resim yorumlarına teşekkür ederiz kar özleyen gelebilir kalabilir her daim yerimiz müsait ben çoçuklara bakarım siz gider kayarsınız zaten camdan görünüyo el sallarız siz köayarken ayy ne güzel olur
ah kuzum benim bir de saklıyor mu parmağını öpeyim onun ben:44: benim kuzum zaten peynir yiyemez ki teyzesi
maalesef düzelecek bir durum değil nilgünüm neyse o konuyu es geçmek istiyorum
aaaaaaamin parmağını çizmesi değil de kabahatmiş gibi saklaması çok fenaydı kuzumun
:44:
şaşırdı hatun iyiceumuta oje mi sürcez şimdi
aradım not bıraktım aramasını bekliyorum :97:
aynen anneme misafir gelmemiş veya onlar bir yere gitmemişse sıkılıyor bir yere gidince veya birisi gelince nasıl mutlu oluyor başlıyor zıplamaya şımarmaya ne şirinlikler yapıyor insan istiyorlar
soğan, sarımsak, maydonoz, karabiber, tuz, kimyon kıyma ekmek hepsini katınca güzel oluyor ama
tabi herkesin damak tadı farklı
dün akşam kötü bir haber aldım
üzerine umut parmağını çizdi (ki biliyorum kedi .ötünü görmüş yara diye dağdan dağa kaçmış meselesi yani çocuk ağlamadı bile o kadar diyim siz anlayın) baticon sürdüm zorla falan
bir de bir süredir umutun başparmak tırnağında beyaz leke farkettim... kendi kendime sorup duruyodum ne eksikliğinden oluyodu lan bu diye bu sabah sonunda google'a da sordum... çinko ve/veya protein eksikliği yazıyor... şimdi doktorumuzu arasam adam benimle bir daha asla temasa geçmeyin manyaklıkta üst sınırın ötesindesiniz sizi kabul edemem mi der hemen gelin test yapalım mı der diye düşünüyorum... ki her iki durum da son derece can sıkıcı kabul edersiniz ki :44:
töbe yarabbim nazın uyuyacağı tuttu (maşallah) gidemedik kontrole öğleden sonraya aldım randevu saatini.. anladı heralde doktora gidceğimizi uyuyo numarası yapıyo
bigecim anneliğin diğer adı manyaklık biliyosun ara gitsin :)) aklında kalacağına..
ya asıl benim derdime bi çare!! ben manyaklıkta çığır açmak üzereyim sürekli naza bişeyler alasım var.. oyuncak olmadı kıyafet olmadı tabak çanakama sürekli sürekli bişiler alasım var :)) az önce valla yine sipariş verdim :26: pilsanın atıyla aşağıdakileri
Megcos Mknatsl Oyun Seti, | Megcos, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
Disney Bubbles Ariel Motorlu Baloncuklar, | Disney, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
banada fıstıklı uzuuuuuuuun çıkolatalar varya onlardan getirmiş kocişamınn canım cok saol..bizimde planımızda hiç yok ama bakalım kısmet....
herkese merhabalar bu arada....
