2009 Aralık Anneleri

resim yorumlarına teşekkür ederiz kar özleyen gelebilir kalabilir her daim yerimiz müsait ben çoçuklara bakarım siz gider kayarsınız zaten camdan görünüyo el sallarız siz köayarken ayy ne güzel olur

ah kuzum benim bir de saklıyor mu parmağını öpeyim onun ben
bige bu süt diyeti ne zamana kadar devam edecekmiş
umuta oje mi sürcez şimdi

aradım not bıraktım aramasını bekliyorum :97:
şaşırdı hatun iyice
umarım seni rahatlatacak olumlu bir cevap alırsın arkadaşım

aynen anneme misafir gelmemiş veya onlar bir yere gitmemişse sıkılıyor bir yere gidince veya birisi gelince nasıl mutlu oluyor başlıyor zıplamaya şımarmaya ne şirinlikler yapıyor insan istiyorlar

aynen berkay da yeni birşey çıkardı şimdi eve biri gelince sevincinden dırrrrrrrr diye ses çıkarak suratında muzur bir gülümseme salonun içinde koşarak dört dönüyor. soyumuz da kızılderili de yok ama bizim oğlan böyle karşılıyor gelen kırılıyor gülmekten

ÖPİMDE GEÇSİN PORTAKAL ÇİÇEĞİM
bazen insanın içi kapkaranlık oluyo sanırım öyle bi günündesin canım benim

oy öperim ben paşamın elini
adam olmuşta ağlamamış:)))
haktanın parmağıda geçengin kesildi kanadı
nerde nasıl yaptı hiç haberim yok ama elini kanlu görünce halimi düşünebilirsiniz
haktan efendiyse incelemede ağlamanın a sı bile yok
ay biz bunları nasıl sünnet ettircez yaaa bige (((

al annesi al haketti kuzum ameliyat oldu güle güle kullansın kuzum

ben oyuncak almıyorum haktana
oyuncaklarıylada ilgilenmiyo zaten leğen tabak çanak peşinde bizimki :))))

bide ne kadar oyuncağı olursa o kadar kıymet bilmez oluyolar
ve bir o kadarda doyumsuz oluyolar
az olsun oyuncağı öz olsun oynasın kenara fırlatıp atmasın düşüncesindeyim
[yeğenlerden tecrübedir]

banada fıstıklı uzuuuuuuuun çıkolatalar varya onlardan getirmiş kociş
resim yorumlarına teşekkür ederiz kar özleyen gelebilir kalabilir her daim yerimiz müsait ben çoçuklara bakarım siz gider kayarsınız zaten camdan görünüyo el sallarız siz köayarken ayy ne güzel olur

valla nerde nasıl olduğu mühim değilde hepimiz bir araya gelsek ne güzel olurdu

aynen anneme misafir gelmemiş veya onlar bir yere gitmemişse sıkılıyor bir yere gidince veya birisi gelince nasıl mutlu oluyor başlıyor zıplamaya şımarmaya ne şirinlikler yapıyor insan istiyorlar
aynen ya dun alışverış merkezınde koyduk yere koştur koştur cocukların olduğu yere gdıyor sıpa,,nerde onun gıbı cocuk gorse hemen koşuyor yanına cocuklar korkup kaçıyor nerden cıktı bu kız dıye bızımkı ustune ustune gıdıyo bıde şırınlı yapıyor onlara,,yalnız yetışıyorlar malesef,,bende cok uzuluyorum bu duruma...2 yı hıç ıstemıyorum dıyorum ama azra da yalnız kalcak ıyıce dıye korkmaya başladım

eve kapalı kalamıyorum kı zaten canım,,hergun dışardayız nerdeyse,yalnızlıktan sıkıldım bıraz burda tanıştığım arkadaşlarım yoklar bı suredır ondan sanırım,,e hergun hergun eşimle takılmakta bı yere kadar,Allahtan gunduze bı saat program koydularda accık ayrı kalabıldık
depolanıyormu bılmıyorum bak bende suphelendım şimdi,,2 gune bı yarım olçek verıyordum..araştırayım

