2009 Aralık Anneleri

ortak oyuncak uzun kulak bahar beyaz renkte olacak kırmızı atkı veşapkası olacak
ama ayrı ördürenlerde var hem bundan hem başka liste vardı önceki sayfada ödeme ister ptt kargo kapıda ödeme ister kredi kartıyla otuırduğun yerden öde ister bi hesap nosu verelim oraya yolla sana nasıl uyarsa bunları benm komşum örüyor

selam kızlar nasılsınız çok özledim burayı sizleri nasılsınız uzun zamandır giremiyorum yeni bir işe başladım hiç hesapta yoktu aslında 1.5 ay oldu başlayalı kızıma şimdilik annem bakıyo bizde haberler böyle umarım herkes iyidir anlatacak çok şey var da zaman bulamıyorum girmeye hala alışamadım bu tempoya hepinizi ve tüm aralık bebeklerini kocaman öpüyorum ay duygusala bağladım iyice kib

selam millet

benide unutmuşsunuz oyuncak meselesinde

ortak karara uyarım bende . banada kapıda ödeme ve kredi kartgıyla ödeme seçenekleri uyar. listeye bi zahmet ekleyiverin benide ..

Ebrucum Allah gönlüne göre versin inş. bana görede sonuna kadar zorla en son seçenek olarak istifayı düşün bi devlet memurunu öyle pat diye atamazlar attırmazlar canım. sadece göz dağı verp sindirme politikası güdüyolar .Hakkında hayırlısı olsun inş. dualarım seninle.

biz iyiyiz merak edenlere yuvar teker geçiyo günler işte. zeynep biraz daha benden bağımsız geçirse saatlerini herşey daha güzel olacak sadece . çooook düştü bu ara bana yapışık geziyoruz paçamda :)meme konusuna hiç girmiyorum resmen keşler gibi 2 fırt 5 dakka sonra 2 fırt şeklinde bayılıcak gibi oluyorum bazen sütle beraber bütün enerjimide çekiyo gibi . neyse herkeslere selamlar

vay şaşkın vaaaaaay

inşallah akşam eve gitmeyide unutmaz:86:

diilim ben şaşkın :111: bugün de 14.40-16.40 arası var mesela hiç unutum mu? alla alla

hayırlı uğurlu olsun
aralık 2009 bebelerine bebek ördürüyoruz ilgilenirsen katıl

hemen ekliycektim kıymetcim yalnız çok güzel şekilde dosya bozulmuş allam yaaa
sorma valla umut da emerken canımı emiyor gibi bu ara canı sağolasıcalar :92:

günaydın sevgi pıtırcıkları

günaydınnnn
bu neymiş

Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
19 Kıymet x
20 Eda x
21 Bahar ? ? ? ?
22 Fatma (fms) ? ? ? ?
23 Özlem ? ? ? ?
24 Selver ? ? ? ?
25 Sevgi ? ? ? ?
26 Mehtap ? ? ? ?
27 Nazan ? ? ? ?

eda da alacaktı di mi doğru hatırlıyorum :44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…