what dedin gülüm
koptum vala masa çekeyimmi yoksa hafta sonuna yakın bir gün olan günü bekleyip öylemi oval masaya bağlayım konuyu
senin üfülükçü seni
nasıl üflüyon sen bak çok merak ettim
gelde kopma
:44: çocuktan kasıt delikanlı/adam vs mi çocuk mu?
manyak yaaaadur ben tek cümleyle hizaya getiriyim seni
tıkanan çocuğun nefesini düzene sokmaktan bahsediyoruz meral burda
hadi yaaaaaaaaaaaaa ciddimisin:26:manyak yaaaadur ben tek cümleyle hizaya getiriyim seni
tıkanan çocuğun nefesini düzene sokmaktan bahsediyoruz meral burda
delikanlı
sende fırsatmı kolluyon gııı:82:
ne oldu meşe enişteme
üşüttümü acaba
melikeeee enişteye çok geçmiş olsun
neymiş kııı şu bilmecenin cevabı ?
galiba dün gee kötüydü ateşi vardı bütün gece uyudu hiç kalkmadı ( normal zamandan biraz daha fazla uyumuş yani ) bu akşam daha iyi şu an uyuyor yemeğe kadar yatayım sonra dizi var dedi
hehehe merak ettiniz dimi yok mu tahmin
Atamayacağını biliyorum canım ama bana o sözleri sarfetmiş bir müdürle de çalışamam bir daha suratını bile görmeye tahammül edebileceğimi zannetmiyorumEbrucum Allah gönlüne göre versin inş. bana görede sonuna kadar zorla en son seçenek olarak istifayı düşün bi devlet memurunu öyle pat diye atamazlar attırmazlar canım. sadece göz dağı verp sindirme politikası güdüyolar .Hakkında hayırlısı olsun inş. dualarım seninle.
biz iyiyiz merak edenlere yuvar teker geçiyo günler işte. zeynep biraz daha benden bağımsız geçirse saatlerini herşey daha güzel olacak sadece . çooook düştü bu ara bana yapışık geziyoruz paçamda :)meme konusuna hiç girmiyorum resmen keşler gibi 2 fırt 5 dakka sonra 2 fırt şeklinde bayılıcak gibi oluyorum bazen sütle beraber bütün enerjimide çekiyo gibi . neyse herkeslere selamlar
Ah o hayırlı haberi ben bir alabilsem ilk iş yazacağım buraya Bigeciğim vallaha eridim bittim stresten üç günde iki buçuk kilo vermişim patlayacak gibi olan pantolanlar üzerimden düşüyor hiçbir şey yiyip içemiyorum bile taş oturuyor sanki boğazımda şimdide yarının olmasını bekliyorum tayin yazım gitmemiş halenamin canım inşallah
hayırlısıyla ebrunun güzel haberlerini alalım bugün
kızlar geçmişi okuyamıyorum yine çok yoğunumeğer uzun kulağa karar verilirse toplu olarak ben sarı turuncu atkılı olanından istiyorum.. başka ekstradan bişi istemiyorum. herkes toplu ne alcaksa bitek onu alcam ben.. zaten oynamıyo benim sıpa ama herkeste aynı oyuncak olması hoşuma gitti.. hatıra anı olacak büyüdüklerinde inşallah görüştüklerinde..
ya bide bişi sorcam yarın bakarım cevaplarınıza benim kızın ayak başparmağının tırnak dibi kıpkırmızı ve şiş.. gerçi ctesi götürcem doktora ama kafama takıldı böyle bişi olan oldumu aranızda..
zaten gözü hala akıyo öteki gözünün kapağında arpacık gbii kabarık kocaman bişi var. ayy yarabbim delircem ya
Atamayacağını biliyorum canım ama bana o sözleri sarfetmiş bir müdürle de çalışamam bir daha suratını bile görmeye tahammül edebileceğimi zannetmiyorum
Ah o hayırlı haberi ben bir alabilsem ilk iş yazacağım buraya Bigeciğim vallaha eridim bittim stresten üç günde iki buçuk kilo vermişim patlayacak gibi olan pantolanlar üzerimden düşüyor hiçbir şey yiyip içemiyorum bile taş oturuyor sanki boğazımda şimdide yarının olmasını bekliyorum tayin yazım gitmemiş halen
herkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa
günaydınlar herkese
çok uykum vaaaarrrrr, alamıyorum uykumu kaç gecedir neense
haktan uyanıyo bazen bazende kendim uyuyamıyorum
bazende uyusamda yetmiyo dinlenmiş hissedemiyorum
öffff oluyo işte bişeler
siz nasılsınız kızlar,ne var ne yok?
günaydınnnn
6 saat deliksiz uykudaaandaha ne olsun yahu
Günaydınlarrr nasılsınız bakem.oyuncaklar çok güzel uzun kulak güzel ama sanki kzı çocuğu oyuncağı gibi erkek çocuklarına pek uygun değil gibi ama herkesde aynı olsa tabi daha güzel olur.silvester ve bugs bunny çok beğendim ama onlar pahalıymışş. Ne kartar verşrseniz faceden mesaj yaarsanız sevinirm orayı arada açıyorum bu siteye pek giremiyorummm öpüyorum hepinizi
doğru ama akşam 9 uyumasına alışınca zor oluyoo tabii dün akşamda tüm şirinliği üzerindeydi paşamın o sebeple zorlamadım bende uyutmaya ... maşallah diyeyim tabii paşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?