2009 Aralık Anneleri

Rabbim yavrunun yüzüsuyu hürmetine gönlüne göre versin, inşallah herşey istediğin gibi olur

delimisin ya takma kafana daha küçükler, yakında başlar sus artık dersin

ya bi gidin işinize, daha küçükler bizim nilayda geç konuştu
sonra susturamadık

ebrucum tüm iyi dilek ve dualrımız senin için
rabbim yavrunun yüzü suyu hürmetine istediğin dileğin yerlerde olmanı nasip etsin cnm.

amiiiiinnnnn

bu arada altta "sihri" nickli biri var:44: selamda vermedi:82:

bende merak ettim

hoşgeldin nevracım

öncelikle ellerine sağlık, emeğine sağlık
hoşgeldin bende diyorum kim bu???

merakla bekliyoruz oyuncakları ben hello kity de istiyorum kızıma

Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x

sihri son durumumuz bu... kolay gelsin diyorum daha haber beklediğimiz arkadaşlarımız var :111: bunlardan sonra göz tedavinizi üstlenmiyoruz yalnız sorumluluk kabul etmeyiz :86:

arkadaşlar FMS fatma'ya faceten falan ulaşabilecek olan var mıdır? o da istiyordu kesinleştirelim kararını

bi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye ..
ee iyi döneyim bari ben işime

e biz paraları direk havale, eft canana göndeririz olmaz mı

benim face var ama sistemler açıkken açılmıyor, o yüzden fazla sevmiyorum kendilerini

Heheh kapıda ödeme benim gibi banka özürlüye tam olur benim hello kitty de kırmızı olsun 3 kuruş fazla olsun kırmızı olsun hesabı

evet ptt ile ödeme olursa siz ptt görevlisine ptt de benim hesabıma yatırıyor parayı.3 tl de bunu için masraf alıyor yani.nasıl isterseniz öyle olsun arkadaşlar.isteyen canana göndersin isteyen kapıda ödesin.kime nasıl kolay geliyorsa öyle olsun...fgt

bigenin toplantısı varmış unutmuş
6'ya kaar toplantıdaymış
kızlara söylersin apar topar çıktım dedi
haberiniz olaaaaaaaa

hoşgeldin
nerelrdesin sen şikerim:82:

selam canım
bende merak ettim ve ortaya laf attım
ellerinize sağlık süper olmuş oyuncaklar

fatmada çoğunluğa uyarım diyordu ama:89:

bi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye ..
ee iyi döneyim bari ben işime
dönme geri dön nevracım
e biz paraları direk havale, eft canana göndeririz olmaz mı
bence süper olur
cananım sen ödemeyi yaparsın artıkın

bana herşey uyar sihricim

ben mesaj attım fatmaya cvp gelince yazarım yok kızlar bana yollamayın bnm eşim malum göreve gidip duruyo ben nasıl alırım parayı kredi kartıylada alabiliyosunuz sihri yazmamış ama açıklar kendişsi pasaj.com die bi site var orda yayınlar oyuncağı sizde o siteden kartınız satın alırsınız ozaman sadece 4 tl kargo bedeli veriyormuşsunuz yada komşunun vardır heralde bi hesap nosu verir oraya yollarsınız ben bak oda olabilir

aa evet canancım kredi kartını unutmuşum.kredi kartıylada ödeyebilirsiniz.size özel satış açarım pasajdan.kime nasıl kolay gelirse....hesap no da gönderebilirim onada yatırabilirsiniz.siz tam sayı,renk verin bana...

iyiymiş seninki
her yol var maşallah
hıh tamam kimin işine hangisi gelirse onu yapsın o zaman

şimdiden elinize, emeğinize sağlık . bana kredi kartı da uyar peşinde .. bakarım ozamanki duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…