melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada
bu arada bugün size cevap yazcem diye
doğru düzgün çalışamadım yaw
burayada takılınca insan bırakmak istemiyor
siz nasıl insanlarsınız, bağımlılık yapıyorsunuz
dünürüm ne derse iyi der
ne yaparsa iyi güzel yapar
ilk vuracak bige olur
ee kork bana kalırsada
tabi yaa ne güzel oluur ayvalıkta olursunuz hem yazın biz de geliriz hediyelerimizle gelinimin doğumunu tebriğe
bak iyi ki meralin dünürü konusunu açmışım
ehem ehem kendime de pay çıkarmasan olmiycek yani
sorma valla bak bir kızımız yok diye derdimizden hayali kızlar doğurup dünür olduk
hadi inşallah 2 tane yengeç burcu gelinim olur belkim
bence dün de bugün de yarın da çook kulaklarımızı çınlatacaklar biz de bu çene olduktan sonra
sen de garantiye aldın da işi bige nevra birer kız yapmazsanız vay halinize çok fena dumur olucam sizi de dumur ederim
hay allah yaa geçmiş olsun nasıl ilgileniyor o halde eylülle acaba yanında kimse var mıymış
ay bazen bizim de öyle denk geliyor ben ya anneme kaçarım ya da annemin paçasına yapışırım gitme diye
mmaralım nilkünüm hayırlı olsun kertiğiniz
aman yakışır kuzular birbirlerineeee:)))))
hay allah burcuya üzüldüm ya, biran evvel iyileşir inşallah
vallahide göbüklü oldum heeee:26:sen nasıl oldun göbekli :82:
Melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada
Mina uyandi cift yazmaya basldm hadi hoscakalin
içinizdeki serçe değil yavrum aslan yok severim beşiktaşı hem kociş te beşiktaşlı ama son zamanlarda bana öyle gibi geliyor he biz çok mu iyiyiz yooooo bizde fena durumdayız sanki valla bilmiyom puanları bir tek bursa 1. Onu biliyom
e bu arada benim kız garanti:))))
haziran sonu doğcak allah izin ederse
ya ikizler olur ya yengeç
desemki oğlan doğurunda onuda burda kertem amma velakin olmaz
benim kız büyük olur
nasip kısmet bakalım kızımada
herzamanki gibi yaratıcı ve yaratıcı işte
tek taş pırlantamı istesem:26:
dünürümün sözü imzadır benim için
yüzük şart diil siz gelin yeterki
yok yok hiç istemem yenilmesini severim beşiktaşı son zamanlarda pek başarılı gelmedi bana diye dedim dediğim gibi bilmiyorum puanlarını bile
inşallah yener beşiktaş diyim
Melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada
sen yapmıyon musabah sabah nerdesin diye arayan olmuyo mu seni hiç kuzum :89:
ba ba ba görmemişin dünürü olmuş durumu
kartaliçe gözetlemede
heeeee pimpirikgül ben ayvalıkta doğurucam!!! ollllldu dünür ollllldugelirsiniz bi zahmet ankaraya alla alla gerçi tabii balıkesirin kızı güzel olur havasından suyundan orada doğurmak da bu açıdan iyi olabilir ama ne de olsa benim kızım olacak yahu umut'un pipisizi olsa yine de güzel olur di mi müzeyyen? :44:
hahahahahahaha deli bozuk siparişi verdi teslimat bekliyo sanki
sabahtan başı çok dönüyomuş müzeyyencim korkmuş eylülle.. o yatıyormuş annesi bakıyormuş eylüle şimdilerde de babası doktora götürecekti canım dünürümü
sen nasıl oldun göbekli :82:
vallahide göbüklü oldum heeee:26:
kilo verdim ama almadım çok şükür
o kiloyla hamile kaldım diye korkuyodum ama şüküüüüüüüüür
birkaçkez çıkarmama rağmen rahatlayamadım tam yine
belkide midemi üşüttüm heee:26:
Mina uyandi cift yazmaya basldm hadi hoscakalin
allah razı olsun yasicimmmaralım nilkünüm hayırlı olsun kertiğiniz
aman yakışır kuzular birbirlerineeee:)))))
hay allah burcuya üzüldüm ya, biran evvel iyileşir inşallah
kız dünürümüe değil bu muhabbete sövenlere söverim didim benpuhahahahahahahaahahah isabet kaydederDin ama artık çok geç
hadi len sizden ne dünür olur ne bi şey daha kertme aşamasında yok işim yok çişim
heeee öyleyim he mi
her ne kadar benim ve dünürümün tarzı olmasa da umut eylüle yüzüğünü gönderdi yani bilemiyorum... ben başka seçtirmeye çalıştım ama ısrarla çingene pembesi çember üzerine şeffaf fiyonkluya saldırdı benim rüküşsevmeolasılığıyüksek oğlum :86:
e bu arada benim kız garanti:))))
haziran sonu doğcak allah izin ederse
ya ikizler olur ya yengeç
desemki oğlan doğurunda onuda burda kertem amma velakin olmaz
benim kız büyük olur
nasip kısmet bakalım kızımada
aaaaaaaa tam müzeyyenin aradığı gelin üstelik de allahın izniyle garantili...
