bilmiyorum da burda baya bi çoçuklu insan var ve bunu yaşamışlar azılar yapıyor falan dediler bnmde dişim ağrısın kulağın beynim zonklar sanki ondan olabilir gibi geldi banada
dene bakalımyeni far dersin moda moda
yahu uzak dediysek istanbul-ankara demedik şehir içi en uzak ne kadar uzak olabilir ki (istanbulu ayrı tutalım mevzudan)
sen o kısmına karışma gelmeyi ayarlamaya bak
belki nilgünün eşi çalışacakmış cumartesi bak bütün şartlar pek uygun
meral aslında eşinin gidebileceği yer varsa birlikte gelin kuzum.. ha gerçi içerde oturma odasında oturabilir bizde ama salon olmaz orda biz kaynatcaz
canım günaydın
ebruya yer değiştirme için 3 gün demişler bugün 3. gün diye hatırlıyorum ben
bugün 3. gün gözüm seğiriyor canancım ya.. üstelik artık azalması gerekirken iyiden azdıvaziyetindeyim
azı dişi :44: patlatmışız????farkettirmeden azı patlaması nası bi şey ki ya ne mutlu bir şeydir
neyse zaten 2 hello kity, 1 oliver, 1 ben10 + 20 tane kesin uzunkulak var, arkadaşın örerken onların kesin kararı da alınır sıraya girerler olur biter
:78:utandırmayın uleeeyyyynnnn 44
hamilelik ara ara aşırı duygusala bağlanma hariç psikolojikman etkilemedi beni şükür
günaydın cananımmmm
he yaaaa portakal hanım kaldı kızımın adı bigeyle adaş oldu
haktan huysuz hala ya
bi çıkarsaydık tamamlasaydık şu dişleri
yağmurumun yeni inciside hayırlı olsun
inşallah hiiiiç anlamadan gelir diğerleride
aynen :95:
meralim c.tesi içanadolu yağmırlı
Türkiye Genelinde Önümüzdeki 5 Gün Hava - Meteoroloji Genel Müdürlüğü
tünaydınnnn , herkes nasıl ..
selamlar ben tikli ve kendi kendine konuşan bi kadın oldum yani süperim
sende ne var ne yok burak paşası napar?
geçmedi mi daha gözün geçmişe bakamadım .. yokmu seninle konuşan ben yokum buralarda yanlız mı kaldın sen kıyamam
çok şkür paşam iyi kudurukluk tam gaz devam onda .. 8 dişimiz ucunu gösterdi artık 8 dişili bi canavar var bizim evde
sen nasılsın umut paşam nasıl
Ben tetanoz asisinin 4. Dozunu oldm olmk isteyenler gunu geldi hatrltyim dedim seneyede 1 doz bu zmn olunca omurboyu tetanoz olmyckmisiz
umut sıpası iyi tam gaz kuduruyor goooooooooo oynuyo ha bi gayret
ben de hayali fener kıvamındayım bugün ruh gibi geziyorum titrek gözümle :93:
bizim olduğumuz aşı di mi bu? bebelerin değil :44:
selam canlarımmm. kaç gündür giremedim çok özledim sizi yaa. biraz keyifsizdim ruhen ve fiziken. şükür bir kısmını atlattık sayılır. evdeyim bugün de evde çalışıyorum. felaket bir bel ağrısı sorunum var. sol ayağıma kadar vuruyor. zor basıyorum. cuma günü doktora gidicem inşallah şu işleri bitirebilirsem. hem belim için hem alet için. bunun dışında çok şükür ki paşalarım iyi kudurup duruyorlar ağbi kardeş. geçmişi okuyamam sanırım siz de ne var ne yok. önemli birşey varsa yazıverin de kaçırmış olmayım.
gideyim de zıkkımlanayımöğleden sonra görüşürüz
slm müzeyyencim çook geçmiş olsun .. dinlen braz canım dr inşll iyi haberlerle gelirsin .
bende kaç gündür giremiyorum işlerim çok yoğun biraz vakit buldum bakayım bi dedim .. heran kaçabilirim
maşallah yasi
Haktan inşallah tez zamanda tamamlar dişlerini sorunsuzca
heh iyisi mi senin kıza benim adımı koyalım... cennetten kovulacak şımarık, ukala, çatlak kadın demek
nayırNolamaz Yapayalnızım ve kendi kendime sohbete devam ediyorum :96:
selam canlarımmm. Kaç gündür giremedim çok özledim sizi yaa. Biraz keyifsizdim ruhen ve fiziken. şükür bir kısmını atlattık sayılır. Evdeyim bugün de evde çalışıyorum. Felaket bir bel ağrısı sorunum var. Sol ayağıma kadar vuruyor. Zor basıyorum. Cuma günü doktora gidicem inşallah şu işleri bitirebilirsem. Hem belim için hem alet için. Bunun dışında çok şükür ki paşalarım iyi kudurup duruyorlar ağbi kardeş. Geçmişi okuyamam sanırım siz de ne var ne yok. önemli birşey varsa yazıverin de kaçırmış olmayım.
selam canlarımmm. kaç gündür giremedim çok özledim sizi yaa. biraz keyifsizdim ruhen ve fiziken. şükür bir kısmını atlattık sayılır. evdeyim bugün de evde çalışıyorum. felaket bir bel ağrısı sorunum var. sol ayağıma kadar vuruyor. zor basıyorum. cuma günü doktora gidicem inşallah şu işleri bitirebilirsem. hem belim için hem alet için. bunun dışında çok şükür ki paşalarım iyi kudurup duruyorlar ağbi kardeş. geçmişi okuyamam sanırım siz de ne var ne yok. önemli birşey varsa yazıverin de kaçırmış olmayım.
ben yemeğe gidiyorumm
evet bende istiyorum yazamıyordum bende fırsat olup ya kızlar alnımı kusun kafesinin kenarı cizdi hafif paslı ama asıları yaptırmıstım ben 3 doz hamilelik sırasında 4 doz nisanda gitsemmiki dr ya kararsız kaldımUzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
19 Kıymet x
20 Eda x
21 Bahar ? ? ? ?
22 Fatma (fms) ? ? ? ?
23 Özlem ? ? ? ?
24 Selver ? ? ? ?
25 Sevgi ? ? ? ?
26 Mehtap ? ? ? ?
27 Nazan ? ? ? ?
eda da alacaktı di mi doğru hatırlıyorum :44:
canım geçmiş olsun fıtık falan mı var?
Ruhi keyifsizlik inşallah çözülmüştür varsa canını sıkan tepeleyelim el birliğiyle
Eh bahçeye bakıyorum ama :44:
Afiyet şeker olsun
ne gülüyon yalansa yalan de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?