- 8 Şubat 2010
- 669
- 43
- 123
- 43
nazın ateşi akşam 39 oldu bizde acile gittik meğer kuzum gripmiş.. geçen hafta ben çok ağır bir grip geçirdim. benden geçti heralde. inşalah daha ağırlaşmadan iyileşir.. yarın öğleden sonra işe gidicem bana dua etin emi.. üstüme çok gelmesinler..
nazın ateşi akşam 39 oldu bizde acile gittik meğer kuzum gripmiş.. geçen hafta ben çok ağır bir grip geçirdim. benden geçti heralde. inşalah daha ağırlaşmadan iyileşir.. yarın öğleden sonra işe gidicem bana dua etin emi.. üstüme çok gelmesinler..
Yasemin kimdi o iki buçuk yaşındaki kız çocuğu?amiiiin canım benim
gösteriyorum cici kardeş burda baaaak diyorum karnıma ciciiii yapıyo:)))
tabi içinde ne olduğunu anladığını sanmıyorum
yaaa aynen çok üzüldüm duyunca, inanamadım çok ağladım
dün akşamda ağladım ama o minicik 2,5 yaşında bir kız çocuğu içindi((((
etkisinden kurtulamam uzun süre((
ne küçüğe ne büyüğe, ölümü kimseye yakıştıramıyoruz kaçınılmaz sonumuz olsada
allahım herşeyin en hayırlısını nasip etsin ebrucum
başla bakalım belkide umduğun gibi değildir hiç birşey
ilk işe başlama psikolojisi bu ve normal
bence bi kaç güne alışacaksın canım arkadaşım
Di mi yaa annesinin Allahım bana sabır ver diye ağlaması gitmiyor gözümün önünden.Berbat ve gecmek bilmiyen bir gündü defneye cok üzüldüm eve gelip hemen kızıma sarıldım allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun hep bebegi diyoruz bide annesi var defnenin of ya offff
Eda kadınsız yapabilsem zaten lanet olsun aldığım paraya diyeceğim ama beceriksiz ve tembel ben artık kadınsız yapabileceğimi de zannetmiyorum iyice alıştım mutfak tertemiz, ev tertemiz, yemekler hazır işten çıksam bile sırf kadının parasını kazanmak ve sevdiğim işi yapabilmek uğruna ücretli öğretmenlik yaparım sanıyorum ki bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek.ebrucugum hakkında hayırlısı insanın istemedigi bir işi yapması zor ama bi dene olmazsa bırakır kuzuna bakarsın zaten aldıgının yarısını kadına geriside arada harcanıp gidiyor.
Sibelciğim çok geçmiş olsun Naz kuzusuna canım inşallah atlatır bir an önce.nazın ateşi akşam 39 oldu bizde acile gittik meğer kuzum gripmiş.. geçen hafta ben çok ağır bir grip geçirdim. benden geçti heralde. inşalah daha ağırlaşmadan iyileşir.. yarın öğleden sonra işe gidicem bana dua etin emi.. üstüme çok gelmesinler..
zeynep bu saatte ayakta hala bende laptopu alıp mutfağa kaçtım babasıyla takılıyolar 1 saattir sallıyorum afakanlar bastı iyice
Kıymet, Zeynep nasıl oldu düzeldi ayağı değil mi?
günaydın
sağlığımız çok şükür iyi
ama ben hala moralsizim zaten işim de çok ara ara bakarım öpüyorum hepinizi ve kuzuları
günaydın herkeseeeee
keni namıma söyleyeyim biz iyiyiz meralcim
siz nasılsınız bakim?
öyküm nasıl annesi?
günaydın
sağlığımız çok şükür iyi
ama ben hala moralsizim zaten işim de çok ara ara bakarım öpüyorum hepinizi ve kuzuları
günaydın
uyukluyorum
aslında iyide uyudum sayılır ama açılamadım sanıyorum
kahve içeyim belki normale dönerim.
nasılsınız arkadaşlar?
herkez iyimi?
günaydın herkeseeeee
keni namıma söyleyeyim biz iyiyiz meralcim
siz nasılsınız bakim?
öyküm nasıl annesi?
günaydın
sağlığımız çok şükür iyi
nazın ateşi akşam 39 oldu bizde acile gittik meğer kuzum gripmiş.. Geçen hafta ben çok ağır bir grip geçirdim. Benden geçti heralde. Inşalah daha ağırlaşmadan iyileşir.. Yarın öğleden sonra işe gidicem bana dua etin emi.. üstüme çok gelmesinler..
günaydınnn . nasılsınızz.
nazar değiyor güzel gözlüme kıyamam hemen iyileşir inşallah ameliyatı da çabucak geçsin bitsin inşallah sana da kolay gelsin aramızda en sıkıntılı işi olan sensin gibi geliyor bana
günaydın güzel anneler kuduruk bebeler
günaydıın
akşam eve geç gittim ya gökkuş kapıları yumrukluyordu,
benden önce babası gelince çıldırmış, babasının dışarı çıkarken giydiği kıyafetleri getirip zorla giydirmiş
sonra kucağa, anneye götür diye dış kapıya
kayınvalidem babası gelene kadar anlamadı babası geldikten sonra zapt edemedik dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?