müzeyyen ayberke atom karıncamızın kızını istersen ben alınıp gücenmem bacım benim değil kız olacağı ikincinin olacağı bile muallaktayken iki pırlantanın da yabancıya gitmesine gönlüm razı olmaz ben bağrıma taş basabilirim
herzamanki gibi yaratıcı ve yaratıcı işte
tek taş pırlantamı istesem:26:
dünürümün sözü imzadır benim için
yüzük şart diil siz gelin yeterki
ne güsel bağımlılık ama bizimki dimi dünür
vallahide göbüklü oldum heeee:26:
kilo verdim ama almadım çok şükür
o kiloyla hamile kaldım diye korkuyodum ama şüküüüüüüüüür
birkaçkez çıkarmama rağmen rahatlayamadım tam yine
belkide midemi üşüttüm heee:26:
ay çok olmuş yapamadım alıntı
müzeyyen çok güldüm ya " dozer gibi evi yıkacak başımıza "
hayırlı uğurlu olsun diyen arkadaşlarım hepinize tşk ederim, sağolun, varolun
tamam bigecim biz o günü bir ayarlayalım yüzük olur, kumaş olur, bohça hazılrarım ben gelinime beaaaaaaa
yoktu di mi ne zamandır yasi?
senle bi söz çarşısına çıkarız gayri
melike ben fenerbahceliyim ama maclari yabanci takimla o yuzden yavas gel seker :))) ben bjkyi desteklyrm herne kadar gece 11 e kadar esim evde olmycksada
bir aslan miyav dediKüme düşceniz küme daha nerenize konuşuyonuz bilmem ki Ama bak seneye bank asya birinci ligde hem bütün maçlarınız trt1den canlı Hem kesin şampiyonsunuz
Sevmeyin bizi hiç lüzumu yok
çevir bakem melike daha ne kadar döndürebiliyon :82:
Pelin sen de yavaş gel bacım headtrick yaptın :86:
bende hazırlıklara başlıyım ancak oluray çok olmuş yapamadım alıntı
müzeyyen çok güldüm ya " dozer gibi evi yıkacak başımıza "
hayırlı uğurlu olsun diyen arkadaşlarım hepinize tşk ederim, sağolun, varolun
tamam bigecim biz o günü bir ayarlayalım yüzük olur, kumaş olur, bohça hazılrarım ben gelinime beaaaaaaa
bir aslan miyav dediküme düşceniz küme daha nerenize konuşuyonuz bilmem ki ama bak seneye bank asya birinci ligde hem bütün maçlarınız trt1den canlı hem kesin şampiyonsunuz
sevmeyin bizi hiç lüzumu yok
aaaaaaaa tam müzeyyenin aradığı gelin üstelik de allahın izniyle garantili...
müzeyyen ayberke atom karıncamızın kızını istersen ben alınıp gücenmem bacım benim değil kız olacağı ikincinin olacağı bile muallaktayken iki pırlantanın da yabancıya gitmesine gönlüm razı olmaz ben bağrıma taş basabilirim
anaaaaaaaa kız evi naz evi derler ama laf-ı güzaf çıktı
çevir bakem melike daha ne kadar döndürebiliyon :82:
pelin sen de yavaş gel bacım headtrick yaptın :86:
tabi yaa ne güzel oluur ayvalıkta olursunuz hem yazın biz de geliriz hediyelerimizle gelinimin doğumunu tebriğe
sorma valla bak bir kızımız yok diye derdimizden hayali kızlar doğurup dünür olduk
al benden de o kadar başta fırsat bulup giriyordum ama şimdi nerdee. dozer gibi evi yıkacak birgün başımıza sıpa
sen de garantiye aldın da işi bige nevra birer kız yapmazsanız vay halinize çok fena dumur olucam sizi de dumur ederim
gel öpecem gel
tikkat et kendine yasemincim, üşütmüşsündür ne zmandır olmuyordu demi
hadi kolay gelsin bacım
allah razı olsun yasicim
kız dünürümüe değil bu muhabbete sövenlere söverim didim ben
rabbim benim dünürüm gibin iyi hoş dünürler nasip etsin şekerim
gel öpecem gel
kız dünürümüe değil bu muhabbete sövenlere söverim didim ben
yooook asla aranıza girmem
yuva yıkanın yuvası olmazmış asla işinizi bozmam
tabi tabi planı yapalım
çıkarız el ele tutuşup
nede olsa benden önce oğlanı kerttin tecrübelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?