2009 Aralık Anneleri

günaydın

geçmiş olsun fatmacım ikinizede

sabah sabah içim şişti valla, hayat dolu bi insan, birde bebek var ortada
sözün bittiği yer işte, RAbbim mekanını cennet eylesin
sağol canım,,sıra bızdeymış sanırım inş atlatırız bı an once...aynen oyle ya hayat dolu bı ınsan,,nasılda sağlıklı gozukuyodu,,şok olduk bızde,,olumun vakıtsızlığını bırkez daha hatırlattı bıze

cok sağol yasemıncım..ya sen kaçıncı haftandasın bu arada,,ayy unutmuşum hamılelığı ya karnın cıktı mı ıyıce:)

19.haftama gircem yarın
haktandaki kadar çıkmadı karnım
haktanda bu zamanlar daha büyüktü ya
ama hareketlerini gayet iyi hissediyorum

foto ekledim
fatmacım telefonda mesaj tamamlanmamış görünüyor yani tekrardan adrese ihtiyacım var bir de geldin mi ankaraya... burada yokken kargolamayayım dedim
işim çok moralim yok hepinizi öpüyorum

geçmiş olsun fatmacım
allah şifa versin
tez zamanda düzelin inş.
günaydın
günaydın yasi

foto ekledim
fatmacım telefonda mesaj tamamlanmamış görünüyor yani tekrardan adrese ihtiyacım var bir de geldin mi ankaraya... Burada yokken kargolamayayım dedim
işim çok moralim yok hepinizi öpüyorum

maşallah kuduruk paşama valla her resme yorum yaptım dayanamadım tam yemelik bu maşallah rabbim nazardan saklasın

19.haftama gircem yarın
haktandaki kadar çıkmadı karnım
haktanda bu zamanlar daha büyüktü ya
ama hareketlerini gayet iyi hissediyorum

maşallahhhh,,o kadar oldu mu yaa...azra cook hareket ederdi hatırlıyorum,,gece uyutmazdı vurup dururdu:)ne cabuk gecmış ya,,sanada cabucak gecsın sağlıkla al beışını ınş kucagına...bakalım haktan ne yapacak kardeşini gorunce,,şimdiden gosterıyomusun karnını yasemın,,bak kardeşin burda falan dıye

maşallah kuduruk paşama valla her resme yorum yaptım dayanamadım tam yemelik bu maşallah rabbim nazardan saklasın

sağol canım
allah hepsini korusun nazardan kazadan beladan

bu arada dudaklara bir şey yapmadım aklımın ucundan bile geçmedi sen o yorumu yapana kadar

sağol canım
allah hepsini korusun nazardan kazadan beladan

bu arada dudaklara bir şey yapmadım aklımın ucundan bile geçmedi sen o yorumu yapana kadar

annen ne yaptı sana derken ben şekilden şekile soktun çocuğu diye dedim benim de aklımın ucundan geçmedi

tüm yorumlara teşekkür ederiz

fatmacım geçmiş olsun bu arada
görmediğim etmediğim olursa ne olur kusura bakmasın uykusuz moralsiz ve yoğunum kafam biraz düzene girsin diye oğlanın fotolarını ekledim o bile işe yaradı desem yalan

ne oldu şekerim uykusuzu anladım ama neden moralin bozuk

ne oldu şekerim uykusuzu anladım ama neden moralin bozuk

defne joy beni çok etkiledi melike... acayip afallamış durumdayım resmen sopalayıp sopalayıp kenara koymuşlar gibi... zaten çok severdim o yüzden üzüldüm ayrı ama evlatlarımızın arası 6 ay
oooooooy çalışayım sonra da yemek falan biraz hava alayım

ben de çok severdim hele yarışmada bayılıyordum ama en çok beni etkileyen bebeği oldu offff rabbim kimseyi yavrusundan hiçbir yavruyu ana babasından ayırmasın

sorma yaa hiç çalışasım yok .. eve oğlumun yanına gitmek istiyorum .
hayat bu kadar kısayken burada ne işimiz var .. ne yapıyoruz biz .. sabahtan beri ağlıyorum .. gidene , geride kalan kuzuyaaa .. off off

Son düzenleme:
yaaa inanılacak gibi değil daha pazar izledim güldüm
OF YAAA
ÇOK FENAYIM
sorma yaa hiç çalışasım yok .. eve oğlumun yanına gitmek istiyorum .
hayat bu kadar kısayken burada ne işimiz var .. ne yapıyoruz biz .. sabahtan beri ağlıyorum .. gidene , geride kalan kuzuyaaa .. off off

bende çalışmak istemiyorum
kızıma sıkı sıkı sarılıp saatlerde kokusunu içime çekmek istiyorum:85:

teşekkur ederım bıgecım ama gecmek bılmıyor yahu...bende saan oksuruk ıcın bışıler soracaktım azra cook oksuruyor balgam var sanırım..bılıyorum zamanın da cok yazdın ama ınsanın kendı başına gelmeyınce dıkkat etmıyor ışte hıç bırı aklımda kalmamış yazdıklarının...bana bışeyler soylersen eşime aldırayımda yapayım kuzuma...
bı ara okumuştum umudun ateşı vardı hayırdır ınş yıne mı dışten?şimdi ıyı mı kuzu..
vee dondum ben doktorumuza gıtmek ıcın,,,adresı tekrar yazayım ben sana o zamn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…