ayy ılahı bıge ya
ne balığı tercıh edıyorsun umut paşaya acaba
bak benım hıç aklıma gelmedı corbaya katmak,,bende katayım,,supersın canımcımm:82:
Müzeyyenin hepinize selamı var kızlar
pek keyfim yok giremedim haber veremedim diyor
kendisinin beli ağrıyormuş evde çalışmış
eniştenin toplantısı olduğundan evden yeni çıktım ofise gidiyorum boş bırakmak olmaz dedi.
Berkay için çoğunluk ne ise uyarım ama ayberk için ben 10 istiyormuş.
Bugünde giremem selamlar didi müzeyyenim
ayy azra abarttı her sıkıştığında annee annaaa dıye soylenıyor babası bozuluyor tabı bu ara hıç baba demıyor
aaaa bıde foruma gıdelım ozaman ya hem nılkunum benım canımdır deyınce ındırım de yapar belkım
alçak topuk cızmee arıyorum nerde baksam deve kadar topuklu ayakkabılar,,aslında bayılırım topuğa da o kadar uzun olmam ıstenmıyor
buyumuştur zıpa da ıyıce yaaa foto ekledın mı hıç bakıyım sennnn,,merak ettım gokkuşuuuu
tikkaaaaaayt ben balık yiyor demedim
balığını yediriyorum dedimçorbasına katıyorum fatma yoksa çiğneme, parça yeme falan cıkssss yok bizde
ay delircem iki gündür sağ gözüm şu şekilde
sağ gözüm sağlığa sol gözüm varlığa demeyin gebertirim
levrek, çipura (hepsi deniz balığı ama kültür balığı almıyorum), hamsi de koydum havalar çok soğukken yani hamsiler tam formundayken bir de biz yerken (ben mutlaka fırında çok pişmiş yerim balığı o da ilaç niyetine) balığın yanlarındaki siyah etlerini ayırıyorum paşanın çorbasına katmak üzere, en besleyici en büyümeye yardımcı kısmı o siyah etlermiş
ay valla 2 çoçuk olunca öyle oluyor değilmi ya ben ben10larıda pek beğenmedim ama müzeyyen kendisi bilir bi resmine baksında karar versin ekliyeyim listeye yinedebenimki tamam ama müzeyyen ben10 istiyordu birde
o mutlaka alır, birine alır diğerine almazsa kıyamet kopar valla
aa yanlış bakmışsın ordaısn işte ii bakben yokum amaaaa
karışıklık olmasın dedik bayrak renkleri olsun dedik kırmızı şapkabereli beyaz uzunkulak kirlenmez yahu atarsınız makineye
liste yapalımda karışmasın1-melike -uzun kulak-hello kıty
2-nilgün-uzunm kulak-hello kıty
3-bilge-uzun kulak-oliver
4-meral-uzun kulak
5-canan-uzun kulak
6-berna-uzun kulak
7-neşe-uzun kulak
8-müzeyyen-uzun kulak-ben10
9-nevra-uzun kulak
10-yasemin-uzun kulak
11-pelin-uzun kulak
12-fatma-uzun kulak
pelinde 2 tane istiyordu galiba birde yeğeni için demişti pelin cvp yaz gelince
Amin Bigeciğim amin dua et yeter Allah büyük.
İnşallah canım inşallah hayırlı gelişmelere o kadar ihtiyacım var ki beklemek çok zor.
Yaseminciğim doğru söylüyorsun dünden beri düşünüp taşınıyorum kafam patlıyor çok şükür öyle çalışmamı mecbur kılacak bir durumumuz yok benim tüm isteğim oğluma daha iyi bir gelecek bırakabilmek içindi ama ruh sağlığını kaybetmiş bir anneyle bu da ne işe yarar onu bilemiyorum.
Öğretmenlik yapabilirim evet ücretli olarak o da işte 750 TL falan getirir eylülde başlasam en son bu ihtimal var zaten ama zoruma giden şey bu kadar sınava hazırlanıp kendi bileğimin hakkıyla kazandığım bir yerden bu şekilde ayrılmak hani alternatif olmasa burası sadece gişe olsa o zaman arkama bile bakmadan kaçar giderim ama dağıtım var oraya geçersem rahatlarım sorun olmaz.
Hem de nasıl zonklamak beni bitiren zaten uykusuzluk öğlenden sonra yazıları bile görememeye başlıyordum neredeyse kadının 600.97 kuruş olan maaşını 697 lira olarak veriyordum son anda farkettim bunca eziyetin sonucu 97 lira açık olacaktı.
