2009 Aralık Anneleri

ayyy valla yaa çok kötüyüm ama ben şeyi anlamadım içkiyle ilaçların etkileşimi sonucu öldü diye biliyorum hatta okuyunca bari çocuk emmiyordu diye düşündüm offf yavrum ya kimseye birşey olmaz herkes unutur en acısı o bebe annesini hiç hatırlamaz ama ne kadar iyi bir hayatı da olsa içinde hep anne özlemi kalır valla şöyle kana kana ağlayasım var

Teşekkür ederim arkadaşlar cevaplarınız için ben biyoloji öğretmeniyin ne işim var ptt gişelerinde diye düşünsemde kaderden kısmetten ötesi olmuyor deneyeceğim bakalım olursa olacak yoksa

Bige işsiz kalmam yine ücretli öğretmenlik yaparım AMA İŞTE DE DIŞ KAPININ MANDALI oluyosun memuriyeti bırakıp her an yerine birinin atanma ihtimali olan konumu durumu belli olmayan bir pozisyona geçmek de akıl işi değil tekrar kpss ye de hazırlanam bu yaştan sonra.
Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın ne diyeyim.

Nilkünümm eşim eğitimde olduğu için daha yeni ulaştı bize hediyen canım çok teşekkür ederiz kesene bereket.

şöyle bi son sayfaya bakabildim çıkıcam hemen.. ebrucum hayırdır neden işten çıkmayı düşünüyosun sen? bide birine bişeymi olmuş kimden bahsediyosunuz :s

şöyle bi son sayfaya bakabildim çıkıcam hemen.. Ebrucum hayırdır neden işten çıkmayı düşünüyosun sen? Bide birine bişeymi olmuş kimden bahsediyosunuz :s

canım defne joy vefat etmiş ya ona üzülüyoruz ebruyu da gişeye vermişler para al ver o yüzden canı sıkkın o kadar

canım defne joy vefat etmiş ya ona üzülüyoruz ebruyu da gişeye vermişler para al ver o yüzden canı sıkkın o kadar

nasıl ya :O defne joy foster şu dans yarışmasındaki çatlak kız mı

Sibel sen ne yaptın tatlım naz nasıl özlettin kendini

sorma melikecim ben depresyonun dibinde olduğumdan girmiyorum epeydir sizi de oralara sürüklemiyim diye.. 1 haftadır işe gitmiyorum rapor aldım.. canım burnumda.. sen napıyosun zeynep kuzusu nasıl.. ay hepinizi çok özledim..

evet canım yaa bu sabah duyduk ben de şok oldum bir de küçük bebeği var
facede biraz okudum hayırlısı neyse o olsun birtanem

kızlaaarrr ben geldim... ne var ne yok biri özet geçebilir mi var mı bi yaramazlık??

canım hoşgeldin bizden yana gündelik sıkıntılar işte bugün hepimizin içi şişti bu haberle
allaha şükür çok önemli bir haber yok
naz kuzusu nasıl? gözü geçti mi tamamen? senin sebze hala bam telinde mi dolaşıyor?
bir de gün paranı yatırdım bir ara hesabını kontrol edebilirsen sevinirim

evet canım yaa bu sabah duyduk ben de şok oldum bir de küçük bebeği var
facede biraz okudum hayırlısı neyse o olsun birtanem

ya evet ben de hemen gastelere baktım şok oldum. daha 32 yaşında küçücük te bebeği var.. çok üzüldüm.. işte bu 3 günlük hayatı nefret ettiğim şeyleri yaparak geçirmek istemiyorum ay olayı yine kendime getirdim ya pess.. okadarki canım sıkkın demek..

nazın alerjisi geçti tekrar ederse cerrahpaşaya götürcez ama gözyaşı kanalıyla ilgili yarın yine doktor gidicez ameliyat günü belirliycez.. engin şu ara pek gelmiyo üstüme çünkü zaten patlama noktasındayım.. gün parasına anca akşama bakabilirim canım ama gelmiştir sağol.. umut paşa napıyo konuşmaya başladımı kuzular .. benimki yine en sondan gelicek heralde tık yok..

aaaaa para gün biz kime gönderecektik bilen var mı ben daha hediyeyi de yollamadım

benim kide konuşmuyor ara sıra anne diyor belli belirsiz anlaşılmaz birşeyler söylüyor neyi sorsam parmağıyla gösteriyor ama tık yok

umut iyi azmakla meşgul bugün foto ekledim taze taze
benimki de konuşmuyor çünkü zaten her istediğini ve istemediğini çok başarıyla anlatıyor konuşmaya gerek duymuyor ki

sibelll hoşgeldin canım , nsılsın , naz nasıl ..

hoşbulduk canım.. naz iyi sayılır.. sabahtan beri ateşi 38 ila 38,5 arasında düşüremedim bi türlü.. dün hibişeyi yoktu. diştendir inşallah.. zaten haftayada gözünden ameliyat olucak dualarınızı bekliyorm.

sen nasılsın kuzucuk napıyo..

ateşi de hemencecik düşsün ameliyatı da göz açıp kapayana kadar geçsin annesi allah beterinden esirgesin hepimizin kuzularını

slm sibel
artık merak etmeye başlamıştım sizi.
demek ameliyata karar verildi. tüm dualarımız güzel prensesimiz naz için.

sen nasılsın?rapor almışsın cnm. işyerinde yine işler kötü gidiyor desene

kuzunun dişten olabilir ateşi annesi.
inş başka birşeyden değildir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…