2009 Aralık Anneleri

tweety bugs bunny ve kermitler vardı çok hoşlar valla nasıl seçelim nasıl yapalım aman calio olmasın ben sevmiyom o veleti toplu alım pazarlığı da yapıp ne güzel hatıra olur

evet tüm bebişlerde aynı oyuncak olur süper bi fikir.. ama çiçek kız filan olmasın genç delikanlılarıda düşünmek lazım hem kız hem erkek bebeğe göre bişi olsun..da nası seçicez acep

anket açalım ayrı bi konuda herkes seçsin neler yazalım ankete
1 bugs buny
2winyy poo
3kermit

başka ne olabilir

aman cok şükür cnm şimdi ii mi naz kızımız

çok sağol canım iyi çok şükür. huysuzluğu tam gaz devam :))

ay ikincimi bi bayılma ikonu istiyorum.. ve seni tebrik ediyorum..

allah korusun bigecim

yapanların emeğine sağlık
hepsi biririnden güzel dimi yaaaaaaaaa

ay meralcim sanki epeydir konuşamıyomuşuz gibi geldi senle bian öykücük nası yokmu yeni resmi..

saol cnm buarda bebiş kızmış çoktandır girmedim yeni tebrik edebiliom cnm hayırlı olsun bi erkek bi kız allahım bağışlasın sağlıkla gelsin melek haktan paşam nasıl küçük abi

yaaa çok bulanıyo sev beni

demekkim aynı yönde çalışıyo bizim kafalar
umutu kardeşten mahrum bırakmazsın sen yaparsın
hem bak çalışmalarda zevkliymiş zati

hmmm sevmem ben bitter :82:

inşallah bir çırpıda yaptırırsın sevgicim
sağlık sorunu varsa ya da ilerde yaratacaksa sünnet olmasında tabikide fayda var.
U dönüşe yapma bence

evet tüm bebişlerde aynı oyuncak olur süper bi fikir.. Ama çiçek kız filan olmasın genç delikanlılarıda düşünmek lazım Hem kız hem erkek bebeğe göre bişi olsun..da nası seçicez acep
secenek bol karar veririz sibelcim
tabi ki yazdım canım önce slm yazdım sonra o msjı yazdım görmemişsin slm vermeden slm niye isteyim şekerr:)

bak meralcim ilk msjım canım görmemişsin sen
yes baby görmedim

kıyamam yasi neden acaba
tuzlu birşeyler yesen yatışmazmıkiii

sen kesin 2. Yaparsın

tweety bugs bunny ve kermitler vardı çok hoşlar valla nasıl seçelim nasıl yapalım aman calio olmasın ben sevmiyom o veleti toplu alım pazarlığı da yapıp ne güzel hatıra olur

al benden de o kadar lamba kafalı tipsiz şe

anket açalım ayrı bi konuda herkes seçsin neler yazalım ankete
1 bugs buny
2winyy poo
3kermit

başka ne olabilir

pembe panter

ay ikincimi bi bayılma ikonu istiyorum.. ve seni tebrik ediyorum..

valla sibelcim ikinciyi doğurcam diye umutun her şeyini sakladım ama 9 aylık falan olduğunda valide hanım "bunu büyütürüm ikinciye mümkün değil bakamam bana güvenme" şeklinde yan çizdi o yüzden tekrar düşünmem gerekiyor bu şartlar altında nasıl olur diye yoksa kendimden ziyade şu hayatta bir kardeşi olsun diye doğuracaktım 3 yaşına geldiğinde

evet tüm bebişlerde aynı oyuncak olur süper bi fikir.. ama çiçek kız filan olmasın genç delikanlılarıda düşünmek lazım hem kız hem erkek bebeğe göre bişi olsun..da nası seçicez acep

o nu bende düşündüm ilerde delikanlının odasında çiçek kız valaa dolaba saklarlar onu

geçmiş ve hayırlı olsun canım Allah damatlığını da göstersin

Son düzenleme:

demekkim aynı yönde çalışıyo bizim kafalar
umutu kardeşten mahrum bırakmazsın sen yaparsın

hmmm sevmem ben bitter :82:

