sabahtan beri aklıma takılıyordu, sibel arna'nın yazısı cevapladı
[ı]tanıştığımız ilk gün, ilk dakika hala bebeğine süt verdiğini anladım. çünkü benim de emzirdiğim zamanlarda yaptığım gibi ikide bir göğüslerinin sütle dolup dolmadığını kontrol ediyordu. Oğlu çoktan bir yaşını geçmişti ama sütten kesmeye kıyamıyordu.
Anne sütünün mucizesine, anne ve çocuk arasındaki tutkal etkisine inanıyordu[/ı].
fatmacım çok geçmiş olsun azra kuzuma da sana da. acil şifalar inşallah canım.
sağolasın canımm amınnn
şöyle bi son sayfaya bakabildim çıkıcam hemen.. Ebrucum hayırdır neden işten çıkmayı düşünüyosun sen? Bide birine bişeymi olmuş kimden bahsediyosunuz :s
canım defne joy vefat etmiş ya ona üzülüyoruz ebruyu da gişeye vermişler para al ver o yüzden canı sıkkın o kadar
Sibel sen ne yaptın tatlım naz nasıl özlettin kendini
nasıl yadefne joy foster şu dans yarışmasındaki çatlak kız mı
Sorma melikecim ben depresyonun dibinde olduğumdan girmiyorum epeydir sizi de oralara sürüklemiyim diye.. 1 haftadır işe gitmiyorum rapor aldım.. Canım burnumda.. Sen napıyosun zeynep kuzusu nasıl.. Ay hepinizi çok özledim..
kızlaaarrr ben geldim... ne var ne yok biri özet geçebilir mi var mı bi yaramazlık??
evet canım yaa bu sabah duyduk ben de şok oldum bir de küçük bebeği var
facede biraz okudum hayırlısı neyse o olsun birtanem
canım hoşgeldin bizden yana gündelik sıkıntılar işte bugün hepimizin içi şişti bu haberle
allaha şükür çok önemli bir haber yok
naz kuzusu nasıl? gözü geçti mi tamamen? senin sebze hala bam telinde mi dolaşıyor?
bir de gün paranı yatırdım bir ara hesabını kontrol edebilirsen sevinirim
nazın alerjisi geçti tekrar ederse cerrahpaşaya götürcez ama gözyaşı kanalıyla ilgili yarın yine doktor gidicez ameliyat günü belirliycez.. Engin şu ara pek gelmiyo üstüme çünkü zaten patlama noktasındayım.. Gün parasına anca akşama bakabilirim canım ama gelmiştir sağol.. Umut paşa napıyo konuşmaya başladımı kuzular .. Benimki yine en sondan gelicek heralde tık yok..
ya evet ben de hemen gastelere baktım şok oldum. daha 32 yaşında küçücük te bebeği var.. çok üzüldüm.. işte bu 3 günlük hayatı nefret ettiğim şeyleri yaparak geçirmek istemiyorumay olayı yine kendime getirdim ya pess.. okadarki canım sıkkın demek..
nazın alerjisi geçti tekrar ederse cerrahpaşaya götürcez ama gözyaşı kanalıyla ilgili yarın yine doktor gidicez ameliyat günü belirliycez.. engin şu ara pek gelmiyo üstüme çünkü zaten patlama noktasındayım.. gün parasına anca akşama bakabilirim canım ama gelmiştir sağol.. umut paşa napıyo konuşmaya başladımı kuzular .. benimki yine en sondan gelicek heralde tık yok..
kızlaaarrr ben geldim... ne var ne yok biri özet geçebilir mi var mı bi yaramazlık??
sibelll hoşgeldin canım , nsılsın , naz nasıl ..
selam kızlar
hoşbulduk canım.. naz iyi sayılır.. sabahtan beri ateşi 38 ila 38,5 arasında düşüremedim bi türlü.. dün hibişeyi yoktu. diştendir inşallah.. zaten haftayada gözünden ameliyat olucakdualarınızı bekliyorm.
sen nasılsın kuzucuk napıyo..
hoşbulduk canım.. naz iyi sayılır.. sabahtan beri ateşi 38 ila 38,5 arasında düşüremedim bi türlü.. dün hibişeyi yoktu. diştendir inşallah.. zaten haftayada gözünden ameliyat olucakdualarınızı bekliyorm.
sen nasılsın kuzucuk napıyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?