bende sevgılıler gununde bır cıcek bıle goremeyenlerdenım
ben bışey beklerken almayı sevmıyormuş saşırtması gerekıyormuş,halbuseemm gecenyıllarda kutlamıştık neler alırdı hemde, sanırsam yıl gectıkce evlılıkler monotonlaşıyor..uff canım sıkkın
resim yorumlarına teşekkür ederiz kar özleyen gelebilir kalabilir her daim yerimiz müsait ben çoçuklara bakarım siz gider kayarsınız zaten camdan görünüyo el sallarız siz köayarken ayy ne güzel olur
aynen ya dun alışverış merkezınde koyduk yere koştur koştur cocukların olduğu yere gdıyor sıpa,,nerde onun gıbı cocuk gorse hemen koşuyor yanına cocuklar korkup kaçıyor nerden cıktı bu kız dıye bızımkı ustune ustune gıdıyo bıde şırınlı yapıyor onlara,,yalnız yetışıyorlar malesef,,bende cok uzuluyorum bu duruma...2 yı hıç ıstemıyorum dıyorum ama azra da yalnız kalcak ıyıce dıye korkmaya başladımaynen anneme misafir gelmemiş veya onlar bir yere gitmemişse sıkılıyor bir yere gidince veya birisi gelince nasıl mutlu oluyor başlıyor zıplamaya şımarmaya ne şirinlikler yapıyor insan istiyorlar
havadan eve kapalı kalmaktan o senin sıkıntın bahar gelsin geçer
sağolasın canım
valla beni biliyorsun psikopat paranoid anne modeli olduğum için doktorun söylemediği şeyi vermem hatta ilaca karşı olduğum için mümkün olsa doktorun söylediğini de vermiycemaraştırdın mı çinko fazlası ne yaparmış? hani vitaminler gibi idrar yoluyla atılıyorsa sorun yok ama vücut depoluyorsa sorun olabilir diye düşünüyorum
soğan, sarımsak, maydonoz, karabiber, tuz, kimyon kıyma ekmek hepsini katınca güzel oluyor ama
ya herşeyı yapmasını ogrendım de bır guzel kofte tadını tutturamıyorum
fırında kofte yapcam da arkadaşlar şoyle lezzetlı kofte yapmayı bılen varsa bana bı yazsın lutfen ,her seferınde kıymaaya yazık edıyorum ,olmuyor olmuyor(yanı fırın kısmı tamam da kofte kısmı cııkkkk
aynen ya dun alışverış merkezınde koyduk yere koştur koştur cocukların olduğu yere gdıyor sıpa,,nerde onun gıbı cocuk gorse hemen koşuyor yanına cocuklar korkup kaçıyor nerden cıktı bu kız dıye bızımkı ustune ustune gıdıyo bıde şırınlı yapıyor onlara,,yalnız yetışıyorlar malesef,,bende cok uzuluyorum bu duruma...2 yı hıç ıstemıyorum dıyorum ama azra da yalnız kalcak ıyıce dıye korkmaya başladım
ne biliyim ya "tırnağında beyaz leke var da o yüzden aradım" demek garibime gidiyor bir yandan aramam gerekiyor ama kararsız kaldım
valla sibel ben de tutmasam oyuncaktan eve giremiycez tatlım birlikte zaman geçirememenin bedelini ödüyoruz bilinçaltımızda ama kazın ayağı öyle değil işte. nazın en çok oynadığı şeylere dikkatli bak senin eline alıp anlattığın veya birlikte oynadığın şeyler olduğunu göreceksin, bizim favori oyuncağımız kırılan helikopterin pervanesi mesela
:44: benim kuzum zaten peynir yiyemez ki teyzesi
maalesef düzelecek bir durum değil nilgünüm neyse o konuyu es geçmek istiyorum
aaaaaaamin parmağını çizmesi değil de kabahatmiş gibi saklaması çok fenaydı kuzumun
ah kuzum yalnızlıktan sıyırdıyağmur fazla uslu galiba canancım bizi canavarlarla davet edip bakmayı teklif edebildiğine göre
ah kuzum benim bir de saklıyor mu parmağını öpeyim onun ben
bige bu süt diyeti ne zamana kadar devam edecekmiş
şaşırdı hatun iyice
umarım seni rahatlatacak olumlu bir cevap alırsın arkadaşım
aynen berkay da yeni birşey çıkardı şimdi eve biri gelince sevincinden dırrrrrrrr diye ses çıkarak suratında muzur bir gülümseme salonun içinde koşarak dört dönüyor. soyumuz da kızılderili de yok ama bizim oğlan böyle karşılıyor gelen kırılıyor gülmekten
ÖPİMDE GEÇSİN PORTAKAL ÇİÇEĞİM
bazen insanın içi kapkaranlık oluyo sanırım öyle bi günündesin canım benim
oy öperim ben paşamın elini
adam olmuşta ağlamamış:)))
haktanın parmağıda geçengin kesildi kanadı
nerde nasıl yaptı hiç haberim yok ama elini kanlu görünce halimi düşünebilirsiniz
