2009 Aralık Anneleri

sanki nane daha iyi gelir ama hangisini yaparsan yap zencefil kat yasemin
zencefil mide bulantısına çok iyi gelirmiş

ayyyyyyyyyyyy canım benimmmm benim de dünürüm melek melek hem şimdi gerçekten melek

bende hazırlıklara başlıyım ancak olur
dünürüm gelecek en sevdiğim arkadaşlarımdan biri gelecek anca tamamlarım hazırlıklarımı

dünürüme naz yapmam ben

eeeee durdum durdum turnayı gözünden vurdum denir buna :86::86:

Son düzenleme:
Annem Ablamin kizina bakiyr diye gunduz en fazla yarim saat gbliyrm kiskaniyor minayi aBlamin kizi aksamda annem gelmez muzeyyen bir aksami varmis tumgun cocuk bak yemek yap falan aksam dizi izlyr benimkide kismet iste neyse kactm
ah arkadaşım ah
ne diyim durum ortada işte
sağlık olsun
tabi tabi planı yapalım
çıkarız el ele tutuşup
nede olsa benden önce oğlanı kerttin tecrübelisin

dimi ama

ee tamam biz yapacazda sende benim oğluşu boşta bırakmıcan dimi

hmm bizimkide bjk ' li bu akşam bizde maç izlenecek demekki .

ahahahahaha bak ben o kısmını unutmuşum evet müzeyyen senin kız ne zaman geliyo bacım

heyt be eniştelerime bak!!!

ara ara oluyodu ama bugün çok oldu nilgünüm

bigeeee de bakim ıhlamur mu nane mi iyi gelir yoksa c-hiçbiri mi :86:

nane daha iyi gelir yasemincim ama zencefili bilmiyordum nilgün diyorsa vardır bir hikmeti

allah içinize sindirsin şekerim
nilgün nilayı da ardaya mı alsak acaba :44:

haydi canlar iyi akşamlar allah neşemizi daim etsin dünürüme ve yasemine de tez sağlık sıhhat versin
yarın görüşürüz

öykü keyifsiz ve sürekli mızmızlanıyormuş kızlar
araç bulursam hemen çıkarım

öperim hepinizi
ama dünürümü özel öpüyorum

zencefil kaç yerde okudum, ablamada denedik iyi geldi

aynı yaştalar demi onlar, valla arda bey çok yakıiıklı ama bizim nilay besili kalıyor onun yannda :90:

gerçi sonra erkekler fark atıyor ama bilemedim şincik

vallada öyle he nilkünüm aman maşallah diyelim

ayyyyyyyyyyyy canım benimmmm benim de dünürüm melek melek hem şimdi gerçekten melek

sende öylesin dünürüm
sanki nane daha iyi gelir ama hangisini yaparsan yap zencefil kat yasemin
zencefil mide bulantısına çok iyi gelirmiş

zencefil yok evde tarçın vaaaar karanfil vaaaar nane ıhlamur vaaaar ama zencefil nazıkki
:95:

puhahahahahahah gel de burayı sevme nerede deli aha burda işte
bizim kızın henüz portakalda vitamin olduğu bile şüpheli yuva yıkamam diyo yaaaaaaaa
vitamin yada değil
konuşulmuş olması yeter bacım
yapmam ben yanlış kimseye

Hadi gidenlere bye bye ben de babam gelsin çıkacağım inşallah burcu ve yasim iyileşir hemen
bugün kocişimin doğum günü giderken pasta alayım maç izlerken yesin kız arabada uyumazsa kapıyı çalmadan yakarım mumları öyle çalarım zili kız uyursa mecbur onu kucağıma alacağım için kendi yaksın üflesin artık

haydi canlar iyi akşamlar allah neşemizi daim etsin dünürüme ve yasemine de tez sağlık sıhhat versin
yarın görüşürüz

hadi güle güle git canım
öperim nanaktan

öperim hepinizi

nazar değdi güzel gözlü kara kuzuma gördün mü?
çok konuştuk ondan oldu

önemli bişey değildir inşallah

bende seni öperim çok
hadi uçarak git

çok yazmışsınız ya yarısını anca okuyabildi,m çeneniz düşmüş yine he kızlar bu sitede fiyatlar var bakın alışveriş sitesi burası ev hanımları kullanıyormuş Pasaj.com - Amigurumi

yarın görüşürüz

güle güle canımm öptümm

öperim hepinizi

ayy nazar deydi kaar gözlüme hadi güle güle canım

zencefil kaç yerde okudum, ablamada denedik iyi geldi

aynı yaştalar demi onlar, valla arda bey çok yakıiıklı ama bizim nilay besili kalıyor onun yannda :90:

gerçi sonra erkekler fark atıyor ama bilemedim şincik

nilgunn ablan nasıl daha iyidir inşll

güle güle canımm öptümm

ayy nazar deydi kaar gözlüme hadi güle güle canım

nilgunn ablan nasıl daha iyidir inşll

ya kanaması var hala, kesenin dışı kanama yaparmış ikiz gebeliklerde 16. haftaya kadarda sürermiş, işten istifa etti yatıyor evde
ama bebekler iyi çok şükür şu 16. hafta hayırlısıyla gelseydi bi sağ salim

bigee umutun kız versiyonu güzel olmaz mı hiç kııı ben bazen berkaya toka takıp bakıyorum kız olsan nasıl olurdun acaba diye içimin yağları eriyor vallahi bak yaseminim de olmaaz ben aranıza girmem dedi ne olur orta yerde bırakma beni bacım

melikecim eşinin doğum günü kutlu olsun canım nicee mutlu huzurlu yılları ailece birlikte kutlamak nasip olsun inşallah. allah bir masada nice örtülerle kocatsın

yaseminim dikkat et kendine kuzum geçmişler olsun. sen de daktanım da portakal hanım da allaha emanet olun.

nevra ben de bu sorunun gelmesinden korkuyordum ama üzülerek söylüyorum dünürsüz kalma olasılığı en yüksek sensin içimizde canımıniçi ama yine de allahtan umut kesilmez demişler umudumuzun son damlasına kadar müstakbel dünürümsün :13:

nilkünüm bir de bizim evde olsan güler misin ağlar mısın bilemiyorum ben bazen gel git oluyorum valla

giden arkadaşlarımın hepinize güle güle öpüldünüz sizler ve kuzularınız teker teker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…