Son düzenleme:

valla bende bi türlü tutturamıyodum köfteyi
hiçte güzel olmuyodu köftem
görümcemin görümcesiyle beraber yaptık ondan kaptım sırrını şimdi çok güzel oluyo valla
soğanı rendele (suyunu sık dök acılık veriyo suyu)
bol sarmısak rendele
ekmeği robottan çek yada ufala
karabiber pulbiber kekik kimyon tuz yumurta kıyma hepsini karıştır çooooook iyi yoğur
(en az 15-20 dakika yoğrulcak işin sırrrı yoğurmakmış)

cumartesi annemlerle kahvaltıya gittik benim ki bizim masaya uğramadı başka masada 2 erkek ikiz vardı hep o masadaydı
pazar maxiye gittik anne baba çocuk oturuyordu bankta gitti direkt çocuğa başladı cici cici yapmaya çocuk durdu tepki veremiyor bizimki mest seviyor çocuğu bulduğu çocukları öpüyor ahhhhhhhhh ahhhhhhhhhh biz yandık bu kızla

anneeeeeeeem kıyamam,

soğan, sarımsak, maydonoz, karabiber, tuz, kimyon kıyma ekmek hepsini katınca güzel oluyor ama
tabi herkesin damak tadı farklı

yımırta koymuyo musun?

puhahahahahahahahaha koptum dırrrrrrr ha
tatlım diyetisyenine kalırsa bir süre daha vermeyelim diyor doktorumuz da "günde 1 tatlı kaşığı ev yapımı yoğurt ile başlayabiliriz artık anaflaktik şoka girmez" diyor ikisinin arasında kaldım anlayacağın, ama zamanında diyetisyen o kadar korkuttu ki beni cesaret edemiyorum doktorumuza çok güvenmeme rağmen ben artık tüketiyorum her türlü süt ve süt ürünü allaha şükür ara ara yanakları kızarıyor başka tepki vermiyor kuzum... bu kadar ay sabrettik 15. ayda su çiçeği aşısı zamanı doktoru ve diyetisyeniyle aynı anda görüşüp kesin karara bağlamaya karar verdim o zamana kadar denemiyorum bile
sorma o küçücük parmağı bir saklayışı var "uzat bakim annecim bak annelerin özel güçleri var hemen iyileştirirler saklama kuzum" dedim ama çocuk benden zeki... biliyor özel güç falan olmadığını sadece anasının manyak olduğunu göstermedi

canımsın
valla sünnet konusunda doğum öncesi çok konuştuk biz eşimle. yeğenden dolayı ilk 10 günde olursa acı hissetmeyeceğini biliyordum ve ondan yanaydım ama okuduk ettik çok küçük olduğundan dolayı hata olabilirmiş vs vs iyiden kafam karıştı veeeeeeeee benden beklenmeyecek bir karar verdim "siz iki pipili halledin bu mevzuyu beni karıştırmayın. sevabı da vebali de senin boynuna babası" dedim ve çekildim kenara 3-5 yaş arası en travmatik dönemiymiş sanırım 5 yaşını bitirince şöyle düğünlü zurnalı bi şey yapıcaz ve hepiniz geliceksiniz kırarım kafanızı

kesinlikle katılıyorum az olsun öz olsun kıymetini bilsin... gelgelelim oyuncakçıya girince içime başka bir ruh kaçıyor benim :86: bir bakıyorum elim kolum dolmuş veya internetten siparişi vermişim iş bitmiş :26:

doktorumuz bu dönem için şekilli parça atma oyuncakları (hani kovalar falan var ya üçgeni yerleştir içine düşsün vs o tarz), halka geçirme oyuncakları, kule yapabileceği dizebileceği oyuncaklar, tabii ki kitaplar ve bunların yanısıra ve belki de en önemlisi kendisine zarar veremeyeceği ev aletleriyle, tabak çanakla oynatın dedi...

