2009 Aralık Anneleri

Günaydınnnn
çok yoğunum arasıra balkabileceğim

bigecim bana da eft uyar not alabilir misin

sibelcim bir avukata danış yeni iş kanunuyla yanlış anlamadıysam 10 yılını doldurduysan ve işyerinde sağlıklı çalışmana müsaade etmedikleri vs gerekçesiyle noter aracılığıyla istifanı verirsen tazminatını alabiliyormuşsun gibi bir şey duydum ben

valla sibelcim seçil sağolsun kendinden sonrakilere ödeme yapmadı (hatta kendinden önce Funda'ya da yapmamış Funda da ona ödemeyerek kendini kurtarmış durumda) dolayısıyla biz de bunu telafi etmek isteyeceğini düşündüğümüz için kendisine mail, telefon, face aracılığıyla bilimum mesaj gönderdik ama hepsine aldığımız cevap kocaman bir TINNNNNNNN oldu... o yüzdendir ki bizler kendi ödememizi yapalım seçil'i de allaha havale edelim

Günaydınnnn

günaydın nevracım
not aldım da şöyle bir durum oluştu... şirin hanım bulundukları yerde hem gidip almak hem ip bulmak zor olduğundan şapka-atkı yünlerini toptan almış yani şapka-atkı renk seçeneğimiz SİYAH ve KIRMIZI sen gri demiştin değişiklik gerekecek canım

ciddimisiniz siz bigeeeeeeee
ayıp ama çok ayıp etmiş
hatta çok büyük terbiyasizlik etmiş

Günaydınnnn

günaydın nevracım
kolay gelsin

siyah bana uyar canım ..

ciddimisiniz siz bigeeeeeeee
ayıp ama çok ayıp etmiş
hatta çok büyük terbiyasizlik etmiş

valla maalesef meralcim
söylemiyorduk ama artık biz tüm çabamızı gösterdik ve bundan sonra bir başkası para alışverişine girmeyi düşünürse bilsin diye söyledim
ha hiçbirimiz allaha şükür muhtaç değiliz o paraya ama arkadaşlığımızla zenginleşiyoruz birbirimize katkı yapıyoruz diye bakıyordum ben öyle değilmiş demek ki

günaydınlaaaar:))))))
nasılsınız bakalım kuzucuklar nasıl???
ben çok kötüyüm moral sıfır ne oldu derseniz hiçbişey yok aslında ama iyi değilim..
zeynep sınırlarımı zorluyo artık meme konusunda azı dişlerini çıkarıyo olmasa kesmiştim memeyi bu hafta..geçen gece sabaha kadar ağladı ..memeyi verdiğimde susuyo bıraktığı anda ağlamaya başlıyo sürekli emmiyoda aslında ama ağzında dursun istiyo..çoook yorgunum..

günaydınlaaar. uzun kulak renk konusunda sıkıntı olmuş sanırım arkadaşlar. ben farklı renk istemiştim ama yapan arkadaşıda sıkıntıya sokmak istemem. o yüzden benimkide kırmızı olsuuunnn..

günaydın güzel anneler ve bebişleri...

banada siyah olsun bige bi zahmet not düşer misin kırmızı sevmiyorum ben

aynen öyle arkadaşları uyarman iyi olmuş
burada neler paylaşıldı neler
paylaşımlardan dolayıda bizde ortak birşey yapalım dedik ama yazık olmuş
inan çok üzüldüm
arayımmı tlf ile istermisin cnm

öznurum günaydın
hepimiz için durum aynı
bünyeler artık yoruldu
uykususuzluk ve huzursuz oluşları bizi de etkilyor işte
şu sıralar bırakmaman iyi olmuş
keyifli olduğu bir ara bıraktırırısın artık

canım günaydın
ben dalgalıyım bir gün iyi bir gün kötü
cücük allaha bin şükür iyi ama dün akşam yine kafayı çarpıp şişirdi
geri kalan konularda kelin ilacı olsa başına sürermiş diycem sağ kürek kemiğimin üzeri sürekli uyuşuk diyeyim yeterlidir sanırım

günaydınlaaar. uzun kulak renk konusunda sıkıntı olmuş sanırım arkadaşlar. ben farklı renk istemiştim ama yapan arkadaşıda sıkıntıya sokmak istemem. o yüzden benimkide kırmızı olsuuunnn..

günaydın arkadişleeeerrrrrrr

not aldım kıymetcim
sana da günaydın bu arada

seçili mi? hiç gerek yok meralcim
ben konuştum pelin konuştu telefondan ve faceden mesaj attı kızcağız bizim grupta olmadığı halde, müzeyyen msnden faceden ulaştı
neyse yani kim ne yaptı dökümünde mutlaka unuttuğum aşamalar vardır çünkü çok sıkıldım bu hikayeden

sözün özü şu bacım
hakedilenden fazla emek sarfedildi doğru olanı yapsın diye bu saatten sonra da çıkıp vay kamuya açık alanda neden söylediniz gibi bir bıdı bıdı yapacak yüzü varsa ben sadece pes diyebilirim

iki lafın belini kıramadan ayrılıyorum aranızdan benim cadı uyandı görüşürük:)

Ahhhhhhhh o memeye,yemeğe bir çözüm bulan olursa malımın mülkümün yarısını bağışlayacağım

tamam canım bana özelden arkadaşının ad soyad banka adı şube adı ve iban no ile tutarı yaz hemen gönderim ben.. ellerinize emeğinize sağlık şimdiden..

ya seçile şok oldum bende.. şuana kadar bişey yazmamıştım ama neyse allaha havale ediyorum valla onu..

engin bugün biraz araştırıcak işte.. şu tazminatı alsam çıksam süpper ötesi olacak..

ah canım ya.. valla benimkide öyle ama ne yalan söylim benim hoşum agidiyo :) piskopatmıyım neyim.. ne bilim memeyi bıraktırma zamanı geliyo ya bugünleri bidaha yaşamıcaz.. az önce doğm cd sin izledim hele.. zaman ne kadar çabuk geçiyo.. tadını çıkarmak lazım.. valla ben nazla uyuyorum bliyosun ve sabaha kadar yan yatmaktan kalça kemiklerim içiçe geçti.. bel ağrım kronik oldu ama boşver ya..bu günlerde güzel.. ay bugün nekadan pozitif gördüm kendimi işe gitmedim ya ondan sanırsam

oha derim çüş derim

QUOTE=realisttt;17967578]tamam canım bana özelden arkadaşının ad soyad banka adı şube adı ve iban no ile tutarı yaz hemen gönderim ben.. ellerinize emeğinize sağlık şimdiden..

ya seçile şok oldum bende.. şuana kadar bişey yazmamıştım ama neyse allaha havale ediyorum valla onu..

engin bugün biraz araştırıcak işte.. şu tazminatı alsam çıksam süpper ötesi olacak..

ah canım ya.. valla benimkide öyle ama ne yalan söylim benim hoşum agidiyo :) piskopatmıyım neyim.. ne bilim memeyi bıraktırma zamanı geliyo ya bugünleri bidaha yaşamıcaz.. az önce doğm cd sin izledim hele.. zaman ne kadar çabuk geçiyo.. tadını çıkarmak lazım.. valla ben nazla uyuyorum bliyosun ve sabaha kadar yan yatmaktan kalça kemiklerim içiçe geçti.. bel ağrım kronik oldu ama boşver ya..bu günlerde güzel.. ay bugün nekadan pozitif gördüm kendimi işe gitmedim ya ondan sanırsam [/QUOTE]

evde olman hatta nazla olman sana yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…