OF YAAA
ÇOK FENAYIM
bende çalışmak istemiyorum
kızıma sıkı sıkı sarılıp saatlerde kokusunu içime çekmek istiyorum:85:
teşekkur ederım bıgecım ama gecmek bılmıyor yahu...bende saan oksuruk ıcın bışıler soracaktım azra cook oksuruyor balgam var sanırım..bılıyorum zamanın da cok yazdın ama ınsanın kendı başına gelmeyınce dıkkat etmıyor ışte hıç bırı aklımda kalmamış yazdıklarının...bana bışeyler soylersen eşime aldırayımda yapayım kuzuma...
bı ara okumuştum umudun ateşı vardı hayırdır ınş yıne mı dışten?şimdi ıyı mı kuzu..
vee dondum ben doktorumuza gıtmek ıcın,,,adresı tekrar yazayım ben sana o zamn.
Dünden beri bir tersliktir gidiyor hayatımda bir sürü saçma sapan dünya işiyle uğraşıyorum.
Beni gişeye vermişler dağıtımla ptt bankı ayırmışlar hiçbir şekilde dağıtıma geçemiyorum.Gişede sabahtan akşama kadar binbeş yüz kişiyle uğraşmayı, tuvalete bile kalkamamayı geçtim sürekli para al ver işi olduğu için bu uykusuzluk yorgunlukla kafam bir milyonken ve aynı zamanda bu para işlerine zaten hiç basmıyorken açık vermemek imkansız gibi görünüyor.
İstifa etmeyi düşünüyorum eğer yapamazsam ciddi ciddi
İlerisini düşünüyordum hep eşim emekli olduktan sonra maaşı bayağı azalacak tek maaşla nasıl yaparız falan filan görüyoruz işte ölüm ne kadar ani ben de ilk duyduğum anda oğlunu düşündüm haziran 2009 doğumlu annesiz kaldı değer mi dedim sonra gününü zehir etme bu kadar çok düşünme ileriyi
Ben de beterim yani anlayacağınız karmakarışığım.
Dünden beri bir tersliktir gidiyor hayatımda bir sürü saçma sapan dünya işiyle uğraşıyorum.
Beni gişeye vermişler dağıtımla ptt bankı ayırmışlar hiçbir şekilde dağıtıma geçemiyorum.Gişede sabahtan akşama kadar binbeş yüz kişiyle uğraşmayı, tuvalete bile kalkamamayı geçtim sürekli para al ver işi olduğu için bu uykusuzluk yorgunlukla kafam bir milyonken ve aynı zamanda bu para işlerine zaten hiç basmıyorken açık vermemek imkansız gibi görünüyor.
İstifa etmeyi düşünüyorum eğer yapamazsam ciddi ciddi
İlerisini düşünüyordum hep eşim emekli olduktan sonra maaşı bayağı azalacak tek maaşla nasıl yaparız falan filan görüyoruz işte ölüm ne kadar ani ben de ilk duyduğum anda oğlunu düşündüm haziran 2009 doğumlu annesiz kaldı değer mi dedim sonra gününü zehir etme bu kadar çok düşünme ileriyi
Ben de beterim yani anlayacağınız karmakarışığım.
ıhlamur, çörekotu, papatya (göğsünü yumuşatır), ayva yaprağı (öksürük giderir) ve tarçın (göğsünü ısıtır) bunları kaynat ama uzun süre değil 2-3 dakika yeter biraz demlensin ılık ılık içir
bir tane daha tarif vardı öksürük için ama ben hiç kullanmadım etkisini bilemiyorum yani zaten şu an tarifi de hatırlamıyorum fatmacım "sahrap'ın" kelimesiyle bizim forumda arama verdir nilgün binbeşyüz kez yazmıştı
diştendi herhalde şimdi iyi çok şükür
evladı hele de bizimkiler yani onunki çağında evladı olup da karışmayan ana var mıdır acaba ebru? ailemden (allah vermesin) birini kaybetmiş gibi sarsıldım kendim de şaştım kaldım bu halime
salla gitsin işyerini de... bence kendinden beklemediğin kadar iyi yaparsın ha yapamazsan da ölüm yok ya ucunda boşveeeer bunca aydır tek maaşla nasıl idare ettiysen sonrasında da edersin zaten ömür billah işsiz kalacak değilsin di mi?
sabahtan beri aklıma takılıyordu, sibel arna'nın yazısı cevapladı
Tanıştığımız ilk gün, ilk dakika hala bebeğine süt verdiğini anladım. Çünkü benim de emzirdiğim zamanlarda yaptığım gibi ikide bir göğüslerinin sütle dolup dolmadığını kontrol ediyordu. Oğlu çoktan bir yaşını geçmişti ama sütten kesmeye kıyamıyordu.
Anne sütünün mucizesine, anne ve çocuk arasındaki tutkal etkisine inanıyordu.
teşekkurler bıge,,bunu bı yapayım bakalım..mıktarları onemlı değil sanrım hepsıınden bı tutam atayım..eline sağlık canım saol yazdığın ıcın
Tanıştığımız ilk gün, ilk dakika hala bebeğine süt verdiğini anladım. Çünkü benim de emzirdiğim zamanlarda yaptığım gibi ikide bir göğüslerinin sütle dolup dolmadığını kontrol ediyordu. Oğlu çoktan bir yaşını geçmişti ama sütten kesmeye kıyamıyordu.
Offf ya allahim sen buyuksun kiyamam o sut kuzu daha : benide en cok etklyn unlu olumu oldu bu kendime bile sasiyrm bu kdr etklnmeme allah ailesine sabir versin bebisinede annesizlige dayanma gucu
ay bigeeeeeeeeeeee dur nolursun dur
çok fena oldum eve gitmek istiyorum ama bugün şirketin organizasyonu var ve katılım mecburi
akşam 10 dan önce gidemiycem aklım oğlanda kalacak ne yapacak diye
ya o yavrucak ne yapsın
ay şiştim yemin ederim şiştim ben gidiyorum ya mola vercem
Offf ya allahim sen buyuksun kiyamam o sut kuzu daha : benide en cok etklyn unlu olumu oldu bu kendime bile sasiyrm bu kdr etklnmeme allah ailesine sabir versin bebisinede annesizlige dayanma gucu
amin amin
aynen pelin inanamıyorum bu kadar etkilenmiş olmama... tutmasam salya sümük hem de saatlerce ağlıycam başım çatlıyor kendimi tutmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?