişi var ne zaman gelecek diğerleri parmağını çiğniyor ama gelecek gibi bir sıkıntısı yok
ehh artık ne çıkarsa bahtıma bugün pek bi enerjiğim muzurum uğraşacak yer arıyorume insan obezliğinin hakkını vermeli di mi ya!!!
paşam diyorum, umudum diyorum, umut bebek diyorum (ki bunu artık tınlamıyor direkt fotolara paslıyor beni), oğlum, oğluşum, canım, gözümün bebeği, göz nurum vs gibi daha bir dolu yemek dışı da var reca ederim
hem de ne kikirdemek
hakikaten yaaaa yalnız dikkat et valide hanımdan terliği yeme
bak yaa arkadaşımın içine dert olmuş yaa açıklama yapmak zorunda bıraktınızbu arada sevgili arkadaşlar dikkatinizi çekerim ben çocuğu sadece yemek olarak sevmiyorum...
belirteyim didim
gel anam gel ben seni seveyim accıkbilmemuzun zamandır sevmiyor olsa gerek ki hiç hatırlayamadım :86:
nevra dur bakim çabuk ne o öyle durmadan kıtır kıtır kraker yiyosunıhhı pek etkili olmadı . daha kuvettli demelisin belkim korkarım
sen de dur yoksa sana datorunlardan sonra bize sıra gelmiyorki
beni kim durduracak
ya nevracım
yeee
senin bienim gibi kilo fazlan yok nasılsa
valla yiyorum hiç etkili olmadın üzreimde
bak yaa arkadaşımın içine dert olmuş yaa açıklama yapmak zorunda bıraktınız
hepiciğinize
sanki sizin hiiç yiyecek adıyla sevmiyonuz bebeleri
melike senden başlayalım istersen elmalı turtandan mesela
gel anam gel ben seni seveyim accık
4 tane çıkmış ya canım diğerleri de çıkar vakti gelince. bizim bir arkadaşımızın kızı 14 aylık daha yeni çıkardı ilk dişini hepsi farklı dönemlerde çıkarıyorlar
ehh artık ne çıkarsa bahtıma bugün pek bi enerjiğim muzurum uğraşacak yer arıyorum
bak yaa arkadaşımın içine dert olmuş yaa açıklama yapmak zorunda bıraktınız
hepiciğinize
sanki sizin hiiç yiyecek adıyla sevmiyonuz bebeleri
melike senden başlayalım istersen elmalı turtandan mesela
gel anam gel ben seni seveyim accık
nevra dur bakim çabuk ne o öyle durmadan kıtır kıtır kraker yiyosun
sen de dur yoksa sana da
nevranın müdahalesinden sonra benim yiyesim geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?