aa nieki
bu son halimi listenin öznura ebruyada haber verelim ya hatta burcu var başka kim var du ben faceden msj atayım isterler belki üzerine ne yazılcak ya varmı bir fikriniz
valla meral ben bir uçtan bişr uca geldim 1 günde mevsim nasıkl değişiyo anlatamam askılıyla çıktık ağustosta yola karadeniz üzerinden geldik buralara geldikçe kazak geçirdik üstümüze ülkemiz gibisi varmı ya
hani bana selam hani bana
attım mail aa noldu burcuya gripmikimbilir öyle bir duygusal ayarsızım bugün :44:
şu ana kadar ki kullanılan oyların dökümü böyle... burcu rahatsız canancım bakamayabilir ama yine de yolla sen daha olmadı telefonda anlatır maille seçenekleri yollarız falan buluruz bir çaresini
sibele sormak lazım... başkaaaa... nazan belki ister...
bir başkadııııııııır benim memleketimmmmmmmmm
günbaydın canımcımherkese günaydın ve hayırlı cumalaaaar
bugün daha iyiyim şükürler olsun
oooooh ooooohhh yandan yandan
herkeste çok çok iyi olsun inşallah
burcudan haber varmı bakalım hm?
aaaaaaaaaaaa sana yok mu günaydın ve hayırlı cumalar cicim
herkese günaydın ve hayırlı cumalaaaar
attım mail aa noldu burcuya gripmi
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=17522&attachmentid=143304
ekledimm yağmur ağlıyor bakayım bn görüşürüz
hayır olsun :82: senin kız doğmadan berkaya şarkılar mı söylüyo nevra
oynanmıyorki bige ya yani her çoçuk aynı değildir tabide yağmur çokkorkuyo beyaz heryer güneşte insanın gözünü alıyor ondanmıdır nedir bilmem içini çekio ağlıyo sessiz sessiz yere bırakıyorum napıcak die korkuyo düştü bide paçalrı ıslandı kar yumuşak tabi bişy olmadı hemen eve geldik üşümesin diye -11 di derece
o örgüleri bn örmedim ya nerde bnde o kdr marifet ahh ahh annneannemize allah uzuuun ömürler versin örüp örüp yolluyor sağolsun sadece başımdaki saç bandını bn ördüm
ah kuzum yaaaa
ay bugün bende bi anomali var gözlerim doldu yağmurun o haline iyi mitübe tübeeee
amiiiiin allah uzun ömürler sağlık sıhhat versin de sen de marifetlerini küçümseme canım benim
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/421317-sadece-aralik-2009-anneleri-oylasin-lutfen.htmlAhtapot
Zürafa Bige, Tülay 2
Pluto
Uzun kulak
Sylvester Nevra, Melike, Meral, Eda 4
Winnie Müzeyyen, 1
Bugs bunny Pelin, Canan 2
Kermit Nilgün, 1
Pembe panter
At Selver 1
herkese günaydın gecmişe baktım maşşallah kaynatmışınız:))
valla meralle bikaç kez dünür lafı ettim hiç tepki gelmedi herhalde hoşlanmadı diye düşündüm kendisi dünür kelimesini kullanmadı bile ben baya takıldım dünür diye..şimdi nilgüne sürekli dünürüm dediğine göre sorun bizdeymiş hayırlı olsun:)
ben oğluma ne kızlar bulurum elini sallasa ellisi benim paşama:))
valla meralle bikaç kez dünür lafı ettim hiç tepki gelmedi herhalde hoşlanmadı diye düşündüm kendisi dünür kelimesini kullanmadı bile ben baya takıldım dünür diye..şimdi nilgüne sürekli dünürüm dediğine göre sorun bizdeymiş hayırlı olsun:)
bilge ya benim ticker geride kaldı nasıl olcak bilmiom yerdım edebilirmisin sen anlarsın bu işlerden zeki kadınsın vesselam:))
yağcılarda incek var dimi??
oy oy oyyyyyyyyyyyyy ortalık karıştııııı düzen bozulduuuuuuu
bilge ya benim ticker geride kaldı nasıl olcak bilmiom yerdım edebilirmisin sen anlarsın bu işlerden zeki kadınsın vesselam:))
yağcılarda incek var dimi??
günaydın şeker nasılsın
hahahah aynen öyle olmuş
Lilypie - Baby and Kids Birthday tickers şuradan yenisini oluştur ben de tekrar yapıp sana anlatayım hangi kısmını kopyalayacağını ezbere bilmiyorum zira
kimbilir öyle bir duygusal ayarsızım bugün :44:
şu ana kadar ki kullanılan oyların dökümü böyle... burcu rahatsız canancım bakamayabilir ama yine de yolla sen daha olmadı telefonda anlatır maille seçenekleri yollarız falan buluruz bir çaresini
sibele sormak lazım... başkaaaa... nazan belki ister...
bir başkadııııııııır benim memleketimmmmmmmmm
maşallah yasminim maşallah sanaherkese günaydın ve hayırlı cumalaaaar
kıyamam yaaaaaaaaaadr keçi gribi demişhemen yatırayım seni serum vereyim falan diye bir gazla anlatırken burcu emzirdiğini söyleyince sadece iğne ve parol verebilmiş ama sürekli yatacaksın evde de buyurmuş... başı çok dönüyordu ve ateşi düşmüyordu yazık inşallah geceyi iyi geçirmiştir
duygusal arkadaşım beniiiiiimmmmmmm
kıyamam yaaaaaaaaaa
inşallah çabucak toparlar
günaydın sevgicim
bende hiç üstüne alınmadın dünürlük yapmadın diye düşünmüştüm
paşam yakışıklı rabbim sanada kalbine göre birini nasip etsin.
nilgüne gelincede rabbim herkeze nilgün gibin dünür nasip etsin
ne karışcak ulengünaydın sevgi
oy oy oyyyyyyyyyyyyy ortalık karıştııııı düzen bozulduuuuuuu
günaydın canım
dengesizim valla bir an azgın kuduruk bir an ağlamaklı... tekrar hamileymişim gibi bir ruh halindeyim ama hamile değilim
kesin biliyorum hiç yorum yapmayın boşa duygusal çalkantımın düzeyini ancak böyle ifade edebilirdim
ama iyiyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm çok şükür
puyrun penim
valla inşallah meralcim burun akıntısı falan da başlamış kuzumun insan nasıl kötü oluyor keşke elimden bir şey gelse
ben ki muhtar gibiyim ben bile bilmiyodum sizin dünür adayı olduğunuzu sevgiyle... dur hop hop değiş tonton marifetiyle kendimi kadı ilan edip sizin dünürlüğünüzün düşmüş olduğunu karara bağlıyım bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?