:120: haktan ortalıkta değilse bulunduğun odanın camını aç biraz (sırtına bir şey giy tabii önce) sizin oralarda hava temiz o biraz düzeltir diye tahmin ediyorum canım benim :119:

yaptım işte açıklamasını güvenecek dalım olsa aynen o mantıkla (bak yine aynı çalışıyor kafalar) yapıcaktım :114:

sevindim valla sevmemene

sen kesin 2. Yaparsın

bkz önceki açıklamalarım cicim :130:

selam sibelim
özleştik sanırsam
öyküyü haftasonu oyuncaklara bindirdin evbirsürü foto çektim.
Pazartesi yükliyim diye getirdim ama fırsat bulup yükleyemedim
akşamıda evde baba kız makinanın zum kısmını bozdular
babamızda servisine gönderdi
gelsin yükleyeceğim cnm benim
fena oldu karabiberim tayzesi

Demekkim aynı yönde çalışıyo bizim kafalar
Umutu kardeşten mahrum bırakmazsın sen yaparsın

Hmmm sevmem ben bitter :82:

hıııımmm bayalırım bittere

amanın yürümediği hali buysa yürüyünce nelr yapacak bekleyip göreceğiz

ALLAH korusun inşallah bişicikler olmaz

oylama yapalım isteyenlar arasında en çok oy hangisine çıkarsa onu alalım
ve ben ekstradan kızım için hello kity mutlaka istiyorum canancım

maden sağlık sorunu u dönüşü felan yapma
şimdiden gelmiş geçmiş olsun, inşallah sorunsuz atlatırsınız, sonuçları bize mutlaka yaz ama

aynı şeyi bende düşündümde muhabbet şimdi uzar diye hadi yazmayayım dedim ( masa muhabbetine döner diye )

saol cnm buarda bebiş kızmış çoktandır girmedim yeni tebrik edebiliom cnm hayırlı olsun bi erkek bi kız allahım bağışlasın sağlıkla gelsin melek haktan paşam nasıl küçük abi

amin sevgicim sağol inşallah
haktanım napsın gün boyu girip karıştırmadığı delik tırmanmadığı yer bırakmıyo
bi bakıyosun evin bi köşesinde hoplayıp zıplarken bi bakıyosun diğer köşesine geçmiş gizli gizli bişeler kurcalıyo
anlayacağın aşırı kuduruk ve hiç durmuyo

sende büyütmüşsün yiğit paşayı kocaman ve çok tatlı olmuş maşallah

yürümüyor koşuyor dedimdi nilkünüm :86: bitirdi maşallah yürüme işini eline top alıyor iki eliyle sarılıp koşar adım odalar arasında mekik dokuyor it kafa diyorum "çocum toplu yürüme yasası diye bi şe var bu memlekette bırak o topu adam gibi yürü" niyeyse boş bakıyo yüzüme :86:

niye masa muhabbeti uzadı da fena mı oldu? senin hiç işine yaramadı sanki

be3nde istiyorum ondan yaa

yasminim nasılsın yağömurla uğrasıyorum bir yandan uyusun dışarı ççıkıcaz resim çekicez -11 şuanm komşuma sormulştum gelin yahu kar toğpu oynayalım biraz

acı ve sert gelir ben yumuşak çikolata severim sadece
şööööle ekmeğe sürülenlerden
aynı şeyi bende düşündümde muhabbet şimdi uzar diye hadi yazmayayım dedim ( masa muhabbetine döner diye )
ben tutamadım kendimi valla
kıyamam yasi neden acaba
tuzlu birşeyler yesen yatışmazmıkiii
ara ara oluyo hala tam geçmedi çıkarmalar ama bu gece başladı renkten renge giriyorum valla
kraker yedim banamısın demedi

bak yine aynı çalıştı açtım kapıyı bacayı hava güzel bugün havalansın heryer dedim
geçmesi için tek çare var oda :120:

nevra internetten buldum bn resimleri şirin babada vardır mutlaka yapan daha çok var çünkü
bigecim anketi tekrar açalım o zaman
bugs buny
winnie poo
callıo
pembe panter
kermit

başka ek isteyen varmı çıkmam lazım çünkü konuyu açıp çıkayım

hay allahım yaaaa toplu yürüme yasası bu çok hoşuma gitti
neeeeeee masamı dedi birisi
zaten dün siparişim geldi bişey aldım ama giyip denemek lazım şimdi

be3nde istiyorum ondan yaa

yasminim nasılsın yağömurla uğrasıyorum bir yandan uyusun dışarı ççıkıcaz resim çekicez -11 şuanm komşuma sormulştum gelin yahu kar toğpu oynayalım biraz

iyiyim canımmmm siz nasılsınız kuzumla?

2 dakikaya ordayım dermişim
biz oynayamıyoz sen tadını çıkar karın valla canan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…