azrada sadece sılındırı atıyor ya:))ben yanına oturup yerlerını gosterırısem dığerlerını oynuyor yoksa kendı başına sılındırı atıyo acıyo alıyo ıcınden kapatıyo tekrar atıyo:)
boşver aceleye getirme sağlama al en iyisini yapıyorsun eninde sonunda yiyecek nasılsa sağlığı önemli.
hem de nasıl akıllı kuzu
biz de sünneti 4 sene sonra ayberk 8 berkay 5 yaşındayken planlıyoruz bakalım nasip. ama çok hevesleniyorum yaa ikinci kez düğün yapıcazböyle kır düğünü paşalarım atlarla bahçenin ortasına gelecekler daha neler neler hayal ediyorum
valla biz öyle alıştık ki 24 saat bir arada olmaya abarttığımız da olmuyor değil. mesela odadan eşime aylık düzenli şehirdışına çıkmasını gerektirecek bir öneri geldi sen kabul ettiğin ve gittiğin anda ben de büronun kapısını kapatır çıkarım dedim kabul etmedi sağolsun
kızım gelinlik dediğim uzun taşlı pullu beyaz tuvalet anla işte ya bunu duyarsan ne diyeceksin kına gecesinde de bindallı giyeceğim oğluma kına yakarken
eeeeeee ben neden meşe diyorum her akşam kavga ediyorum ben ctesi temizlik yaptım camları filan sildim tülleri bile çıkardım yıkadım astım kızla ilgilendim beyimiz tüm gün uyudu hatta horladı bile
bizdede aynı, demekki yaşları gereği :86::86:
bak bizim de vardı ayberkten ama darmadağın etti kırdı attık sonunda. ben bu akşam alayım küçük paşama eve giderken sevinsin bari. ama tabi büyüğe de birşey almak gerek ne alsam acep:26:azrada sadece sılındırı atıyor ya:))ben yanına oturup yerlerını gosterırısem dığerlerını oynuyor yoksa kendı başına sılındırı atıyo acıyo alıyo ıcınden kapatıyo tekrar atıyo:)
valla o seyahatler ne kadarlık olacaktı ve maddi getirisi manevi götürüsü dengesi nasıl olacaktı bilemem ama ben olsam ona söylemeden o düzeni oturturdum... şehir dışı zamanı büro kapalı NOKTAAA sen de paşalarla oyuna
sorma sünneti acayip abartasım var eşim de geniş bir alanda mangal ve davul-zurna-halay üçlemesi eşliğinde olsun istiyor bu tabloya at da yakışır zaten ooooooh
mini bir şey giy de fıçına yakmak kolay olsun bindallı zorlar :86:
da bu arada bütün planlar olup olmayacağı meçhul oğula... turta nerde anasııııbana bak bu gidişle oğlun olursa sen ayrımcılık da yaparsın o zaman da ben seni döferim
bak bizim de vardı ayberkten ama darmadağın etti kırdı attık sonunda. ben bu akşam alayım küçük paşama eve giderken sevinsin bari. ama tabi büyüğe de birşey almak gerek ne alsam acep:26:
büroyu kapatmamız imkansız canım birimizden birimizin mutlaka burada olması gerek. temmuz ayındaki mali tatil dönemi haricinde. o yüzden maddi getirisi falan da umrumda değil ayda en az 2-3 kez 2 günden 6 gün yapar geri kalır 24 gün haftada bir de halı saha maçı etti 10 gün direk travma sebebi ben de.otursun dizimin dibinde kocacığım
fena fikir değil aslında ama ayberkin hoşuna gider mi onu kestiremiyorum:44:alma bunu sana aldım kardeşine öğretmen için de
evet çokmuş yahu
of işlerimi toparladım geldim sonunda
sünnet işini konuşmuşsunuz biz o olayı paşam 4 aylıkken hallettik . özel bi hastanede hemde ürolog tu operasyona giren ..
ben valla koçişkomun yanımda olamsından hiç şikayet etmem, sıkılmamda evde olmasından .. o da memnundur benimle durmaktan .yardımcıdır bana her konuda .. ayıptır sölemesi biz yapışık ikizler gibiyizdir
tülaycım aldımherkeze günaydınnn.
Meralim havaleni şimdi yaptım. Güle güle harca şekerim.
Sibelcim haberim yoktu forumdan işler yüzünden iyice koptum . çok geçmiş olsun canım.rabbim bi daha göstermesin.
