2009 Aralık Anneleri

hakkaten bi de aşağılarım güzelce... yeni trendleri bilmiyosunuz bana laf söylüyosunuz diye

ilginç... bünye farkı işte herkeste farklı gösteriyor tepkiyi bizim de ateş doktorun dişe bağlı olması imkansız dediği boyutlara gidiyor ama diş çıkar çıkmaz ortalık güllük gülistanlık :44:

meral... hafıza konusunda... bak hani ben bu cevapları yaparken alıntı yaptım ya... senden alıntı yaparken hafıza olayına yorum yapmayı düşünerek alıntı yapmıştım... cevaplarıma bak? konuya dair en ufak iz yok...
aha işte benim hafıza durumum

maşallah yasi
haktan inşallah tez zamanda tamamlar dişlerini sorunsuzca
heh iyisi mi senin kıza benim adımı koyalım... cennetten kovulacak şımarık, ukala, çatlak kadın demek

nayır nolamaz yapayalnızım ve kendi kendime sohbete devam ediyorum :96:

Son düzenleme:
selamlar ben tikli ve kendi kendine konuşan bi kadın oldum yani süperim

sende ne var ne yok burak paşası napar?

geçmedi mi daha gözün geçmişe bakamadım .. yokmu seninle konuşan ben yokum buralarda yanlız mı kaldın sen kıyamam

çok şkür paşam iyi kudurukluk tam gaz devam onda .. 8 dişimiz ucunu gösterdi artık 8 dişili bi canavar var bizim evde
sen nasılsın umut paşam nasıl

Son düzenleme:
Ben tetanoz asisinin 4. Dozunu oldm olmk isteyenler gunu geldi hatrltyim dedim seneyede 1 doz bu zmn olunca omurboyu tetanoz olmyckmisiz

çok yalnızım nevra ilgi göster sevgi göster bana

bütün yeni inciler hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar

sen nasılsın umut paşam nasıl

umut sıpası iyi tam gaz kuduruyor goooooooooo oynuyo ha bi gayret
ben de hayali fener kıvamındayım bugün ruh gibi geziyorum titrek gözümle :93:

Ben tetanoz asisinin 4. Dozunu oldm olmk isteyenler gunu geldi hatrltyim dedim seneyede 1 doz bu zmn olunca omurboyu tetanoz olmyckmisiz

bizim olduğumuz aşı di mi bu? bebelerin değil :44:

Son düzenleme:
selam canlarımmm. kaç gündür giremedim çok özledim sizi yaa. biraz keyifsizdim ruhen ve fiziken. şükür bir kısmını atlattık sayılır. evdeyim bugün de evde çalışıyorum. felaket bir bel ağrısı sorunum var. sol ayağıma kadar vuruyor. zor basıyorum. cuma günü doktora gidicem inşallah şu işleri bitirebilirsem. hem belim için hem alet için. bunun dışında çok şükür ki paşalarım iyi kudurup duruyorlar ağbi kardeş. geçmişi okuyamam sanırım siz de ne var ne yok. önemli birşey varsa yazıverin de kaçırmış olmayım.

umut sıpası iyi tam gaz kuduruyor goooooooooo oynuyo ha bi gayret
ben de hayali fener kıvamındayım bugün ruh gibi geziyorum titrek gözümle :93:

bizim olduğumuz aşı di mi bu? bebelerin değil :44:

aman maşallah paşama

slm müzeyyencim çook geçmiş olsun .. dinlen braz canım dr inşll iyi haberlerle gelirsin .
bende kaç gündür giremiyorum işlerim çok yoğun biraz vakit buldum bakayım bi dedim .. heran kaçabilirim

gideyim de zıkkımlanayım öğleden sonra görüşürüz

afiyet olsun bol bol süt olsunn

slm müzeyyencim çook geçmiş olsun .. dinlen braz canım dr inşll iyi haberlerle gelirsin .
bende kaç gündür giremiyorum işlerim çok yoğun biraz vakit buldum bakayım bi dedim .. heran kaçabilirim

sağol nevracım. evde dinlenmek de pek mümkün olmuyor bu küçük canavarla ama idare ediyoruz işte. az önce laptopa bağlayım kullandığım klavyeyi ters getirdi. tuşları çıktı takamadım. şimdi de çamaşırlıktaki beyaz çamaşırları teek teek yere atıyor

sana da kolay gelsin canım

Son düzenleme:

:86:

sen özledin bizede özlettin ama müzeyyencim
çok geçmiş olsun canım yaaaa(((
yorma kendini diycem ama kuduruk paşalarla pek mümkün olmasa gerek

canım geçmiş olsun fıtık falan mı var?
ruhi keyifsizlik inşallah çözülmüştür varsa canını sıkan tepeleyelim el birliğiyle

ben bu repliği bi yerden hatırlıyorum nerdesin sen okulun bahçesinde mi

eh bahçeye bakıyorum ama :44:

ben yemeğe gidiyorumm

afiyet şeker olsun

ne gülüyon yalansa yalan de

evet bende istiyorum yazamıyordum bende fırsat olup ya kızlar alnımı kusun kafesinin kenarı cizdi hafif paslı ama asıları yaptırmıstım ben 3 doz hamilelik sırasında 4 doz nisanda gitsemmiki dr ya kararsız kaldım

cennetten kovulacağını düşünmüyorum
ukala olduğunu hiiiiiç düşünmüyorum ammaaaaa çatlak olduğun konusu doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…