Ya ben alışkın değilim böyle şeylere on yıllık çalışma hayatımda hiçbir zaman hiçbir müdürümle en küçük bir sorunum bile olmadı burada resmen çalışmak istemeyip rapor alma peşinde koşan memur durumuna düştüm ya en çok o koyuyor illk başladığımda arkadaşlar hatırlar belki düşmüştüm orada bacağım iki demir arasına sıkışmıştı yedi aylık hamileyim yürüyemedim sürüne sürüne gittim hatta Bige falan rapor al demişlerdi ama yeni başladığım için almamıştım bir gün bile gitmemezlik yapmadım bakın şimdi başıma neler geldi ama Allah büyük çok ahımı aldı çok böyle konuşarak çıkaracak bir yerinden inşallah ve ben de görücem.
arkıdışlerrr bebelere omega3 verıyomusunuz dıye sormuştum dun cevap verın bakemmmmm!!!!!
bırde emzıren anneler ınek sutu ıcıyormu sızıın bucurukler aynı zamanda bıde onu dıyıverın bakem
selammmm ayyyyyyy ne yoğum bir kündür yarebbim yarebbim fenalık bastı okudum yazamadım ebru canım son şansına kadar zorla tatlım devlet işi kafasına göre atamaz bence
nilkün geçmiş olsun canım bende gideceğim dişçiye heralde önümüzde ki hafta giderim hem korkarım hem giderim 1 veya 2 çekim olacak 20 lik ön kaplama yerinden kaydı ön dişlerin arası açıldı iğrenç o düzelecek gerisi Allah kerim
ayy bu kız benı oldurecek,,bır guzel anne dıyışı var kı eritiyo benı..bılıyor ya hoşuma gittiğini sureklı soyluyorrr alllamm allam bayılıyorum anne demesıne
bu aralar favori kelımelerımız şunlar: veeememmmm(vermem dıyor kendılerı) nee neee ne ,, bittiiii (bıttı yı de kıden ogrendıyse oyun bıtıyor bıttı bıttı dıye 40 kere soyluyor:)ha bıde allooooo hala favorılerımız arasında:76:
karışıklık olmasın dedik bayrak renkleri olsun dedik kırmızı şapkabereli beyaz uzunkulak kirlenmez yahu atarsınız makineye
4-meral-uzun kulak
5-canan-uzun kulak
6-berna-uzun kulak
7-neşe-uzun kulak
8-müzeyyen-uzun kulak
9-nevra-uzun kulak
10-yasemin-uzun kulak
11-pelin-uzun kulak
bigeeeeeee sana bşey diycem
sağ gözüm sağlığa, sol gözüm varlığa de sen
bende fırında yapıyorum
hemde çok seviyorum her türlüsünü o kadar da ilgiliyimdir ama o siyah taraflarının işlevini bilmiyordum hakkatten
mersi şekerim
levrek, çipura (hepsi deniz balığı ama kültür balığı almıyorum), hamsi de koydum havalar çok soğukken yani hamsiler tam formundayken bir de biz yerken (ben mutlaka fırında çok pişmiş yerim balığı o da ilaç niyetine) balığın yanlarındaki siyah etlerini ayırıyorum paşanın çorbasına katmak üzere, en besleyici en büyümeye yardımcı kısmı o siyah etlermiş
SELAM HERKESEEEE
SABAHTAN BERİ SELAM VEREMİYORUM HAKTAN HUYSUZ MU HUYSUZ
YIKADIM YATIRDIM GELDİM
UYANINCA ASCIK DIŞARI ÇIKARIRIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM HAVA HARİKAAAA
KORKTUĞUN ŞEY BAŞINA GELMİŞ CANIM YAAA(((
inşallah herşey yoluna girer biran evvel arkadaşım
emzirmiyorum ama sütte içiremiyorum ben haktana
arada sütlaç yiyo işte
yoğurt peynir seviyo hergün yiyo
omega 3 vermiyorum vitamin vermiyorum ayrıca
sebzesini etini balığını yumurtasını yiyo şükür sorunumuz yok
kanı düşük çıkmıştı şurup vermişti doktor onuda bitiremedik
bir ara yine kontrole gitces bakalım nolmuş :18:
:18: :18: :18: :18:benimde gitmem lazım ama hayatta gitmem hamileyken :18::18::18::18:
doğurunca gitcem :18::18::18:
NİLKÜÜÜÜÜÜÜN çok geçmiş olsun bacııııım
oy yerim onun ağızını
çok tatlı söylüyo bizimkide anne babayı
dolu dolu içten içten geliyo anne baba
bittiii, attıııım, dede, meme, puuuuu(su oluyo bu), neeeee (kızarken yada telefonde dedesiyle filan konuşurken ), hadi hadi anne(dışarı çıkarken banyoya giderken ), hınnnn hıııınnnnn (arabasıyla oynarken)
bide dıgıl dıgıl dıgılll yada çissssssss(altını açtığımızda yada banyoya sokyuğumda pipisiyle oynarken :78:)
çok iyi, bana uyar
yanlız tereddütümüde dile getireyim
kırmızı ipler genelde boya veriyo inşalah boyayıp beyazı pembeye çevirmez
aleyküm selam canımmmmmüzeyyenin hepinize selamı var kızlar
pek keyfim yok giremedim haber veremedim diyor
kendisinin beli ağrıyormuş evde çalışmış
eniştenin toplantısı olduğundan evden yeni çıktım ofise gidiyorum boş bırakmak olmaz dedi.
