ben de bir röportajını okudum kasım ayında yapılmış halen emziriyorum ve mümkün olsa 18 yaşına kadar emziririm demişayyy valla yaa çok kötüyüm ama ben şeyi anlamadım içkiyle ilaçların etkileşimi sonucu öldü diye biliyorum hatta okuyunca bari çocuk emmiyordu diye düşündüm offf yavrum ya kimseye birşey olmaz herkes unutur en acısı o bebe annesini hiç hatırlamaz ama ne kadar iyi bir hayatı da olsa içinde hep anne özlemi kalır valla şöyle kana kana ağlayasım var
ne demek bizi de sürüklemek belki bizle paylaşsan biraz için rahatlar sibelcim. seve seve dinleriz derdini emin olnasıl ya :O defne joy foster şu dans yarışmasındaki çatlak kız mı
sorma melikecim ben depresyonun dibinde olduğumdan girmiyorum epeydir sizi de oralara sürüklemiyim diye.. 1 haftadır işe gitmiyorum rapor aldım.. canım burnumda.. sen napıyosun zeynep kuzusu nasıl.. ay hepinizi çok özledim..
ya evet ben de hemen gastelere baktım şok oldum. daha 32 yaşında küçücük te bebeği var.. çok üzüldüm.. işte bu 3 günlük hayatı nefret ettiğim şeyleri yaparak geçirmek istemiyorumay olayı yine kendime getirdim ya pess.. okadarki canım sıkkın demek..
nazın alerjisi geçti tekrar ederse cerrahpaşaya götürcez ama gözyaşı kanalıyla ilgili yarın yine doktor gidicez ameliyat günü belirliycez.. engin şu ara pek gelmiyo üstüme çünkü zaten patlama noktasındayım.. gün parasına anca akşama bakabilirim canım ama gelmiştir sağol.. umut paşa napıyo konuşmaya başladımı kuzular .. benimki yine en sondan gelicek heralde tık yok..
ateşi de hemencecik düşsün ameliyatı da göz açıp kapayana kadar geçsin annesi allah beterinden esirgesin hepimizin kuzularını
slm sibel
artık merak etmeye başlamıştım sizi.
demek ameliyata karar verildi. tüm dualarımız güzel prensesimiz naz için.
sen nasılsın?rapor almışsın cnm. işyerinde yine işler kötü gidiyor desene
kuzunun dişten olabilir ateşi annesi.
inş başka birşeyden değildir
meraall canım naber..
selam meralimmselam kızlar
canım dediğim gibi inşallah diştendir ateşi. ameliyatı da kolaylıkla başarıyla atlatın inşallah. allah başka hiiiçbir sağlık sorunu yaşatmasın vermesin umarım kuzularımızahoşbulduk canım.. naz iyi sayılır.. sabahtan beri ateşi 38 ila 38,5 arasında düşüremedim bi türlü.. dün hibişeyi yoktu. diştendir inşallah.. zaten haftayada gözünden ameliyat olucakdualarınızı bekliyorm.
sen nasılsın kuzucuk napıyo..
ateşi de hemencecik düşsün ameliyatı da göz açıp kapayana kadar geçsin annesi allah beterinden esirgesin hepimizin kuzularını
amiiinnnn..
evet meralcim ameliyat.. engin ısrarla istemiyo yaptırmayı bekleyelim diyo ama ben işten çıkmayı düşünüyorum.. maddi açıdan şimdi yaptırmamız daha uygun olacak. dünya göz hast. yaptırcaz kimbilir kaç milyar tutcak. tüm masrafı banka karşılıyo şuan.. benim iş allahlık oldu artık
selam müzeyyenimselam meralimmnasılsın canım?
canım dediğim gibi inşallah diştendir ateşi. ameliyatı da kolaylıkla başarıyla atlatın inşallah. allah başka hiiiçbir sağlık sorunu yaşatmasın vermesin umarım kuzularımıza
aaaamiiinnn.
