canım ben nisan sonunda ayrılıyorum işten.. kesinde benim sorunum hesaplattım içerde 20 milyar gibi bi tazminatım var onu bırakıp çıkmak çok koyuyo..
hımm gönderilen maillerin birinde öyel okumuştum o yüzden dediydimfarketmez canım eft ve kargo diyelim hangisi olursa artık.. bana özelden mesaj atarsanız banka adı şube adı ve iban no 20 tl sanırım kargo dhil gönderebilirim hemen..
yaseminede gönderiim ozaman.. seçil göndercek gibi bişi konuşmuştuk ta o üyzden dediydim..
herkeslere günaydın bu arada.. ben yine raporluyumevdeyim... maksat işe gitmemek olsun..
Günaydınnnn
çok yoğunum arasıra balkabileceğim
bigecim bana da eft uyar not alabilir misin
ciddimisiniz siz bigeeeeeeeesibelcim bir avukata danış yeni iş kanunuyla yanlış anlamadıysam 10 yılını doldurduysan ve işyerinde sağlıklı çalışmana müsaade etmedikleri vs gerekçesiyle noter aracılığıyla istifanı verirsen tazminatını alabiliyormuşsun gibi bir şey duydum ben
valla sibelcim seçil sağolsun kendinden sonrakilere ödeme yapmadı (hatta kendinden önce Funda'ya da yapmamış Funda da ona ödemeyerek kendini kurtarmış durumda) dolayısıyla biz de bunu telafi etmek isteyeceğini düşündüğümüz için kendisine mail, telefon, face aracılığıyla bilimum mesaj gönderdik ama hepsine aldığımız cevap kocaman bir TINNNNNNNN oldu... o yüzdendir ki bizler kendi ödememizi yapalım seçil'i de allaha havale edelim
Günaydınnnn
çok yoğunum arasıra balkabileceğim
bigecim bana da eft uyar not alabilir misin
Günaydın nevracım
not aldım da şöyle bir durum oluştu... şirin hanım bulundukları yerde hem gidip almak hem ip bulmak zor olduğundan şapka-atkı yünlerini toptan almış yani şapka-atkı renk seçeneğimiz siyah ve kırmızı sen gri demiştin değişiklik gerekecek canım
ciddimisiniz siz bigeeeeeeee
ayıp ama çok ayıp etmiş
hatta çok büyük terbiyasizlik etmiş
günaydın nevracım
kolay gelsin
ciddimisiniz siz bigeeeeeeee
ayıp ama çok ayıp etmiş
hatta çok büyük terbiyasizlik etmiş
aynen öyle arkadaşları uyarman iyi olmuşvalla maalesef meralcim
söylemiyorduk ama artık biz tüm çabamızı gösterdik ve bundan sonra bir başkası para alışverişine girmeyi düşünürse bilsin diye söyledim
ha hiçbirimiz allaha şükür muhtaç değiliz o paraya ama arkadaşlığımızla zenginleşiyoruz birbirimize katkı yapıyoruz diye bakıyordum ben öyle değilmiş demek ki
günaydınlaaaar:))))))
nasılsınız bakalım kuzucuklar nasıl???
ben çok kötüyüm moral sıfır ne oldu derseniz hiçbişey yok aslında ama iyi değilim..
zeynep sınırlarımı zorluyo artık meme konusunda azı dişlerini çıkarıyo olmasa kesmiştim memeyi bu hafta..geçen gece sabaha kadar ağladı ..memeyi verdiğimde susuyo bıraktığı anda ağlamaya başlıyo sürekli emmiyoda aslında ama ağzında dursun istiyo..çoook yorgunum..
ben çok kötüyüm moral sıfır ne oldu derseniz hiçbişey yok aslında ama iyi değilim..
zeynep sınırlarımı zorluyo artık meme konusunda azı dişlerini çıkarıyo olmasa kesmiştim memeyi bu hafta..geçen gece sabaha kadar ağladı ..memeyi verdiğimde susuyo bıraktığı anda ağlamaya başlıyo sürekli emmiyoda aslında ama ağzında dursun istiyo..çoook yorgunum..
günaydınlaaar. uzun kulak renk konusunda sıkıntı olmuş sanırım arkadaşlar. ben farklı renk istemiştim ama yapan arkadaşıda sıkıntıya sokmak istemem. o yüzden benimkide kırmızı olsuuunnn..
günaydın güzel anneler ve bebişleri...
banada siyah olsun bige bi zahmet not düşer misin kırmızı sevmiyorum ben
günaydın güzel anneler ve bebişleri...
banada siyah olsun bige bi zahmet not düşer misin kırmızı sevmiyorum ben
aynen öyle arkadaşları uyarman iyi olmuş
burada neler paylaşıldı neler
paylaşımlardan dolayıda bizde ortak birşey yapalım dedik ama yazık olmuş
inan çok üzüldüm
arayımmı tlf ile istermisin cnm
realist canım seninki havale olcak sorun yok.diğer ören arkadaşa havale yaparsın sen.çabuk bitsin diye 2 arkadaş örüyoruz.malum 24 tanesi çok uzun sürer örmesi diye.o ören arkadaş dan öğrendim ben zaten.emin olabilirsiniz yani.sen ona havale yaprsın canım.oda yurtiçi kargoyla gönderecek.bi sorun yok yani senin havalende.herkes için en uygun ,kolay yol olsun istiyorum canım....
sibelcim bir avukata danış yeni iş kanunuyla yanlış anlamadıysam 10 yılını doldurduysan ve işyerinde sağlıklı çalışmana müsaade etmedikleri vs gerekçesiyle noter aracılığıyla istifanı verirsen tazminatını alabiliyormuşsun gibi bir şey duydum ben
valla sibelcim seçil sağolsun kendinden sonrakilere ödeme yapmadı (hatta kendinden önce Funda'ya da yapmamış Funda da ona ödemeyerek kendini kurtarmış durumda) dolayısıyla biz de bunu telafi etmek isteyeceğini düşündüğümüz için kendisine mail, telefon, face aracılığıyla bilimum mesaj gönderdik ama hepsine aldığımız cevap kocaman bir TINNNNNNNN oldu... o yüzdendir ki bizler kendi ödememizi yapalım seçil'i de allaha havale edelim
not aldım kıymetcim
sana da günaydın bu arada
seçili mi? hiç gerek yok meralcim
ben konuştum pelin konuştu telefondan ve faceden mesaj attı kızcağız bizim grupta olmadığı halde, müzeyyen msnden faceden ulaştı
neyse yani kim ne yaptı dökümünde mutlaka unuttuğum aşamalar vardır çünkü çok sıkıldım bu hikayeden
sözün özü şu bacım
hakedilenden fazla emek sarfedildi doğru olanı yapsın diye bu saatten sonra da çıkıp vay kamuya açık alanda neden söylediniz gibi bir bıdı bıdı yapacak yüzü varsa ben sadece pes diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?