Berkay için çoğunluk ne ise uyarım ama ayberk için ben 10 istiyormuş.
Bugünde giremem selamlar didi müzeyyenim
aleyküm selam
sağolasın meralim sen de vakit ayırdın aradın haber verdin
4-meral-uzun kulak
5-canan-uzun kulak
6-berna-uzun kulak
7-neşe-uzun kulak
8-müzeyyen-uzun kulak-ben10
9-nevra-uzun kulak
10-yasemin-uzun kulak
11-pelin-uzun kulak
12-fatma-uzun kulak
13-öznur-uzun kulak
14-ebru-uzun kulak
15-sibel-uzun kulak
aleyküm selam canımmmm
gönderendende getirendende allah razı olsun
dişçi demeyin ya bnmde gitmem laızm gecen dolgum düştü hem korkarım hem giderim bnde mecbıren sıcak soğuk yesem sızlatıyorya
yasemin ben şimdi bebek örüyorum aynı iple yüzü beyaz elbisesi kırmızı 2 güne biter sizin için atarım makineye bakalım ne olacak nakonun ipi boyamaz die tahmin ediyorum deney yapıcam bak hee herşey sizin için
boy uzatmak için özellikle iyiymiş nilkün ben hane halkının tabaklarına saldırıp hepsinin siyah kısmını tek parmak darbesiyle alıveriyorum herkes büyüyeceği kadar büyüdü nasılsa
Biliyosun di mi bu söylediğin şeyin acısını peşin değil vadeyle çıkarcam ben
dişçi demeyin ya bnmde gitmem laızm gecen dolgum düştü hem korkarım hem giderim bnde mecbıren sıcak soğuk yesem sızlatıyorya
yasemin ben şimdi bebek örüyorum aynı iple yüzü beyaz elbisesi kırmızı 2 güne biter sizin için atarım makineye bakalım ne olacak nakonun ipi boyamaz die tahmin ediyorum deney yapıcam bak hee herşey sizin için
Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
Melike x x
Nilgün x x
Bige x x
Meral x
Canan x
Berna x
Neşe x
Müzeyyen x x
Nevra x
Yasemin x
Pelin x
Fatma x
Öznur x
Ebru x
Sibel x
berna bizim bernazdl mi canan? :44:
bi arayıp bahara sorsak aslında
boy uzatmak için özellikle iyiymiş nilkün ben hane halkının tabaklarına saldırıp hepsinin siyah kısmını tek parmak darbesiyle alıveriyorum herkes büyüyeceği kadar büyüdü nasılsa
biliyosun di mi bu söylediğin şeyin acısını peşin değil vadeyle çıkarcam ben
öle miiiiiii,,tamamdır kafaya alınmıştır cook cok mersüüüü
nılkunnn inş gıdebılırsek ugrarım da ayh yok ben şaka yaptım olee dıyemem ayyy,,saolasın yınede....evet sezon sonu olduğu ıcın pek bışey kalmamış ya hıçbıyerde
pek bir öpüşgen
pek bir sevgi pıtırcığı gördüm kendimi
sağol yasemincimi
daktanın nesi var dişten mi yine
senin miden nasıl oldu???
senüü yalancuu senüüüü:)
ayy yasmınnn maşallah haktana yerımm o dıllerııı ya bunlar tam konuşmaya başladığında napcaz bılmemm cok tatlı oluyorlar yaaa
eee sanırsam atkı ve bere cıkartılabılıyor bebekten canım ama cıkmıyosa doğru dıyosun o prolem olur
pek bir öpüşgen
pek bir sevgi pıtırcığı gördüm kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?