haydi ben kaçar öpüldünüz
ne oldu leyn bu topiğe 5 ten beri kimse yazmamış
hadi bende kaçar, yarın yokum eğitim var merkezdeyim
cuma cumartesi izin
pazarda siz yoksunuz
zaten inanılmaz yoğum oluyor bende giremiyorum
hepinizi öperim, kendinize iyi bakın
arkadaşlarım uzunkulaklar için kapıda ödeme seçeneği beni zorlar diyeniniz var mıdır?
uzunkulak+kargo 22 lira tutuyor
sihri arkadaşımız için en uygun ödeme seçeneği buymuş
Merhabalar arkadaşlar,
Arayan, soran, düşünen, iyi dileklerde bulunan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.
Ne yazık ki halen bir gelişme olmadı, olabilsin diye halen uğraşıyoruz ama bilmem.
Yorgunluğun da bunalımın da dibine vurmuş durumdayım pc yi bile açmıyorum üç gündür ki ben evdeysem sürekli açık durur senelerdir, eve bir geliyorum ne uyuyabiliyorum ne uyanabiliyorum sarhoş gibi kanepeye uzanıyorum elim kolum kalkmıyor gözümü açamıyorum ertesi gün zaten yine aynı cehennem.
Gece Canberk uyutmuyor uyumuyor önceki gece üç buçuktan yediye kadar oturdu adam oyun oynadı dün de bir buçuk saat ağla ağla gece yarısı.
Şurası sırf gişeden ibaret olsa arkama bakmadan kaçıp gideceğim ama dağıtıma geçebilme umuduyla yaşıyorum biraz daha dayanmak istiyorum müdür falan geldi dün konuştu bir şey olmamış gibi şefte bayağı bir yardımcı oluyor ama bende kafa yok zaten dalgın bir insandım yorgunluk uykusuzluk iyice bitirdi beni bugün kasanın anahtarını üstünde bırakıp eve gelmişim öğlen arası hiç farkında değilim bir gittim ki anahtar üstünde bir sürü insan dolanıyor arkada kasada bir sürü para var. hay Allahım başıma bir iş getirmeden kurtulsam şuradan bir hayırlısıyla yarabbimmmmm duy sesimiii. Aminn.
Geçmişe pek bakamadım da şu uzun kulak meselesinin en son halini bana özel mesajla yazarsa bir arkadaş çok memnun olurum.
Merhabalar arkadaşlar,
Arayan, soran, düşünen, iyi dileklerde bulunan herkese çok ama çok teşekkür ediyorum.
Ne yazık ki halen bir gelişme olmadı, olabilsin diye halen uğraşıyoruz ama bilmem.
.......... hay Allahım başıma bir iş getirmeden kurtulsam şuradan bir hayırlısıyla yarabbimmmmm duy sesimiii. Aminn.
Geçmişe pek bakamadım da şu uzun kulak meselesinin en son halini bana özel mesajla yazarsa bir arkadaş çok memnun olurum.
valla canım ben aras kargo ve ev adresine teslim şeklini tercih ediyorum.. bu sebeplede eft yapabilirim..
bu arada biiş dicem müzeyyen sen mesaj atmıştın ya bana gün ile ilgili.. şimdi yasemine gönderiyomuyuz parayı..
herkese günaydın.
bilge mail adresini verebilirmisin adres bilgilerini mail atayım
mrh arkadaşlar,elimde bitmek üzere 3 uzun kulak daha var.haftaya yollucam inş ama siz bana renkleri hepsi kırmızı olacak dediğiniz için ben tam 20 adet kırmız ip aldım.ama şimdi farklı ip tercihleri görüyorum.elimdekilerde kırmızı zaten ördüklerim.birde bir arkadaşım daha örüyor bu işin ustası oda.onada kırmızı olacak dedim.oda kırmızı örüyor.siz hepsi tek renk olsun dediğiniz için....arkadaşlar kargo konusunda arkadaşıma havale 5 kişi yapabilir.oda yurtiçi kargo ile gönderebilir.kargo dahil havale yapacklar 20 tl hesaba havale yapabilir.yurtiçi ile gelir kargonuz ve kargo ücreti bir daha ödemezsiniz.havale yapmak isteyenlere duyrulur.
