2009 Aralık Anneleri

ben de bir röportajını okudum kasım ayında yapılmış halen emziriyorum ve mümkün olsa 18 yaşına kadar emziririm demiş
ne demek bizi de sürüklemek belki bizle paylaşsan biraz için rahatlar sibelcim. seve seve dinleriz derdini emin ol

inşallah tekrar etmez canım.
berkay da tam olarak konuşuyor denemez birkaç kelime klasik işte annnee babba annennneee memmmee (emzik demek istiyor) ve tiaa (bu da süt:)) vee çoğunlukla zırlayarak parmağıyla göstererek veya göbeğiyle işaret ederek istediğini anlatıyor ve yaptırıyor sıpam

ateşi de hemencecik düşsün ameliyatı da göz açıp kapayana kadar geçsin annesi allah beterinden esirgesin hepimizin kuzularını

amiiinnnn..

evet meralcim ameliyat.. engin ısrarla istemiyo yaptırmayı bekleyelim diyo ama ben işten çıkmayı düşünüyorum.. maddi açıdan şimdi yaptırmamız daha uygun olacak. dünya göz hast. yaptırcaz kimbilir kaç milyar tutcak. tüm masrafı banka karşılıyo şuan.. benim iş allahlık oldu artık

selam meralimm nasılsın canım?
canım dediğim gibi inşallah diştendir ateşi. ameliyatı da kolaylıkla başarıyla atlatın inşallah. allah başka hiiiçbir sağlık sorunu yaşatmasın vermesin umarım kuzularımıza
ateşi de hemencecik düşsün ameliyatı da göz açıp kapayana kadar geçsin annesi allah beterinden esirgesin hepimizin kuzularını

aaaamiiinnn.

berkayım 3. ve 4. azı dişini aynı anda patlatıyor. bizim de ateş 37,5 38 arası gidip geliyor inşallah daha fazla yükselmez. bir de kaka sayımız ve geçmek bilmeyen gazımız arttı ishal değil çok şükür ki.

hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun cnm
şimdiden güzel gözlüme acil şifalar diliyorum öpüyorum ikinizide

selam müzeyyenim
berkayıma geçmiş olsun
bizimki 7 dişte kaldı beklemede
azı dişleri görünürdede yok

inş sorunsuzca ateşsizce çıkarsınlar tüm dişleri

inşallah diştir müzeyyencim

ben toparlanayım yavruma gideyim arkadaşlarım
büyük ihtimalle yüzünü görünce hönkürmeye başlıycam çocuk da noluyos olacak neyse bakalım gidene kadar yeterince derin nefes alırsam belkim çaktırmamayı başarırım kuzuma

güzel paşamıda güzel annesinide sımsıkı kucaklayara öpüyorum
inş ağlamazsın karşısında

selam müzeyyenim
berkayıma geçmiş olsun
bizimki 7 dişte kaldı beklemede
azı dişleri görünürdede yok

inş sorunsuzca ateşsizce çıkarsınlar tüm dişleri
amin inşallah canım

kendisi ağlayarak damağını gösteriyor kuzum ben de bu rahatsızlıkları dişe bağladım bakalım

hadi güle güle git ağlaya ağlaya gitme inşallah kuzuna

selam canımm

biz de iyiyiz çok şükür . burak kudurukluk peşinde bütün gün azıyoo aman iyi olsunlarda allah başka elem-keder vermesin ..
ameliyat olacak demek güzel gözlüm . inşll çabucak sorunsuz atlatırsınız .
ateşide diştir inşll. çok zorluyoo kuzuları bizimki 7. dişi çıkardı beklemede şimdilik ..
konuşma dersen arada bilindik kelimeler çıkıyoo onun dışında herşeyi elleriyle gösterip " ıhh ıh é yapıyoo .

çok geçmiş olsun müzeyyencim inşll diştir. hemencecik düşer ateşi

güle güle canımmm ağlama sakınnn ..

geçmiş olsun müzeyyen umarım diştir

geçmiş olsun sibel toptan herşey için, tek diyebileceğim şey bununla geçsin gitsin RAbbim dert verip derman aratmasın..

walla iptal oldum bugün komple ne desem ne yapsam boş işte
herşey bomboş
bir varmış, bir yokmuş

çok geçmiş olsun müzeyyencim inşll diştir. hemencecik düşer ateşi

sağolun kızlar inşallah

aynen öyle valla nilgün herşey boşşş
bugün yazasım yok

al benden de o kadar ne yazmak ne konuşmak ne iş yapmak hiiiç bişi gelmiyor içimden

amiiiin canım benim
gösteriyorum cici kardeş burda baaaak diyorum karnıma ciciiii yapıyo:)))
tabi içinde ne olduğunu anladığını sanmıyorum

yaaa inanılacak gibi değil daha pazar izledim güldüm

yaaa aynen çok üzüldüm duyunca, inanamadım çok ağladım
dün akşamda ağladım ama o minicik 2,5 yaşında bir kız çocuğu içindi((((
etkisinden kurtulamam uzun süre((
ne küçüğe ne büyüğe, ölümü kimseye yakıştıramıyoruz kaçınılmaz sonumuz olsada

allahım herşeyin en hayırlısını nasip etsin ebrucum
başla bakalım belkide umduğun gibi değildir hiç birşey
ilk işe başlama psikolojisi bu ve normal
bence bi kaç güne alışacaksın canım arkadaşım

Berbat ve gecmek bilmiyen bir gündü defneye cok üzüldüm eve gelip hemen kızıma sarıldım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hep bebegi diyoruz bide annesi var defnenin of ya offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…