2009 Aralık Anneleri

bizim evde farklı değil müzeyyen, dün salonun ortasından poşet bitki çaylarını
yatak odasından avea hatları
mutfaktan bilumum oyuncakları

topla topla bitiremedim manyak oldum

hergün farklı valla

ne olacak ne zamana kadar sürecek bilemiyorum valla

neyse canları sağolsun ne yapalım

Son düzenleme:
güle güle canım benim
öperm senide burak kuzunuda

biz iyiyiz sen nasılsın?
oğlan nasıl?
işler nasıl?

bizde karaciğer ile ilgilenmeyi bıraktık inşallah birşeyi kalmaz dr birşey bulamadı
bu aralar kış hastalıkları ile dişle uğraşıyoruz.iyiyiz sağol.seninde ablan rahatsızmış geçmiş olsun.berkay paşamız neler yapıyor.işte okul ev arası gidip geliyorum okullar açıldı sayılı gün çabuk geçti
oğlumla evde olmak çok güzelmiş özlemişim.

uzun zaman foruma girmediğim nasıl belli doğru yüz ifadelerini seçmeyi de unutmuşum.şaşkınım şaşkın

DÜNÜRÜM BENİM
eniştenin doğum günüde kutlu olsun nice yıllarınızı sağlık mutluluk ve birliktelik içerisinde geçirin inşallah

sorunsuz sıkıntısız dolar 16 haftasıda 40 haftasıda yavrularını sağlıcakla alır kucağına inşallah
ben arkadaşınıda çok merak ediyorum noldu diye :26:

anam gülmekten kırıldım kızarttığım satıra
bir yastık dönemi kapandı ve masa örtüsü dönemi başladı böylelikle

sağol canım arkadaşım benim sende iyi bak kendine ve yakışıklı paşaları öp emi

nilgün benim büyüme çizelgem geride kalmış onu düzeltmeye kim yardımcı olabilir acaba

doruk paşanın doğum günü lazım canımcım yeni çizelge yapmak için

of ofoff nettiniz yahu kaynatmak ne kelime resmen fokur fokur yarısını ancak okuyabildim sabah 7.30 da ucagım var ben halen oturuyorum valiz hazırlamadım .Kocişte hasta ben gidiyorum ya hastalandı insallah zeynoya gecmez .1hafta izindeyim görüsürüz mersine gidiyorum yuppii

ooh tatil ne güzel ya gez kafanı dağıt aman dikkat et öptürme yaklaştırma bizim babamızda grip oldu 2 hafta sürdü ne öptürüdm kızı ne yanına yaklaştırdım valla ayrı odada yatırdım çok fena bu grip illeti

Cigaramı sardım karşı sahile , Yaktım ucuna acıları
Ağları attım anılar doldu , Ağlar hasretimin kıyıları

Yareme tuz diye yakamoz bastım
Tek şahidim aydı
Aman aman
Bir elimde defne, Bir elimde sevdan
Kalbim egede kaldı

Kadehimi vurdum karşı yakaya , Efeler kalktı şerefe
Sevgimi attım dostlar coştu, Bir ağıt yaktı kadere

Yareme tuz diye yakamoz bastım
Tek şahidim aydı
Aman Aman
Bir elimde defne , Bir elimde sevdan
Kalbim egede kaldı

günaydın meral nevra ve bige hayırlı cumalar olsun resim ekliycem kızlar dün çektik kar göstereyim size biraz

aynı yaştalar demi onlar, valla arda bey çok yakıiıklı ama bizim nilay besili kalıyor onun yannda :90:

gerçi sonra erkekler fark atıyor ama bilemedim şincik

aynı olmaları lazım arda 2002li şekerim
dediğin gibi erkekler sonradan büyüyor (her manada heyhat!!!) fark mark kalmaz güzel huylu güzel kızını alalım biz yeğen kuşuma :132:

zencefil yok evde tarçın vaaaar karanfil vaaaar nane ıhlamur vaaaar ama zencefil nazıkki
:95:

vitamin yada değil
konuşulmuş olması yeter bacım
yapmam ben yanlış kimseye

bugün daha iyisindir inşallah yasi
senin yanlış yapmayacağından adım gibi eminim kuzum ben zaten

aha illa doğurcam yani üstelik de kızı bulcam ha :44: kısmet diyelim hayırlısı diyelim müzeyyencim valla tam tek çocukta kalmaya karar vermek üzereyken kafamı karıştırdın :97:

anaaaaaaaaa masa örtüsünün hikmeti şimdi anlaşıldıııııııı
hatun kendini doğumgünü hediyesi yaptı!!!

sağlıkla git sağlıkla gel edacım inşallah kuzuya geçmez sana da geçmez
bu arada muhtemelen anneannen gitti ama ben hala sedefi araştıramadım

hayır olsun :82: senin kız doğmadan berkaya şarkılar mı söylüyo nevra

günaydın
hayırlı cumalar kızlar

günaydın meral nevra ve bige hayırlı cumalar olsun resim ekliycem kızlar dün çektik kar göstereyim size biraz

günaydın kızlar
valla sen foto yolladıkça görüyoruz canancım bu sabah 8'de ankara 7 dereceydi

eniştenin d.günü kutlu olasun melikee .. naptınız kutladınız mı ??

