2009 Aralık Anneleri

valla bazen annem keselim yemek yer o zaman diyor üzülüyorum hele geceleri o gözleri kapalı memeye sokuluyor ya bitiyorum o haline sanki memeden kesince benden uzaklaşıcak gibi geliyor
senin normal halin bu demekki

kızlar ya şu annelikakademisi.com dan kitap siparişi veren varmıydı ücretsiz sabiha paktuna kitabı?? bana ne gelen oldu ne giden..

bigeeeeee ya beni niye görmezdeeen geliyorsuuun..?? aşkolsun

hayırdır inşallah :44: kasti bir şey yapmadım neşecim ya :44:

kızlar ya şu annelikakademisi.com dan kitap siparişi veren varmıydı ücretsiz sabiha paktuna kitabı?? bana ne gelen oldu ne giden..

ben istedim kaç gün sürdü bilmiyorum ama salı gelmiş ben yokken

günaydın ben 2 uzun kulak alıcam süslü uzun kulak kırmızı gözlü elbiseli olandan eklersen sevinirim
bn bizzat şirinin kahvesi karşışlığında evinde ödeme yapmayı düşünüyorum uyarmı acaba

inanmıyorum şok oldumm

valla bazen annem keselim yemek yer o zaman diyor üzülüyorum hele geceleri o gözleri kapalı memeye sokuluyor ya bitiyorum o haline sanki memeden kesince benden uzaklaşıcak gibi geliyor
senin normal halin bu demekki

yağmurda iştahsız melike bnde kesmeyi düşündüm bi ara hatta arkadaşların yanında dedim kessem yemeğe döner belki diye bir arkadaş dediki bir akrabası aynı durumdaymış kesti memeden dedi değişsen bişy olmadı dedi anne sütünden de boşuna mahrum kalmış oldu bnce devam et dedi o yüzden yaza kadar devam ne kdr emseler kar

olmaz ptt ile kapıda ödeme

olmaz ptt ile kapıda ödeme

yok be melike pttyi karıştırmayalım ama canancım evinde değil evinin kapısında yap sen de ödemeyi

yok be melike pttyi karıştırmayalım ama canancım evinde değil evinin kapısında yap sen de ödemeyi
yok o zaman bnm kapımın önünde yapmamız gerekir haha pttci küfür eder ya 2 kat içinmi çağırdınız beni die

canım sıkılıyo ya bugün nedense aslında mutlu olmam lazım ama :26:

ne demek canancım,sen kahveyle,kurabiyeyle,çayla yaparız sana bi ödeme kolaylığı:)

oh oh çatlayın kızlar
bu işten ben karlı çöıkıcam sizin yerinizede yerim merak etmeyin :82:
ya bloglar kapanmış ben onlarla zaman geçiriyodum nette açılsa bari ya sinir oldum çok bütün örnekler gitti

selam kızlaar. geç geldim işe bir sürü iş beni bekliyor bugün pek takip edemiycem sizi.

sibelcim bige yollamış ben de deniycem şimdi yaseminin havalesini inşallah sorun çıkmaz.

annelik akademisi kitabı bana da salı günü geldi kızlar.

bige ben atkı bereyi kırmızı istemiştim zaten sana yazmıştım sorun yok sanırım.

melike geçmiş olsun kuzum. migren mi vardı sende uzun sürmez umarım baş ağrın. anneciğim çok çekiyor migreni var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…