2009 Aralık Anneleri

OF YAAA
ÇOK FENAYIM

bende çalışmak istemiyorum
kızıma sıkı sıkı sarılıp saatlerde kokusunu içime çekmek istiyorum:85:

aynen valla bende hasta yatıyordum haberı duyunca fırladım kızımla oynuyoruz sarılmıyorum bendekı mıkroplar onada gecmesın dıye ama ıçıme sokasım var ,,,duşunuyorumda ben olmasam kızım ne yapar dıye işin içinden cıkamıyorum...allah eşinede sabır versın tv de gordum adam yıkılmış,,o bebek anne anne dedığınde ne yapacaklar şimdi..offff cok zorr cokk

Dünden beri bir tersliktir gidiyor hayatımda bir sürü saçma sapan dünya işiyle uğraşıyorum.
Beni gişeye vermişler dağıtımla ptt bankı ayırmışlar hiçbir şekilde dağıtıma geçemiyorum.Gişede sabahtan akşama kadar binbeş yüz kişiyle uğraşmayı, tuvalete bile kalkamamayı geçtim sürekli para al ver işi olduğu için bu uykusuzluk yorgunlukla kafam bir milyonken ve aynı zamanda bu para işlerine zaten hiç basmıyorken açık vermemek imkansız gibi görünüyor.
İstifa etmeyi düşünüyorum eğer yapamazsam ciddi ciddi
İlerisini düşünüyordum hep eşim emekli olduktan sonra maaşı bayağı azalacak tek maaşla nasıl yaparız falan filan görüyoruz işte ölüm ne kadar ani ben de ilk duyduğum anda oğlunu düşündüm haziran 2009 doğumlu annesiz kaldı değer mi dedim sonra gününü zehir etme bu kadar çok düşünme ileriyi
Ben de beterim yani anlayacağınız karmakarışığım.

ıhlamur, çörekotu, papatya (göğsünü yumuşatır), ayva yaprağı (öksürük giderir) ve tarçın (göğsünü ısıtır) bunları kaynat ama uzun süre değil 2-3 dakika yeter biraz demlensin ılık ılık içir
bir tane daha tarif vardı öksürük için ama ben hiç kullanmadım etkisini bilemiyorum yani zaten şu an tarifi de hatırlamıyorum fatmacım "sahrap'ın" kelimesiyle bizim forumda arama verdir nilgün binbeşyüz kez yazmıştı
diştendi herhalde şimdi iyi çok şükür

evladı hele de bizimkiler yani onunki çağında evladı olup da karışmayan ana var mıdır acaba ebru? ailemden (allah vermesin) birini kaybetmiş gibi sarsıldım kendim de şaştım kaldım bu halime
salla gitsin işyerini de... bence kendinden beklemediğin kadar iyi yaparsın ha yapamazsan da ölüm yok ya ucunda boşveeeer bunca aydır tek maaşla nasıl idare ettiysen sonrasında da edersin zaten ömür billah işsiz kalacak değilsin di mi?

ay hepimiz karıştık hiç sorma
biz de erken rez. tatil planı yaptık, biraz önce eşim mail attı uçağıda ayarlayayım mı diye
ayarla sağ kalırsak gideriz yazdım
hayat o kadar kısaki i varsın bi yoksun, küçücük bebek ama anne yok
tabi biz bunuda yarın unutacağız herşeyi unuttuğumuz gibi

o yüzden sende canını sıkmadan herşeyi olurunu bırak
su akar yatağını bulur, şu anın tadını çıkar
git oğluna sarıl şimdi

Son düzenleme:
sabahtan beri aklıma takılıyordu, sibel arna'nın yazısı cevapladı
Tanıştığımız ilk gün, ilk dakika hala bebeğine süt verdiğini anladım. Çünkü benim de emzirdiğim zamanlarda yaptığım gibi ikide bir göğüslerinin sütle dolup dolmadığını kontrol ediyordu. Oğlu çoktan bir yaşını geçmişti ama sütten kesmeye kıyamıyordu.

Anne sütünün mucizesine, anne ve çocuk arasındaki tutkal etkisine inanıyordu
.

oooff oooff forumu açınca öğrendim defneyi. hala şoktayım inanası kondurası gelmiyor insanın. pazar akşamı güldürdü şimdi ağlattı bizi defne. 1,5 yaşında yavrusu anne kokusu olmadan büyüyecek, anneciği onun kokusuna doyamadan veda etti dünyaya. allah tüm ailesine ve sevenlerine sabır versin çok zor çok

teşekkurler bıge,,bunu bı yapayım bakalım..mıktarları onemlı değil sanrım hepsıınden bı tutam atayım..eline sağlık canım saol yazdığın ıcın

gel öpecem

ay bigeeeeeeeeeeee dur nolursun dur
çok fena oldum eve gitmek istiyorum ama bugün şirketin organizasyonu var ve katılım mecburi
akşam 10 dan önce gidemiycem aklım oğlanda kalacak ne yapacak diye
ya o yavrucak ne yapsın

ay şiştim yemin ederim şiştim ben gidiyorum ya mola vercem

teşekkurler bıge,,bunu bı yapayım bakalım..mıktarları onemlı değil sanrım hepsıınden bı tutam atayım..eline sağlık canım saol yazdığın ıcın

rica ederim
1 tutam ıhlamur
1 çay kaşığı kadar çörekotu
5-6 papatya çiçeği
1 ayva yaprağı
varsa kabuk tarçından bir serçe parmak tırnağı kadar yoksa yarım çay kaşığı kadar toz tarçın
2-3 su bardağı su

Offf ya allahim sen buyuksun kiyamam o sut kuzu daha : benide en cok etklyn unlu olumu oldu bu kendime bile sasiyrm bu kdr etklnmeme allah ailesine sabir versin bebisinede annesizlige dayanma gucu

Ebru sen hic isTemedgn icin uzuldm ama her hayirda bir ser sher serde bir hayir vardir ya hayirlisi bu olsun diyelim

Son düzenleme:

......

Offf ya allahim sen buyuksun kiyamam o sut kuzu daha : benide en cok etklyn unlu olumu oldu bu kendime bile sasiyrm bu kdr etklnmeme allah ailesine sabir versin bebisinede annesizlige dayanma gucu

amin inşallah

işte bebek olunca arada dağılıyoruz böyle

amin amin
aynen pelin inanamıyorum bu kadar etkilenmiş olmama... tutmasam salya sümük hem de saatlerce ağlıycam başım çatlıyor kendimi tutmaktan

fatmacım çok geçmiş olsun azra kuzuma da sana da. acil şifalar inşallah canım.

ebru sen de peşinen sıkma canını güzelim. bir başla bakalım denemeden bilemezsin bigenin de dediği gibi belki tahmin ettiğinden çok çok iyi bir şekilde üstesinden geleceksin. bence işe başla gör ona göre de ne yapacağına karar verirsin herşeyin bir çaresi var.

Son düzenleme:

amin amin
aynen pelin inanamıyorum bu kadar etkilenmiş olmama... tutmasam salya sümük hem de saatlerce ağlıycam başım çatlıyor kendimi tutmaktan

ben tutamadım ağladım tuvalette .. ama bağıra bağıra ağlayasım var ..
geride küçücük bi can kaldı o yüzden bu kdar etkilendik .. yavrum kıyamam yaaa
off allahım sen sabır ver ailesine sen dayanma gücü ver ..

ebru sen de sıkma canını herşeyin hayırlısı boşver dene bi baktın olmadı verirsin istifanı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…