haktan efendiyse incelemede ağlamanın a sı bile yok
ay biz bunları nasıl sünnet ettircez yaaa bige(((
ben oyuncak almıyorum haktana
oyuncaklarıylada ilgilenmiyo zaten leğen tabak çanak peşinde bizimki :))))
bide ne kadar oyuncağı olursa o kadar kıymet bilmez oluyolar
ve bir o kadarda doyumsuz oluyolar
az olsun oyuncağı öz olsun oynasın kenara fırlatıp atmasın düşüncesindeyim
[yeğenlerden tecrübedir]
valla nerde nasıl olduğu mühim değilde hepimiz bir araya gelsek ne güzel olurdu
aynen ya dun alışverış merkezınde koyduk yere koştur koştur cocukların olduğu yere gdıyor sıpa,,nerde onun gıbı cocuk gorse hemen koşuyor yanına cocuklar korkup kaçıyor nerden cıktı bu kız dıye bızımkı ustune ustune gıdıyo bıde şırınlı yapıyor onlara,,yalnız yetışıyorlar malesef,,bende cok uzuluyorum bu duruma...2 yı hıç ıstemıyorum dıyorum ama azra da yalnız kalcak ıyıce dıye korkmaya başladım
eve kapalı kalamıyorum kı zaten canım,,hergun dışardayız nerdeyse,yalnızlıktan sıkıldım bıraz burda tanıştığım arkadaşlarım yoklar bı suredır ondan sanırım,,e hergun hergun eşimle takılmakta bı yere kadar,Allahtan gunduze bı saat program koydularda accık ayrı kalabıldık
depolanıyormu bılmıyorum bak bende suphelendım şimdi,,2 gune bı yarım olçek verıyordum..araştırayım
bıgeeeeeeeeeeeeeeeeee ayakkabımız geldıııı,,cuk oturdu valla cok teşekkur ederrrız tekrar....delıklı olmasıda cok guzel hava alır,cok terlıyordu ayakları...azrada cok sevdı ayaklaına bakıp gezınıyor:)
yımırta koymuyo musun?
Puhahahahahahahahaha koptum dırrrrrrr ha
Tatlım diyetisyenine kalırsa bir süre daha vermeyelim diyor doktorumuz da "günde 1 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt ile başlayabiliriz artık anaflaktik şoka girmez" diyor ikisinin arasında kaldım anlayacağın, ama zamanında diyetisyen o kadar korkuttu ki beni cesaret edemiyorum doktorumuza çok güvenmeme rağmenBen artık tüketiyorum her türlü süt ve süt ürünü allaha şükür ara ara yanakları kızarıyor başka tepki vermiyor kuzum... Bu kadar ay sabrettik 15. Ayda su çiçeği aşısı zamanı doktoru ve diyetisyeniyle aynı anda görüşüp kesin karara bağlamaya karar verdim o zamana kadar denemiyorum bile
sorma o küçücük parmağı bir saklayışı var "uzat bakim annecim bak annelerin özel güçleri var hemen iyileştirirler saklama kuzum" dedim ama çocuk benden zeki... Biliyor özel güç falan olmadığını sadece anasının manyak olduğunu göstermedi
canım bak koca delikanlı içinden diyordun aman kadın milleti abartıyorsunuz herşeyi delikanlı dediğin façalı olur bırak çocuk gibi davranmayı
Canımsın
Valla sünnet konusunda doğum öncesi çok konuştuk biz eşimle. Yeğenden dolayı ilk 10 günde olursa acı hissetmeyeceğini biliyordum ve ondan yanaydım ama okuduk ettik çok küçük olduğundan dolayı hata olabilirmiş vs vs iyiden kafam karıştı veeeeeeeee benden beklenmeyecek bir karar verdim "siz iki pipili halledin bu mevzuyu beni karıştırmayın. Sevabı da vebali de senin boynuna babası" dedim ve çekildim kenara3-5 yaş arası en travmatik dönemiymiş sanırım 5 yaşını bitirince şöyle düğünlü zurnalı bi şey yapıcaz ve hepiniz geliceksiniz kırarım kafanızı
benim de hayalim oğlum olacak garden de ( silivride oldukça güzel bir et lokantası )yemekli düğün yapacağım ve gelinlik giyeceğim
kesinlikle katılıyorum az olsun öz olsun kıymetini bilsin... Gelgelelim oyuncakçıya girince içime başka bir ruh kaçıyor benim :86:Bir bakıyorum elim kolum dolmuş veya internetten siparişi vermişim iş bitmiş :26:
aynen ve kız direkt mutfak eşyalarıyla oynuyor
doktorumuz bu dönem için şekilli parça atma oyuncakları (hani kovalar falan var ya üçgeni yerleştir içine düşsün vs o tarz), halka geçirme oyuncakları, kule yapabileceği dizebileceği oyuncaklar, tabii ki kitaplar ve bunların yanısıra ve belki de en önemlisi kendisine zarar veremeyeceği ev aletleriyle, tabak çanakla oynatın dedi...
