2009 Aralık Anneleri

burayada uğramıyo sibelim
e nasıl öğrencem hesap nosunu :26:
tlf. nosu varmı kimsede ki?
tam bende var diycektim ki bige yollamış sana canım
ay gündüz uyumasalar da çekiliyor zaman geçiyor ama gece uyumadılar mı felaket oluyor yasemin
biz yine sabah sekiz de uyuduk
çok şükür güzelim dün öğlen 72 saati doldurduk tekrar etmedi

özeline atıyorum telini
aman şükür bir daha da tekrar etmesin inşallah
müzeyyen bak şimdi aklıma düştü ben senin gün paranı yollamış mıydım???????? atladım mı yoksa

şaka yapıyorsun tabiki de yolladın :26:

burayada uğramıyo sibelim
e nasıl öğrencem hesap nosunu :26:
tlf. nosu varmı kimsede ki?
tam bende var diycektim ki bige yollamış sana canım
ay gündüz uyumasalar da çekiliyor zaman geçiyor ama gece uyumadılar mı felaket oluyor yasemin
biz yine sabah sekiz de uyuduk

özeline atıyorum telini
aman şükür bir daha da tekrar etmesin inşallah
müzeyyen bak şimdi aklıma düştü ben senin gün paranı yollamış mıydım???????? atladım mı yoksa

şaka yapıyorsun tabiki de yolladın :26:

özeline atıyorum telini

sağol canım benimmmm
gece uykularını unuttum zaten daha uzuuuuuuuun bi süre daha böyle gitcek
niye hiç uyumadıki yakışıklım annesi :26:
naptınız 8e kadar :26:

sağol canım benimmmm
gece uykularını unuttum zaten daha uzuuuuuuuun bi süre daha böyle gitcek
niye hiç uyumadıki yakışıklım annesi :26:
naptınız 8e kadar :26:

berkay haftada en az 3-4 gece böyle yasemincim. mızıldanıyor kucağımda sallıyorum ayakta sallıyorum omzuma yatmış vaziyette gezdiriyorum gözler kapalı ama dalamıyor. yatırınca ağlıyor. hala gaz sancısı çekiyoruz. ayağımda salladığım sürece uyuyor durunca ağlıyor böyle böyle 8 i ettik sonra ikimizde sızmışız 12 de kalktım işe geldim.

tünaydııın nevra naber canım? paşa nasıl? ne güzel izmirde de bol güneş ama buuuz gibi bir soğuk var. keşke burda da kar yağsa

selam canım iyiyiz çok şükür kuduruk paşamla uğraşıyoruz.. sen nasılsın ay sonunu kapatabildin mi . bi muhasebecinin işi hiç bitmez bide personelcinin .. sürekli evrak evrak dağıtıyoruz valla
sen nasılsın , paşalar nasıl .. berkay yine uyutmuyo seni heralde.

hala mı sürüyo gaz sancılarınız((
ay zor yaaaa((
4 saat uykuyla günmü geçer
haktanda doğduğu günden beri düzelmedi uykuları
en iyi gecemizde en az 3 kez ayağımda sallıyorum
çeke çeke uyumama huyu bana çekmiş :95:
ikinci bari uyuyan bi çocuk olsa diye dua ediyorum :97::96:

ay sonunu kapattık ama nisan ayına kadar tam gaz çalışmamız lazım çook iş var. aynen öyle bitmiyor valla. paşalar iyi hastalık yok şükür. artık alıştım uyuduğumuzda aa berkay bu gece uyudu diyorum şaşkınlıkla. allahtan kendi işim yoksa ne yapardım bilmiyorum. ayberkim iyi şükür tatile girdi o da iki kat zaman ve ilgi istiyor. benden bir tane daha lazım

sürüyor canım yaa bunun da herşeyi babası çeke çek gazı bana çekmiş. ben de 2 yaşına kadar böyleymişim. hala sorunluyum hastanelik olduğum zamanlar olur bu yüzden.

ayberk geceleri uyuyan bir bebekti berkay uyumuyor. ayberk iştahsızdı berkay iştahlı. genelde tersine oluyor kardeşler. inşallah senin 2. de ağbisine çekmez de uyuyan bir bebek olur

iştahı çeksin abisine canıııım

eşimle çocuğumla huzurlu mutlu bir yuva istiyorum çok mu şey istiyorum ya :2:

herkse selam geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hastalık falan yoktur. bizde yuvar teker günleri geçiriyoruz işte . hepinizi ve bebeleri öpüyorum

eşimle çocuğumla huzurlu mutlu bir yuva istiyorum çok mu şey istiyorum ya :2:
neden çok olsun ki kıymetcim hayırdır kim üzdü seni:26:
çalışmaya çalışıyorum ama hiç içimden gelmiyor ya boş boş ekrana bakıyorum :97:
valla ben de iki evrak girip iki buraya bakıyorum halsizlik var üzerimde kemiklerim ağrıyor hasta olmasam bari
herkse selam geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir hastalık falan yoktur. bizde yuvar teker günleri geçiriyoruz işte . hepinizi ve bebeleri öpüyorum
iyiyiz kıymet siz de ne var ne yok? zeynep nasıl? ben de sizi öpüyorum canım

vallaha hayır mı bayır mı bilemem ama benim canımı sıkanları Allaha havale ediyorum. elbet bi gün alıcaklar cevaplarını

ben havale işlemini bizzat yapıyorum tavsiye ederim şekerim hani ben ceza aldıklarını görmesem bile içim soğumuş olsun

aaa kızlar neredesiniz yahu meraal, bigee, melikee, nevraa, nilgüün hiç sesiniz çıkmıyor

nilayın arkadaşının doğum günü var yarın ona hediye alayım diye avm yi talan ettim, geldim
ama açım ve ne yiyeceğimi henüz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…