bence de araştır fatmacım kaş yaparken göz çıkarmayalım şimdi
bizde var herhalde bir dengesizlik ya bazen eşim uzun çalışıyor vay eve gelmiyorsun diye tutturuyorum, kimi zaman işi müsait oluyor hep yanyana oluyoruz o zaman da senin niye işin yok ki oluyorum sopalık mıyım neyim :44:

bıgeeeeeeeeeeeeeeeeee ayakkabımız geldıııı,,cuk oturdu valla cok teşekkur ederrrız tekrar....delıklı olmasıda cok guzel hava alır,cok terlıyordu ayakları...azrada cok sevdı ayaklaına bakıp gezınıyor:)

iyi günlerde giysin fatmacım ayağında paralansın

ben şikayetçi olmam çünkü uyur ha var ha yok olur

bende yeni doğan sünneti yaptırcaktım vazgeçirdiler eşim annem filan
büyüdükçede daha zor olacağını farkettim keşke yaptırsaymışız o zaman diyorum (((
aynen 5-6 yaşlarında düğünlü kuranlı bişey olsun oğlan hatırlasın istiyo koçiş
aman o günü hatırlasa nolur hatırlamaması daha hayırlı bence

inşallah allah nasip ederde geliriz bige valla ne güzel olur

bende yeni doğan sünneti yaptırcaktım vazgeçirdiler eşim annem filan
büyüdükçede daha zor olacağını farkettim keşke yaptırsaymışız o zaman diyorum (((
aynen 5-6 yaşlarında düğünlü kuranlı bişey olsun oğlan hatırlasın istiyo koçiş
aman o günü hatırlasa nolur hatırlamaması daha hayırlı bence

inşallah allah nasip ederde geliriz bige valla ne güzel olur

çatlak ne gelinlik giymesi evleniyo musun oğlunla şık şıkırdım giyinirsin eyvallah da gelinlik ne alaka oğlun olunca paylaşamayan kaynanalardan olcan belli ki

uyursa daha çok sinir olurum ben evi çekip çevircem, çocukla ilgilencem, yemek yapıcam beyimiz uyuycak ha? yok yaaaaaaaa beni hizmetçi mi doğurdu anam? uyutmam

hepsini katıyorum bir tane de yumurta kırıyorum

yımırta yazmayı unutmuşum :)

heh o şekilli oyuncaklar varya
bizde nilayın vardı çok severdi, 1 ay önce çıkardım oynasın diye
çok seviyor onu
silindir, üçgen, kare, ve yıldız şeklinde hepsinden 4er adet var

bizimki napıyor????
önce silindirlerin kepsini topluyor, sonra tek tek içine atıyor, diğerleriyle uğraşmıyor bile

nasıl olsa uğraşsamda sokamıycam diye düşünüyor zannımca

benim eşim de hem risklerinden hem de hatırlasın istediği için yenidoğan sünnetini yaptırtmadı. valla burada bir sünnetçi duydum çocuk playstation oynarken işini hallediyormuş eh var önümüzde nereden baksan 5 yıl gibi bir süre... böyle giderse uzaktan kumandayla lazerle hallederler yasi

ben ata binsin istiyorum ya... benim kadar klasiklerden uzak duran kadın nedense ata bindirip prens yapma konusunda pek istekliyim

eyvah eyvah yasemiin okuma sen bunları bacım
boşver aceleye getirme sağlama al en iyisini yapıyorsun eninde sonunda yiyecek nasılsa sağlığı önemli.
hem de nasıl akıllı kuzu
biz de sünneti 4 sene sonra ayberk 8 berkay 5 yaşındayken planlıyoruz bakalım nasip. ama çok hevesleniyorum yaa ikinci kez düğün yapıcaz böyle kır düğünü paşalarım atlarla bahçenin ortasına gelecekler daha neler neler hayal ediyorum

valla biz öyle alıştık ki 24 saat bir arada olmaya abarttığımız da olmuyor değil. mesela odadan eşime aylık düzenli şehirdışına çıkmasını gerektirecek bir öneri geldi sen kabul ettiğin ve gittiğin anda ben de büronun kapısını kapatır çıkarım dedim kabul etmedi sağolsun

aman sen şikayetçi olma kuzum

kızım gelinlik dediğim uzun taşlı pullu beyaz tuvalet anla işte ya bunu duyarsan ne diyeceksin kına gecesinde de bindallı giyeceğim oğluma kına yakarken

eeeeeee ben neden meşe diyorum her akşam kavga ediyorum ben ctesi temizlik yaptım camları filan sildim tülleri bile çıkardım yıkadım astım kızla ilgilendim beyimiz tüm gün uyudu hatta horladı bile

azrada sadece sılındırı atıyor ya:))ben yanına oturup yerlerını gosterırısem dığerlerını oynuyor yoksa kendı başına sılındırı atıyo acıyo alıyo ıcınden kapatıyo tekrar atıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…