tamam canım bana özelden arkadaşının ad soyad banka adı şube adı ve iban no ile tutarı yaz hemen gönderim ben.. Ellerinize emeğinize sağlık şimdiden..
Ya seçile şok oldum bende.. şuana kadar bişey yazmamıştım ama neyse allaha havale ediyorum valla onu..
Engin bugün biraz araştırıcak işte.. şu tazminatı alsam çıksam süpper ötesi olacak..
Ah canım ya.. Valla benimkide öyle ama ne yalan söylim benim hoşum agidiyo :) piskopatmıyım neyim.. Ne bilim memeyi bıraktırma zamanı geliyo ya bugünleri bidaha yaşamıcaz.. Az önce doğm cd sin izledim hele.. Zaman ne kadar çabuk geçiyo.. Tadını çıkarmak lazım.. Valla ben nazla uyuyorum bliyosun ve sabaha kadar yan yatmaktan kalça kemiklerim içiçe geçti.. Bel ağrım kronik oldu ama boşver ya..bu günlerde güzel.. Ay bugün nekadan pozitif gördüm kendimiIşe gitmedim ya ondan sanırsam
bigeeeeee ya beni niye görmezdeeen geliyorsuuun..?? Aşkolsun
bigeeeeee ya beni niye görmezdeeen geliyorsuuun..?? aşkolsun
kızlar ya şu annelikakademisi.com dan kitap siparişi veren varmıydı ücretsiz sabiha paktuna kitabı?? bana ne gelen oldu ne giden..
günaydın ben 2 uzun kulak alıcam süslü uzun kulak kırmızı gözlü elbiseli olandan eklersen sevinirimUzun kulak Hello kitty Oliver Ben 10 Kermit Adres
1 Melike x x var
2 Nilgün x x oyuncak gönderildi
3 Bige x Siyah atkı-şapka x var
4 Meral x var
5 Canan x
6 Berna x
7 Neşe x Mor atkı-şapka var
8 Müzeyyen x x var
9 Nevra x Gri atkı-şapka var
10 Yasemin x
11 Pelin x Siyah atkı-şapka EFT YAPACAK var
12 Fatma x var
13 Öznur x
14 Ebru x
15 Sibel x EFT YAPACAK var
16 Burcu K x var
17 Burcu(24.5) x
18 Seray x
19 Kıymet x Mor atkı-şapka var
20 Eda x
21 Ayla x x
22 Nazan x
23 Hande x gri şapka-atkı
arkadaşlar ne kadar çabuk adres bilgilerinizi gönderirseniz bebeler o kadar çabuk kavuşur oyuncaklarına
sibelcim bir avukata danış yeni iş kanunuyla yanlış anlamadıysam 10 yılını doldurduysan ve işyerinde sağlıklı çalışmana müsaade etmedikleri vs gerekçesiyle noter aracılığıyla istifanı verirsen tazminatını alabiliyormuşsun gibi bir şey duydum ben
valla sibelcim seçil sağolsun kendinden sonrakilere ödeme yapmadı (hatta kendinden önce Funda'ya da yapmamış Funda da ona ödemeyerek kendini kurtarmış durumda) dolayısıyla biz de bunu telafi etmek isteyeceğini düşündüğümüz için kendisine mail, telefon, face aracılığıyla bilimum mesaj gönderdik ama hepsine aldığımız cevap kocaman bir TINNNNNNNN oldu... o yüzdendir ki bizler kendi ödememizi yapalım seçil'i de allaha havale edelim
valla bazen annem keselim yemek yer o zaman diyor üzülüyorum hele geceleri o gözleri kapalı memeye sokuluyor ya bitiyorum o haline sanki memeden kesince benden uzaklaşıcak gibi geliyor
senin normal halin bu demekki
kızlar ya şu annelikakademisi.com dan kitap siparişi veren varmıydı ücretsiz sabiha paktuna kitabı?? Bana ne gelen oldu ne giden..
ben istedim kaç gün sürdü bilmiyorum ama salı gelmiş ben yokken
günaydın ben 2 uzun kulak alıcam süslü uzun kulak kırmızı gözlü elbiseli olandan eklersen sevinirim
Bn bizzat şirinin kahvesi karşışlığında evinde ödeme yapmayı düşünüyorum uyarmı acaba
günaydın ben 2 uzun kulak alıcam süslü uzun kulak kırmızı gözlü elbiseli olandan eklersen sevinirim
bn bizzat şirinin kahvesi karşışlığında evinde ödeme yapmayı düşünüyorum uyarmı acaba
olmaz ptt ile kapıda ödeme
yok o zaman bnm kapımın önünde yapmamız gerekir haha pttci küfür eder ya 2 kat içinmi çağırdınız beni dieyok be melike pttyi karıştırmayalım ama canancım evinde değil evinin kapısında yap sen de ödemeyi
ne demek canancım,sen kahveyle,kurabiyeyle,çayla yaparız sana bi ödeme kolaylığı:)
ne demek canancım,sen kahveyle,kurabiyeyle,çayla yaparız sana bi ödeme kolaylığı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?