gunaydınnnnnn...ohhhhh ne kadan guzel bışeydır ooooogünaydınnnn
6 saat deliksiz uykudaaandaha ne olsun yahu
gunaydınnnnn yasmınnn...ay kıyamam ya hamıleleık guzeldı de valla aynı zamnda da cok zordu ya haset kaldıkların coğalıyor eee bıde bebışlee canım benım Allah yardımıcın olsun canım ya....ambalajlı yegen nasıl tekmelıyor mu?günaydınlar herkese
çok uykum vaaaarrrrr, alamıyorum uykumu kaç gecedir neense
haktan uyanıyo bazen bazende kendim uyuyamıyorum
bazende uyusamda yetmiyo dinlenmiş hissedemiyorum
öffff oluyo işte bişeler
siz nasılsınız kızlar,ne var ne yok?
gunaydınn...bence erkek bebışler ıcınde ıyı uzun kulak ya renkler her ıkı tarafa da uyuyo,dedığın gıbı herkesede aynı oyuncağın olacak olması zaten amaç..Günaydınlarrr nasılsınız bakem.oyuncaklar çok güzel uzun kulak güzel ama sanki kzı çocuğu oyuncağı gibi erkek çocuklarına pek uygun değil gibi ama herkesde aynı olsa tabi daha güzel olur.silvester ve bugs bunny çok beğendim ama onlar pahalıymışş. Ne kartar verşrseniz faceden mesaj yaarsanız sevinirm orayı arada açıyorum bu siteye pek giremiyorummm öpüyorum hepinizi
herkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa
künaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
normal ama kuzum uyuyamaman da uykuya doymaman da
şahsen halen seğiriyorum yasi
gunaydınnnnnn...ohhhhh ne kadan guzel bışeydır ooooo
ama hazırlıklı ol bugun musade etmış ya onundekı bı hafta cıkarır acısını yanı bızde olee oluyo geneldede
gunaydınnnnn yasmınnn...ay kıyamam ya hamıleleık guzeldı de valla aynı zamnda da cok zordu ya haset kaldıkların coğalıyor eee bıde bebışlee canım benım Allah yardımıcın olsun canım ya....ambalajlı yegen nasıl tekmelıyor mu?
gunaydınn...bence erkek bebışler ıcınde ıyı uzun kulak ya renkler her ıkı tarafa da uyuyo,dedığın gıbı herkesede aynı oyuncağın olacak olması zaten amaç..
.ya atkı ya da bere ye KK 09 mu yazdırsak kızlarr?
gunaydınnsssssss...oyy azra da 7 dedın mı dakka gecmıyor ya ben anlayamıyorum valla,,gece erken yatıyo aama o zamanda ben sevmıyorum uyumayı,şahsen sabah uykusuna bayılırım daa
allah allaaaaah ne geçmek bilmez seğirmeydi bu yaw!
tekmelemek ne kelime
napıyo içerde bilmiyorum ama karnım şekilden şekile giriyo
hiç durduğu yok, hem güçlü hem hızlı, hem enerjik bir kız olcak bu :96:
bu arada bigecim ben bu hafta sonu gelemıyorum
anaaaaa azrada oyleydı maşallahhhh...gece uyutmazdı dıyoduk ıcerde mezdeke yapyo heralde
yasmın o zaman senın kızda butun yaramazlığı cıkmadan yapıyor dogunca uslu bı kız olacak benım sultanım oyle cunkucok korkuyoduk hamıleykenkı hallerınden ama şimdi cok şukur enerjık fakat uslu yavyumm kendı kendıne oturmuş oynuyo mısal şuan :81:
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız bakalım. kızım artık işe yarıo kendi bezini götürüp çöpe atıo
GÜNAYDIN KIZLAR
nasılsınız bakalım. kızım artık işe yarıo kendi bezini götürüp çöpe atıo
hay allah niye yine ya?
uzunkulakların ya ayağına ya kulağına 12.2009 yazılacak zaten fatma
valla yasemin ben de anlamadım yalnız annem de dün akşam melikenin annesi mantığında "bir de kağıt yapıştır bakalım" buyurdu... yapmadım tabii ama akşama yapıcam galbam
nolcak ki belki geçirir yap bige bence
keşke akşam yapsaydın ya
dün akşam düşünüyodum ne zamandır arzu yok hande yok senem yok mamba yok mehtap yok :26:
haberleşen varmı bu arkadaşlarla ?
bencede
ama ne kaybetcen ki yapsan
karizmamıbir de alışmaya başladığım ve evcilleştirmeye çalıştığım seğirmemi
dün akşam düşünüyodum ne zamandır arzu yok hande yok senem yok mamba yok mehtap yok :26:
haberleşen varmı bu arkadaşlarla ?
baya bi kaynaşmışınız seğiriğinle
evde gizlenirde yaparsın kimse görmeden o zaman karizmana bişeycikler olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?