Tayin yazımın gitmesini bekliyorlarmış müdür 3 gün tutabilirmiş yazıyı öyle dediler yarın ben bir arayacağım bakalım insanları da boyna aratıp ya da arayıp bunaltmak istemiyorum bakalım yarını bekliyorum , saatleri sayıyorum.
Yani şu süreç tam dua zamanıdır
Canberk de hiçbir şey demiyor yav hala demiyor sadece meme ve canı isterse anne dışında o da hitap şeklinde değil hiç tekrar da etmiyor yani kafaya takmamaya çalışiyırum ama biraz da endişendirmiyor değil bu konu beni
hayırlısı olsun ebrucum hakkında hangisi en hayırlıysa o olsun lütfen sen de sonuç ne olursa olsun olanın en hayırlısı olduğuna peşinen ikna et kendini
haydi kızlar duaya!!!
ebru al benden de o kadar... erkek çocuk geç konuşur, e zaten her derdini anlatıyor konuşmaya ihtiyacı yok diyerek avutuyorum kendimi ama ben de :18:
ebrucum tüm iyi dilek ve dualrımız senin için
rabbim yavrunun yüzü suyu hürmetine istediğin dileğin yerlerde olmanı nasip etsin cnm.
bu arada altta "sihri" nickli biri var:44: selamda vermedi:82:
ben geldimm
ayy selam veren olmadıki bana:) aleyküm selam canım...evet oyuncakları karar verin yapcaz inş..kızlar ptt ile göndericem.kapıda ödersiniz ödemeyi.kargo 4 yl tutuyo.artı 3 lirada ptt kapıda ödeme ücreti alıyo.yani kapıda ödeme ve kargo 7 tl...ptt alıyo...
nako ile örüyorum ben,şu ana kadar hiç renk falan atmadı,benim çocuklarımın oyuncaklarını ben sürekli yıkıyorum makinede.30 derecede kısa programda yıkayın,kaloriferde kurutun.gözlere gelince gözler yurtdışından geliyo,tamamen güvenli,arkasında kilit var sıkıca vidalayınca asla çıkmıyor.benim çocuklarımda çok çekişdirip ıssırıyodu hatta oyuncakları,2 senedir oynuyolar bi sıkıntı olmadı.zaten gözler hava katıyo oyuncağa.canan eline aldı,inceledi hepsini...başka bi sorunuz olursa yanıtlarım....
niye geldin?
hoşgeldiniz... valla benim oğlan kanapenin yanındaki dübel mantığındaki süs gibi şeyleri çıkardığından bu yana hiçbir şeye güvenemez oldum üstünüze afiyet biraz (!!!) kuduruk da kendileri
kapıda ödeme dediğimiz şey oyuncağın ücretini ödüyoruz ptt de size gönderiyor öyle mi?
niye geldin?
hoşgeldiniz... valla benim oğlan kanapenin yanındaki dübel mantığındaki süs gibi şeyleri çıkardığından bu yana hiçbir şeye güvenemez oldum üstünüze afiyet biraz (!!!) kuduruk da kendileri
kapıda ödeme dediğimiz şey oyuncağın ücretini ödüyoruz ptt de size gönderiyor öyle mi?
ben geldimm
selam canımayy selam veren olmadıki bana:) aleyküm selam canım...evet oyuncakları karar verin yapcaz inş..kızlar ptt ile göndericem.kapıda ödersiniz ödemeyi.kargo 4 yl tutuyo.artı 3 lirada ptt kapıda ödeme ücreti alıyo.yani kapıda ödeme ve kargo 7 tl...ptt alıyo...
nako ile örüyorum ben,şu ana kadar hiç renk falan atmadı,benim çocuklarımın oyuncaklarını ben sürekli yıkıyorum makinede.30 derecede kısa programda yıkayın,kaloriferde kurutun.gözlere gelince gözler yurtdışından geliyo,tamamen güvenli,arkasında kilit var sıkıca vidalayınca asla çıkmıyor.benim çocuklarımda çok çekişdirip ıssırıyodu hatta oyuncakları,2 senedir oynuyolar bi sıkıntı olmadı.zaten gözler hava katıyo oyuncağa.canan eline aldı,inceledi hepsini...başka bi sorunuz olursa yanıtlarım....
fatmada çoğunluğa uyarım diyordu ama:89:Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
sihri son durumumuz bu... kolay gelsin diyorum daha haber beklediğimiz arkadaşlarımız var :111: bunlardan sonra göz tedavinizi üstlenmiyoruz yalnız sorumluluk kabul etmeyiz :86:
arkadaşlar FMS fatma'ya faceten falan ulaşabilecek olan var mıdır? o da istiyordu kesinleştirelim kararını
dönme geri dön nevracımbi bakayım dedim ne yapıyorsunuz diye ..
ee iyi döneyim bari ben işime
bence süper olure biz paraları direk havale, eft canana göndeririz olmaz mı
evet ptt ile ödeme olursa siz ptt görevlisine ptt de benim hesabıma yatırıyor parayı.3 tl de bunu için masraf alıyor yani.nasıl isterseniz öyle olsun arkadaşlar.isteyen canana göndersin isteyen kapıda ödesin.kime nasıl kolay geliyorsa öyle olsun...fgt
bigenin toplantısı varmış unutmuş
6'ya kaar toplantıdaymış
kızlara söylersin apar topar çıktım dedi
haberiniz olaaaaaaaa
hoşgeldin nevracım
hoşgeldin
nerelrdesin sen şikerim:82:
dönme geri dön nevracım
Patron kızdı int. Faturası neden çok geliyormuş biraz kapatayım benden bilmesin
aa evet canancım kredi kartını unutmuşum.kredi kartıylada ödeyebilirsiniz.size özel satış açarım pasajdan.kime nasıl kolay gelirse....hesap no da gönderebilirim onada yatırabilirsiniz.siz tam sayı,renk verin bana...
aa evet canancım kredi kartını unutmuşum.kredi kartıylada ödeyebilirsiniz.size özel satış açarım pasajdan.kime nasıl kolay gelirse....hesap no da gönderebilirim onada yatırabilirsiniz.siz tam sayı,renk verin bana...
kızlar naber?
Yazıyom yazıyom çıkmıyor yazdıklarım yaa.Anlatın bakem nedir şu bebek işi nerden bakcam resme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?