o ne güzel bi bilgi öyleeee
Sağol canımcım uygulayalımmmm
evet berna o berna baharın nosu bnde yok bn faceden yazdım ekli olanlara 24,5 da alıcaktı onuda eklermisin burcu aa diğer burcuda var senin dünür
hadi inşallahbizim bütün bebeler servi olacak
bn kaçtım makine bitti çamaşır sericem
hadi inşallah
işlem görmemiş buğdayı ekip üzerinden çıkan çimleri kesip kesip yoğurt yada salatayla yedirirsekte boy uzatıyomuş duyurulur
hadi inşallah
işlem görmemiş buğdayı ekip üzerinden çıkan çimleri kesip kesip yoğurt yada salatayla yedirirsekte boy uzatıyomuş duyurulur
heeee normal yiyecekleri yedirdik o kaldı
töbe yemez benimki yasmin :82:
slyvester kargo dahil 40 liraya geliyor ebrucum
aslında ankette slyvester çıktı ama herkeste aynısı olsun diyoruz ya... maddiyat mani olabilir diye uzunkulak üzerinde durmaya başladık
balıkyağı iştah açar kilo alımını tetikler mantığında fatmacım
zaten ben balığını yediriyorum umut'un o yüzden de ihtiyacı yok
ne zamana belli olur ki? biz de o tarihe kadar dua bombardımanı yapalım
Tayin yazımın gitmesini bekliyorlarmış müdür 3 gün tutabilirmiş yazıyı öyle dediler yarın ben bir arayacağım bakalım insanları da boyna aratıp ya da arayıp bunaltmak istemiyorum bakalım yarını bekliyorum , saatleri sayıyorum.bakalım ne olacak yarısı duruyor, şimdi üstü kapalı iyileşsin diye
açınca görcez
bende çok korkardım ki
ailemizin dişçisiyle tanışana kadar şimdi hiç tırsmıyorum
tşk ederim, sanada kolay gelsin seninde işin uzunmuş bayağı
kardeşim var bizzat
nasıl ayakkabı alacaksın
ankara forumda pelida ayakkabı
tşk ebrucum
Rabbim gönlüne göre versin inşallah istediğin yer olur
ne zaman belli olacak????
maşallah kuzuya
bizimki dede
vava ( baba )
aba dışında bişey demiyor
ge bide alooooooooo( o ve a birbirine karışıyor söyleken)
daha anne demeyi beceremedi zıpa
Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
Melike x x
Nilgün x x
Bige x x
Meral x
Canan x
Berna x
Neşe x
Müzeyyen x x
Nevra x
Yasemin x
Pelin x
Fatma x
Öznur x
Ebru x
Sibel x
berna bizim bernazdl mi canan? :44:
bi arayıp bahara sorsak aslında
heeee normal yiyecekleri yedirdik o kaldı
töbe yemez benimki yasmin :82:
puhahahahahahah ne o buzağıya taze ot gibi
gerçi biliyorum millet detoks metoks taze çimene düşen çiğin aromasını çıkarıp vs içiyo o hesap bunu da duymuştum da dıdının dıdısı komiğime gidiyo benim
üstelik işlem görmemiş buğdayı nerden bulcaz da hangi temiz toprağa ekicez vs vs
mevsiminde meyve sebze katkısız gıda yedirebiliyorsam şükrediyorum şahsen
Tayin yazımın gitmesini bekliyorlarmış müdür 3 gün tutabilirmiş yazıyı öyle dediler yarın ben bir arayacağım bakalım insanları da boyna aratıp ya da arayıp bunaltmak istemiyorum bakalım yarını bekliyorum , saatleri sayıyorum.
Yani şu süreç tam dua zamanıdır
Canberk de hiçbir şey demiyor yav hala demiyor sadece meme ve canı isterse anne dışında o da hitap şeklinde değil hiç tekrar da etmiyor yani kafaya takmamaya çalışiyırum ama biraz da endişendirmiyor değil bu konu beni
Tayin yazımın gitmesini bekliyorlarmış müdür 3 gün tutabilirmiş yazıyı öyle dediler yarın ben bir arayacağım bakalım insanları da boyna aratıp ya da arayıp bunaltmak istemiyorum bakalım yarını bekliyorum , saatleri sayıyorum.
Yani şu süreç tam dua zamanıdır
Canberk de hiçbir şey demiyor yav hala demiyor sadece meme ve canı isterse anne dışında o da hitap şeklinde değil hiç tekrar da etmiyor yani kafaya takmamaya çalışiyırum ama biraz da endişendirmiyor değil bu konu beni
:kanı temizliyo kanserden koruyo ayrıca kız
fos bilgi değil erkan topuzda öneriyo herkese
e bak o doğru işlem görmemiş buğdayı ve temiz toprağı bulmakta mesele
ben burda eker diker biçer gönderirmişim size
beni unuttunuzmu
herzaman değil ya canım işin hep düşmüyo o insanlara
çekingenlik yapma ara ebru işin olana kadar kimi araman gerekiyosa ara
du bi kuranda sana okim ben hadi görüşürüz okuduktan sonrada oğluşumu ascık gezdirem
öptük sizi haktan ben ve portakal hanım
bu arada altta "sihri" nickli biri var:44: selamda vermedi:82:
sihri bizim bebelerin oyuncaklarını yapacak olan arkadaş meralcim
ben geldimm
ayy selam veren olmadıki bana:) aleyküm selam canım...evet oyuncakları karar verin yapcaz inş..kızlar ptt ile göndericem.kapıda ödersiniz ödemeyi.kargo 4 yl tutuyo.artı 3 lirada ptt kapıda ödeme ücreti alıyo.yani kapıda ödeme ve kargo 7 tl...ptt alıyo...
nako ile örüyorum ben,şu ana kadar hiç renk falan atmadı,benim çocuklarımın oyuncaklarını ben sürekli yıkıyorum makinede.30 derecede kısa programda yıkayın,kaloriferde kurutun.gözlere gelince gözler yurtdışından geliyo,tamamen güvenli,arkasında kilit var sıkıca vidalayınca asla çıkmıyor.benim çocuklarımda çok çekişdirip ıssırıyodu hatta oyuncakları,2 senedir oynuyolar bi sıkıntı olmadı.zaten gözler hava katıyo oyuncağa.canan eline aldı,inceledi hepsini...başka bi sorunuz olursa yanıtlarım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?