Başka havadis varmı kaçırdığım biri özet geçermi. Herkez iyimi bu arada
dr aradımı şikerimcanım sıkkın benim
ama öyle bir noktadayım ki ya deliliğe vurup geyik boynuzlarına hacim katıp kapılardan sığmıycam ya da ağlak moda geçicem
ikisini de yapmayıp çalışsam en güzeli olacak aslında ama onu saymıyorum bile seçenekler arasında
bişi sorcam
meral nirelerde acep????
of işlerimi toparladım geldim sonunda
sünnet işini konuşmuşsunuz biz o olayı paşam 4 aylıkken hallettik . özel bi hastanede hemde ürolog tu operasyona giren ..
ben valla koçişkomun yanımda olamsından hiç şikayet etmem, sıkılmamda evde olmasından .. o da memnundur benimle durmaktan .yardımcıdır bana her konuda .. ayıptır sölemesi biz yapışık ikizler gibiyizdir
fena fikir değil aslında ama ayberkin hoşuna gider mi onu kestiremiyorum:44:
allah ayırmasın canım
Bugün çok yoğunum
ve hiç çalışasımda yok nedense
fena fikir değil aslında ama ayberkin hoşuna gider mi onu kestiremiyorum:44:
dr aradımı şikerim
allah ayırmasın canım
ALLAH ayırmasın
bende randevu aldım 5 aylıktı, baktım benim koca hiç oralı değil, ALLAH korusun bişey olur sen yaptırdın der diye geri iptal ettirdim artık 6-7 yaşında inşallah
allah ayırmasın nevracım ama bana bazen basarlar yalnızlığıma pek düşkünümdür ben
ben de tereddütlüyüm canımsanki gitmez, ben olsam benim hoşuma gitmezdi walla
bu kadar işte hadi gözünaydın rahatlamışsındır umarımgenelde çarpmalara bağlı olur öyle lekeler vitaminsizlik falan hikayedir hiiiiiç takmayın kafanıza dedi tohtur civanım :94: malum ben panik anne olarak ehe ehe falan yapınca da yok canım estafurullah didi hehe seviyom ben bu tohturu
meraaaaalllllllbacım hiç sesin çıhmiiiii :82:
ben ikisinin de gönlünü yapayım canım içim rahat etmeyecek yoksagitmesini sağlasen öğretince daha kolay öğreniyor... hem ben onun da senin kadar akıllı senin kadar sevecen senin kadar ..... olmasını çok istiyorum bu yüzden yardımına ihtiyacım var kuzucum de bak nasıl hoşuna gider erkek kısmı değil mi güzelim yağlarsın iki gaz verirsin her istediğini yapar
allah ayırmasın nevracım ama bana bazen basarlar yalnızlığıma pek düşkünümdür ben
gitmesini sağlasen öğretince daha kolay öğreniyor... hem ben onun da senin kadar akıllı senin kadar sevecen senin kadar ..... olmasını çok istiyorum bu yüzden yardımına ihtiyacım var kuzucum de bak nasıl hoşuna gider erkek kısmı değil mi güzelim yağlarsın iki gaz verirsin her istediğini yapar
sen bu satırları yazarken kendisiyle görüşüyodum
eeeeeee sonuç???????????
rahata erdinmi bacım barigenelde çarpmalara bağlı olur öyle lekeler vitaminsizlik falan hikayedir hiiiiiç takmayın kafanıza dedi tohtur civanım :94: Malum ben panik anne olarak ehe ehe falan yapınca da yok canım estafurullah didi hehe seviyom ben bu tohturu
MeraaaaalllllllBacım hiç sesin çıhmiiiii :82:
bekliyoruz nilgünümallah ayırmasın
bende randevu aldım 5 aylıktı, baktım benim koca hiç oralı değil, allah korusun bişey olur sen yaptırdın der diye geri iptal ettirdim artık 6-7 yaşında inşallah
sanki gitmez, ben olsam benim hoşuma gitmezdi walla
benimde benimde direk eve gidesim var ama daha çok var bekleyelim bakalım
Gitmesini sağlaSen öğretince daha kolay öğreniyor... Hem ben onun da senin kadar akıllı senin kadar sevecen senin kadar ..... Olmasını çok istiyorum bu yüzden yardımına ihtiyacım var kuzucum de bak nasıl hoşuna gider Erkek kısmı değil mi güzelim yağlarsın iki gaz verirsin her istediğini yapar
Sen bu satırları yazarken kendisiyle görüşüyodum
yazmışssın ben görmemişim
rahatladın mı biraz bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?