2009 Aralık Anneleri

ebrucugum hakkında hayırlısı insanın istemedigi bir işi yapması zor ama bi dene olmazsa bırakır kuzuna bakarsın zaten aldıgının yarısını kadına geriside arada harcanıp gidiyor.

nazın ateşi akşam 39 oldu bizde acile gittik meğer kuzum gripmiş.. geçen hafta ben çok ağır bir grip geçirdim. benden geçti heralde. inşalah daha ağırlaşmadan iyileşir.. yarın öğleden sonra işe gidicem bana dua etin emi.. üstüme çok gelmesinler..

çok geçmiş olsun nazar boncuğuma((
inşallah hemencik düzelir prensesim
aman ya stres senin şu iş
allahım yardımcın olsun canımın içi
inşallah sesleri solukları çıkmaz

geçmiş olsun sibelcim naz kuzusuna.Allah şifa versin. senin de üstüne gelmesinler artık ya insanında bi dayanma gücü var toplaşıp gelelim dağıtalım orayı ne dersin....

zeynep bu saatte ayakta hala bende laptopu alıp mutfağa kaçtım babasıyla takılıyolar 1 saattir sallıyorum afakanlar bastı iyice

Yasemin kimdi o iki buçuk yaşındaki kız çocuğu?

İnşallah canım işe başlama psikolojisi zaten çok kötü bir de hiç tahmin etmediğim bir yere verildiğimi ve ne kadar yırtınsam da bunun değişmeyeceğini anlamam çok üzdü beni ama yine de
Sizin hayır gördüklerinizde şer, şer gördüklerinizde hayır vardır Allah bilir siz bilemezsiniz ayetini aklıma getirerek hakkımda hayırsı olmasını diliyorum bu şu an bana şer gibi görünen durumun.

Berbat ve gecmek bilmiyen bir gündü defneye cok üzüldüm eve gelip hemen kızıma sarıldım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hep bebegi diyoruz bide annesi var defnenin of ya offff
Di mi yaa annesinin Allahım bana sabır ver diye ağlaması gitmiyor gözümün önünden.
ebrucugum hakkında hayırlısı insanın istemedigi bir işi yapması zor ama bi dene olmazsa bırakır kuzuna bakarsın zaten aldıgının yarısını kadına geriside arada harcanıp gidiyor.
Eda kadınsız yapabilsem zaten lanet olsun aldığım paraya diyeceğim ama beceriksiz ve tembel ben artık kadınsız yapabileceğimi de zannetmiyorum iyice alıştım mutfak tertemiz, ev tertemiz, yemekler hazır işten çıksam bile sırf kadının parasını kazanmak ve sevdiğim işi yapabilmek uğruna ücretli öğretmenlik yaparım sanıyorum ki bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.

Sibelciğim çok geçmiş olsun Naz kuzusuna canım inşallah atlatır bir an önce.
İş konusunda da şu an aynı şeyleri yaşıyor gibiyiz gerçi benim iş eve çok yakın şu an ve mesaisi yok gibi ama son derece yoğun sürekli para alışverişi olduğu için çok ağır senin de yol ve mesai sorunun var sanıyorum ne diyeyim Allah hayırlı kapılar açsın ikimize de.

Kıymet, Zeynep nasıl oldu düzeldi ayağı değil mi?

düzeldi canım sağolasın cirit atıyo evde o kadar yani:)

iş konusunda hayırlısını diliyorum canım sana . bi başla bakalım herşey daha ii olur senin için inş.

günaydın
uyukluyorum
aslında iyide uyudum sayılır ama açılamadım sanıyorum
kahve içeyim belki normale dönerim.

nasılsınız arkadaşlar?
herkez iyimi?

günaydın herkeseeeee
keni namıma söyleyeyim biz iyiyiz meralcim
siz nasılsınız bakim?
öyküm nasıl annesi?

günaydın
sağlığımız çok şükür iyi
ama ben hala moralsizim zaten işim de çok ara ara bakarım öpüyorum hepinizi ve kuzuları

günaydın herkeseeeee
siz nasılsınız bakim?
öyküm nasıl annesi?

günaydın
sağlığımız çok şükür iyi
ama ben hala moralsizim zaten işim de çok ara ara bakarım öpüyorum hepinizi ve kuzuları

aman önemli olan sağlık değilmi zaten
gerisi boş arkadaşlar

inş bugün herşey güzel olur hepimiz için

öykücükde maşallah teyzesi bomba gibi.

bende sizleri ve yavru kuşları öpüyorum.

sibelcim geçmiş olsun inşll atlatırsınız hemencecik ..

günaydın
uyukluyorum
aslında iyide uyudum sayılır ama açılamadım sanıyorum
kahve içeyim belki normale dönerim.

nasılsınız arkadaşlar?
herkez iyimi?

günaydın canım .. iyi diğelim iyi olalım

günaydın herkeseeeee
siz nasılsınız bakim?
öyküm nasıl annesi?

günaydınn yasemincimm

günaydın
sağlığımız çok şükür iyi

günadyın canım .. al bende de o kadar ..

nazar değiyor güzel gözlüme kıyamam hemen iyileşir inşallah ameliyatı da çabucak geçsin bitsin inşallah sana da kolay gelsin aramızda en sıkıntılı işi olan sensin gibi geliyor bana

günaydın güzel anneler kuduruk bebeler

günaydıın

akşam eve geç gittim ya Gökkuş kapıları yumrukluyordu,
benden önce babası gelince çıldırmış, babasının dışarı çıkarken giydiği kıyafetleri getirip zorla giydirmiş
sonra kucağa, anneye götür diye dış kapıya
kayınvalidem babası gelene kadar anlamadı babası geldikten sonra zapt edemedik dedi

ah yavrum benim ana kuzusu bunlar allah ayırmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…