çok yazmışsınız ya yarısını anca okuyabildi,m çeneniz düşmüş yine he kızlar bu sitede fiyatlar var bakın alışveriş sitesi burası ev hanımları kullanıyormuş Pasaj.com - Amigurumi

baktım canımcım yaa çok güzel bunlar yaaa

inşll sorunusuz tamamlar 16. haftasını . sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ..

valla ben anlamam söz kesildi ben kızını oğluma verdin sözden dönülür mü şimdik

valla ne olacak buların hali bizim eşyalarda oyuncak sepetinden çıkıyoo ..
evde kaybolan eşyları burak' a soruyorum artıkın ..

ohh ne gzel yaaa gittin canım hayırlı yolculuklar

günaydın
hayırlı cumalar kızlar
,

günaydın canımcım hayırlı cumalar

günaydın canımmmm sanada hayırlı cumalar

HERKESE GÜNAYDINNNNN
HAYIRLI CUMALARRRR

oynanmıyorki bige ya yani her çoçuk aynı değildir tabide yağmur çokkorkuyo beyaz heryer güneşte insanın gözünü alıyor ondanmıdır nedir bilmem içini çekio ağlıyo sessiz sessiz yere bırakıyorum napıcak die korkuyo düştü bide paçalrı ıslandı kar yumuşak tabi bişy olmadı hemen eve geldik üşümesin diye -11 di derece
o örgüleri bn örmedim ya nerde bnde o kdr marifet ahh ahh annneannemize allah uzuuun ömürler versin örüp örüp yolluyor sağolsun sadece başımdaki saç bandını bn ördüm

ah kuzum yaaaa
ay bugün bende bi anomali var gözlerim doldu yağmurun o haline iyi mi tübe tübeeee

amiiiiin allah uzun ömürler sağlık sıhhat versin de sen de marifetlerini küçümseme canım benim

Ahtapot
Zürafa Bige, Tülay 2
Pluto
Uzun kulak
Sylvester Nevra, Melike, Meral, Eda 4
Winnie Müzeyyen, 1
Bugs bunny Pelin, Canan 2
Kermit Nilgün, 1
Pembe panter
At Selver 1
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/421317-sadece-aralik-2009-anneleri-oylasin-lutfen.html

çok güzel yaaaaaaaaaaa
burada bahar havası var
yurdum işte ne şanslıyız yaw

hakkaten yeğenn kulun çok yakışıklı eee dünürümün kızı, kızımın görümceside maşallah güzeller güzeli
valla süper bir kombinasyon olur:86:

melikecim eşinin doğum günü kutlu olsun canım nicee mutlu huzurlu yılları ailece birlikte kutlamak nasip olsun inşallah. allah bir masada nice örtülerle kocatsın

Allahım ya hala gülüyorum yastık devri bitti yaşasın masa örtüleri

çok sağol tatlım hepimiz sevdiklerimizle uzun ve sağlıklı bir ömür geçirelim inşallah

ayyyyyyyyyyyyyyy ne güzel iyi eğlenceler ve bol dinlenmeler inşallah

günaydın
hayırlı cumalar kızlar

size de hayırlı cumalar canım

çok seviyom hem bu şarkıyı hem ege yi

anaaaaaaaaa masa örtüsünün hikmeti şimdi anlaşıldıııııııı
hatun kendini doğumgünü hediyesi yaptı!!!

:

yok be kuşum malum trafiğe kapalıyız o yüzden kardeş kardeş pasta yedik

yomk kutlamadık bakınız bir üstte ki yorum
annesindeydi teyzesi geldi diye girdik k.valide yoktu kızı soydum montu asacağım diye odadan çıktım arabaya gittim pastayı aldım apartmanda yaktım mumları girdim eve süpriz oldu en çok zeynep sevindi ışık ışık mumlar

[

aa nieki
bu son halimi listenin öznura ebruyada haber verelim ya hatta burcu var başka kim var du ben faceden msj atayım isterler belki üzerine ne yazılcak ya varmı bir fikriniz
çok güzel yaaaaaaaaaaa
burada bahar havası var
yurdum işte ne şanslıyız yaw

valla meral ben bir uçtan bişr uca geldim 1 günde mevsim nasıkl değişiyo anlatamam askılıyla çıktık ağustosta yola karadeniz üzerinden geldik buralara geldikçe kazak geçirdik üstümüze ülkemiz gibisi varmı ya

hani bana selam hani bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…