Bence de araştır fatmacım kaş yaparken göz çıkarmayalım şimdi
Bizde var herhalde bir dengesizlik ya bazen eşim uzun çalışıyor vay eve gelmiyorsun diye tutturuyorum, kimi zaman işi müsait oluyor hep yanyana oluyoruz o zaman da senin niye işin yok ki oluyorum sopalık mıyım neyim :44:
yımırta koymuyo musun?
puhahahahahahahahaha koptum dırrrrrrr ha
tatlım diyetisyenine kalırsa bir süre daha vermeyelim diyor doktorumuz da "günde 1 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt ile başlayabiliriz artık anaflaktik şoka girmez" diyor ikisinin arasında kaldım anlayacağın, ama zamanında diyetisyen o kadar korkuttu ki beni cesaret edemiyorum doktorumuza çok güvenmeme rağmenben artık tüketiyorum her türlü süt ve süt ürünü allaha şükür ara ara yanakları kızarıyor başka tepki vermiyor kuzum... bu kadar ay sabrettik 15. ayda su çiçeği aşısı zamanı doktoru ve diyetisyeniyle aynı anda görüşüp kesin karara bağlamaya karar verdim o zamana kadar denemiyorum bile
sorma o küçücük parmağı bir saklayışı var "uzat bakim annecim bak annelerin özel güçleri var hemen iyileştirirler saklama kuzum" dedim ama çocuk benden zeki... biliyor özel güç falan olmadığını sadece anasının manyak olduğunu göstermedi
canımsın
valla sünnet konusunda doğum öncesi çok konuştuk biz eşimle. yeğenden dolayı ilk 10 günde olursa acı hissetmeyeceğini biliyordum ve ondan yanaydım ama okuduk ettik çok küçük olduğundan dolayı hata olabilirmiş vs vs iyiden kafam karıştı veeeeeeeee benden beklenmeyecek bir karar verdim "siz iki pipili halledin bu mevzuyu beni karıştırmayın. sevabı da vebali de senin boynuna babası" dedim ve çekildim kenara3-5 yaş arası en travmatik dönemiymiş sanırım 5 yaşını bitirince şöyle düğünlü zurnalı bi şey yapıcaz ve hepiniz geliceksiniz kırarım kafanızı
kesinlikle katılıyorum az olsun öz olsun kıymetini bilsin... gelgelelim oyuncakçıya girince içime başka bir ruh kaçıyor benim :86:bir bakıyorum elim kolum dolmuş veya internetten siparişi vermişim iş bitmiş :26:
doktorumuz bu dönem için şekilli parça atma oyuncakları (hani kovalar falan var ya üçgeni yerleştir içine düşsün vs o tarz), halka geçirme oyuncakları, kule yapabileceği dizebileceği oyuncaklar, tabii ki kitaplar ve bunların yanısıra ve belki de en önemlisi kendisine zarar veremeyeceği ev aletleriyle, tabak çanakla oynatın dedi...
bence de araştır fatmacım kaş yaparken göz çıkarmayalım şimdi
bizde var herhalde bir dengesizlik ya bazen eşim uzun çalışıyor vay eve gelmiyorsun diye tutturuyorum, kimi zaman işi müsait oluyor hep yanyana oluyoruz o zaman da senin niye işin yok ki oluyorum sopalık mıyım neyim :44:
yımırta koymuyo musun?
