2009 Aralık Anneleri

burcukkkkkkkkkkkkkkkkk doğum gunun kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
face de oğrendım nıce yıllaraaaaaaaaaa canım

ben de bir süre vermeyi düşünüyorum çünkü tahmin ettiğiniz gibi değil bugün süt harici sadece 3 çay kaşığı yemek,4-5 ısırık muz ve 4-5 dilim mandalina yedi acıkıyor yemek koyuyorum çorba ısıtıyorum yok ağlıyor memeye sarılıyor gene de yemiyor ne yapacağım bilmiyorum o yüzden ya memeden keseceğim ki şu an hiç cesaret edemiyorum bari kışı atlatalım
içeriğine baktım canım çinko kurşun yok gibi görünüyor ama
zeynep te yiyor kağıt ama en çok menekşelerimin yapraklarını yolup yiyor gelip bana da besliyor mahvetti çiçeklerimi

burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu iyi ki doğdunnnnnnnnn nice yaşlara

valla görümcem hergün yemeğini yediriyo ama ben evdeysem assla yemiyo.. meme diyo.. 11 kilo 77,5 cm olmuşuz.. (maşallah) kağıt öyle yemek yer gibi yemiyo.. ama mesela kitaplarını kemiriyo eline bi şişe verim üstünde kağıt varsa onu yiyo.. yani nerde bulsa yiyo.. şu aralar ağzına sokma hat safha benimkinde kapının tahtalarını filan kemiriyo.. geçen gün fayansı yalıyodu ya iyyy iğrenç...

sabah sabah yaptık savaşımızı mama hazırladım ekmek peynir zeytin karışımı yok yemedi bize tarhana yapmıştım verdim yemedi o zaman dedim meme de yok biraz dayandım nasıl ağlıyor sıpa mama veriyorum ağzından çıkarıyor biraz meme verdim sonra 6-7 lokma ekmek kaşar yedi sonra tekrar meme ve uyudu offf valla acayip kötüyüm ne yapacağım ben bununla zaten diğer meşeyle de konuşmuyorum iyice sinirlerim alt üst

sabah kendi kendime çok güldüm
çocuklar duymasında meltem dekolte giymiş haluk a sırnaşıyor haluk anlamıyor meşe dedim haluk a mı meşe dedin diyor eşim hayır sehpa meşe dedim nerden anladın diyor eeeeeee ihtisas yaptım meşe üzerine dedim anlamadı öyle şaşkın şaşkın baktı 3 senedir meşeyle evliyim diyemedim

ay melike alemsin kız senin mese temiz kalplide he

bizde evimize geldik cok sükür ama zeyno ucagı yıktı bagırtısıyla sıpa .Dün atesi düsmüyor diye dr götürdük bogazı kızarmıs ay idraryoluda üsütmüş olabilir tahlilde yapamam zaman dar dedi mesai 1 de bitiyormus yetişmez diye dayadı bize agumentini bir ates düsürücü surup bide fitilll kullan dedi diyo ucaga binerken bir fitil at içimden olduuuuuuu dedim ben hayatta ates 39 .5 gecmeden atmam fitil eve geldik direkt dolaba kaldırdım ilacları ve masallah kuzum düzeldi dr geldik ates falan yok gerci ben surup veriyordum ama cok sükürr bir hastalıgıda antibiyotiksiz atlattık.Sibel naz kuzusuna masallah

ay sen çok yaşa emi.. deli :)) ya kilo alımı iyiyse takma kafaya melike.. eninde sonunda memeyi bırakcaklar ve yemek yemek zorunda kalacaklar..

hoşgeldiniz bakalım.. sizede geçmiş olsun..

Slm herkese ben hic iyi degilim mina surekli memede kahvaltii etmyr artik ve 2 gundur aksam yemegide yemiyor benim tansiyon 7-4 bayilacak gibiyim heran gece abartmiyorum saatbasi emmeye. Kalkiyor memeden kesememde tekbasima ay offffffff gunduz deneyeyim dedim yerlere atti kendini sokmeye kalkti memeye bant yapistrmistim nasil olck hic bilmiyorum yemedikce emiyor emdikce yemiyor uykusuzluk beni zaten mafetti akil verin ya iyi degilim valla

geçmişin tamamını okuyamdım ordan burdan bi kaç sayfa okuyabildim.

sevgicim hayırlı olsun sünnetniz inş. yiğit paşamın damatlıklarını görün görelim inş. Allah evladınla hayırlı günler göstersin inş.

sibel naza maş.

eda hoşgeldin canım. umarım iyi geçmiştir herşey hastalık dışında onuda atlaşmışsınızdır inş.

pelin aynı durumdayız canım. yemiyor uyumuyor uyutmuyor oyuncaklarıyla oynamıyor mızık bi moddayız. sürekli memedeyiz.annem bile kadıncağız kes memeden belki rahat edersin eder mantığıyla yaklaşıyor kadın. dışardan nasıl göründüğünü siz tahmin edin artık hepimiz aynı drumdayız . yine geceleri 3 lere çekmeye başladı uyku saatini sabahta en geç 10 da ayakta gündüz 1 sefer uyuyor yada hiç uyumuyor ben dinlenemiyorum o nasıl dinleniyorda bütün gün o halde anlamış değilim. sanki birileri beni dövmüş gibi her yerim ağrı sızı içinde . isyan etmiyorum Rabbime bu günlerde geçicek inş.

