2009 Aralık Anneleri

manyak yaaaa dur ben tek cümleyle hizaya getiriyim seni

tıkanan çocuğun nefesini düzene sokmaktan bahsediyoruz meral burda

Son düzenleme:
manyak yaaaa dur ben tek cümleyle hizaya getiriyim seni

tıkanan çocuğun nefesini düzene sokmaktan bahsediyoruz meral burda
hadi yaaaaaaaaaaaaa ciddimisin:26:
vay koca kafalı meral vaaaaaaaaayyyy
anlamıyorumda bak nerelere çekiyorum konuyu sory yatırıyorum

sende fırsatmı kolluyon gııı:82:

ne oldu meşe enişteme
üşüttümü acaba

melikeeee enişteye çok geçmiş olsun
neymiş kııı şu bilmecenin cevabı ?

galiba dün gee kötüydü ateşi vardı bütün gece uyudu hiç kalkmadı ( normal zamandan biraz daha fazla uyumuş yani ) bu akşam daha iyi şu an uyuyor yemeğe kadar yatayım sonra dizi var dedi

hehehe merak ettiniz dimi yok mu tahmin

çok çok geçmiş olsun enişteye tekrar

merak ettim ben kendi adıma
bende yok tahmin valla
nemiş cevap?

kızlar geçmişi okuyamıyorum yine çok yoğunum eğer uzun kulağa karar verilirse toplu olarak ben sarı turuncu atkılı olanından istiyorum.. başka ekstradan bişi istemiyorum. herkes toplu ne alcaksa bitek onu alcam ben.. zaten oynamıyo benim sıpa ama herkeste aynı oyuncak olması hoşuma gitti.. hatıra anı olacak büyüdüklerinde inşallah görüştüklerinde..

ya bide bişi sorcam yarın bakarım cevaplarınıza benim kızın ayak başparmağının tırnak dibi kıpkırmızı ve şiş.. gerçi ctesi götürcem doktora ama kafama takıldı böyle bişi olan oldumu aranızda..

zaten gözü hala akıyo öteki gözünün kapağında arpacık gbii kabarık kocaman bişi var. ayy yarabbim delircem ya

Atamayacağını biliyorum canım ama bana o sözleri sarfetmiş bir müdürle de çalışamam bir daha suratını bile görmeye tahammül edebileceğimi zannetmiyorum

amin canım inşallah
hayırlısıyla ebrunun güzel haberlerini alalım bugün
Ah o hayırlı haberi ben bir alabilsem ilk iş yazacağım buraya Bigeciğim vallaha eridim bittim stresten üç günde iki buçuk kilo vermişim patlayacak gibi olan pantolanlar üzerimden düşüyor hiçbir şey yiyip içemiyorum bile taş oturuyor sanki boğazımda şimdide yarının olmasını bekliyorum tayin yazım gitmemiş halen

herkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa

Son düzenleme:

kuzum uzunkulakları bayrak gibi yapalım dedik beyaz bebek kırmızı atkı-bere
tırnağı batmıştır umut'un da oluyordu, ayaklarını sıcak suya koyacaksın günde en az 10 dakika o yumuşatıyor
ah güzel gözlüm ya amma çekti şu gözlerinden

allahım günün birinde herhangi bir şey için iştahım kesilecek mi acaba
ya bırak ebru ciğeri beş para etmezler için kendine ediyorsun eminim canberkle de istediğin gibi ilgilenemiyorsun bu süreçte
kuzum iş dünyası bu işte bin tane yavşakla uğraşıp bütün sıkıntını işyerinde bırakıp çıkman lazım.. tamam kolay değil kabul ediyorum ama sen bir cümle için bu hale gelirsen onlar da senin tepene binerler! ekmeğini veren allah mı ulan bu... cevabını verirsin yürür gidersin hadi allah aşkına bi silkelen bi kendine gel hayır zaten en kötü senaryo ne... kovularak veya istifa ederek işten çıkman... eeee o durumda bile allaha şükür zor duruma düşmeyeceksin... hem böyle yaptığında karşıda oluşan imaj "demek ki bu işe mecbur ben istediğimi yaparım kuzu kuzu sineye çeker" eh onun sonucunu tahmin etmek de güç değil di mi kuzum?

günaydınlar herkese
çok uykum vaaaarrrrr, alamıyorum uykumu kaç gecedir neense
haktan uyanıyo bazen bazende kendim uyuyamıyorum
bazende uyusamda yetmiyo dinlenmiş hissedemiyorum
öffff oluyo işte bişeler

siz nasılsınız kızlar,ne var ne yok?

künaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
normal ama kuzum uyuyamaman da uykuya doymaman da
şahsen halen seğiriyorum yasi

Günaydınlarrr nasılsınız bakem.oyuncaklar çok güzel uzun kulak güzel ama sanki kzı çocuğu oyuncağı gibi erkek çocuklarına pek uygun değil gibi ama herkesde aynı olsa tabi daha güzel olur.silvester ve bugs bunny çok beğendim ama onlar pahalıymışş. Ne kartar verşrseniz faceden mesaj yaarsanız sevinirm orayı arada açıyorum bu siteye pek giremiyorummm öpüyorum hepinizi

karara bağlandı kuzum bayrak rengi uzunkulak... beyaz hayvanat kırmızı atkı-bere
kurdeleli uzun kulaklar kız oyuncağı gibi haklısın da bizimkiler şuna benzeyecek

doğru ama akşam 9 uyumasına alışınca zor oluyoo tabii dün akşamda tüm şirinliği üzerindeydi paşamın o sebeple zorlamadım bende uyutmaya ... maşallah diyeyim tabii paşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…