bende ptt ile kapıda ödeme ile yollarım onda bi sorun yok zaten.
renk seçenekleri beni zorda bırakdı arkadaşlar şimdi.tekrar gözden geçirirseniz sevinirim...benim gördüğüm sadece 1 arkadaş farklı renk istemişdi.
sen özelden mesaj atsana şekerim
maile ne luzum:)
Günaydın kızlar işe geldim sibel ebru allah kolaylık versin size inşallah işiniz yoluna girer
başım çatlıyacak gene tuttu 2 gündür
ben zaten kapıda ödemek istiyordum o yüzden sorun yok
bizim günde olan biri bir haber verse ben listeyi kaybettim şimdi kime yolluyorduk
günaydın
uykum var hemde çoooooook
ebrucum allah yardımcın olsun cnm benim
bigecim
şirin benimkinide kargo ile göndersin.
ben kapıda öderim. şirket adresimi vereyimki direk benim elime ulaşsın .
sibelim sende son durum nedir? inş tez zamanda senden de güzel haberler alırız.
dünürüm özleyeceğim seni
pazartesiye kadan dikkat et kendine paşaya ve nilay kuzuma
amin canım tez günde hayırlısıyla kurtulursun inşallah dualarımız seninle geçecek merak etme
sibelcim şirin hanım cananla aynı yerde yaşıyor dolayısıyla oralarda aras kargo olduğundan şüpheliyim eve teslim ptt kargoyla idare etcek gibisin
oyuncaklarımız daha kısa sürede elimize ulaşsın diye bir arkadaşıyla birlikte yapıyorlar dolayısıyla 5 kişilik eft kontenjanımız var... sibel 1i senin, 4 kişi daha eft yapabilir arkadaşlar ama bu 4 kişi sadece uzun kulak sipariş etmiş olmalı diğer kahramanlardan isteyenlerinkileri şirin hanım örüyor zira
yaseminin parasını ben bu sabah yolladım valla sibel "kk gün parası" açıklamasıyla
bir de cümleten günaydın
herkese günaydın.
bilge mail adresini verebilirmisin adres bilgilerini mail atayım
Günaydın kızlar işe geldim sibel ebru allah kolaylık versin size inşallah işiniz yoluna girer
başım çatlıyacak gene tuttu 2 gündür
ben zaten kapıda ödemek istiyordum o yüzden sorun yok
bizim günde olan biri bir haber verse ben listeyi kaybettim şimdi kime yolluyorduk
mrh arkadaşlar,elimde bitmek üzere 3 uzun kulak daha var.haftaya yollucam inş ama siz bana renkleri hepsi kırmızı olacak dediğiniz için ben tam 20 adet kırmız ip aldım.ama şimdi farklı ip tercihleri görüyorum.elimdekilerde kırmızı zaten ördüklerim.birde bir arkadaşım daha örüyor bu işin ustası oda.onada kırmızı olacak dedim.oda kırmızı örüyor.siz hepsi tek renk olsun dediğiniz için....arkadaşlar kargo konusunda arkadaşıma havale 5 kişi yapabilir.oda yurtiçi kargo ile gönderebilir.kargo dahil havale yapacklar 20 tl hesaba havale yapabilir.yurtiçi ile gelir kargonuz ve kargo ücreti bir daha ödemezsiniz.havale yapmak isteyenlere duyrulur.
bende ptt ile kapıda ödeme ile yollarım onda bi sorun yok zaten.
renk seçenekleri beni zorda bırakdı arkadaşlar şimdi.tekrar gözden geçirirseniz sevinirim...benim gördüğüm sadece 1 arkadaş farklı renk istemişdi.
günayaydın herkeze
melike gün sırası bende canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?