bugün kötü bi gündü benim için bi kaç günde böyle sürecek sanırım. çok sevdiğim bi ablamın 2. bebeği 38 haftalıkken karnında öldü. böyle bi ihtimal konuşuluyodu bi süredir su azlığı ve organlarındaki problemlerden dolayı ama Rabbimin mucizesi belli olmaz belki tamamlar diyoduk . nerdeyse doğuma gidecek kasılmaları başladığında nst de öğreniyolar durumu ve normal doğumla ölü dünyaya getiriyo bebeğini betül adını koymuşlar 2700 doğmuş herşeyi tam bakmaya kıyamazsın misler gibi kokuyodu diyo ablamız yazarken bile ellerim titriyo onunda imtihanı buymuş Rabbim kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin. ben yine de bunları düşünerek halime şükrediyorum. belki yazdıklarım gereksiz oldu ama paylaşmak istedim sizlerle. Allaha emanet olun.

bizim dr bu aşının esasen 15 ay dolunca yapıldığını söyledi öncesinde yapmam dedi fatmacım
hepatit a için de mesela erken yapanlar da var ama bana göre doğrusu 2. yaşta ilk doz 2,5 yaşında ikinci dozdur ve öyle yapacağız dedi

yok artık ya çocuk huysuz at bi fitil çocuk huysuz bas antibiyotik neymiş haspamın mesaisi yetişmezmiş!! bunlar da hipokrat yemini etmiş di mi

geçmişler olsun eda

7-4 tansiyonla şimdiye bayılmamış olman mucize pelin
yalnız olunca çok zor yahu umut da ben oldum mu yememeyi tercih ediyor ama ben anneme vs satıp ortadan kayboluyorum o zaman yiyor sıpa keşke öyle bir şansınız olsa yalnız bakanlar

allah bunu unutturacak acı vermesin düşmanımı evladıyla sınamasın
doğmuş doğmamış hepsi evlat hele ki kadıncağız doğum yapmış ooooy oyyyyy

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM
ARKADAŞIMIZ ÖRDÜRDÜĞÜMÜZ OYUNCAKLARA BAŞLAMIŞ
BİTMİŞ BİR HELLOKİTY-BİR UZUNKULAK VAR BU İKİSİNİ İSTEMİŞ ARKADAŞLARDAN İSİM-SOYAD-ADRES-ÖDEME ŞEKLİ BİLGİLERİNİ İLK GÖNDEREN ARKADAŞ OYUNCAKLARINI ALABİLİR
OYUNCAKLARDAN İSTEYEN HERKESİN İSİM-SOYAD-ADRES-ÖDEME ŞEKLİ-VARSA ÖZEL RENK TERCİHİNİ MAİLİME VEYA ÖZEL MESAJ OLARAK GÖNDERMESİ GEREKİYOR, TAM LİSTEYİ YOLLADIKTAN SONRA ARKADAŞIMIZ KURA ÇEKEREK BİTTİKÇE OYUNCAKLARI GÖNDERECEK.HADİ BAKALIM BİR AN ÖNCE GÖNDERİN BİLGİLERİ

Uzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10 Kermit
1 Melike x x
2 Nilgün x x
3 Bige x x
4 Meral x
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x
8 Müzeyyen x x
9 Nevra x
10 Yasemin x
11 Pelin x
12 Fatma x
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x
16 Burcu K x
17 Burcu(24.5) x
18 Tülay x
19 Kıymet x
20 Eda x
21 Ayla x x
22 Nazan x
23 Hande x şapka-atkı gri olacak

Meral, Nevra, Fatma (fd7), Melike, Pelin isim-soyad-adres yazmanıza gerek yok bende vardı zaten ödeme şekliyle varsa renk tercihinizi bildirin yeter

aynen canım aynen nasıl acıyor anlatamam artık kuvvetlendi de çekince acıtıyor pazar sabah denedim yok evi ayağa kaldırdı meme diye nasıl olacak bilemiyorum eskiden meyva yerdi şimdi sadece mandalinayı yiyor muza burun kıvırıyor akıllanacağına iyice raydan çıktı

off ki tam offf gene şükür rabbimde sağlar sağlıklılar Allah sabır versin arkadaşına canım

Meral, Nevra, Fatma (fd7), Melike, Pelin isim-soyad-adres yazmanıza gerek yok bende vardı zaten ödeme şekliyle varsa renk tercihinizi bildirin yeter

renk 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun abe trakyalıyız dedik ya ödeme kapıda peşin

herkese günaydınnn ..

günaydın herkese

alalh sabır versin, dayanma gücü versin kıymet çok zor yaaa : (
rabbim böyle sınamasın kullarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…