2009 Aralık Anneleri

:86:

sen özledin bizede özlettin ama müzeyyencim
çok geçmiş olsun canım yaaaa(((
yorma kendini diycem ama kuduruk paşalarla pek mümkün olmasa gerek
sağol canım benim. valla öyle yaseminim pek dinlenemiyorum evde zaten dosyaları eve getirdim. çalışıyorum bir yandan. ama olsun arada bu sıpacığın yaptıklarıyla stres atıyorum
canım geçmiş olsun fıtık falan mı var?
ruhi keyifsizlik inşallah çözülmüştür varsa canını sıkan tepeleyelim el birliğiyle

sağol bigecim büyük olasılıkla fıtık gibi geliyor annemde var çünkü o da aynı sorunları yaşıyor. benim ayberkin hamileliğinde başlamıştı zaten bel problemim 6 sene olacak nerdeyse ihmal ettim çok. bir de berkayın doğumunda da anestezi uzmanı deli olmuştu belime iğneyi sokasıya kadar ödem gibi birşey var demişti. hala duruyor o şişlik. işte bakalım gidince öğrenicez.
ruhi kısmını hallettik canım sadece rehaveti kaldı üzerimde hava da yağmurlu öyle işte ben de bulutluyum biraz:85:

[sıze="3"]nilkün ve fatma[/sıze]
c.tesi bize gelsenize

ben de geleyim mi

o şeydendir tatlım sağ sağlığa sol varlığa

Mersi şekerimm

(15karakter için bi dünya smile eklemek zorunda kalırsan nerde ne var hatırlarsın :95:)

ben bu repliği bi yerden hatırlıyorum nerdesin sen okulun bahçesinde mi [ımg]http://www.smileygarden.de/smilie/schleifchen-girls/smilie_girl_227.gif[/ımg]

allah iyiliğini versin çatlak

gideyim de zıkkımlanayım öğleden sonra görüşürüz

ben yemeğe gidiyorumm

afiyet olsun canlarım süt olsun bebelere et olsun

işe gitsen daha çok dinlenirdin sanki BU ARADA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM

Son düzenleme:

ya ben 1 tane yaptırdım galiba :44: hiç hatırlamıyorum ikinci kez gittiğimi falan

cennetten kovulacağını düşünmüyorum
ukala olduğunu hiiiiiç düşünmüyorum ammaaaaa çatlak olduğun konusu doğru

allah razı olsun o senin güzel görüşün ben ne olduğumu biliyorum şekerim

o bulutlar bende de var çaktırma
inşallah değildir müzeyyencim ama anlattıkların sanki teşhisi doğruluyor gibi

ben de geleyim mi

o şeydendir tatlım sağ sağlığa sol varlığa

başımla beraber keşke hepiniz gelseniz

sağ sağlığına
sol varlığına!!!
uyardık di mi demeyin acımam diye

selam kızlar
müzeyyencim geçmiş olsun paşalrla nasıl dinlenebiliceksen artık mümkün olduğunca Allah selamet versin:)

tetanoz aşısı toğlam 5 dozdu işte. hamileliklte 2 sonrasnda 3 bu sene 4 seneye 5 le kapatıyoruz. benim martta daha geçen kartı elime geçtide hatırladım bende:)

napıyonuz hatunlar alıntı yapamıycam okuduklarımı da unuttum benim cadı uyandı kaötım ben görüşürk

bıgecim nılkunu bılemıyorumda ben bu hafta sonu gelemem sanırsam,eşceğizimin kurumsallaşma toplantıları varmış bu onumuzdekı bır ay boyunca benı mazur gor dedı kendılerı ama yınede bı sorayım bakalım,,olmazsa sabahtan bırakır bızıı akşama doğru gelır alır cunku toplantısı oğleden sonra oluyo genelde 12 den sonra,bızde bırazcık erken gelıverırız olma mı...sorayım yarın haber verırım

ben 2 doz oldum hamileyken hele birinde kolum davul gibi olmuştu ondan hatırlıyorum ama tekrar olacakmıyım ne zaman olacaktım bilmiyorum olsam mı acaba

herkesler nere kayboldu yaaaa:26:

ben döndüm malum patron burada accık çalıştım

kızlar birşey diyeceğim bebeler nasıl ağlıyor benim ki önce tıkanıyor nefes almıyor hatta hafifi morarıyor sonra açılıp ağlamaya başlıyor her seferinde ödüm patlıyor hemen kucağıma alıyorum ne yapacağımı şaşırıyorum kızım kızım diyorum ne yapsam o ana sizde olmuyordur inşallah

olur güzelim ne sakıncası olacak sizi yabancıdan saymıyorum ben valla

ağzının içine üfle (komik geliyor biliyorum ama işe yarar) bir de tıkandığında iki kaşının arasına başparmağınla masaj yap ama ağlamaktan katılmanın ilacı kuvvetlice ağzına üflemek, hayat öpücüğü vermeye kalkıp çocuğun ciğerlerini patlatma yalnız

deniyim canım 1 kere boş bulunup yüzüne üfledim sıçradı
yemekten tıkanınca ben kaşlarının arasına masaj yapıyorum ağlamaktan ıkanınca da işe yarar mı bilmiyordum sağol tatlım

canlarım şekerlerim kuzucuklarım nabersiniz? Özledim sizleri valla.Herkes iyi mi?

biz iyiyiiiiiiiizzz siz de iyi misiniz bakem:82:

BAHAR ve FUNDA oyuncak konusundaki kararınızı alalım :97:

deniyim canım 1 kere boş bulunup yüzüne üfledim sıçradı
yemekten tıkanınca ben kaşlarının arasına masaj yapıyorum ağlamaktan ıkanınca da işe yarar mı bilmiyordum sağol tatlım

yüzü ağzı ama esasen ağzına üflemek ağlama tıkanmasının esas çözümü... ben de onu düşünüyodum yazdım ama sonra sanki bu masaj yemek tıkanmasıydı falan oldum

2 kız kardeş ve anneleri yaşarken anne ölüyor
kızlar annelerinin cenazesinde bir çocuk görüyorlar ve abla aşık oluyor
cenazeden 2-3 gün sonra aşık olan abla kardeşini öldürüyor neden ?

Patron sordu bilmece

bigecim teşekkür ederim öncelikle arayıp haber verdiğin için. Çok incesin :)) dün aradığında tam anlamamıştım baktım resimlere.Berenin var tatlım oyüzden almıyım ben.Genede teşekkür ederim.

:44: çocuktan kasıt delikanlı/adam vs mi çocuk mu?

what dedin gülüm

çatlak kesin başka bir yere çekti bu benim söylediklerimi kopmuş yaaaaaaaaa :86:

koptum vala masa çekeyimmi yoksa hafta sonuna yakın bir gün olan günü bekleyip öylemi oval masaya bağlayım konuyu
senin üfülükçü seni
nasıl üflüyon sen bak çok merak ettim
gelde kopma

reca ederim ne demek
valla bizim de oyuncak dolu ama hepsine hatıra olsun diye bir örnek kalkıştık bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…