sağol canım,,sıra bızdeymış sanırım inş atlatırız bı an once...aynen oyle ya hayat dolu bı ınsan,,nasılda sağlıklı gozukuyodu,,şok olduk bızde,,olumun vakıtsızlığını bırkez daha hatırlattı bızegünaydın
geçmiş olsun fatmacım ikinizede
sabah sabah içim şişti valla, hayat dolu bi insan, birde bebek var ortada
sözün bittiği yer işte, RAbbim mekanını cennet eylesin
günaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu olsun günümüz
sağlık ocağından geliyorum
rutin gebelik kontrolleri için çağırdılar tahlil aldılar tarttılar ölçtüler gönderdiler
fatmacım çok geçmiş olsun canım ikinizede
kıymetcim eeeeen iyisini yapıyosun
duymayıp gülüp geçip :13:
sağol canım,,sıra bızdeymış sanırım inş atlatırız bı an once...aynen oyle ya hayat dolu bı ınsan,,nasılda sağlıklı gozukuyodu,,şok olduk bızde,,olumun vakıtsızlığını bırkez daha hatırlattı bıze
cok sağol yasemıncım..ya sen kaçıncı haftandasın bu arada,,ayy unutmuşum hamılelığı ya karnın cıktı mı ıyıce:)
geçmiş olsun fatmacımmeraba arkadaşlar kafamı kaldıramıyorum ama bır bakayım dedım nete
azrayla cook fena grıbe yakalandık o 5 gundur ben 3 gundur grıbız...ne fena bı hastalıkmış ben kolay kolay olmazdım bı oldum vallahı olup olup tekrar hayata donuyorum sankı,,azra maşallah benden daha ıyı evı 4 donuyo enerjı full sadece burnu akıyo ve oksuruyo..bense gozlerımı acamıyorum şarıl şarıl akıyo kulakklarım tıkalı sankı...annemle apar topar donduk dun bugun doktora gıttık,,ılaçlar verdı işte azranın cıgerlerı temız cıktı cok şukur...bı an once atatırız ınş rabbım duşmanım başına vermesın..sızlerdende dua beklıyorum kızım ve benım ıcın...sağlıcakla kalın
günaydıngünaydınnnnn hanımlarr offf sabah sabah amma gergin gündü annemlerin digiturk arızlanmış annem dellendi hadi aradım servis kaydı yaptırdım sonra arabanın muayenesi yüzünden babamla birbirlerine girdiler ben de tam kavganın ortasında önce mutfağa babam dışarı çıkıp oratlık hafif yatışınca işe kaçtım
günaydın yasigünaydın herkeseeee
hayırlı huzurlu olsun günümüz
sağlık ocağından geliyorum
rutin gebelik kontrolleri için çağırdılar tahlil aldılar tarttılar ölçtüler gönderdiler
fatmacım çok geçmiş olsun canım ikinizede
kıymetcim eeeeen iyisini yapıyosun
duymayıp gülüp geçip :13:
foto ekledim
fatmacım telefonda mesaj tamamlanmamış görünüyor yani tekrardan adrese ihtiyacım var bir de geldin mi ankaraya... Burada yokken kargolamayayım dedim
işim çok moralim yok hepinizi öpüyorum
19.haftama gircem yarın
haktandaki kadar çıkmadı karnım
haktanda bu zamanlar daha büyüktü ya
ama hareketlerini gayet iyi hissediyorum
maşallah kuduruk paşama valla her resme yorum yaptım dayanamadım tam yemelik bu maşallah rabbim nazardan saklasın
sağol canım
allah hepsini korusun nazardan kazadan beladan
bu arada dudaklara bir şey yapmadım aklımın ucundan bile geçmedi sen o yorumu yapana kadar
tüm yorumlara teşekkür ederiz
fatmacım geçmiş olsun bu arada
görmediğim etmediğim olursa ne olur kusura bakmasın uykusuz moralsiz ve yoğunum kafam biraz düzene girsin diye oğlanın fotolarını ekledim o bile işe yaradı desem yalan
annen ne yaptı sana derken ben şekilden şekile soktun çocuğu diye dedim benim de aklımın ucundan geçmedi
ne oldu şekerim uykusuzu anladım ama neden moralin bozuk
defne joy beni çok etkiledi melike... Acayip afallamış durumdayım resmen sopalayıp sopalayıp kenara koymuşlar gibi... Zaten çok severdim o yüzden üzüldüm ayrı ama evlatlarımızın arası 6 ay
Oooooooy çalışayım sonra da yemek falan biraz hava alayım
midem bulanıyor
çok etkiledi bu defne'nin ölümü beni
defne joy beni çok etkiledi melike... acayip afallamış durumdayım resmen sopalayıp sopalayıp kenara koymuşlar gibi... zaten çok severdim o yüzden üzüldüm ayrı ama evlatlarımızın arası 6 ay
oooooooy çalışayım sonra da yemek falan biraz hava alayım
OF YAAAyaaa inanılacak gibi değil daha pazar izledim güldüm
sorma yaa hiç çalışasım yok .. eve oğlumun yanına gitmek istiyorum .
hayat bu kadar kısayken burada ne işimiz var .. ne yapıyoruz biz .. sabahtan beri ağlıyorum .. gidene , geride kalan kuzuyaaa .. off off
tüm yorumlara teşekkür ederiz
fatmacım geçmiş olsun bu arada
görmediğim etmediğim olursa ne olur kusura bakmasın uykusuz moralsiz ve yoğunum kafam biraz düzene girsin diye oğlanın fotolarını ekledim o bile işe yaradı desem yalan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?