2009 Aralık Anneleri

günaydınnnn
6 saat deliksiz uykudaaan daha ne olsun yahu
gunaydınnnnnn...ohhhhh ne kadan guzel bışeydır ooooo
ama hazırlıklı ol bugun musade etmış ya onundekı bı hafta cıkarır acısını yanı bızde olee oluyo geneldede
gunaydınnnnn yasmınnn...ay kıyamam ya hamıleleık guzeldı de valla aynı zamnda da cok zordu ya haset kaldıkların coğalıyor eee bıde bebışlee canım benım Allah yardımıcın olsun canım ya....ambalajlı yegen nasıl tekmelıyor mu?
gunaydınn...bence erkek bebışler ıcınde ıyı uzun kulak ya renkler her ıkı tarafa da uyuyo,dedığın gıbı herkesede aynı oyuncağın olacak olması zaten amaç..
.ya atkı ya da bere ye KK 09 mu yazdırsak kızlarr?
herkese günaydınnnnnn
burak paşası dün gece 12 uyudu ve sabah 6 kalktı cin gibiydi allahım nereden buluyorlar bu kadar enerjiyi yaaa

gunaydınnsssssss...oyy azra da 7 dedın mı dakka gecmıyor ya ben anlayamıyorum valla,,gece erken yatıyo aama o zamanda ben sevmıyorum uyumayı,şahsen sabah uykusuna bayılırım daa

künaydııııııııııınnnnnnnnnnnnn
normal ama kuzum uyuyamaman da uykuya doymaman da
şahsen halen seğiriyorum yasi

allah allaaaaah ne geçmek bilmez seğirmeydi bu yaw!

tekmelemek ne kelime
napıyo içerde bilmiyorum ama karnım şekilden şekile giriyo
hiç durduğu yok, hem güçlü hem hızlı, hem enerjik bir kız olcak bu :96:

anaaaaa azrada oyleydı maşallahhhh...gece uyutmazdı dıyoduk ıcerde mezdeke yapyo heralde
yasmın o zaman senın kızda butun yaramazlığı cıkmadan yapıyor dogunca uslu bı kız olacak benım sultanım oyle cunku cok korkuyoduk hamıleykenkı hallerınden ama şimdi cok şukur enerjık fakat uslu yavyumm kendı kendıne oturmuş oynuyo mısal şuan:81:

bu arada bigecim ben bu hafta sonu gelemıyorum

hay allah niye yine ya?

uzunkulakların ya ayağına ya kulağına 12.2009 yazılacak zaten fatma

valla yasemin ben de anlamadım yalnız annem de dün akşam melikenin annesi mantığında "bir de kağıt yapıştır bakalım" buyurdu... yapmadım tabii ama akşama yapıcam galbam

aaayyyyyy fatma inşallah iiiiinşallah uslu olur :18:
haktan'la çooook çekiyorum onla çekmem bari
aman maşallah azra sultanımada
yesin teyzesi onu

GÜNAYDIN KIZLAR

nasılsınız bakalım. kızım artık işe yarıo kendi bezini götürüp çöpe atıo

oyyy verene kurban maşallah ecrinnaz'a
büyüyolar günden güne farklılaşıyolar
allahım hepsinide hayırlı evlat etsin inşallah

nolcak ki belki geçirir yap bige bence
keşke akşam yapsaydın ya

dün akşam düşünüyodum ne zamandır arzu yok hande yok senem yok mamba yok mehtap yok :26:
haberleşen varmı bu arkadaşlarla ?

dün akşam düşünüyodum ne zamandır arzu yok hande yok senem yok mamba yok mehtap yok :26:
haberleşen varmı bu arkadaşlarla ?

mehtap ve handeyi bilmiyorum tatlım
arzu senem ve mamba bir şeylere alınıp/darılıp/bozulup gittiler senem sanırım geçenlerde geldi
arzuya ardanın doğumgününde telefonuna mesaj attım dönmedi, buradan özel mesaj attım ona da dönmedi (o tarihten sonra girmiş kkya okudu yani) ne yaptıysam ben :44:

merhaba,

dün gelemedim, yazamadım
gerçi işten kafamı kaldıramdım, lavaboya bile gidemedim

ama bugün açığı kapatırım umarım ekstra bişey çıkmazsa

nabersiniz?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…