2009 Aralık Anneleri

bizdede aynı, demekki yaşları gereği :86::86:

valla o seyahatler ne kadarlık olacaktı ve maddi getirisi manevi götürüsü dengesi nasıl olacaktı bilemem ama ben olsam ona söylemeden o düzeni oturturdum... şehir dışı zamanı büro kapalı NOKTAAA sen de paşalarla oyuna

sorma sünneti acayip abartasım var eşim de geniş bir alanda mangal ve davul-zurna-halay üçlemesi eşliğinde olsun istiyor bu tabloya at da yakışır zaten ooooooh

mini bir şey giy de fıçına yakmak kolay olsun bindallı zorlar :86:

da bu arada bütün planlar olup olmayacağı meçhul oğula... turta nerde anasıııı bana bak bu gidişle oğlun olursa sen ayrımcılık da yaparsın o zaman da ben seni döferim

bizdede aynı, demekki yaşları gereği :86::86:

umut hiçbirini atmıyor şimdi şimdi lego birleştirme ve herhangi bir parçayı (çoğunlukla 6gen veya 3gen) sokmayı deniyor ama şöyle bir uzatıyor bakıyor olmayacak bırakıp başka oyuncağa dönüyor :44:

bak bizim de vardı ayberkten ama darmadağın etti kırdı attık sonunda. ben bu akşam alayım küçük paşama eve giderken sevinsin bari. ama tabi büyüğe de birşey almak gerek ne alsam acep:26:

büroyu kapatmamız imkansız canım birimizden birimizin mutlaka burada olması gerek. temmuz ayındaki mali tatil dönemi haricinde. o yüzden maddi getirisi falan da umrumda değil ayda en az 2-3 kez 2 günden 6 gün yapar geri kalır 24 gün haftada bir de halı saha maçı etti 10 gün direk travma sebebi ben de. otursun dizimin dibinde kocacığım

alma bunu sana aldım kardeşine öğretmen için de
evet çokmuş yahu

of işlerimi toparladım geldim sonunda

sünnet işini konuşmuşsunuz biz o olayı paşam 4 aylıkken hallettik . özel bi hastanede hemde ürolog tu operasyona giren ..

ben valla koçişkomun yanımda olamsından hiç şikayet etmem, sıkılmamda evde olmasından .. o da memnundur benimle durmaktan .yardımcıdır bana her konuda .. ayıptır sölemesi biz yapışık ikizler gibiyizdir

alma bunu sana aldım kardeşine öğretmen için de
evet çokmuş yahu
fena fikir değil aslında ama ayberkin hoşuna gider mi onu kestiremiyorum:44:

allah ayırmasın canım

tülaycım aldım
teşekkürler cnm benim
kesene bereket

dr aradımı şikerim
bişi sorcam

meral nirelerde acep????

canıııııııııııııııııııııııımmmm
öpicem seni yanaş bakayım

genelde çarpmalara bağlı olur öyle lekeler vitaminsizlik falan hikayedir hiiiiiç takmayın kafanıza dedi tohtur civanım :94: malum ben panik anne olarak ehe ehe falan yapınca da yok canım estafurullah didi hehe seviyom ben bu tohturu

meraaaaalllllll bacım hiç sesin çıhmiiiii :82:

ALLAH ayırmasın
bende randevu aldım 5 aylıktı, baktım benim koca hiç oralı değil, ALLAH korusun bişey olur sen yaptırdın der diye geri iptal ettirdim artık 6-7 yaşında inşallah

allah ayırmasın canım

sanki gitmez, ben olsam benim hoşuma gitmezdi walla

Bugün çok yoğunum
ve hiç çalışasımda yok nedense

benimde benimde direk eve gidesim var ama daha çok var bekleyelim bakalım

allah ayırmasın nevracım ama bana bazen basarlar yalnızlığıma pek düşkünümdür ben

gitmesini sağla sen öğretince daha kolay öğreniyor... hem ben onun da senin kadar akıllı senin kadar sevecen senin kadar ..... olmasını çok istiyorum bu yüzden yardımına ihtiyacım var kuzucum de bak nasıl hoşuna gider erkek kısmı değil mi güzelim yağlarsın iki gaz verirsin her istediğini yapar

dr aradımı şikerim

sen bu satırları yazarken kendisiyle görüşüyodum

sanki gitmez, ben olsam benim hoşuma gitmezdi walla
ben de tereddütlüyüm canım
bu kadar işte hadi gözünaydın rahatlamışsındır umarım
ben ikisinin de gönlünü yapayım canım içim rahat etmeyecek yoksa
ama öncelikle berkayın oyuncağını verip senin dediğin gibi kardeşleri kaynaştırayım diyorum sonra da teşekkür mahiyetinde ayberkin oyuncağını vereyim. böyle daha mutlu olucam

eeeeeee sonuç???????????

rahata erdinmi bacım bari

Sesim çıkacak çıkmasına bi fırsat vermediler bacım

bekliyoruz nilgünüm
sıkıntıdanda sürekli yiyip içiyorum söylesi ayıp

rabbim tohturları başımızdan eksit etmesin de
yinede ellerinide düşürmesin:94:

YAZAMIYORUM YAZDIRMIYO KERATA
durun bişeler yazsın size teyseler, oğluşum:))))))))

jgv*kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk n mömvttm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…