tatlım diyetisyenine kalırsa bir süre daha vermeyelim diyor doktorumuz da "günde 1 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt ile başlayabiliriz artık anaflaktik şoka girmez" diyor ikisinin arasında kaldım anlayacağın, ama zamanında diyetisyen o kadar korkuttu ki beni cesaret edemiyorum doktorumuza çok güvenmeme rağmenben artık tüketiyorum her türlü süt ve süt ürünü allaha şükür ara ara yanakları kızarıyor başka tepki vermiyor kuzum... bu kadar ay sabrettik 15. ayda su çiçeği aşısı zamanı doktoru ve diyetisyeniyle aynı anda görüşüp kesin karara bağlamaya karar verdim o zamana kadar denemiyorum bile
sorma o küçücük parmağı bir saklayışı var "uzat bakim annecim bak annelerin özel güçleri var hemen iyileştirirler saklama kuzum" dedim ama çocuk benden zeki... biliyor özel güç falan olmadığını sadece anasının manyak olduğunu göstermedi
canımsın
valla sünnet konusunda doğum öncesi çok konuştuk biz eşimle. yeğenden dolayı ilk 10 günde olursa acı hissetmeyeceğini biliyordum ve ondan yanaydım ama okuduk ettik çok küçük olduğundan dolayı hata olabilirmiş vs vs iyiden kafam karıştı veeeeeeeee benden beklenmeyecek bir karar verdim "siz iki pipili halledin bu mevzuyu beni karıştırmayın. sevabı da vebali de senin boynuna babası" dedim ve çekildim kenara3-5 yaş arası en travmatik dönemiymiş sanırım 5 yaşını bitirince şöyle düğünlü zurnalı bi şey yapıcaz ve hepiniz geliceksiniz kırarım kafanızı
kesinlikle katılıyorum az olsun öz olsun kıymetini bilsin... gelgelelim oyuncakçıya girince içime başka bir ruh kaçıyor benim :86:bir bakıyorum elim kolum dolmuş veya internetten siparişi vermişim iş bitmiş :26:
bizde var herhalde bir dengesizlik ya bazen eşim uzun çalışıyor vay eve gelmiyorsun diye tutturuyorum, kimi zaman işi müsait oluyor hep yanyana oluyoruz o zaman da senin niye işin yok ki oluyorum sopalık mıyım neyim :44:
ben şikayetçi olmam çünkü uyur ha var ha yok olur
hepsini katıyorum bir tane de yumurta kırıyorum
yımırta koymuyo musun?
canımsın
bende yeni doğan sünneti yaptırcaktım vazgeçirdiler eşim annem filan
büyüdükçede daha zor olacağını farkettim keşke yaptırsaymışız o zaman diyorum(((
aynen 5-6 yaşlarında düğünlü kuranlı bişey olsun oğlan hatırlasın istiyo koçiş
aman o günü hatırlasa nolur hatırlamaması daha hayırlı bence
inşallah allah nasip ederde geliriz bige valla ne güzel olur
eyvah eyvah yasemiin okuma sen bunları bacımcumartesi annemlerle kahvaltıya gittik benim ki bizim masaya uğramadı başka masada 2 erkek ikiz vardı hep o masadaydı
pazar maxiye gittik anne baba çocuk oturuyordu bankta gitti direkt çocuğa başladı cici cici yapmaya çocuk durdu tepki veremiyor bizimki mest seviyor çocuğu bulduğu çocukları öpüyor ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh biz yandık bu kızla
boşver aceleye getirme sağlama al en iyisini yapıyorsun eninde sonunda yiyecek nasılsa sağlığı önemli.puhahahahahahahahaha koptum dırrrrrrr ha
canımsın
ben şikayetçi olmam çünkü uyur ha var ha yok olur
çatlak ne gelinlik giymesiEvleniyo musun oğlunla şık şıkırdım giyinirsin eyvallah da gelinlik ne alaka Oğlun olunca paylaşamayan kaynanalardan olcan belli ki
Uyursa daha çok sinir olurumBen evi çekip çevircem, çocukla ilgilencem, yemek yapıcam beyimiz uyuycak ha? Yok yaaaaaaaa beni hizmetçi mi doğurdu anam? Uyutmam
yımırta yazmayı unutmuşum :)
heh o şekilli oyuncaklar varya
bizde nilayın vardı çok severdi, 1 ay önce çıkardım oynasın diye
çok seviyor onu
silindir, üçgen, kare, ve yıldız şeklinde hepsinden 4er adet var
bizimki napıyor????
önce silindirlerin kepsini topluyor, sonra tek tek içine atıyor, diğerleriyle uğraşmıyor bile
nasıl olsa uğraşsamda sokamıycam diye düşünüyor zannımca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?