berkayım 3. ve 4. azı dişini aynı anda patlatıyor. bizim de ateş 37,5 38 arası gidip geliyor inşallah daha fazla yükselmez. bir de kaka sayımız ve geçmek bilmeyen gazımız arttı ishal değil çok şükür ki.
berkayım 3. ve 4. azı dişini aynı anda patlatıyor. bizim de ateş 37,5 38 arası gidip geliyor inşallah daha fazla yükselmez. bir de kaka sayımız ve geçmek bilmeyen gazımız arttı ishal değil çok şükür ki.
inşallah diştir müzeyyencim
ben toparlanayım yavruma gideyim arkadaşlarım
büyük ihtimalle yüzünü görünce hönkürmeye başlıycam çocuk da noluyos olacak neyse bakalım gidene kadar yeterince derin nefes alırsam belkim çaktırmamayı başarırım kuzuma
amin inşallah canımselam müzeyyenim
berkayıma geçmiş olsun
bizimki 7 dişte kaldı beklemede
azı dişleri görünürdede yok
inş sorunsuzca ateşsizce çıkarsınlar tüm dişleri
büyük ihtimalle yüzünü görünce hönkürmeye başlıycam çocuk da noluyos olacak neyse bakalım gidene kadar yeterince derin nefes alırsam belkim çaktırmamayı başarırım kuzuma
selam kızlar
hoşbulduk canım.. naz iyi sayılır.. sabahtan beri ateşi 38 ila 38,5 arasında düşüremedim bi türlü.. dün hibişeyi yoktu. diştendir inşallah.. zaten haftayada gözünden ameliyat olucakdualarınızı bekliyorm.
sen nasılsın kuzucuk napıyo..
selam meralimmnasılsın canım?
canım dediğim gibi inşallah diştendir ateşi. ameliyatı da kolaylıkla başarıyla atlatın inşallah. allah başka hiiiçbir sağlık sorunu yaşatmasın vermesin umarım kuzularımıza
aaaamiiinnn.
çok geçmiş olsun müzeyyencim inşll diştir. hemencecik düşer ateşi
sağolun kızlar inşallahgeçmiş olsun müzeyyen umarım diştir
geçmiş olsun sibel toptan herşey için, tek diyebileceğim şey bununla geçsin gitsin RAbbim dert verip derman aratmasın..
walla iptal oldum bugün komple ne desem ne yapsam boş işte
herşey bomboş
bir varmış, bir yokmuş
bugün yazasım yok
ben de kaçayım artık kuzularımın yanına
iyi akşamlar herkese
maşallahhhh,,o kadar oldu mu yaa...azra cook hareket ederdi hatırlıyorum,,gece uyutmazdı vurup dururdu:)ne cabuk gecmış ya,,sanada cabucak gecsın sağlıkla al beışını ınş kucagına...bakalım haktan ne yapacak kardeşini gorunce,,şimdiden gosterıyomusun karnını yasemın,,bak kardeşin burda falan dıye
yaaa inanılacak gibi değil daha pazar izledim güldüm
Dünden beri bir tersliktir gidiyor hayatımda bir sürü saçma sapan dünya işiyle uğraşıyorum.
Beni gişeye vermişler dağıtımla ptt bankı ayırmışlar hiçbir şekilde dağıtıma geçemiyorum.Gişede sabahtan akşama kadar binbeş yüz kişiyle uğraşmayı, tuvalete bile kalkamamayı geçtim sürekli para al ver işi olduğu için bu uykusuzluk yorgunlukla kafam bir milyonken ve aynı zamanda bu para işlerine zaten hiç basmıyorken açık vermemek imkansız gibi görünüyor.
İstifa etmeyi düşünüyorum eğer yapamazsam ciddi ciddi
İlerisini düşünüyordum hep eşim emekli olduktan sonra maaşı bayağı azalacak tek maaşla nasıl yaparız falan filan görüyoruz işte ölüm ne kadar ani ben de ilk duyduğum anda oğlunu düşündüm haziran 2009 doğumlu annesiz kaldı değer mi dedim sonra gününü zehir etme bu kadar çok düşünme ileriyi
Ben de beterim yani anlayacağınız karmakarışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?