2009 Aralık Anneleri

ah kıyamammmm anasının kuzusuuuuuu
umut da yapmıştı aynı şeyi ah yavrucak yaaaaaa bırakma annesi sıkı sıkı sarıl kuzucuğa benim için de öp okşa

ne yemek ne temizlik
hiç bişey yapmadım kalktığımdan beri
yanlızca minik paşanın istekleri yerine getiriliyov
heryer kırıntı oldu süpürge açmayıp gırgırlayacağız sonrada en sevdiği şeylerden biri olan şeyi yapacağız
banyo

ayy kıyaman daktan paşama rüya gördü heralde annesi .. rabbim korusun tüm kötülüklerden

yapma boşverrrrr
minik paşanla oyalan işte bugünlerin geri dönüşü yok ..
ohh sıhhatler olsun şimdiden damat hamamlarıda görürsün inlşl..

Günaydın kızlar berbat bir gece geçirdik normalde benim kızım 2 biraz zorlamak isterse 3 kez kalkıyor dün yatırıyorum yatağa giriyorum ağlama sesi gisdiyorum emiyor uyuyor gidip yatıyorum hop ağlama sesi saat 3 e kadar o ara k.valideciğim gözümün nuru geldi merak etmiş neden çok ağlıyor diye canımmmmmmmm çok düşüncelidir
fred e çok üzüldüm resmen sabah sabah şok oldum allah sabır versin
yasmin bırak işi gücü paşamla oyna akşama kahvaltı yaparsınız olmadı
başka ne vardı yazacak aklıma gelmiyor

Eveett dün geceki marifetinden bahsedeyim Canberk sıpasının gece olmuş onbir bu evde bir aşağı bir yukarı dolanıyor uyumaya hiç niyeti yok tabii iki dakika sadece iki dakika ortadan kayboldu sesi de çıkmıyor dedim kesin bir halt ediyor bu hiç ses seda yok aranıyorum Canberrkkk diye viüvvvv üviyyy şeklinde gelen cevabı takip ederek yatak odasına bir girdim kiiiii.......
Hep takıntılı olduğu nerede görse açıp içini mıncırmak istedği pişik kremini geçir ele o minik tombilik parmakları göm içine yoğur yoğur gerisi fotolarda bakın da görün marifetlerini

numarası olan tek pembe buydu arkadaşlar :130:

gri kalmamış olduğundan gri yerine aldığım da bu

Son düzenleme:

diştir o diş eve giren de kedidir

valla inanmak istemedim bir an sonu ne oldu çok merak ediyorum halı temizlenecek gibi durmuyor bir de aksi gibi çok yapışık o kremler

sağolasın tatlım çok teşekkür ederiz

diştir o diş eve giren de kedidir

inşallah diştir valla yaaa canıma okudu

melike halı temizlemeye gidecek nasıl yağlı bir krem silerek çıkarmaya imkan yok.

ben de aynısını yazdım kavanoz şeklinde mi o krem ben tüp kullanıyorum poposunu mıncıklıyıp ellerine sürüyor versem sonu aynı olacak

ya rüya gördü ya dişti melikecim
rica ederim adreslerinizi mail atınız pls
ne güzel eline sürüyomuş benimki olsa direkt hooop ağza :18:

Plastik tüp kavanoz şeklinde Melike çıldırıyordu o kremi görünce mıncırmak için o yüzden hiç bırakmıyordum ortada nasıl olduysa işte dalgınlığımıza geldi sonuç bu:)

Üstünü başını çıkarırken bizim de her yanımız krem oldu tabii Canberk'in de saçı başı bulandı iyice sonra doğğru banyoya ama iki kere saçını yıkamama rağmen hala tam çıkmadı krem saçları sanki jöle sürülmüş gibi sertleşti şimdi ama çok şirin oldu önüne düşüyordu hep şimdi yana yattı iyice yıkamadan önce biraz pişik kremi sürücem bundan sonra karar verdim

hehe annelerimizden farkımız bu işte

ya rüya gördü ya dişti melikecim
rica ederim adreslerinizi mail atınız pls
ne güzel eline sürüyomuş benimki olsa direkt hooop ağza :18:

ellerini buladıktan sonra yalıyor ağzından çok sildim adresi verem cicim megasu dolum tesisi çakıl mah. çatalca istanbul ayrıca borcumuz ne kadar

valla fotolar çok şeker ama tabii gecenin 11 inde sen ne düşündün bilmiyorum

Bige bizimki de tadına baktı zaten bir miktar
Yeni patikler de suyun altında diş fırçasıyla fırçalanmak suretiyle hayata döndürüldü şükür yıkansa da bir şey olmadı test edilip onaylandı yani merak etmeyin:)

ellerini buladıktan sonra yalıyor ağzından çok sildim adresi verem cicim megasu dolum tesisi çakıl mah. çatalca istanbul ayrıca borcumuz ne kadar

24,90 tanesi melikecim

:))) benimkiler daha yıkanmadı ben de merak ediyodum iyi oldu sağolsun canberkkkk

Bigecim tsk ederiz mail atacgm adresi sende fiyatlari soylersen yollayalim hemen yasemin hayir olsun hastalanmasinda ruya olsun yeterki keyifsizligi frede coook uzuldm ates dustgu yeri yakiyor o yuzden dua edelim allah sabir versin bebegin annesine

24,90 tanesi melikecim

:))) benimkiler daha yıkanmadı ben de merak ediyodum iyi oldu sağolsun canberkkkk

sağolsun teyzesini erkeği

bigeciğim sen de bana özelden okulun veya evin adresini verirsen paranı yollayım tatlım beni bankalrda uğraştırma ama vermek istemezsen iban hesap no filan falan alayım

öyle deme yanlış anlamaya davetiye çıkıyo aman ha
AMAN BOŞVER ÇIKARSA ÇIKSIN ŞEKERİM:76:

KIYAMAM YAAAAAA
BENİMKİDE BU GECE HEP AĞLADI
RÜYA DİYE DÜŞÜNDÜM BENDE
SARIL BİZİM İÇİNDE SIM SIKI SARIL DAKTANA ANNESİ HİÇ BIRAKMA PAŞAMI

ah kıyamammmm anasının kuzusuuuuuu
umut da yapmıştı aynı şeyi ah yavrucak yaaaaaa bırakma annesi sıkı sıkı sarıl kuzucuğa benim için de öp okşa
HEM NE KUZU BUNLAAAAAAAARRR

OY OY annesi ne güzel
tadını çıkar işte bak biz kuzulardan ayrı gıptayla dinliyoruz sizi

yarebbim
yalebbim
şok şok şok
ama çok tatlı çok şeker görünüyoe ebruuuuuuu

numarası olan tek pembe buydu arkadaşlar :130:

gri kalmamış olduğundan gri yerine aldığım da bu
ellerine emeğine ayağına sağlık şikerüm
23 buldun yane:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…